S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem amirõl te beszélsz, az a reggel vagy délután, amikor a nap állásszöge miatt néha sárgásabbak a fények - ami teljesen realisztikus. De a táj nem természetellenesen sárga és fõleg nem állandóan. Az OL-ben a nap valós fényforrás az égen, és a megvilágítás/fények/árnyékok a nap helyzetétõl függõen változnak. Az alap stalkernek nincs napja, keress benne olyan képet, amikor a lens flare effekt (ha tudod egyáltalán, hogy mi az) kiégeti a szemedet. Sok sikert a keresgéléshez.
A grafika változása nálam az, amikor pl. új shaderek kerülnek bele (float32, Sky4CE SkyGRAPHICS shaders) a játékba, vagy más textúrákat tesznek bele. Az OL-ben az alapnál jobb textúrája van pl. a suitoknak, a felhõknek, fegyvereknek, butított grafikát/textúrákat nem láttam a modban.
Nézz bele a user.ltx-edbe sztem...
Aha a sima stalkerben nincs nap... legalábbis nincs ott az a kör, ami egy textúra. Nem attól változtak meg a fényviszonyok, hanem azért, mert át lett írva.
Mondom, ha szerinted nem sárga napsütésben minden, hasonlítsd össze a simával. Ha nem látod a különbséget, baj van a szemeddel/monitoroddal.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most néztem meg pár vanilla és ol screenshotot, a grafika semmit sem változott. Ellenben a vanillának nincs napja, az OL-nek igen, emiatt a fény-árnyék viszonyok megváltoztak, és az éjszaka töksötét lett.
Sárgás táj, "az árnyékok úgy 10 méterre egy éles sávval váltanak egy sötét pacáról élesre, grafikai beállítástól függetlenül. Eddig ilyen se volt. Na meg a füvet se fújja a szellõ, hanem rángatózik".
Ilyennel én nem találkoztam még soha ebben a modban. Valamit elqrhattál.
ez is nyilván semmi. A töksötét éjszakák sem változtak. Te láttad már az alap stalkert egyáltalán?
Egyébként most kipróbáltam az ol2.1-et, nemtudom hogy hogy lehet az árnyékokat modból változtatni, de úgylátszik lehet, mert az árnyékok úgy 10 méterre egy éles sávval váltanak egy sötét pacáról élesre, grafikai beállítástól függetlenül. Eddig ilyen se volt. Na meg a füvet se fújja a szellõ, hanem rángatózik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Használtok az OL2-vel együtt más modot is (float32, ilyesmi)? Az Oblivion Lost az égvilágon semmit sem változtat a grafikán, én még soha nem láttam "sárgás" tájat benne. Valami ott nálatok el van tolva, de nagyon.
ol változtat a grafikán, legalábbis a 2.0-nál ronda, teljesen természetellenes sárgás lett az egész. Tûrhetõ, bár kicsit zavaró.
Ez az új OL mod változtat a grafikán?
Mert sztem csúnyább lett a játék!
-nyitott vég (a befejezés után is lehet kószálni, pl felfedezni az erõmûvet stb)
-szörnyik, ellenfelek reálisabb mozgása, szörnyek átcsapnak egyik pályáról a másikra, a frakciók között rendes háború dúl
-vezethetõ jármûvek
-stb.
én ha még 1x nekiállok, tuti vmi ilyesmivel, vagy ezzel, vagy az abc infernoval.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ha valaki ért ehez akkr kérem szépenn mondja meg mer szerintem nagyonn baró lenne hogy amikor az ellenség ott döglõdik a földön nakkor azt mondaná hogy a jó édes <#nyes>#nyes>
MEg azép jó poén lenne az egész
Kérdeznék valamit: Ha meg akarok változtatni egy hangot a játékbann azt úgy megehetem hogy kitörlöm a régi hangfájlt és berakom az én hangfájlomat helyette??:S<#fejvakaras>#fejvakaras>
Csak azért mert jó lenne ha a stalkerek magyarul beszélnének 😄😄😄
Szerintem ehhez semmi köze az OL 2.1 magyarításnak. Én végigvittem vele a játékot ctd nélkül, szóval tesztelve lett.
Ott vagy túlmelegedett valami, vagy mittudomén, oprendszer vagy hardver hiba lehetett. <#schmoll2>#schmoll2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a leszakadt hídnál egyszernem akartak átengedni mert nem adta be a fizetést asziem ingyé van átfuttam este volt azst üldöztek de megáltak és mind az 5 en 1 helyen átak hazavágtam 3 mat gráánátal a másk 2 levadásztam😊😊 De nagyon jó játék már nyomom 1 ideje és még mesze a vége fasza😊😊
Ja és 64 bite Vistán cash dump os blue screen erort nyomat sokaknak de XP-n nem már nem crashelt be azóta hogy XP-n naomom😊
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
A húsdarab pedig egy relikvia amit szinténn a roncstelepenn lehet szerezni.
Ja mielött a roncstelepre mennél azért szerváljál egy ak t mert a kordonhoz képest egy kicsit duva hely.
Alap játékban novice és normal fokozaton nehéz meghalni, legalábbis ahhoz képest ami a valóságos. Én olyan kis módosítással játszottam, amiben pontosabbak voltak a fegyverek (nem olyan viccek mint alapon), és nagyobbakat is sebeztek, tehát kicsit valóságosabb. Én egy rövid ak74 sorozattól simán meghaltam, de az ellenség is, de mégis végigvittem a játékot.
LoL<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vicces. Logikus, ha Vistán megy, akkor biztos Dx 10-es. Inkább olvasd el az alap tudnivalókat a Stalker SOC-ról:
x-ray grafikus motor
Elsõre én is nagyképûen belerongyoltam az elsõ tûzharcba, azután nézegettem ki a fejembõl "Az elsõ halott" büszke címet viselve.
Meg még vagy 4x amíg rá nem éreztem a játék ritmusára.
A grafika valóban kissé Hmm-hmm kategória, de a táj és az effektek pótolnak mindent (egyszerûen imádom a játékbeli vihart, nagyon hangulatos)
Amit igazán kritizálhatónak tartok én személy szerint. Az a gugolás/mélygugolás jobb lett volna, ha lehet hasalni a mélygugolás helyett. Amitõl pedig a falnak futok az a kinyírok valakit (mert útba esik) és hopp látom, hogy küldetést teljesítettem, és ha malacom van oda is érek a jutalomért, vagy gyûlik az a ronda (nem teljesített a PDA-ban) Jobb lett volna, ha csak akkor kell robogni, ha felvettem a küldetést a megbízótól.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Én ekkora pusztulat játékot még nem láttam.
Nem tuom, hogy más mit lát ebben, de részben elmondhatom, hogy végignyomtam 1x és annyit tapasztaltam, hogy ronda elsõsorban.
Animáció gyenge, hangok közepessek, kivéve a sugárzásjelzõt.
És könnyû meghalni, hogy finoman fogalmazzak.
Lehetett volna ebbõl egy jó játék, ha eldöntötték volna, hogy most akkor FPS, vagy RPG legyen....<#rolleyes>#rolleyes>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Mondjuk csak akkor jönnének velünk, ha fizetünk nekik xy összeget. de pl a barátok ingyen is velünk tartanának.
Még nem csekkoltam le ezt a modot igazából, de majd este megnézem.
Még jobban elrugaszkodva, ha vkiket már felébéreltem akkor azok jóbarátokká válnának és ha esetleg vhol egyedül nagy csávába kerülnék (akár más pályákon is), akkor rádión segítségül lehetne õket hívni.. meg ilyenek..de tényleg jó lenne ebbe az irányba moozdulni..
mert az való életben is a csapatmunka a legjobb