34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bakvarnyu
    vitces=)
  • madmanic
    játszd meg fogod találni...
  • Énvagyokazapád
    telóra is van ám :)
  • Örült kutya
    Van egy olyan küldi hogy meg kell ölni azt a Lövész fazont,nem tudja valaki hol lehet megtalálni?
  • Örült kutya
    Hali,megvannak a testrészek.érdekes hogy valamelyik tagnál engedi hogy eltegyem valamelyiknél nem.de mondjuk pont ezért is játék a játék mident "elém tesznek" azmeg olyan unalmas lenne.
  • SaGa
    Van Clear Sky topik, és annak is van warezolási altopikja. Na ott érdeklődj...
  • ELF 001
    sziasztok valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a clear sky crack+serialt
  • Roger6
    Biztos túl kicsi betűvel van írva, de a banner alatt a legelső linkre kéne kattintanod (ez a neve, hogy el ne téveszd: Warezolás itt: MP/Off/Spam topik), és ott tegyed fel a kérdésed.

Köszönjük!
  • nagyzsolti20
    Halo
    most jutott el hozzám a shadows of chernobyl, feltelepítettem becrackeltem ( a bin mappába másoltam be a fájlt) és nem inditja el a játékot, azt irja ki hogy az eljárás belépési pontja(?build_id.....) nem található a DLL-ben(xrCore.dll)
    ha valaki tudja esetleg hogy mit kellene tenni hogy elinduljon az segítsen.
    előre is köszönöm.
  • Grifidos
    Ami ott van az lootolható.
  • Örült kutya
    Azt ugyis megcsinálhatom hogy a régóta döglöttekről(amit már rég nyirtam ki) vagy a "friss" darabkról klehet leszedni.vagy végig kell kutatni mindet?
  • Grifidos
    "F" az "ormányos" hullákon, valamelyikben találsz lootolható testrészt.
    Érdemes minden hullát átvizsgálni jó zsét lehet keresni a testrészekkel.
  • Örült kutya
    Hi.Nem tudja valaki ,hogy amikor a laborba vagyok a profnál és az a feladat hogy szerezzek neki egy ormányos testrészét akor azt hogy kell?lezuztwm egy párat de nem tudom mit kell utána csinálni.
  • Grifidos
    Engem pont az idegesített egy darabig, hogy túl sok volt a szerte-szét hagyott hulla.
  • SaGa
    Nem tudok ilyet, de minek? A fegyverek ott maradnak elszórva...
  • SaGa
    Javít és nem kell mellé más.
  • burjanmate
    Hi! Valaki nem tud 1 modot, vagy +oldást arra, h az összes hulla megmaradjanak legalább addig, amíg az adott map-en v'ok?
  • Lowosan
    Hy van az a float 32 2.0 nevezetű program. az lenne a kérdésem hogy az tényleg javít-e a grafikán és ha igen akkor valamelyik patch szükséges-e ahhoz hogy müködjön?
  • mabbak
    sziasztok. nekem olyan problémám van, h random módon a párbeszédablakok utolsó npc szövegnél, tehát amikor elmond mindent, nekem más lehetőségem már nincs szólni, akkor bezár, anélkül, hogy esetleg el tudnám olvasni azt, amit akart mondani. nem tudom mennyire érthető az, amit mondok :). szóval ezt, hogy lehetne megoldani, vagy lehet-e vhogy elhangzott párbeszédeket visszaolvasni?
  • SaGa
    Rossz topikban vagy asszem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Strelokkal nem kell marakodni, végig menekül előled. Nem áll, hanem fut, elbújik, majd megint fut.
  • jboones
    A teleportokon eljutottam az erőműig, és itt volt egy vas feljárón egy újabb teleport, ami mindig visszadobott egy közeli lokációra. Az erőművön egyetlen járható utat találtam némi létrázás után, ami az erőmű mellett egy drótkerítéssel elzárt részhez vezetett - magyarul zsákutca. Szóval visszamentem az épülettől azon a hídszerűségen, ahol jöttem, leugrottam, és gyalogszerrel elmentem Strelokig. Aki állt mint egy darab fa, a spéci pufkával lebontottam a pajzsát, és vége lett... De hiányérzetem van, sztem vmit kihagytam, egy utolsó teleportot vagy vmit, mert gondolom Strelokkal csak kellett volna pöttyet marakodni. Ha vki végigjátszotta írja már le, nála volt vmi uccsó kis közjáték, vagy lefaragta a népihőst, aki állt, mint egy darab f*sz!?
  • SaGa
    Valami olyasmi, hogy ezt is meg akarja nézni, hátha a régi haverjai ügyködnek...
  • BiG G

dr. Freeman?! WTF :D mi volt a PDA-s üzenetben?
  • Varenga
    úúúú, köszönööööm!!! :) ott már jártam és örültem a desert-nek, de gondoltam shotgun-om már van, minek mégegy :) ezt a szívást :D Köszönöm mégegyszer
  • SaGa
    Valószínű a "családi fegyvert" keresed. A wild Terrytory-n van, a lelőtt helikopter roncsa mellett. Le kell menni a földalatti garázsba (tele van elektromos anomáliákkal). A ládákon, autók tetején ugrálva át jutsz egy konténerbe, aminek az ajtaja a garázs hátulja felé nyílik. ott van benne, egy shoti. Az kell neked. A másik konténerben meg egy Desert Eagle van, egy doboz lőszerrel, meg dr Freeman hullája. Érdemes elolvasni a PDA-jában lévő üzenetet.

• Varenga
    Sziasztok!

Kisebb segítséget kérnék, elakadtam ugyanis nem találok egy puskát ott ahol a "vérszopók élnek". Ezt a feladatot az egyik stalker adta a bárban. Már vagy 5 órát kerestem azon a területen ahol kellene, de semmi. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet?

Előre is köszönöm a helpet!

Üdv!
  • burjanmate
    Kösz az értelmes hozzászólást (egyébként 16+)... Nem lehet valahogy berakni az OL-ből vagy a Priboi story-ból csak a járműveket? Vagy nincs vmi car spawner?
  • Grifidos
    Igen a gyári dobozról lekaparod a 18+ feliratot és alatta van a cheat kód hozzá.
  • burjanmate
    Van valami mod, amivel 1.0006-ban is lehet járműveket használni, h tönkretehetetlanek legyenek és ne kelljen nekik üzemanyag?
  • kopo
    :D VKöszi. :D
  • sevendoor
    Hát ha már így rákérdeztél......... :)
  • kopo
    Hali.
    Nem tudok továbbjutni. Ott tartok, hogy el kell mennem Mole-hoz, de abban a raktárbol, ahol Grey-vel taliztam nem tudom kiverekedni magam. Vagy 100x probáltam, de mindig meghottam. Van valami trükk vagy én vagyokm a béna?
  • Gubberx
    :D közben rájöttem hogyha be van kapcsolva az élsimítás akkor nincs célkereszt :S
  • erx13
    off: anno igen régen nekem a Project I.G.I. vel volt ijen problémám hogy nem volt célkeresztem és nem is tudtam vele mit csinálni igy ragaszottam egy kis öntapados cetlit a monitorra abba a pontba ahova lőtt a fegyverem :)
  • Gubberx
    Üdv, nekem az a gondom hogy nincs célkeresztem , hiába kapcsolgatom ki-be nem akar előjönni :S erre valami ötlet?
  • Proview
    Köszi!
  • Grifidos
    Muhaha...kinek mi a "jól megy" dx8 minimal graph biztos hasít...(meg a jól néz-e ki?)
  • Pate
    de pedig jól megy
  • chopin42
    nem jól...
  • Pate
    A gépemen hogy menne ?
    2,6Ghz celeron
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP