34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#32137 kössz a segitséget engem a megtévesztett a térképen a nyíl hogy másik irányba mutat -
#32136 mert nem ott kell kimenni. A ghost hullája mellett, az egyik kád a ketrecekben ki van törve alul, ott kell leesni, majd a csatornákon kimenni. Lesz ott pár snork, és egy pseudogiant. -
Hydroceph #32135 bocs a sok poster, de kifelejtettem a -nodistort -nolog
valaki meg tudna nekem mondani, mi az a -r4xx? -
Hydroceph #32134 ja meg persze neha megakad kb a map felénél egy par masodpercre -
Hydroceph #32133 nehogy azt hidd, static lighting-medium textura medium object detail-low grass-latotavolsag medium, bár a 25% is lehetne mert lofasz nem latszik kulonbseg...szal persze, nem tul szep a game, de akinek ehhez szokott hozza a szeme annak megfelel :)
-noprefetch -noshadows
kb 1 perc mig betolt, ahogy elnézegettem tuning gépeken is a youtubeos toltest 20-30mp, annyi akkor nalam siman belefér :) -
#32132 Hát sztem 512 RAM-al lehet, hogy elindul a game, de hogy mindenre órákat kell várni, az is tuti. Szóval ha 512-d van, akkor miután elindítottad a játékot, menj el fürdeni + vacsizni + igyál egy kávét, hogy fent tudj addig maradni, amíg betölti az első pályát. (Csak megjegyzem, hogy 2 GB-al is néha lassú, ez a játék zabálja a RAM-ot) -
#32131 *sterlok és krugov -
#32130 egy kérdésem lenne csak ott járok hogy nálam van sterlok krugov pendrive-ja meg a x-16-os labor dukumentuma és most ki kell jutni az alagútból de akárhogy ugrálok a létránál nem kapaszkodik fel vki help pls -
#32129 A ram pedig elég 512 kell neki lennie, azon el kéne hogy induljon. -
#32128 Csak érdekességképpen:
Sidorovics papánál a rádióban hallható zene:
Firelake - Dirge for the Planet.ogg -
#32127 Lehet, hogy kevés a RAM-od, vagy a virtuális memóriád. Vagy esetleg eredetiben vedd meg, az sokat szokott segíteni az ilyen problémákon (2.000 Ft). -
#32126 Az én bajomra mi a megoldás, egy kicsit lentebb le van írva. -
SaGa #32125 Igazából el sem tudod rontani, ha nem kezdesz visszafelé menni. Mindig a következő teleportba lépj be, előbb-utóbb eljutsz oda, ahol vége lesz. Van, ahol trükkös a továbbjutás (le kell ugrani a tetőről bele egy oldalt lebegő teleportba, vagy átugrani a szomszédos épületre, majd ott tovább a falból kiálló "polcokon" és vissza a leszakadt csőhíd túlsó oldalára, de a lényeg: mindig csak előre, és soha se lépj le a földre... -
Hydroceph #32124 ha sárga az ég, akkor ablakban játsz játsz -
kotivok #32123 nem értem mire gondolsz -
leci #32122 szevasztok.hogy lehet befejezni a stalkert?
már egy idelye teleportálgatok és nem jutok elöbbre.
mi a teendő? -
#32121 de véd, én már átvészeltem blowoutot a mélygarázsban, meg ott nemmessze egy házban is túl lehet élni. -
Hydroceph #32120 nyomd ablakban, google elso linkjen ottvolt a megoldás -
Hydroceph #32119 "Ok, don't freak out too much. I had this same problem and I still do. BUT.... there is a way around it. If you play the game in a window (uncheck the 'fullscreen' option in the video tab in settings, the yellow sky will go away. it's annoying playing in a window, but it is the only way to fix the sky thing. It actually helps the performance also. hope this helps" -
kotivok #32118 na már meg sárga az egész ég.................
valaki segítsen !!
-
#32117 Nekem az lenne a problémám a játékkal, hogy amikor elindítom akkor várok egy kicsit vele, és utána meg leáll, és csak a ctrl+alt+del-lel lehet leállítani, mi lehet a baja? -
kotivok #32116 "ég" helyett a fák elmosódnak, néha a katonák feje is -
kotivok #32115 hali!
en most kezdtem a játékot és az "ég" helyett a fák elmoódnak, néha a ktonáké is
miért van ?
-
Hydroceph #32114 ja, nem csak az emlitett mapekre vonatkozik, egyik mapen sem hagyjak el "posztjaikat" a friendly npck, katonat csak akkor tamadjak meg a kezdotábort, ha elotte megtamadom oket...szal ilyen gondom lenne, azt olvastam rola, hogy tok kiraly a-life lesz a moddal, de nem nagyon tapasztaltam -
Hydroceph #32113 Hali, kérdésem lenne oblivion lostal kapcsolatban, leszedtem 2.2es verziot, 1.005os patchre tettem, mivel arra kell.
gamedata atirtam truera. látszolag(?) teljesen jol mukodik, megvannak fegyverek, repair, csatlakozhatok factionhoz...éjszaka tényleg baszott "dark and scary"....szal minden jo és szép, kivéve egy dolog, a spawn marhakevés, persze blowoutkor jön egy tucat mutáns. de én most inkább stalkerek meg banditakra gondolok. ezekbol szerintem nagyon kevés van.
cordon mapen a newbies campet senki sem hagyja el soha, minden mint az alapban, nagyon ritkan van a barban is ellenség, csak eventkor. warehouse mapen a faluban levo bloodsuckerek néznek rám, szaladgalnak korbe korbe, hud szerint látnak, de nem jonnek fel a 100 méterre lévő dombra, hogy beverjenek. szinten cordon, mod nélkül mindig volt valami élet, valahol valaki mindig mászkált sétálgatott, most sehol senki csak buzi mutansok. ha egy mapen megölök mindent és mindenkit, akkor blowoutig semmi nem lesz.
kérdésem; most ez ilyen, vagy valamit elszartam? par hszbe beleolvastam, láttam h legtobben 2.0rol beszeltek, az jobb?:o
stalker nehezsegi fokozaton nyomom, a hell nekem sok.. -
jocking #32112 Igen, ezt már én is észrevettem az OL Mod 2.0-ban. A Cordonnál lévő farm meg az azzal szembeni romos téglaház véd a blowoutoktól, de pl. a brain scorcher hosszú bunkerszerű bejárati alagútja nem. Pripyatban meg semmi nem véd, pedig ott is lenne lehetőség szép számmal. -
FoxMurder #32111 A blowoutok előli elrejtőzés az OL-ben is kiválasztott rejtekhelyekkel van megoldva.
Az amk_hideouts.script-ben vannak megadva az épületek koordinátái (bejárat, centrum, körülhatároló koordináták, az épület védelmi szintje). Ez teljesen az amk modból van, nincs benne minden épület, és itt is vannak következetlenségek, néha azok az épületek sem védenek meg, amiknek meg kéne, de a gyengébbek védenek ellene stb.
Nagy meló lenne összegyűjteni az összes épület koordinátáját, és teljesen helyrerakni ezt a dolgot. Még programozni sem kell tudni hozzá, de ha valakinek van kedve... -
SaGa #32110 Nem hiszem. Vagy nem figyeltél oda, vagy egy csomó szöveg meg sem jelent benne.
Teljesen más történet, feladatok, stb. A szövegeket is tartalmazó fájlok feladatokhoz, eseményekhez kötődnek. Ami nincs benne az OL2-ben de benne van a PS-ban, az garantáltan nem lesz jó, de nem csak a szöveg, hanem a feladat is végrehajthatatlan, vagy el sem indul, esetleg fagy... -
#32109 aha, gyakran. De elcseszett egy dolog, itt nem úgy van mint az ol-ben hogy elkezdesz sérülni a sugárzás erősségétől függően, hanem akármit csinálsz, meghalsz. Ráadásul csak kiválasztott helyek védenek tőle. Pl 5 cm vastag falú faház nyitott ablakokkal megvéd, egy egy félméteres betonnal fedett földalatti bunker nem... -
#32108 Nekem teljesen jó volt vele. -
FoxMurder #32107 A Priboi 1.1-hez nincs magyarítás, talán az 1.2-höz csinál majd valaki.
Az Oblivion Lost 2.2 magyarítás értelemszerűen csak ahhoz való, a többi moddal legfeljebb elindul, ha elindul. Ha más modokhoz rakod fel sok dologhoz és párbeszédhez nem találsz majd szöveget, a Priboi-hoz meg végképp nem ajánlom, elég nagy a különbség a két mod szövegei között. -
#32106 Inkább itt kérdezd! -
jocking #32105 Hali
A S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky-ról kérdeznék. Most kezdtem el nemrég, még csak most jutottam ki az ingoványból. De az első pálya után volt egy kiolvadás, meg a legelején is azzal kezd. Most akkor ebben már modok nélkül is várható lesz kiolvadás? -
#32104 Nekem az OL 2.2 magyarítás jó volt hozzá sőt a többi modhoz is jó volt! -
leci #32103 köszi killicske!megtaláltam.
a priboi storyhoz valaki tud magyaritást? -
#32102 Ha valaki erre a kérdésre választ adna, azzal lelőné a poént. -
#32101 32080. hozzászólásba benne van az OL 2.2-hoz a magyarítás! -
leci #32100 mi ez a szám killecske? -
#32099 #32080 -
leci #32098 valaki tud magyaritást az OL 2.2-höz?