S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
jaja, csak kíváncsi voltam

púúúúú

berczely
Jaa értem hát ennyit a tuningról!
Jóaz alapon is!Úgyis szép!

n3whous3
Nem, minden fasza, csak ha a hordóra ránézek, akkor akar befosni a gép.

púúúúú

n3whous3
google-ben lehet találni atomtuningolt képeket is, de nem látok érdemi változást, legalábbis olyat, amiért muszáj lenne erõsebb gépet venni, hogy tudjam azt is vinni 😄D

púúúúú

berczely
<#wow1> 5fps-esed van a móddal?

n3whous3
"r1_dlights : Ennek a lakkapcsolásával teljesen megszûnnek a dinamikus fények DX8 mód alatt, de mivel DX8 módban csak a zseblámpád ad ki ilyen típusú fényt, ez eltávolítja a zseblámpád fényét, had ne keljen megmagyaráznom hogy ez miért nem hasznos dolog..."

AS😄:AS.ADS😄AS:ASD

púúúúú

n3whous3
Nem töltök, mert semmit nem látok különbséget :-|

Ellenben kb 5 FPS a játék, ha ránézek a tüzes hordóra, szal valamit tényleg számol...

púúúúú

berczely
oké az jólessz!

Am azt tényleg érdekesen van megfogalmazva! xD

n3whous3
lökök képet vele meg nélküle is majd

púúúúú

n3whous3
idézet az oldalról

"A játék elégé gépigényes lett, ezért itt adnék néhány tanácsot hogy hogyan állítsuk be a grafikát olyanra, hogy rendesen menjen, de csúnya sem legyen."

sztem ez lol

púúúúú

berczely
Ok én nemtudom megnézni mert nincsfent a stalker sajnos!

n3whous3
htx 😊

púúúúú

n3whous3
megnézem

púúúúú

berczely
berczely
r2_gi : Ez egy nagyon komplex és erõforrás-igényes fényeffektusokat csinál.
Csak nagyon erõs géppel rendelkezõknek ajánlom a bakkapcsolását!
(erõs gép= X2 2,4ghz/ C2D 1,8ghz+2 Gb RAM+8800GTS)

Az User.ltx fájlban kell átírni az r2_gi-t on-ra!

Az User.ltx file a \Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC vagy
Users\Public\Documents\STALKER-SHOC-ban tárolódnak.

n3whous3
Na errõl linket kérnék 😄

púúúúú

berczely
Nah ez a játék legalább egy nemtúldrága gépen is tud maxon menni és ráadásul szép is!

berczely
Ja és tudtommal van egy kis opció ami tán az user fájlban van és ha azt átírod még szebb lessz a graf de viszont esik az fps!

n3whous3
Jaja, nálam majdnem maxon megy, csak kicsit levettem a látótávokból. És közbe meg: Athlon64 3000+, HD2600XT 512MB DDR3, 2x1 GB DDR RAM. Sztem már régen nem erõmû 😄

púúúúú

berczely
Sztem is dúrva a graf!Nekem a szeméttelepes pályán a beszakadt pályaudvar tetõ az nagyon tetszik ha oda felnézek mintha igazi lenne!<#nyes>Jó graf!És nincs is olyan nagy gépigénye mint a crysisnek<#levele><#levele>

n3whous3
esetleg valamilyen fasza grafika tuning?

(mellékesen jegyzem meg, hogy még mindig befosat sztem a grafika, crysisnek is valahogy odabasz... az összkép az annyira reális, hogy még mindig üt)

vélemény? <#vigyor5>

púúúúú

n3whous3
Erre van ötlet? Nem is walkie-talkie, hanem ránézésre valamilyen éjjellátó szemcsüveg, de nemtom felvenni.

Rakhatok be képet.

púúúúú

n3whous3
Modokat nem raktam fel. 2 okból

Autós modot akartam, de ahogy látom nem értelmes a kocsik elhelyezése, hanem egy helyen vannak leparkolva. Kurvára kiábrándító, ahelyett, hogy néha találnék kocsit

2.: Akartam olyan nehezítést, hogy ne lássam az anomáliákat, de minden ilyen mod, amiben van, tartalmaz egyéb dolgokat, amik meg nem tetszenek.

Esetleg ajánlanál valamilyen érdekes és reális módosítást? :😊

púúúúú

svédcsepp
Jah😊
Itt OL modban a talált/szerzett fegyverek nagy százaléka irtó szar állapotban van :|(legalábbis a viper5 meg a bandita sörétes)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

n3whous3
Ha meglátja egy ellenség a társa testét, akkor talán megijed? :C

púúúúú

Prince23
LOL
sztem a legjobb eddigi keleteurópai (ukrán?) fejlesztésû játék...

czky
És ki a búbánat kérdezte, hogy mivel játszol te agyatlan? Takarodj innen!<#kocsog><#lama>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

svédcsepp
A holtest vonszolásának mi értelme van<#confused>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Az én problémámra nem tudsz megoldást?

Arnie (Akinél lehet jelentkezni az aréna meccsekre) meghalt. Valahogy nem lehet visszahozni az élõk sorába?

Sajna kipurcant mikor egy controller vitézkedett a környéken. :S
macskássy
hi, ezel Nemjácok rúszkí, játékal<#pardon1><#wow3><#phone>
Csak Cryssísal,

svédcsepp
Most kezdtem bele az Ol-be.Tetszik így elsõre.Az alap stalkerben is sok egypetéjû ikercsapat mozgolodik?😊 Banditák a parkolóban.Mondom ránézek már a burájukra kicsit jobban a tûzharc után

<#idiota>

n3whous3
Hi!

Találtam egy hang_radio nevezetû cuccot stalkerben, ilyen kézi walkie-talkie-nak tûnik. De mire hasznlálható? :C Egész neten nem találtam választ erre, hogy mi a tök. Egyébként a második fõküldinél ott vagyok, hogy megszereztem a bandától egy kulcsot (másodikat) egy laborhoz és most oda megyek be. És annak az épületnek a közelében van egy ilyen nagy fémakármi... Felmentem a tetejére, amennyire lehet lépcsõn és beugrottam a közepébe.

púúúúú

Ezek nem az OL bugjai, hanem az original játéké, ha nagyon érdekel akkor elmagyarázom hogy az ilyenek mitõl vannak, kb annyi hogy képzelj el a player körül egy 200 méter sugarú kört, azon kívül nincs senki és nem történik semmi, a spawn pedig idõhöz van kötve és elõre megadott koordinátákhoz, és ha pont ottvagy akkor látod amikor bespawnolódnak.
Ezeket nem lehet megváltoztatni.
milyen idõközönként van a blowout?

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Sanyix
milyen érdekes bugok vannak az ol-ben.

- az orrom elõtt spawnol be egy csapat qtyát
- besprintelek a garbage-s vasútállomásra, mit látok? 2 bandita hátratett fegyverrel vigyázba áll az ajtó mellett, bent még 2... csak az a gond, hogy 4 sima stalker mellett. Meglátnak, mindenki elõ a fegyvert, bandita elkezd engem és a stalkereket lõni, a stalkerek meg a banditákat, és közbe üvöltöznek 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni hogy az OL modot hogy lehet tovább bõvíteni olyanokkal hogy:

- Minden kereskedõnél mindent lehessen kapni még az OL-be betett új fegyvereket is (az árak maradjanak OL-be rögzített árak!, az új fegyverekhez meg én mondanék árat)

- Több ellenfél generálása elszórtan a területen. Pl Cordon-on már monolith katona is legyen meg olyan zombik amikkel csak késõbb találkozik az ember!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

anomália tárgyakat hogy lehet úgy letenni a földre,hogy átalakuljanak anomáliákká?OL 2.1.1 et használok!

burjanmate
Nah +oldottam ezzel.
Az OL-bõl be lehet vhogy rakni csak a grafikát?

TDU nick: HUN_Matt_92

#31235-re visszaolvastam megvana válasz😄😄 (este van már)

ez micsoda?Anomalia freestyleezt hogy lehet csinálni milyen mód kell hozzá?!

Sziasztok...sokadszorra pörgetem a S.T.A.L.K.E.R.-t,és most feltettem az Oblivion Lost 2.1.1 es modot,hát mit ne mondjak sokat dob a játék élményén,az éjszaka az télleg igazi sötét kb 1.5m es látóhatár...nah mind 1 tapasztalja aki felteszi....

no de eddig csak 1x taliztam chernobyl a reaktor területén nagy rezgés és vörös égbolt stb...és most az oblivion lostban tök soxor van de nemcsak a reaktornál hanem a játék közben is és akkor mindenki fedezékbe vonul...mi ez a dolog valami extra sugárzás kitörés vagy mi?
választ elõre is köszi

Bullpop <#violent> kb.12 gránát, fél perc.<#bdead>

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Sanyix
Nem lehet, az enemyk lazán átmennek az anomáliákon. Én burert 3 db mellé pattintott f1 gránáttal öltem meg.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rég jártam erre.
Volna egy problémám. Arnie, akinél az arénába tudnék belépni meghalt, mivel bespawnolódott a közelbe egy controller. Nem lehet visszahozni valahogy arnie-t???
Megtaláltam a megoldást egy fórumon.
Akkor marad a Bullpop,juhééé!<#mf1>

Hi!Az OL2.1.1-ben lehet használni anomáliát?
Mert Burert anélkül kicsit nehéz kinyírni.
Az elõzõ verzióban simán tudtam használni, most viszont nem.<#conf>
Vagy esetleg nehézségi színttõl függ?Eliten játszom.

Elõre is kösz a segítséget.

burjanmate
Vagy vmi carspawner?

burjanmate
Cs all! Van olyan mod, ami teleszórja a pályát vezethetõ kocsikkal? Tehét nemcsak az elején vannak.

mármint a játék gyári?Persze mûködnie kell.

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

A játék mappádba bemásolod a gamedatát.Nem fog felül írni semmit ha még nem tettél fel módot,ennyi.
Tehát ide másold be C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic