S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna vki segiteni h tudom CSAK a loszert felvenni a lelott ellensegtol..?!
mar 15 AK-t cipelek h egyaltalan meg tudjam vedeni magam...allandoan cserelgetni kell,raadasul a legtobb-ben alig van par skulo....
Seven-Four-Seven--Heavy
A blowout (kitörés) mutánsokat spawnol be a pályára, és az OL2-ben már olyan erõs lett, hogy nem védhetõ ki a szabad terepen, csak épületekben vagy a föld alatt lehet átvészelni (de nem minden épület véd meg). Föld alatt is van blowout, bár ott csak a rengést lehet érezni és a hangját hallani és mutánsokat spawnol be oda is... A felszínen a kitörés háromféleképpen hat rád: radioaktív sugárzással, pszi-sugárzással és hõhullámmal, ezek közül bármelyik végezhet veled. Nem tudom, van-e olyan suit+artifact kombó, amivel túl lehet élni a szabadban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Stalkerben elég jól modellezett a világ. Erre a Red Forest körüli úton jöttem rá. Az úton van több betonlap "máglya" (egymásra fektetett betonlapok, köztük vékony, vizszintes résekkel), amik mögé elbújik egy-egy monolith gyalog. Jó puskával, pontos célzással át lehet lõni ezeken a réseken kiegyelni a mukikat a fedezékükbõl...
Egyébként ol modban a jármûvek arra jók, hogy kb ugyanolyan sebességgel mész mintha sprintelnél, mert kerülgetni kell az akadályokat, aztán a pálya szélén mivel legtöbb helyen nem tudsz átmenni jármûvel, kiszállsz, és futsz 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezt már biztos sokan kérdezték, de van magyarosítás ehhez? (2.0-ás verzióhoz?)
Amúgy ezek után szar lesz játszani a clear sky-al. 😊 Legalábbis így leírás alapján jóval izgibbnek tûnik ez az oblivion lost mod.
CTD: Catch to Desktop: Amikor egy program úgy áll le, hogy hirtelen az "asztalon találod magad", bármiféle elõjel vagy hibaüzenet nélkül.
Mostanság újra ki akarom tolni a stalkert és egyre orientálódok erre a oblivion lost mod felé. A benne lévõ jármûvek mennyivel jobbak, mint amiket még annak idején elõ lehetett hozni benne? Mert azok elég szarok voltak. (Ellenség nem látott meg ha kocsiban ültem... :S)
És igen, a krekkelt exe az nem olyan stabil mint az eredeti, elég idõt töltöttem már ezzel a játékkal hogy tudjam=)
na mindegy nem tudja valaki hogy mikor aggya ki general vorogyin a freedomok kizavarását a vérszivófaluból?
csak azért mert elég zsiros jutalma van ( egy sniper VLA <#szeret>#szeret> )
Na azzal aztán lehet...<#violent>#violent>
Ez nem jelenti azt hogy a játék vagy a mod "creckkel nem mükszik". De végülis azt csináltok, amit akartok.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Most csak módosított fegyverek vannak nekem (ol-ben nem is volt más ami tetszett volna, csak a jármû de az sem jó semmire, mert mindenhol akadályok vannak, és a legtöbb területrõl nem lehet átmenni a másikba vele), és ahogy eddig volt, nincs semmi probléma.
Így jó nehéz a játék, bár a nagy sebzések miatt a ruhák is gyorsan amortizálódnak. Tegnap pl 400% healthel, stalker suitban 1 fejlövéssel kinyírt egy katona obokannal(és ez novice fokozat). Mondjuk ezt én is megcsinálom. Kell is vennem lõszert abba a 9 milis hangtompítós géppisztolyba, mert mostmár szükség van a diszkrét gyilkolásra, mert nem mindig lehet 300 méterrõl harcolni (bár ilyen távolságból is simán eltalálnak, de legalább nem sorozattal).
Hát szóval kicsit ofp-s lett. 1-3 lövés, és halál npc-nek is, és nekem is 😊
AMD Phenom X4, Sata II 750GB kingston 4GB HyperXDDR2, Asus nVidia 8800gts 512GDDR3 NEM KARÁCSONY KITŰNŐ lettem
Így a pontosabb nagyobb sebzésû fegyverekkel, érdekes az alap stalker. +400%-os healthel, és stalker suitban, 4 lövés vagyok ak74/2-vel. Igaz az ellenség is 2-3. Tehát úgylátom ol-ben nem csak a sebzés, hanem a hp is meg volt növelve. Enélkül, viszont még élethûbb, már megéri lopakodni, különben halál 😊 Közelharcban az nyer, aki elõször lõ és talál.
Egyébként 1 blowouton már túl voltam, bár az az agroprom alatt ért, és ott nem is volt ctd.
Ezt az efektet érdemes bekapcsolni?
Engem az OL 2 tiszta installal még egyszer sem dobott ki, pedig benne van már pár tucat játékórám.
A vihar az a blowout nálad? Ezek szerint ha elég régi mentést töltöttél vissza, akkor ki tudtad kerülni?
A blowouttól védõ helyek néha engem is meglepnek: pl. Dark Valleyben a banditák bázisánál a fõbejáratnál levõ hangárban simán behaltam, de ahol Borov szokott lenni, ott már védve voltam.
Ha új mod verziót teszek fel, mindig teljesen törlöm az elõzõ gamedata könyvtárat, és bemásolom az új gamedatát, a felülírás szerintem nem mindig elég.
Egyébbként tényleg jó munkát végeztél. De tényleg. Gratula !
Az nv-k a valóságban is színezik csak a képet, egyszerûbben felhúzzák a brightness-t 😄 az igazi "éjjellátó", az az ir kamera, de olyat normálisan megcsinálva még semmilyen játékban nem láttam.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hallottál már az éjjellátóról? Egy halom NPC-nek van. Neked is lehet. Egy hibája van: halkan fütyül, így meghallják a csöndes éjszakában...
Síkságon sem lehet olyan sötét mint egy erdõben, még felhõs idõben sem. A felhõ az felhõ nem betonfal. HDR-el jobban megcsinálhatták volna a fényviszonyokat, és hogy ahhoz a virtuális szem hogy alkalmazkodik, bár ez már a játékfejleszõkre tartozik.
A sötét éjszakát az emberek 90% jobban szereti mint a világosabbat, én is, de át tudod írni a weather_default.ltx-ben.
A kimaradt szörnyeket szeretjük.:-)
Clear Sky-ig nem nyúlok STALKER-hez! xD
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Na meg ezek a kihagyott szörnyek sem szükségesek szerintem, mert a textúráik minõsége nem nagyon illik a játékba 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Mert észrevettétek hogy a tüzek mellett mindig televan cigarettacsikkel?
Az npc k se cigiznek 😞
Az új oblivion lostba belekéne tenni 😊
Amugy kockának igaza van a hangulata téleg jó de éccaka ne játszd 😄
Alapból haragban vagyunk! XD