34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#31777 az hogy az én számomra mi számít csalásnak és mi fér bele az erkölcsi tartományomba had legyen az én dolgom. szerintem ha a készítől úgy akarták volna, h az elejétől meglegyen az összes fegyver e kereskedőnél és 15 kilót cipelhessünk úgy lenne alapból. biztos valamiért így képzelték kereknek a játékot, hát akkor így játszom le.
riccs: moindjuk CS után ahol néha nem csak hogy platina fejük van, fullkontakt találatra még csak nem is reagál! de kérdés mi jobb? ha fejbelövöd és nem vérzik, vagy ha fejbedurrantom egy deaglel 8 méterről, a falon mögötte 6 liter feket vér, és 20 hp... szal CS-be is vannak érdekes dolgok, nyugi
a tippekért köszi!
-
zeoos #31776 JOZING!
A felkínált segítségek egyáltalán nem csalásízűek:
-teherbírás növelése normál terhelésnél csak a huzamosabb gyorshaladást segíti, hiszen a SoC-ban sokat kell rohangálni a pályarészek között
-összes fegyver a kereskedőnél abban segít, hogy tuning fegyók is vannak alapból, így a gagyi félrehordós-besülős stukkerek helyett egy használhatót tudsz beszerezni
Egyebekben a két mod a játékmenet többi részében nem segít, usererror-ra sem kínál megoldást és bár a készlet kicsit bővebb mint az alapjátékban, de a jobb fegyverek ugyanúgy drágák és így egyáltalán nem egyszerű szert tenni rájuk.
Pontosság dolgában azt tudom javasolni, hogy a "9"-es gomb használatával állítsd át a lövést rövid sorozatra, vagy akár egyes lövésre. Ez sokat segít a fegyver kóválygásán.
Felesleges dolgok eldobásán valószínüleg a pisztolylőszerre gondolhatott Chopin kollega, hiszen annak az utánpótlása végig biztosított a hulláktól elvéve azokat.
Rejtekhelynek bármelyik nagy, kék ládát használhatod. -
ricsss #31775 jozing jaja nem tudtad acélbetétes bádogfejük van. -
ricsss #31774 nem tom megcsinálni azt a pályát amikor egy emeletes épületben kell meg találni egy pen drivet ezzel nincs semmi gond de aztán rohadt ROHADT rohadt........... sokan jönnek gondolod gép = -
#31773 most sok emberre fogok válaszolni:
chopin: okés, felesleg alatt mit értesz? lőszer meg egy pót fegyó legyen nálam plusz pisztoly. kis kaja, kis sugárzás elleni bigyó meg medkit? AK-ból az SMG vagy a rifle szerűséget érdemes megtartani?
az MP5-höt lőszert alig találok, bezzeg pisztolyhoz volt vagy 1300.
grifidos,ejha roolz: nem codozok, CS-zek. ott nincs kihajolás, ellenben megszoktam, hogy az ellenség egy fejestől meghal, sőt, az első 1-2 golyó odamegy ahova jelzi. itt az a bajom, he emberke fejét teletunkolom 10 golyóval és tovább él.
zeoos: hát nekem ez nem megoldás, nert szeretem módosítások, cheat nélkül végigtolni a gémeket. majd ha végigtoltam és a játék fun szakaszán leszek megjegyzem és berakom!
valószínű csak más stílusokat szoktam meg. de az állandó lőszerhiány télleg zavar. 2 tár mintha semmi nem lenne. azért köszi a válaszokat!
ui: van valami rejtekhely, vagy valami (olyasmi mint a láda a dioban) ahol elrejhetek cuccokat és bármikor visszamehetk érte? ja és ha visszakarok menni a kezdőhelyre mindig gyalogolnom kell?
-
zeoos #31772 GRIFIDOS!
Hol ebben a csalás bumburnyákantiintelligensseggarc?
Mod nem egyenlő cheat !!! ... de ezt még tanulnod kell fütyike.
-
Grifidos #31771 Valószinűleg Ő nem csalni akar, mint ön übermindentqrváratudok úr! -
zeoos #31770 JOZING!
Keress rá a neten és töltsd le a következőket (utána már csak be kell rakni a gamedata mappába):
- Trader Mod v1.1
- Endurance Mod v1.1
Egyik azt csinálja, hogy kezdettől az összes kereskedőnél lesz mindenféle(összes) fegyver, a másik meg abban segít, hogy alapból 150 kiló a teherbírásod.
Azt hiszem nem kis segítség a problémádra
-
#31769 ez nem cod, próbálj életszerűen harcolni :) -
Grifidos #31768 Az a fránya fedezék...nem véletlenül van a "kihajolás".
Amikor kell egy kis szusszanás vágj hozzájuk egy gránátot, had' örüljenek. -
#31767 Legyél ügyes
Poént félretéve próbálj fedezékből lőni, sok rövid sorozat, csak fejlövés stb..előbb utóbb menni fog!+felesleget dobáld el -
#31766 halisztok!
megvan a stalker (sima SOC, nem CS), és nem nagyon akarom elhinni, hogy ilyen... stalker fokozaton játszok, most vagyok egy földalatti részen, banditákat kell kinyírnom. lehetetlen... van egy Mp5-öm, egy nagy meg egy kicsi AK74-esem (amúgy mindig azzal van gondom, h nehéz vagyok, valamelyiket eldobjam? ne legyen nákam annyi kaja?) 4 granyóm meg ugye a kispisztoly. egyszerűen mit tegyek ne haljak meg 2-3 percenként? nyomom beléjük a skulót, amíg lehet (mert 2 táranként kifogy). nagyon nehéz... csak én vagyok béna? meg hogyan lehet pl fegyvereket szerelni?
fel nem fogom, hogy lehet egy játék ennyire nehéz, második fokozaton. HL2-őt például legnehezebben is végitudtam tolni minden akadály nélkül. -
#31765 Igen, erre én is gondoltam. köszi a válaszokat. -
#31764 meg pl a kis hanglingel, lassabban cserél tárat. -
SaGa #31763 A nehezen kezelhető fegyver jobban elmászik lövés közben, lassabban tér vissza alaphelyzetbe, stb...
Azaz, nehezebb kezelni. -
#31762 Gondolom arra irányul, hogy milyen gyakran esik szét a fegyó... -
#31761 Kezdetektől fogva játszom a gameval, de most hozzámvágtak egy kérdést amire nem tudtam választ adni. Mi az a handling a fegyvereknél? Mit ad, mit módosít? Tudom =kezelés, de csak a pontossággal tudnám magyarázni, de az meg az acuracy. -
#31760 Azt én is szerettem. Sniper Obokan mellett volt folyamatosan, amíg tönkre nem ment. -
#31759 gyorstüzelős és pontos. -
DeerMuse32 #31758 az a gyorstüzelős....nem? én ott találtam a polcon, és ha jól emlékszem ott nemvolt más fegyver... -
DeerMuse32 #31757 stalker-zone.hit.bg
nyálcsorgató képek :D
én a vége felé mindig Vintar-ral, GP-37-tel (ez természetes) meg egy SVUmk2 mesterlövész puskával szaladgálok :D meg ezekhez jósok töltény, 3-4 kaja, 10-15 elsősegélycsomag, a páncél amit vettem a tudóstól (miután kikapcsoltam a psi sugárzót lesz nála egy jó ruha, csak kereskedni kell vele.) meg ha van még légüres tér akkor önszórakoztató eszközök (gránátok, sok vodka:D) -
#31756 az az agroprom alatti folyosókban, strelok titkos búvóhelyén van, a polcon. -
pervajakróv #31755 Azt az AK-t hogy szerezted? Lukashnál a földszinten van egy a satuba befogva, de sehogy sem tudtam felvenni. -
#31754 Ja, amúgy megoldódott a netes játék. Újratelepítettem a game-et és kész. :D Most 1.0006-tal tökéletes. :)
Még valami: Nem cseszegetés képp írom, de ha valakinek még nem eredeti a játék, hát itt az ideje, hogy megtisztelje ukrán barátainkat egy vásárlással. Íme minden idők egyik legjobb vétele. :) -
#31753 A Vintar nekem is nagy kedvencem volt. A gránát- és rakétavetőt viszont SOHA nem használtam. Egyszerűen nem kellett. Kár. :( -
#31752 Nekem is sniper Obokanom volt, de én még valamikor a játék elején találtam. Szinte a végéig használtam (holott hosszú ideig toltam, mi több, a mellékküldetésekre is fektettem némi hangsúlyt), igaz, ott már olyan rossz állapotban volt, hogy minden egyes lövés után beakadt. :D De akkor is... ki merem jelenteni, hogy a legjobb fegyver a játékban. -
#31751 Énnekem végig elég volt az ak74 rapid távcsővel, hangtompítóval, gránátvetővel, egy g36, és egy vintar. Ezzel a 3-al mindenhol el lehet lenni, mert egyikhez mindig van arrafelé lőszer. Mind nagyon pontos, és jó tűzgyorsaságban. -
pervajakróv #31750 Jantarban Verébnél van .45-ös KORA hangtompítóval, jó kis pisztoly, aztán Sötétvölgyben a kolhozban az egyik fazonnál van hangtompítós VIPER, de csak nagy mészárlás után tudod felvenni.
Katonai raktáraknál a buszmegálló előtti anomáliában van egy eldobott IL-86 könnyített, hangtompítóval ez is fa...a, de megfelelő ruha nélkül ne menj oda! egyelőre ennyi. -
DeerMuse32 #31749 ja meg ha beállsz a kötelességisek közé, a fönők ad neked egy ilyen munkát h hozz el egy felturbózott fegyvert a zsoldosoktól a hadiraktáraktól nem messze. TRS 301 ez de mesterlövész. ha visszaviszed neki kapsz érte cserébe egy Vintart-t. :D de nem érdemes odaadni, mert a hadoraktárakban szintén lehet Vintart-t találni. Ja és még vmeik kötelességisnél (miután kiírtottam a Bárt) vagy lehet nem ezeknél találtam egy oan Tundert amibe jó volt az olyan töltény is mint amilyen az Obokanba is kell...töltényközönséges volt.
meg most ahogy délután játszottam találtam egy "mesterlövész obokant" beépített optikával. na az nagyon pontos. pár heccsátot kiosztottam messziről egy lövésből. -
SaGa #31748 A szemétdombnál, a vasúti alagút végében van egy géppityu, ami 8-as lőszert köp 9-es helyett. Sok anomália és erős sugárzás van az oda vezető úton. -
DeerMuse32 #31747 hali
párszor már átvittem jól is rosszul is, és eddig ha egy fegyvernél a balalsó sarokban egy zöld nyilat láttam azt hittem h van benne tár vagy vmi:S:D rájöttem azonban h ezek speciális fegyverek :D most ezeket keresem miközben viszem át újra. találtam már Bes-nél (szemétdobnál lévő gyerek) egy hangtompítós Akm-et, Borov környékén egy banditánál egy Roham Obokant (gránátvető van neki:D) meg Strelok búvóhelyén egy gyorstüzelős nemtommit :D. valaki tud még ilyen fegyvereket? -
#31746 Srácok, gondban vagyok!
Mikor rányomok a Network Game-re és azon belül egy szerverre, a connecting alatt simán kidob a főmenübe. Eredetim van, igaz, US version. Valaki tudja a dolog okát? -
madmanic #31745 rég játszottam, de ha ott vagy ahol gondolom, nézz szét a folyosókon, van egy hulla nrancssárga ruhában, nála van a kód..
-
walkman #31744 Hello nekem lenne egy gondom . A játék eleje felé (vagy talán nem is annyira XD) van egy olyan küldetés hogy van egy raktár vagy valami épület ám alatta van egy bunker ahol pedig van egy laboratórium, ahova be kéne jutnom csak egy számkódos ajtó van és nem tudom a kódot .(őőm a pda szerint ebben a küldetésben van egy find the ghost küldetés is , nekem ez a második, talán segítettem és visszatudtok emlékezni :) ) ha valaki le tudná írni vagy legalább azt hogy hol találhatom meg ezt a kódot az jó lenne köszi előre is
Ákos -
Grifidos #31743 A quick save szokott ilyen anomáliákat produkálni.
Használj rendes mentést. -
#31742 nekem ilyen még nem fordult elő:S
minden patchet felraktam és semmi bugot nem tapasztalok a játékban -
#31741 nálatok se lehet menteni sokszor? me nálam sokszor a ha betöltöm a mentést akkor halott a gyerek. mit tegyek ez ellen? -
#31740 Le lehet menni. Ez valami bug hogy meghalsz. -
#31739 :DD hát ne hagyd hogy megöljenek -
#31738 erre az 1 írásomra figyeljetek plz! az Agroprom kutatú intézetes pályán úgye le lehet menni a föld alá de én ha lemegyek akkor mindig meghalok. kérlek válaszoljatok hamar!