S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A pripjatyban hotelben talált dekóderhez hol az ajtó?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mindig van hozzá ammo és pontos is.
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ugyanis férfiasan bevallom, hogy mikor tavaly játszottam vele, akkor a "kívánság terembe" mentem el és ott ugyebár csak negatív befejezés van. Most meg direkt arra hajtok/hajtottam, hogy megkapjam a pozitív befejezést. <#smile>#smile>
Na még további két kérdés:
A semleges és a "hamis" befejezések elérhetõk?
És miután freeplay van eltudok menni az erõmûhöz "Hamis" befejezést kapni?
Télleg olyat nem lehetne csinálni az oblivion lost mod-ba, hogy a végén eldönthessem e, hogy eltüntetem a zónát (és jön a fûben hempergõs videó) vagy pedig meghagyom és freeplay van? Aztán freeplay során bármikor visszatérhetek a végsõ helyszínre, hogy eltüntessem a zónát? Vagy ez hülyeség lenne így?<#buck>#buck> Bár nem tom ez mennyire valósítható meg, nem értek a mod készítéshez.<#bohoc>#bohoc> Kezdek fárasztó lenni?<#wilting>#wilting>
Ez azért szükséges mert ezzel a moddal játéknak nincs vége az erõmüben, vissza lehet menni akárhova, végtelen, Marked One / Strelok stalker és az is akar maradni, úgyhogy a Zónában marad. Ennek szerintem sokkal több értelme van mint egy buta videónak.:-)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ment az araszolás, minden apró lyukba kukkantás. Kemény így alap hp-val de megnövelt sebzésekkel játszani.
Asszem eladom a megszerzett hangtompítós svd-t, mert nem elég pontos, jobban lövök a tr301-el, vagy a hangtompítós 9mm-ss gépfegyverrel.Azért elég értelmetlenek a mesterlövész cuccok a játékban ilyen pontossággal...
A következõ küldetés már a szarkofág meglátogatása, bár kicsit korainak érzem, mert még pripjaty-ban sem voltam még.
Csak mert, ugyebár HDR mellett nem támogatja az élsimítást, de egy kicsit már zavar ez a pixelháború. 😊
Pl.: Mondjuk Ghost Reconhoz hasonlóan. Ugyebár abba se volt élsimítás, de volt benne egy smoothing effekt(lehet szarul írom), ami kicsit behomályosította a képet és ezzel, amolyan áll élsimítást hozott létre.
Írd már be az életkorodat...lehet, hogy te nem is játszhatnál vele.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
igy mar mukodik..
de nincs erre vmi gyorsgomb?mire azon a segedkepernyon elintezem addigra siman kinyirnak mert azzal kell szarakodni es a fegyvert addig nem hasznalhatom....(egyaltalan nem pazarlom a loszert)
az a baj h evvel a modszerrel sokkal lassabb mint a valosagban kivenni 1 AK-bol a tarat....
igy viszont JATSZHATATLAN A JATEK.....ujabb csalodas 😞(
Seven-Four-Seven--Heavy
A híd jobb oldalán nincs kerités, simán át lehet suhanni a töltésen.
Persze ajánlott elrakni a fegyvert, hogy ha észrevesznek akkor ne jöjjenek utánna az embernek. (ha jönnek akkor úgyis szépen kupacban vannak 1 gránát és van egy csomó ingyen cuccod)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
de hogy tudom CSAK a loszert hozza felvenni ha talalok fegyvert a lelott ellen-nel...???(mindig kifogyok..)
mindenkinek koszi a segitseget!!
Seven-Four-Seven--Heavy
Felvettem, és még innen vissza lehet menni,csak hát max 10 lövés erejéig, mert korábbi helyszíneken nincs hozzá lõszer.
Army Warehouseban rengeteg GP37-et tudsz szerezni ingyen, csak be kell mószerolni a dutys ostrombrigádot a freedomnál, akik kiküldenek egy ellentámadást, az õ hullájukat kirabolva hegyekben állnak majd a GP37-ek. Legjobb NATO skulós géppityu, erre érdemes lecserélni esetleg a Tunder 5.45-öt, Army Warehousetól északra már gyakoribb a NATO skuló mint az AK-s. Ugyancsak célszerû beszerezni a VintarBC-t is (Army warehouse, X16-ban a lift mögött, meg Voronin vagy vmelyik csóka is ad egyet), idõnként jó alternatíva 1-1 küldetés erejéig. Pripjatyba inkább a GP37-et érdemes vinni, ahhoz találsz majd skulót.
JBQA!
JBQA!
JBQA!
Pseudog-ot merre lehet találni? Az öreg sidrovich-tõl elvállaltam egy questet, hogy szerezzek neki pseudog farkat. Egy korábbi Questbe találkoztam pseudogok-al, Carpark mögött, fenn a dombon az alagútba, de sajna egyik se hagyott farkat hátra. Merre lehet még eme becses élõlényeket meglelni???
Gratulálok Öregem !
Igaz nagy súly.
De én is egy gépfegyverrel, és egy sniper-el rohangálok, amibe vettem egy rakat skulót a bárban, a gépfegyverbe, meg gyüjtögetem a lõszert, + veszek ha kell.
+ aranytartaléknak egy hangtompítós feljavitott pisztoj is lapul a hátimban xD
Vintar+ AK74 gránátvetõvel+FT2000 + néhány gránát
Azért kell mert: a zóna külsõbb területein 5.56x29 van sok, obokanba. A belsõbb részeken meg 5.45x25-ös, tr301-hez. 9x18-ast a hangtompítósba ritkán találok, de az úgyis csak akkor kell, ha csendben kell lõni.
Nah ezekközül rányomsz a kitárazásra, és má ki is jött belölle a golyó, aztán még egy jobb klikk, és el dobod, ha nem kell.
Ajánlatos mindig 1-2-t olyat tartani magadnál, aminek az egészségi állapota, még maximum-on van, mert háát ugyebár rongálódik, használódik a fegyver, és akkor egyre sûrûbben fog beakadni, amit reloaddal tudsz orvosolni, és háát 2-3 reload egy 4-5 fõs npc ellen, már kicsit húzós.
Kb 2 féle gépfegyver, +1 sniper, elég bõven a háti-ba, és még marad hely egyéb nyalánkságoknak is.
A használódó fegyókat, meg idõvel lecseréled.
Kb ennyi a szitu.
Sok sikert!!
Nagyon tetszik ez a mod nekem, bár még csak az elején mendegéltem egy keveset. Látom a lentebb leírt kocsis problémát, még mindig nem tudták megoldani. Nem csoda, hogy nem tették bele annó az alap stalkerbe, de azért ígyis jó móka. Amúgy kik gyártják ezt a modot? Ha jól sejtem köze van magyarokhoz... <#buck>#buck> Mindenestre finom árut dobtak elénk ezzel az OL 2.0-val.
Azt hiszem hamarosan újra bevetem magam a zóna "örömeibe". <#email>#email><#violent>#violent><#gonosz2>#gonosz2>