S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
AS😄:AS.ADS😄AS:ASD
púúúúú
Ellenben kb 5 FPS a játék, ha ránézek a tüzes hordóra, szal valamit tényleg számol...
púúúúú
"A játék elégé gépigényes lett, ezért itt adnék néhány tanácsot hogy hogyan állítsuk be a grafikát olyanra, hogy rendesen menjen, de csúnya sem legyen."
sztem ez lol
púúúúú
Innen szedtem ki!
Csak nagyon erõs géppel rendelkezõknek ajánlom a bakkapcsolását!
(erõs gép= X2 2,4ghz/ C2D 1,8ghz+2 Gb RAM+8800GTS)
Az User.ltx fájlban kell átírni az r2_gi-t on-ra!
Az User.ltx file a \Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC vagy
Users\Public\Documents\STALKER-SHOC-ban tárolódnak.
púúúúú
(mellékesen jegyzem meg, hogy még mindig befosat sztem a grafika, crysisnek is valahogy odabasz... az összkép az annyira reális, hogy még mindig üt)
vélemény? <#vigyor5>#vigyor5>
púúúúú
Rakhatok be képet.
púúúúú
Autós modot akartam, de ahogy látom nem értelmes a kocsik elhelyezése, hanem egy helyen vannak leparkolva. Kurvára kiábrándító, ahelyett, hogy néha találnék kocsit
2.: Akartam olyan nehezítést, hogy ne lássam az anomáliákat, de minden ilyen mod, amiben van, tartalmaz egyéb dolgokat, amik meg nem tetszenek.
Esetleg ajánlanál valamilyen érdekes és reális módosítást? :😊
púúúúú
Itt OL modban a talált/szerzett fegyverek nagy százaléka irtó szar állapotban van :|(legalábbis a viper5 meg a bandita sörétes)
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Arnie (Akinél lehet jelentkezni az aréna meccsekre) meghalt. Valahogy nem lehet visszahozni az élõk sorába?
Sajna kipurcant mikor egy controller vitézkedett a környéken. :S
Csak Cryssísal,
<#idiota>#idiota>
Találtam egy hang_radio nevezetû cuccot stalkerben, ilyen kézi walkie-talkie-nak tûnik. De mire hasznlálható? :C Egész neten nem találtam választ erre, hogy mi a tök. Egyébként a második fõküldinél ott vagyok, hogy megszereztem a bandától egy kulcsot (másodikat) egy laborhoz és most oda megyek be. És annak az épületnek a közelében van egy ilyen nagy fémakármi... Felmentem a tetejére, amennyire lehet lépcsõn és beugrottam a közepébe.
púúúúú
Ezeket nem lehet megváltoztatni.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
- az orrom elõtt spawnol be egy csapat qtyát
- besprintelek a garbage-s vasútállomásra, mit látok? 2 bandita hátratett fegyverrel vigyázba áll az ajtó mellett, bent még 2... csak az a gond, hogy 4 sima stalker mellett. Meglátnak, mindenki elõ a fegyvert, bandita elkezd engem és a stalkereket lõni, a stalkerek meg a banditákat, és közbe üvöltöznek 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- Minden kereskedõnél mindent lehessen kapni még az OL-be betett új fegyvereket is (az árak maradjanak OL-be rögzített árak!, az új fegyverekhez meg én mondanék árat)
- Több ellenfél generálása elszórtan a területen. Pl Cordon-on már monolith katona is legyen meg olyan zombik amikkel csak késõbb találkozik az ember!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
TDU nick: HUN_Matt_92
no de eddig csak 1x taliztam chernobyl a reaktor területén nagy rezgés és vörös égbolt stb...és most az oblivion lostban tök soxor van de nemcsak a reaktornál hanem a játék közben is és akkor mindenki fedezékbe vonul...mi ez a dolog valami extra sugárzás kitörés vagy mi?
választ elõre is köszi
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Volna egy problémám. Arnie, akinél az arénába tudnék belépni meghalt, mivel bespawnolódott a közelbe egy controller. Nem lehet visszahozni valahogy arnie-t???
Akkor marad a Bullpop,juhééé!<#mf1>#mf1>
Mert Burert anélkül kicsit nehéz kinyírni.
Az elõzõ verzióban simán tudtam használni, most viszont nem.<#conf>#conf>
Vagy esetleg nehézségi színttõl függ?Eliten játszom.
Elõre is kösz a segítséget.
TDU nick: HUN_Matt_92
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Tehát ide másold be C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic