S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik ami még lehet, hogy régen aludtál. Annak is ue. a tünete.
Ha bárhová mész tapasztalod akkor ez lesz. Keress egy tuti helyet és szliping..
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mondjuk ha az eredetivel játszol ott tényleg nincs rá szükség, mert sötét sincs. OL-ben viszont az éjszaka az bizony sötét.........
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én találtam egy spéci AKt még nem cseréltem le, gránátvetõvel, távcsõvel, hangtompitóval, eddig tökéletes.
A digitális éjjellátóval felszerelt kékes, egyenletes szinû látást biztosít és halk. Igazit még nem próbáltam, de asszem azokban zöld szinû a kép.
púúúúú
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
púúúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw: exoskeletont "eldobva" lehet találni? Mert már a játék vége fele vagyok és nem fog rá "összegyûlni" az tuti.
púúúúú
tényleg, ki milyen fegyverrel tolta az erõmûben? számomra az egyetlen igazán alkalmas fegyver a tunder volt, azokkal úgy hullottak a monolithok még a testre adott lövésnél is ahogy kell, egyébként minden mással csak "szívtam".
Az elõbbi 150kg. emeli a súlyhatárt, az utóbbi minden fegyvert elérhetõvé tesz minden kereskedõnél.
Próbáld ki még au OLt. Nem fogsz csalódni.......
púúúúú
kevés az ötven kiló de erre csak annyit lehet mondani, hogy gondold el, így is annyi súlyt cipelhettél magaddal, mintha egy átlag csajszit hordoztál volna a hátadon...és még futni is tudtál...meg kell gondolnod mibõl és mennyit viszel. az elején én is mondent felszedtem, de aztán minden ellenfelednél dögivel lesznek cuccok. én pl. pisztolyt nem cipeltem, szerintem egy automata fegyver elég, medkitbõl 2-3 darabot, érdemesebb inkább könnyû kötszert magadnál tartani, de abból sem kell sok, mert mindenkinél találsz. lõszerbõl kb. 300 db elég, úgyis után tudsz tölteni, szintén az ellenfelekbõl. gránát 3 db, egy konzerv, nehogy pont ne legyen nálad semmi ha éhes vagy. más nem is kell, csak az artifectek meg a ruha. összesen kb. 45 kg az egész.
a bleedinges artifectetket én soha nem viseltem, voltak helyettük hasznosabbak is, hiszen annyi kötszert lehet találni, és egy gyorsgombbal csak rá lehet nyomni harc közben is...tehát minek?
visszatérve a súlyhatárra és a hsznosabb cuccokra: az endurance növelõ artifecteket találtam a leghasznosabbnak, én a játék közepétõl 70 kg-t tudtam cipelni, 60 kg-ig folyamatosan futni (ha jól emlékszem).
szerintem ha valaki úgy megy az x16-ba, hogy nem tudja mi vár rá, akkor átalában mindenki szûken lesz a lõszernek...de talán ez az egyetlen hely , ahol minden tárnak örülni kell.
vintart annyi módon lehet szerezni, még ingyen is belebotolhatsz, már az army warehouse-tól...speciel szerintem a redforest-tõl szükséges, elõtte is jó ha van, de nem létfontosságú.
Amugy félre ne értsetek, egyik legjobb játék szerintem<#buck>#buck>, csak ezek kicsit zavartak benne... Bocs a hosszu kommentért
Következõ évre meg ott lesz a Clear Sky !
Végigvittem OL 2.1.1 moddal is a game-t (immáron ötödször), egész kellemesre sikerült a mod, csak pár hülyeség van benne, az össze vissza spawnoló mutánsok, a feléledõ zombik, ennyi szörny nem kell bele, ez nem Doom. A készítõk sem véletlenül raktak bele olyan kevés mutánst (fõleg a scorcherekbõl!), hogy meg legyen a hangulat, ha tucatjával kell õket hentelni elveszik a félelmetes atmoszféra, a világító, felkelõ zombikon meg csak röhögni lehet... A másik zavaró a katonai jármûvek: ez nem COD4 hogy ilyen idétlen rpg-vel szaladok kilövöm az összes tankot, helit Rambo 83493 marhaság legyen. A nappal megjelenítése sajnos elég gagyi lett ezzel a vakító HDR-el + ez a noise effect...
Ami viszont igen tetszett az a fegyverek sebzése és pontossága, egy-két kivételtõl eltekintve, ill. az új fegyverek, a vezethetõ járgányok, a free play a végén szintén jó (nem értem miért nem tettek egy ilyen befejezést is az alapjátékba...), érdekes a blowout (bár párszor sajna nem lehet futni elõle olyankor elég gagyi, hogy kattintgathatsz a segélycsomagra pl.: az erõmû külsõ területén...), az alvás, hogy gyakrabban kell enni, az éjszaka is tényleg sötét, nem is éri meg kóborolni, csak amíg alvóhelyet keresel.
A kereskedelem viszont sem itt sem az alapjátékban nem jó, szerintem annyiért kéne venniük, és eladniuk, amekkora érték a súly melletti résznél van megadva, úgyis sérült az összeszedhetõ fegyverek nagyrésze, ilyenkor annyival arányosan csökkenhetne az érték is, idétlen hogy egy rakás gyenge minõségû, de mûködõ fegyvert eladok és mégse vehetek belõle egy normálisat, a javíttatás pedig szintén horror áron van, úgy kellene megoldani hogy a kereskedõk naponta csak x összegért vennének át dolgokat, és akkor nem is gazdagodna meg gyorsan a player (gondolom ennek az elkerülésére van ez az érdekes kereskedelmi rendszer...).
Összességében azért jó lett, de nem jobb az alapjátéknál, kicsit más, valamivel több, valamivel kevesebb, aki eddig nem szerette most sem fogja megkedvelni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe... 😊(ja és a "Kanyhalos trader easter egg" npc-t megtaláltam ám 😄)
I want to be a mighty pirate ever!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
stalker az jó kis game, a metro2033 is olyan lesz asszem
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Esetleg lapozz vissza fizikakönyvben és olvasd át újra.
A lõszer tömegét sem jól saccolod....
javitson ki valaki ha tévedek de szerintem fizikával megmagyarázva az igy van nem?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mellesleg ami nekem fura volt a Dragunov, ujjabik fajtája OL 2.1.1 ben...személy szerint én ugy vélem hogy a lökése tul nagy... a dragunov egy elég nehéz fegyver mig a 7.62 es golyo amit kilõ mindössze pár gramm? hát mitõl lökedne már ojan sokat felfele?
SaGa: Ezzel sem értek egyet, mert a valóságban sem szaladgálsz a nyílt terepen hogy jajj úgyis szór a fegyver nem lõnek le, hanem fedezékbe húzódsz, itt is erre kéne alapozni.
Egyébként én azért nyavajgok ezek miatt, mert ha egy bármilyen fegyverrel én meglövök valakit közvetlen közelrõl az terüljön el és kész, akár ha túl is éli, de ne ez a megrázza magát és visszalõ egybõl baromság legyen... Tudom hogy az OL modban ez is remekül meg lett csinálva, már játszok is vele, de azért kár hogy az alapjátékban a shotgun pl. használhatatlan, még az elsõ pályán is(!), és a legnehezebb fokozat ne azzal nehezedjen hogy én kevesebbet sebzek...
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
púúúúú
púúúúú
csak poénból egyszer mindenféle suit és artifectek nélkül rohangáltam...hát talán 2-3 lövés elég volt hogy kipurcanjak, tehát nagyon számíta páncél
meg azt is figyelembe kell venni, hogy a nehézségi fokozatok között az a különbség, hogy az ellenfelek találati aránya is megnõ. tehát míg pl. stlakeren mittomén 30%, masteren már 50, veteránon meg még nagyobb. így nehezebb fokozatokon még inkább a nagy erejû pontos autamata fegyverekre kell támaszkodni.
a pisztoly csak arra való, hogy a sebesülteket kivégezzék vele az NPC-k...<#hehe>#hehe>
A fegyverek szórása úgy jó, ahogy van. ugynais az npc-k pont ugyanazt a szórást és ballisztikát kapják a fegyverekkel, amit a játékos. Azaz, ha a fegyverek úgy szórnának, mint az átlag fps-ben (lézer pontosság és hatalmas találati "doboz", emiatt ha a közelébe megy, akkor is találatnak számít), gyakorlatilag 5 percenként kellene újratölteni elhalálozás miatt.
Rá is faragott már sok "modder", aki átfaragta a pontosságot. Ha nem tetszik, keresd meg a fegyverek fájljait és írd át magadnak a szórásképet és meglátod mire mész vele...
Az egyetlen hiba a vanilla stalkerben, hogy a fegyverek egymáshoz viszonyított képességei nem fedik a valódi megfelelõik közötti különbségeket. Kb másfél óra alatt újra lehet hangolni a cuccokat, a lõszer, csõhossz, tömeg és visszarúgás arányaiban.
A stalkerben a testmodellek fizikája nagyon aprólékosan ki van dolgozva. Gyakorlatilag az egyes ujjak is külön sebzési mértéket képviselnek, azaz nagyon nem mindegy, hogy hol találod el az ellent és az mit visel azon a testrészén. Ahgy az egyes tárgyak fizikai modellje is jó, emiatt lehet pl puskacsõvel felfeszíteni azt az ominózus ajtót, vagy lehet kilõni a fedezékbe húzódott ellenfelet a fedezék hézagain át, pontos lövéssel...
#31473;koschwarz: megöltem már belõlük pár százat a négy végigjátszás során, csak most jött elõ igazán zavaróan, ill. most jutott eszembe h vitát indítsak ezzel kapcs. 😉
púúúúú
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek