S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
púúúúú
Vigyázat, ha már jártál azon a területen és visszamész, a felszínen bloodsucker és pseudodog nyüzsi lesz...
TDU nick: HUN_Matt_92
Amaz a másik mod azért jobb, mert egy történet is van vele, vagy az OL-hez is van új történetszál? Már persze azonkívül, hogy ez free-play.
púúúúú
OL 2.1.1 for 1.0004 patch
Amelyik patch-ed fent van, ahhoz valót töltsd le...
púúúúú
Egyébként most én is elakadtam egy küldinél. Agropromnál van elivleg egy Dutyernek a puskája, amit vissza kéne vinni a Bárba, de hiába jelöli be a térkép, nyilat nem mutat, ezenkívül Agroprom Underground néven van jelölve a hely, sehol se tudok lejáratot semmilyen földalatti helyre...
púúúúú
Abban kérném a segítségeteket, hogy irja már le valaki, hogy kell felrakni az Ol modot? Mit kell elõbb? Melyik patchet? Jó e magyarítás hozzá? és melyik fajtáját kell feltenni az Ol modnak? 1.0 és utánna lehet már bármelyiket? Azért kérdezek ennyit, mert nekem mindig kilép a játékbol amikor felteszem, és elindítom, utánna beszélni akarok a kereskedõvel! Elõre köszönöm a hozzászolásokat!
Az OL "elõfutára" tulajdonképpen, a játék komplexitásában, de mégis eltér attól.
Korábban egy "Redux" moddal játszottam, a pontos neve nem jut eszembe, de a célkeresztet kikapcsolja, az anomáliák nem látszanak, csak egy megvásárolható érzékelõ jeleit figyelve tünik föl a közelségük, a gyógypakk használatához elõbb fedezéket kellett keresni, mert nem lehet benne hotkey-re tenni, meg még egy halom hasonló, nehezítõ változás. Ezt megfejeltem egy wether overhaul moddal, ami kifejezetten a sötét éjszakák miatt került fel.
Olyan modot, ahol e választod ki a készletbõl, mit akarsz belõle használni, nem hinném, hogy találsz, mert az értelmes módosítások általában minimum 2 fájl átírását igénylik és ezeknek összhangban kell maradniuk.
Van pár módosítás, amit nagyon könnyû megoldani (súlykorlát, célkereszt eltüntetése, ilyesmik), egy-két sor átírásával, vagy a konfig megfelelõ piszkálásával. A sötétebb éjszakák, vagy az anomáliák láthatatlanná tétele már több fájl egyidejû módosítását illetve cseréjét igényli, így ezek akár ki is üthetik egymást, ha nem egy mod rakja bele mindkét változást a játékba...
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
x-18-ban is asszem ott van burer, az az idegesítõ repkedõ hozzádvágódó tárgyas téma, ott is a mocskos törpékre meg zombikra 500 lõszert lõttem el, ak-74 rapiddal, úgy hogy nem gyakran lõttem mellé...
Viszont 2.1-ben már jó az éjszaka. Amíg nincs fenn a hold, alig látni, de ahogy feljön, jól világít (bizony a valóságban is ilyen jól világít).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem tudsz olyan modpacket, ami tele van játékmenetbeli változtatásokkal, de el tudom én magam dönteni, hogy mik legyenek bekapcsolva, mi nem?
púúúúú
90kg a maximális szállítható súly! Ez kicsi irreális de játékba még mindig jobb mint a 60!
Túl világos? Ebbe a játékba az este nálam very very highest DARK!!!! Nagyon és a frász kerget hogy az orromig látok csak a lápmpával és hirtelen fordulok már ott terem pár kutya meg görény!
Sztem túl világos a monitorod!
- You can carry a maximum of 80kg (60kg before) - ez nagyon láma
- Nights are not that dark anymore and days are brighter - sztem meg pont, hogy kurvavilágos néha sajnos.
Meg az, hogy gépigéyn növelõ.
De van pár játékelem változtatás, ami tetszik ebben is.
púúúúú
púúúúú
[email protected]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)