34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Fodek
    hihetetlen végre kinyírom az összeset felveszem a gyógycuccokat, elmentem, betöltöm=>halál
  • Fodek
    nem érdekes csak 1x 1x fordul elő
  • Fodek
    fiúk oltári nagy gond van!!!:O elmentem a játékot és amikor betöltöm halott a gyerek:( mit tegyek
  • kulabácsi
    :DDD
  • Roger6
    Hogy te mekkora lúzer vagy b+!
  • madmanic
    figy öcsém, nem tudom ez hányadik alreged, de befejezhetnéd a fostalicska oldalad "népszerűsítését"...

De sztem nem egyszer szóltak szépen, és kevésbé szépen, hogy húzz a gecibe, szvsz megint ki fognak b@szni..
  • zunu
    ezt muszályímegnézni:http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
  • Sanyix
    hanyas verzióju a legújabb ol mod?
  • Amigoss
    Sziasztok.Valaki próbálkozott már a Priboi Story című móddal?Mert én betettem a gamedata mappát a SOC könyvtárba,indítom a gamet és videók elejénél kilép.Mi lehet a gond?Kösz!
  • Sanyix
    első az :DDDD második meg ja
  • highlander15
    Rakd újra az XP-t vagy peccseld fel a játékot.
  • Hesston
    Srácok HELP!!!!! nálam nagyon akad a game pedig viszonylag erős a gépen de mégis akad :@@@ nem tudjátok mért lehet ??
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Most jáccom újra a játékkal, mert régebben nem tudtam tejesen végigtolni, de nagyon élvezem megin. Egy-két kérdés: A sötét völgyben találtam egy gitárt. Nem lehet valahogy jáccani rajta?
    Ugyanoda, a sötét völgybe felvettem egy küldit a bárból egy kötelességi katonától, hogy találjam meg a fegyóját. Ott ahol a térkép mutatja, ott túl magasan vagyok (még az épület falain kívül) és ha lemegyek a pocsolyába a csatornanyíláshoz ami az épületkomplexumba vezet, ott mutatja rendesen a térkép, tehát valaol lent kéne lennie, de sehogy nem lehet arra menni. Valakinek sikerült ez?
    Ja amúgy még egy bug: Ezen a pályrészen van az is amikor kinyírok minden banditát ott a gyáron belül, és alul van a kamra rácsos ajtóval amiben sokk cucc van (meg rengeteg vodka ... ). Na ott van egy ilyen rgd vagy milyen gránát is. Bettetem az inventory-ba de 0-nak mutatja, és nem ír róla semmit. Ha visszapakolom ládába és rákattintok beakad a hang, és kidob a játék. Párszor kipróbáltam és mindig ez van.
    Ja meg amióta újra jáccok vele, azokon a helyeken ahol van tűz rakva, és harc volt, mire megérkezek, mindig van egy ember a tűzben és vonaglik.
  • horthy
    Patch hirekben mi a helyzet van-e az 1.505-nél ujjab ??
  • Ryder62
    Nem is rossz ötlet...
  • solo
    Állj sarokba, hogy netudjom megb@szni a kis bu.i: D
  • Grifidos
    Ezért szoktam rá a mentésre, pálya átlépés elött.
  • Sanyix
    Az a legszebb, mikor pripjatyból red forestbe megyek, és a spawnponton 15 monolith katona vár...
  • SaGa
    Ez nem bug, hanem a jól megcsinált fizikai modellezés kihasználása.

A mentés-visszatöltés után mindig más egy kicsit a helyzet, ugyanis közben telik az idő egy kicsit és az emberek mozognak....
  • Papa01 #31718
    Igen, ez az ellenség megjelenése a semmiből engem is teljesen kiakasztott néha.... de ettől eltekintve(?) , egy nagyon nagy játék sztem megveszem a STALKER: Clear Sky-is. :)

Az ajtónyitó bug-nak viszont nagyon örültem, mert tovább tudtam menni.. :D

Üdv:
    Papa01
  • Ryder62
    Hát ez LOL. Mekkora bug már.
    Én legjobban azt a bugot utálom mikor mentesz és visszatöltés után a hátadmögött terem egy ellenség és persze esélyed sincs reagálni mert mire megfordulsz lelő. Én már szívtam így. Egy teremben mentettem a környéken egy ember sem volt és visszatöltés után 1 másodperc múlva lelőnek és látom hogy vígan sétálgat egy bandita.
  • URH
    OL 2.1-ben van valami konzolparancs, amivel az időjárást tudom variálni?
  • Papa01 #31715
    Köszönöm szépen a segítségeteket! :) (Czky,Sanyix)

Czky: Nagyon tetszik a dekóder nélküli nyitás!! :D Ez egy bug?
    Cheat-et már én is kerestem (Végső elkeseredésemben.. :) ) , de nem leletem.. Ebben tudnál segíteni? Köszönöm!

Sanyix: Igen, én sem értem miért fertőződöm.... A páncéljaim is szerintem jók. (A sárga színű, amit egy tudóstól kaptam, direkt sugár fertőzés ellen, no és persze a Monolith-os. Sajnos a nevüket nem tudom.)

Üdv:
    Papa01
  • Sanyix
    Én az alap stalkerbe ritkán kaptam ott nagyobb sugárzást, ilyen monolith, meg skat-10 cuccom volt. Viszont az ol modban mindig, ott át is írtam a sugárvédelmét a ruhának mert egyszerűen egyik sem tudott megvédeni, pedig volt ott healing beril, skat-10, meg ecologist suit.
  • czky
    Miért? Az itt található crack-el mi a probléma?
  • Albatross
    Sziasztok! Ha valaki találkozna müködőképes 1.0005 crack-el,az legyen olyan jó és töltse fel a rapidra.
  • czky
    Dekóder nélküli ajtónyitás!!!

Sugárzás elleni végső megoldás a cheat.
  • Papa01 #31710
    Szia Ryder62!

Köszönöm szépen a választ!!! :)
    Már nagyon ideges voltam, de most már csak 1 kérdésem van.. hogyan tudom használni Strelok Pen Drive-ját? (Nálam van.)

Üdvözöl:
    Papa01
  • Ryder62
    Jó helyen keresgélsz. De az ajtót csak dekóderrel lehet kinyitni. A dekóder meg Pripyatban van. Ha nem vetted fel Strelok búvóhelyén a pen driveot akkor az a küldetés hogy "keresd meg a dekódert" nem jelenik meg. Ha jól tudom.
  • Papa01 #31708
    Sziasztok!

Sajna én is elakadtam... a kívánság teljesítőt kell meglelnem..
    Volt egy nagy csomó monolith-os akiket elkaptam..
    Egy olyan ajtó előtt vagyok, ahol az jelenik meg, az ajtó jelszóval védett.
    A fő gondom azonban az, h nem az ellenfél kap el hanem a sugárzás... állandóan fertőzést kapok és elfogytak a sugárzás védő gyógyszereim....
    Ha tudtok segítsetek, szerintem a 31707-es HSZ-ben kb erről a helyről írnak, nem? :)

Köszönöm!
  • koschwarz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyáltalán nem nehéz megtalálni. ezek szerint voltál már a wish granter-nél. na, van az a rész előtte, ahol egy lépcsőn fel kell menni, majd ott egy helységben rengeteg monolitos támad jobbról-balról. asszem itt jobbra kell fordulni (balra meg a wish gr. van), és tovább menni, majd egy beugróban van egy létra...
  • SaGa
    A sztori vonalat követve, és nem bedőlve a Wish Granter legendájának, megtudhatod, hogy van egy titkos labor valahol az erőműben, aminek az ajtaját egy spéci dekóderrel lehet kinyitni (vagy egy puskával felfeszegetni, de ez nem a sztoriból következik). A dekóder helyét is a sztorivonalat követve tudod meg még időben.

Amikor bemész az erőműbe, ne menj oda a nagy kristályhoz, hanem kutass tovább. Lesz egy villogó fénnyel jelölt bejáró, ott egy létra, azon kell felmenni. Némi lövöldözés után egy újabb terület, ahol ismét lesz egy kis háború, egy érdekes beszélgetés, egy válaszút, ahol ha rosszul döntesz vége a játéknak, ha jól, akkor még egy területet végig kell járnod és eljuthatsz az egyetlen jó befejezéshez...
  • DeerMuse32
    ez a rejtek ajtó érdekelne. eddig már egyszer végig vittem de nem szedtem fel Strelok búvóhelyén a pendrive-ját és így hamis vége lett. kivántam egyet majd megvakultam :S:D. most is viszem, most elszedtem a pendrivet.:D de magyarázzátok már el ezt a rejtekajtót. ha érdekes akkor lesz harmadik széria is nekem:D
  • Ryder62
    Az atomerőműben. Nem nehéz megtalálni mert csak egy útvonal van a Kivánságteljesítő felé. És ha azt eléred akkor választhatsz: vagy bemész a kivánságteljesítőhöz vagy tovább mész megkeresni a rejtek ajtót.
  • PiciGyökér
    Sziasztok!Kérhetnék egy kis segítséget?Persze ha tud valaki:)Pripyat-ban vagyok megcsináltam azt a küldit mikor a Doktor elküldött egy dekóderér a hotelba és most valami rejtek ajtót kéne megtalálnom. Tudna valaki segíteni, hogy hol találom? Előre is köszi!
  • haxoror
  • Me Ga
    Lol... Már úgyis régen volt ilyen beszólás.
  • kulabácsi
    beszélgess a kereskedővel, odamész hozzá és F gomb :)
  • 50cent911
    Helo most kezdtem el jácani vele,elég béna lehetek,de már az elején elakadtam,a bejátszás után nem tudok ki menni a kereskedőtől,azt irja az ajtó bevan zárva,hogy kell tovább menni?:))
  • Énvagyokazapád
    elég jó amugy, toltam vele egy fél órát :D