34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#31657 régen ez ojan probléma miatt volt, hogy a PDA-dban felgyorsitottad az idő mulását... igy gyorsabban éhezik meg... -
#31656 Legelső küldetés, első tűzpárbaj. -
#31655 Milyen király lenne pedig,ha a játékban az igazi Predator is benn lenne! -
#31654 Üdv!
Mitől éhes nagyon a karakterem? Nincs nagyon megpakolva, tűzharc közben (nem vérzik), kenyeret és konzervet kapott :) Egy percen belül meghal, 100% életről :O -
#31653 -
#31652 ja, néztem is hogy mikor látom magamon a 3 pontot -
#31651 A vérszopó tiszta Predator,nem?Hasonlít rá:láthatatlanná tud válni és ugyanolyan ronda:-) -
#31650 Gondolkodhatunk úgy is, hogy mindig véletlenszerűen generált kódot kap az ajtó és a hulla, vagy ugrókódos, és a nyitót találjuk meg. Amíg nem találjuk meg, nem tudhatjuk, mi nyitná ki. Sanyix akkor reklamálhatna, ha végigpróbálta az összes lehetőséget, és nem nyílt ki. De még akkor is lehet, hogy berozsdásodott a zár. -
#31649 én egyébként most őszintén zavarodott vagyok egy kicsit...még egyszer figyelmesen végigolvastam ezt a vitát, nehogy olyasmivel vádoljalak, ami nem igaz, de akárhogy is: azt állítod, azért mert TE a játékos, aki ott ül a gép előtt, tudod a kódot a játékban lévő játékhoz, miközbe a játékbeli karaktered még nem, akkor ki is kellene tudnod nyitni azt.
értem hogy mire célzol, ha te - anélkül hogy a hulla pda-ját megnézted volna - tudod a kódot, akkor egyszerűen odamehetnél az ajtóhoz és a karaktereden keresztül bepötyöghetnéd, és így elvileg ki kellene nyílnia - szerinted.
csakhogy a programot úgy írták meg nyilván, hogy a sztori mentén haladva tudd meg a kódot és csak azután lehessen az ajtót kinyitni. a játékbeli karakter csak a hulla pda-ja szerint tudja meg a kódot...tehát tulajdonképpen te egy dizájneri és programozási döntést kérdőjelezel meg.
összegezve, TE azért tartod magad igényesnek, merthogy te játék világának nem a programozók által megalkotott logikája, hanem a saját valós világod logikája szerint szeretnél játszani a játék világában...
legenyhébb kifejezéssel élve is furcsa gondolkodású srác vagy...zavar lépett fel a mátrixban -
#31648 Miért mert nem vagyok igénytelen? :D lol -
#31647 pedig magamtól találtam ki, nem vettem a fáradságot, hogy megnézzem a lapodat. -
#31646 hogy él?
-
#31645 amúgy mit jelent az hogy valakinek "köze van az élethez" -
#31644 "aki szerint nem, az hát igénytelen" - hát mekkora egy okos ember lehetsz b+! Nem sok közöd van az élethez, mi? -
#31643 Fantasztikus logikád van, miután oda van írva a hobbikhoz hogy: "büntetőpontgyűjtés" már 2 hónapja mindig van 3 de, 3 csak 2 hétig tart. Na hogy? :D
Mellesleg ez az ajtós dolog akkor is baromság, aki szerint nem, az hát igénytelen :) -
#31642 Oblivion Lost-ot honnan szedjem le? -
#31641 -
#31640 feltehetően nem véletlenül van 3 felkiáltójele... -
#31639 elég stabil a játék, még vistán is... én pl 2magos 2ghz es géppel nyomtam 4gb ram és 512 es grafkártyával maxon nem emléxek hogy akadozott volna...
ami a peccseket illeti 1.0005 ös peccset rakd fel és hozzá a legujabb Oblivion Lost modot -
#31638 Én akkor játszottam ezzel a játékkal amikor megjelent de ahhoz képest, hogy nincs olyan rossz gépem eléggé akadozott és folyton kidobált az asztalra hibaüzenetekel szóval eltettem későbbre amikor lesz valami patch.
Most újra szeretnék vele játszani és érdekelne mennyire javítottak rajta a patchek és stabilabb-e már illetve milyen modokat érdemes leszedni hozzá? -
#31637 Jajóvan! Most láttam az adatlapod, hobbyd a gibbonkodás, kötekedés. Én meg már azt hittem ennyire hülye vagy... -
#31636 Minek kód? Ha beszélsz vele simán kinyílhatna, még akkor is jobb lenne mint így. És mi van ha strelok véletlenül pont a kódra gondol? Mi van a véletlennel? Semmi, mert ilyen nem lehet a játékban, mert terelve van...
Van fogalmam az rpg-kről, pl ilyen hülye megoldást még egyikben sem láttam.
Arról nem is beszélve, hogy az ajtók nyitva vannak, csak be vannak hajtva. Egy csapat zombi meg törpe akik az ajtó mögött voltak, meghallva engem simán kilökdösték... -
SaGa #31635 A gépben lévő entitás éli ott az életét, te csak irányítod. Mindegy, az rpg-ről láthatóan fogalmad sincs... -
#31634 igen, és ez a hülyeség, mivel én játszom, nem a gép... -
SaGa #31633 Nem egészen. Játékban van egy karakter (Marked One) az ő fejéből nézel kifele, őt irányítod. Mivel ő csak akkor tudja meg az ajtó kódját, ha kiolvasta a hulla PDA-jából, Te hiába tudod, nem tudod neki megmondani (nem vagy a Zónában), így ő nem is tudja. Az ajtót tehát nem tudja kinyitni...
És igen. A hulla PDA-jának kiolvasása a trigger, az ajtó zárja csak az után aktiválódik... -
SaGa #31632 Az a Military Warehouse pálya, de tulajdonképpen mindegy. Valamelyik freedomostól lehet felvenni a feladatot (az őrült stalker, vagy valami ilyesmi), ha nem irtottad ki őket. Ha már lelőtted a tagot, nem jelenik meg a feladat... -
#31631 Milyen karakterem tudja, omg! Az agyadra ment a játék? Megy az ajtó megkérdezi a hullától jártál-e már ott és megtudtad a kódot aztán visszamegy a helyére és megvárja hogy kinyissad? Na ez milyen? És még én vagyok a hülye... :DDDD -
#31630 Te tiszta hülye vagy. Az előbb már írta valaki: az a fontos, hogy a karaktered tudja. A valósában is így van, ha csak nem egy kibaszott Uri Geller vagy... -
Dili Doki #31629 wild territory-nál a freedom bázis aknamezőjénk közelében van 1 stalker 1 faházban, ha megölöd van nála 1 pendrive, azt kinek lehet elvinni, ill. mire jó? -
#31628 Nem, ez így egy hatalmas baromság. -
#31627 És ez így helyes. -
#31626 Akkor sem nyílik ki, amíg nem beszéltél a hullával :) -
Grifidos #31625 Úgy emlékszem 3 számkódos ajtó van ott, de azok már 6 számjegyűek.
Az egyik kód 382047 ha jól emlékszem, de ne kérdezd melyik ajtó kódja.
-
Miskolc88 #31624 köszi -
#31623 * 31621 hsz -
#31622 1:google
2:te is jobban sebzősz
3.fejlövés a barátod(bár az eején még nehéz, föleg messzire...) -
Miskolc88 #31621 valaki plz ? -
#31620 Visszamennyé!! xD -
ricsa008 #31619 üdv
lenne egy kis próblémám megszereztem a Bárban lévő emberkének a családi puskát de mivel túlterhelődtem így véletlen eldobtam egy olyan helyen ahol minden csupa gaz az F betűvel látom hogy ott van előttem a földön de nem tom felvenni ez mér van ? valami bug? -
Miskolc88 #31618 hello!
most raktam vissza a stalkert már sokadjára
de nekem túl nehéz az ellenfelek lelövése,hallottam hogy van egy mod amivel jobb lesz a sebzés és hamarabb le tudom puffontani az ellenséget!
kérdésem:honnan lehet letölteni ezt a modot és hogyan rakjam bele a játékba ?
válaszokat előre is köszi !