34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa #31977 De baj. Az OL 2.2 is csak az 1.0004-gyel vagy 1.0005-tel működik együtt maradéktalanul. Azokkal is csak akkor, ha a megfelelő "kiegészítőt" raktad fel a mod tömörítvényéből.
Amúgy érdeme átváltani a 2.2-re. Az 1.0006-tal talán az sem megy együtt rendesen, de a 2.1-hez képest sokat javult. -
#31976 Előre is bocs, ha hülyeséget beszélek (én nem használok ilyen modokat), de: - ha ugye a bárban vagy, akkor a fegyvert nem veszi kézbe a csóka. Nem lehet, hogy az a baj, hogy túlsúlyos lettél a fegyverrel? Amíg nincs a kezedben, addig nem nézi, aztán hirtelen bumm... Csak egy ötlet. Hátha... -
leci #31975 de a kisebb fegyverek teljesen jól szuperálnak,az összes gép pisztoly ami plusszba van az mind jól műkődik,csak a nagy fegyverekkel van gond.az az a gép puskákkal.minden más rendesen megy... -
leci #31974 nem,az arzenál mod-dal nem próbálkoztam...ez elméletileg a 2.1 es vezióhoz van.
Amber Trader mod For oblivion 2.1
az nem bajj hogy 1.006 os patchem van fenn? -
#31973 Arsenal modról van szó? Csak mert azt a 2.2-höz fejlesztették ki, ha jól tudom. Ott nincs gond vele, tapasztalat. -
leci #31972 hali!van egy kérdésem.megvan az O L 2.1-es modom.van hozzá egy kereskedős kieg ami a báros kereskedőhőz ad fegyvereket.
aza gondom hogy megveszek egyett beteszem a slotba.kiérek a bárból és azonnal kidobja a slotból a fegyvert.
ötlet? -
#31971 Én nem... Roger balhézik. :-/ Inkább ássuk el a csatabárdot, jó? Bocs a "kiabálásrét". Inkább beszélgessünk a játékról. -
#31970 most komolyan arról vitáztok, hogy hogyan vitáztatok/vitáztok a ramokról?
-
#31969 A sör is tudatmódosító, lévén alkohol van benne. Ez oltás akart lenni? :M Mellesleg Te vagy az idegbeteg, mert az Istennek sem tudsz más témát találni, mint a ramosdi. Na nem érdekel, írj máshova. Köszöntem! -
#31968 10:52-kor érkezett gibbonka RAM-os témájú hozzászólása, vili? Én erre 11:20-kor válaszoltam, hogy ki a faszt érdekel. Szóval a két post között eltelt 30 percben mélyen magadba szálltál, és rájöttél, hogy túl vagy a dolgon. De aztán kiderült, hogy mégsem, mert itt ordibálsz csúnya módon mint egy idegbeteg fasz. Hájj-jájjj! Néha állj fel a gép elől, vagy legalább az ablakot nyisd ki kiskocka, mert lassan teljesen megőrülsz. Ja, és a tudatmódosítókkal állj le, az sem tesz jót!
Na mentem sörözni lúzer (az tudod miaz egyáltalán?)! -
#31967 OLVASS MÁR VISSZA BAZMEG!!! MIKOR VISSZAJÖTTÉL EZZEL A FASZSÁGGAL, MÁR RÉG TÚL VOLTUNK A TÉMÁN!!! TE KEZDTED, ÚJRA!!! ÉRDEKLI A PÖCSÖM A RAMOSDI, MÁR A JÁTÉKRÓL BESZÉLTÜNK!!!
De ezt hiába is írom, nem érted... sebaj. :) -
#31966 Ha már nem maradt több RAM-os dolgotok, amit meg lehet beszélni, van még egy csomó más is. Pl. processzort is használ a gép, azt hogyan szoktátok tuningolni??? Rettentően érdekel a dolog... -
#31965 Ezaz!!! EZAZZZZ!! FLÉMELJETEK!!! VÁÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!! -
#31964 Na látod, ez a különbség kettőnk között. Én nem akarok menő lenni kicsi gibbon! Tudom-tudom, RAM-oljatok tovább, befogtam, ez egy halott topic, és mi vagyunk benne az élőhalottak. Jajajajaj! Most jut eszembe, te vagy az a csávó, akinek a hobbija a kötekedés! Elnézést! Én vagyok a hülye, hogy leállok egy ekkora menő lúzerrel beszélgetni... -
#31963 "neoffoljunk" jókisfiúnak lenni NEM MENŐ, főleg nem egy amúgy kihalt topikban :) -
#31962 Mindjárt itt a karácsony! -
-
#31960 -
#31959 Naugye! Akkor minek kell beszólni? -
#31958 Ehh.. semmi, mindegy.. -
#31957 Így van, annyit mondtam, hogy hogy hagyjátok már abba. Erre jött két post, hogy a RAM nem off. Előttem egyel is RAM-os post. Szóval kizökkentett vissza mit?! Ne legyél már hülye. Én voltam az, aki azt mondta, hogy kit érdekel ez a téma, erre ti folytattátok (csak hogy azért is a tietek legyen az utolsó szó) a témát. Hát akkor csináljátok! Nem kéne vádaskodni, meg hülyeségeket beszélni kiscsillag. Ha valami gond van, mondd meg, ennyi. Én megmondtam mi a gondom. És neked? -
#31956 Ha visszaolvasnál, látnád, hogy most pont Te zökkented vissza a témát... gratulálok, agytröszt! -
#31955 Hát ha nem off, akkor folytassátok. Úgysem beszéltetek semmi értelmes dologról az elmúlt pár napban, csak egymást fikáztátok. Hajrá, én mentem multizni, osztok pár fejest és késelést, amíg ti eltárgyaltok újra egymással a RAM tudásotokról! -
#31954 Na igye. XD
Végülis a Clear Sky-jal is "csak" fél évet késtek. S már abban is sok a fejlődés, még ha nem is lett olyan jó, mint a SOC. Ugyanakkor koschwarzzal egyetértek. Egy teljesen kontrollmentes Zóna lenne az új állomás. Ma már a technológia is megvan hozzá. -
#31953 amennyit késtek a sima CS-vel, sztem 2015 előtt nem esedékes.
addig a 6 giga ramodnak is lest értelme -
#31952 én biztosra veszem hogy lesz, pont azért, amit írtál, és mert hogy sikeres a játék. jó, nem egy halo-siker, de akkor is.
el is tudnék képzelni egy "kontroll" nélküli zónát, a shoc záró eseményei után... -
#31951 Szerintem sem off... de mindegy.
Amúgy mit gondoltok, lesz Stalker 2? Én bízom benne, mert sok lehetőség rejlik az univerzumban. -
SaGa #31950 Az a nagy mafla helyzet, hogy a stalker és a hozzá hasonló játékok esetében a szűk keresztmetszet a rosszul hangolt, vagy kevés RAM szokott lenni, e mellé még van egy halom elterjedt tévhit a windows memória kezeléséről. Ha valakinek akadozik a stalker, az esetek túlnyomó részében ennek köszönhető, így nem off topik ezen a fórumon sem. De legyen, befejeztem... -
#31949 Jaj Istenem fejezzétek már be b+! Kit érdekel mennyi ram-otok van milyen channel-ben, mekkora késletltetéssel????!!! Akit érdekelnek, azok másik topicban vannak, folytassátok ott. THX! -
#31948 6 giga ram miért nem értelmes? Dual channel-ben vannak 2x1+2x2 tesztelve a memóriateljesítmény, ugyan annyi mint 2 gigával volt 7-8 gbyte/sec(nekem ugyan olyanok a ramok gyártó órajel késleltetés, csak a méret más, és a 2 gigásaknál nincs az spd táblában 200mhz-s hoz üzemmód). Válogatott ramok arra kellenek, hogy tutira működjenek együtt... de valószínűleg ugyanattól a gyártótól származó ugyanolyan órajelűek amúgy is működnek. 6db modult vettem eddig dualhoz, egyik sem volt válogatott, csak azonos gyártó, és adatok. Mind gond nélkül ment dualban.
alap hogy 64bites rendszer van (nekem ezen a gépen nem is volt 32bites rendszer, csak vmware-ben egy kibelezett 32-es xp), manapság illene is 64bitet használni, mert nem lassabb 32bites alkalmazásokkal viszont sok memóriához kell, és egyes 64bites programok nem kicsit gyorsulnak a 32biteshez képest. Az egyetlen hátránya, hogy nagyobb helyet foglal a vinyón a 64bites win.
Egyébként 4 gigára sem elég a 32bit(pae olyan mint halottnak a csók), sőt kb az utolsó normál "címlet" amire elég az a 2 giga. -
SaGa #31947 Csak úgy közbevetném: a több ram valóban jobb, ám a 6 giga nem annyira értelmes mennyiség. Ahhoz, hogy a 64 bites rendszer és a dual channel ram szolgáltatásait ki lehessen használni, érdemes párban venni a ramokat (lehetőleg párba válogatott készleteket). 6 giga csak úgy jön ki jól, ha 2x2+2x1, aminek túl sok értelme nincs.
32 bites rendszer esetén a 4 giga fölötti rész kihasználatlan, 64 bites esetében meg az a plusz 2 giga nem lett volna túl nagy kiadás és sokkal kellemesebb a rendszernek a 2x4-e, pába rkott ram modulok, vagy a 4x2-es, szintén válogatott készlet. Tudom, vannak alaplapok, ahol 3 db RAM slot van, de ezt nem muszáj kitölteni és nem is túlzottan érdemes.
De mindegy, mint már írtam, mindenki úgy költi a pénzét, ahogy akarja... -
#31946 Nem, nem jobb. De miért vitatkozol vele? Ha nem látja be, vagy mi több, igaza is van (mert van), akkor miért kell tépni a hajad? Felejtsd el és beszélgessünk a Stalkerről, a topic arról szól. :) Abban pedig minenki egyetért itt, hogy a SOC egy király játék. ;) -
#31945 aha, mert ő azzal a megalázó szöveggel sokkal jobb! -
#31944 Milyen felettébb intelligens és kedves ember vagy te... -
#31943 aha igen.... lófaszjankó. majd énis kiírom aláírásba, h vegyé 6giga ramot, meg a késleltetést csökkentsd! a DDR1 meg gyorsabb mint a DDR3!
faszfej. -
#31942 Látom egyből aláírást frissítettél! -
#31941 Pont ez jutott eszembe nekem is. Csak akkor kötekszik így valaki, ha irigy. Csak tudnám, mire fel? Ez a ram olcsó, mint a szemét. -
#31940 Egyébként jól megvan ám az irigykedés tényező ilyenkor. Pedig nem volt drága a memória nyár vége felé, én is ezért vettem, mert ennél csak drágább lesz. Bár most már félek nehogy összerogyjon alatt az NB :) -
#31939 majd tanulgassál egy kicsit kicsifiú, aztán majd beszélgetünk tovább erről, mert ahogy látszik lfszt se tudsz az egészről :)
A 2 ghz-s ocz-t éppen neked készítik, a 10 éves vérpistikéknek. Jó drágán, jó szar késleltetéssel. De vigyázz, csak 2 gigát vegyél, mert különben nem tudod tuningolni, mint az osztálytársaid. -
#31938 na jó. sztem ne beszéljünk olyanról, amiről nem tudsz. valszeg a DDR3-masok órajele zért nagyobb, mert a késleltetésből van haszon... vissza is rakom a DDR1-es memókat, mert azok késleltetése kisebb. az órajel meg kit érdekel? 2ghz-es OCZ. pf....