S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Amúgy mit gondoltok a coop-ról? Próbálta valaki? Beleillik az a stalkerbe amúgy egyáltalán? Lehetne olyan hogy minden factionhoz csatlakozni lehessen miután megcsináltad a befejezést is visszajöttél, és pl 10-12 npc-vel kiirtani az ellenséges bázist, stb.
Mit gondoltok? Jó ez vagy hülyeség?
Köszönjük. 😉
De ideje feküdni, holnap 6:15kor kelés van. :S
A magyarítás a FI csoport munkáján alapul.
Köszönet Mr. Fusionnak a magyar szövegért, TSL16b-nek a telepítõkészletért.
Kizárólag az Oblivion Lost 2.1-el garantált a mûködése, régebbi verziókkal nem mûkszik.
Oblivion Lost 2.1 magyarítás
DOWNLOAD Oblivion Lost 2.1 for 1.0004 vagy 1.0005 patch
alatti linkre katt...
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=14986&page=6&sec_id=16
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ha nem lépsz be a közös tudatba, akkor az erõmû mögötti területre kerülsz, új pálya, ahol még sosem jártál. Ott kell magad végigverekedni az egyetlen, ténylegesen jó befejezésig.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Hol használtad a dekódert? Ha a titkos labor ajtaján, miért nem arra mentél tovább?
Mért kaptam a legszarabb befejezést(gazdagság illúzió) amikor a dekódert is használtam amit a szállodában találtam.Minden fõ küldit megcsináltam.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Amúgy COOP alatt azt értem, hogy egy haverommal együtt tudom neten keresztül kijátszani a single részt.
(OL2.1-gyel nyomom)
start menü - beállítások (settings) - vezérlõpult (control panel) - rendszer (system) - haladó (advanced) - teljesítmény (performance)- beállítások (settings) - haladó (advanced) - virtuális memória (virtual memory) - változtatás (change): nekem két giga rammal 2024-5120 közé van állítva, vagy rendszer állítsa be (system managed size).
1.0003-hoz van egy nagyon bugos coop mod. Nem is ajánlom senkinek, ki se tenném ide a linkjét. Ctd-zik, npc-k nem követnek a következõ szintre, nem tudod gyógyítani a sérült npc-ket, nagyon kiszámíthatatlan.
Kanyhalos: Nem is kell! Csak eljátszottam a gondolattal. :p
Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte die System konfiguration anpassed, bevor das Spiel erneut gestartet Wird.
Mi a teendõ ilyenkor????
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Felraktam az OL 2.1-et és most járok ott mikor a törpét kell megölni anomáliával de semmiet nem tudok berakni a fegyver helyére és így nem tudom megölni!
Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Köszönöm
megnyugodtam, THX!<#taps>#taps>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Érdeklõdnék hogy OL 2.1-ben mikor kapom meg a lehetõséget hogy beszéljek a Guide-dal??, hogy utána mehessek a Doktorhoz aztán meg a dekódolóért... már 2szer végigtoltam az eredetit meg egyszer az ol 1.3at de nem emléxem mikor adta a lehetõséget. Mert már mennem kell lekapcsolni az Agyperzselõt és még nem adta.
Lécci segíjjen vki!! THX!
ui:NAGYON király lett ez az OL 2.1!!!
Már csak új Mapok kellenének. 😊 Szép nagy bejárható területekkel.
Kegyetlen jó ez a mod.
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12491&sec_id=17
Akinek tiszta install OL2.0-ja van, az tudja folytatni a mentését, de szerintem jobb újat kezdeni, talán úgy érdekesebb.
Légyszi olvassátok el az utolsó hozzászólásomat.
Üdv.
kany
Az lenne a kérdésem h most vittem végig a játékot 1.006-os pachel és most letöltöttem az Oblivion Lost 2.0-át hozzá. Töröljem le a játékot és tegyem fel újra a Ol-lel együtt vagy ha felrakom simán akkor fog úgy menni?
Köszi
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Az az egyetlen hibája hogy nem lehet rá gránátvetõt rakni :S
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Az én kedvenc fegyverem a sniper VLA.
Olyan mint a vintar csak 20 golyós a tárja. (Vorogyintól lehet kapni az egyik mellékküldiért)
JBQA!