34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • skampi
    üdv!
    kicsit elakadtam,az x16 bázisról nem tudok kijönni.a liftaknán másztam le a létrákon,de felfelé nem megy,mert túl magasan van létra és nem érem el .lehet,h a lift is működött volna és azzal kellett volna lejönnöm?
  • Yan
    Azért mutatja így, mert a föld alatt van :)
    Hallgass SaGa-ra, az a jó megoldás!
    Ez a kép a rádió tornyoknál van, ott is a mélyben lesz a feladat ;)
  • DeerMuse32
    érdekes. sokan fikázzák így meg úgy a játékot (most nem rád célzok Bulics) hogy ilyen bugos olyan bugos. én még egy buggal nem találkoztam (lehet már igen de nem tűnt föl), sem ilyen félrevezető célpontokkal, sem egy olyan hibával ami zavarná a játékmenetet. sőt nekem 1perc alatt van jóval az egyes térkép betöltése, szinkronizálás.az meg hogy akad egyszer nálam is előjött, meg 20perc után lefagyott de újraraktam és naponta folyamatosan 3órát tudom tolni.
  • SaGa
    Azt nem tudom, hogy mire mutat épp a zöld kör, de garantáltan nem az X18-as feladatra, mert az nincs kijelölve. Akkot mutatna arra, ah a felatad melltt jobbra, a piros jel melletti kis "céltábla" is ki lenne jelölve.

Menj vissza a Sötétvölgybe, szerezd meg a labor kulcsait Borovtól, menj le a laborba, takarítsd ki, menj vissza a bárba...
  • Bulics
    Én pontosam megmondom neked a tutit: EZ egy hiba. Nekem is csinálta már sokszor. nem oda kell menni menj a sötétvölgybe egy elhagyott gyárcsarnok vagy ilyesmi alatt van. könnyü megtalálni mer ez van a völgyben meg a féligkész épület. Ez simán csak az ukrán csoda: egy játék ami évekig készül, aztán mindig negyedóra amíg betölt és még igy is akad és bugos.... Sok szerencsét, Sztalker!
  • SubZero911
  • SubZero911
    Akkor már végképp nem értem.... Más küldetés nincs a PDA-ban, csak ez. Megpróbálok beszúrni egy képet...
  • DeerMuse32
    a red forrestben tényleg nincs X18. az sötét völgy. X16 Yantar de ez most nem lényeges.
    oda "fentre" a red forrestbe csak később kell elmenni ha neked még az X18-al van dolgod akkor a szemétdombtól jobbra kell menned...de oda feljutni (gondolom ha még itt jársz, nem a legjobb a felszerelésed)...elismerésem:D.
    szóval fordulj meg és menj vissza:D és szerezz akkor ha már ottfnetvagy jobb felszerelést;)
  • SaGa
    Az X18 nem a Red Foresben van...
  • SubZero911
    A PDA-ban csak annyi van : "Keresd meg a dokumentumokat az x-18-ban" főküldetés, a térképen "Dokumentumok a laborból" be van jelölve, É-NY irányban a "határ" felől.

Jelöl egy utat a térkép dél felől, de arra nem tudok menni.... Csak egy út marad É felé, az erőmű irűnyába, nyugatra végig kerítés....
  • koschwarz
    kicsit pontosabban? csak azért, mert a red forestben - emlékeim szerint - nem dokumentumokat kell elhozni, hanem mást kell csinálni...
  • SubZero911
    Egy kis HELP kéne !

Meg kéne szereznem a dokomentumokat Red Forest-ből, de nem tudok odajutni. Minden küldetést eddig megcsináltam. Eljuttotam egy bunkerig majdnem Prpjaty-nál, de ott meg zárva az ajtó. Más út meg nincs arra, csak az erőmű felé enged.

[email protected]
    KÖszi...

• leci
    hali!
    valaki konyitt a clear sky-hoz?
    olyat csinál hogy menet közben kilép,valami ok?esetleg egy másik patch kelhet?
  • atka76
    Sziasztok!

Köszönöm a segítséget! Tényleg az övemen volt valami retek ami sugárzott!

• leci
    http://stalker.heroesradio.com/Items_Misc.php#Antirad_Drugs
    de van itt egy oldal amiben sok minen van,ha gondolod körbenézhetsz itt atka.
  • leci
    eggyet értek.ez is lehet.erre én nem gondoltam.
  • SaGa
    Álljunk meg egy szóra....

Az alapjátékban a szeméttelepi depóban nincs sugárzás. Ha abba haltál bele, akkor az övedre raktál valamilyen artefactot, ami sugároz. Tedd a hátizsákba, vagy add el gyorsan valakinek.

Ha OL moddal játszol, akkor meg elkapott egy blowout, bár annak meglehetősen sok jele van (égzengés, sötétség, mifene) így nem csak arról van szó, hogy sugárzást kaptál.
  • leci
    a szeméttelepen ragadtál le?
    gondolom még a játék elején vagy még,akkor még nem sok antiradot találsz.de akad.
    az antirad olyan szer ami csökkenti a sugárzást.általában a lepuffantott ellenfeleknél lehet találni.
    a sima játékkal gyomulsz vagy az oblivion-nal?
    sajna képet nem tudok feltölteni.
  • atka76
    Hello!

Szeméttelep!
    Mi az a antirad?
    Hol lehet találni?
  • leci
    atka
    melyik gyárnál vagy?agropm?vagy szemét telep?
    nem biztos hogy újra kell kezdened.bár az antiradból sosem árt.
  • atka76
    Azt hol lehet,mi az?
    Mert én elszedtem mindenkitől ami volt nála!
    Akkor kezdjem elölről?
  • werkfilm
    kellett volna gyűjtögetni -radiation artifactot
  • atka76
    Sziasztok!

Légyszíves segítsetek,mert elakadtam!
    Beléptem egy gyárba és a stalkereknek kell segítenem legyőzni az ellenséget!El is kezdődnek a lövések,de mire oda kellene mennem a parancsnokhoz,hogy átvegyem a jutalmat addigra már meghalok!Hiába nyírjuk ki mindet!Állandóan sugárzás veszély van és már elfogy minden kaja illetve a vodka is!Ha kimegyek a gyárból akkor is meghalok meert sugár veszély van ott is!
  • leci
    akkor nem sok értelme van hogy lecseréljem az 1.5-öst az 1.6-ra.nem segít semmit.
    hálón meg nem szoktam játszani...... :(
  • SaGa
    Töltsd le és meglátod.
    Mind az 1.0004-hez, mind az 1.0005-höz illeszkedő van. Amelyiket letöltöd, arra patcheld a stalkert, majd az után telepítsd az OL-t...
  • steve89
    Az OL-t alapjátékra vagy paccseltre érdemes feltenni és ha arra akkor meliky verzióra?
  • Hydroceph
    elképesztő :C
  • koschwarz
    lolbazmeg.
  • SaGa
    Működhet, de nem biztos. Az 1.06 a multiban javít, így értelme se sok...
  • leci
    hali!kérdés.az ol 2.2 működhet az 1.06-os patchel?vagy sem,
    egyátalán van értelme feltenni?

tényleg szép egy efekt!te gyártottad?
  • woy
    ez szép efekt

• lacinkacinka89
    Köszi!
  • FoxMurder
    Egy kicsit olvass vissza, itt megtalálod:
  • lacinkacinka89
    sziasztok! Letöltöttem az OL 2.2-őt. Mostmár csak egy link kéne ahonnan magyarosítást tudok letölteni hozzá! Aki tud linket v magyaritást adni az irjon pls!!! Előre is köszi !!
  • burjanmate
    Nh még 1 kérdés: a ronda köpenyes csávó, aki a szeme elé teszi a kezét, mire jó? Az alpha-ban nem támad meg (gondolom mert csavar van nálam), aSoC-t meg még ne játszottam végig.
  • mozso
    Hali,

Vegigjatszottam az OL 2.2-t, de a legvegen akadtam el. Mogvolt a szarkofag, meg a sok-sok teleport. A 16-os teleport utan normalisan vege a jateknak, de az OL-ben vissza lehet jutni az eredeti teruletre. Nos ez nem igazan sikerul. Merre menjek?

koszi
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy vki tudna linket adni ahonnan le tudom szedni az OL mod-ot?? És magyarosítás is jó lenne ha van hozzá persze. Előre is köszi!!!!
  • FoxMurder
    Nincs értelme, csak multiplayer dolgokat javít.
  • leci
    hali!kérdés.az ol 2.2 működhet az 1.06-os patchel?vagy sem,
    egyátalán van értelme feltenni?
  • burjanmate
    Jah és hogy t'om bekapcsolni az árnyékokat?