S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Új nick :D Jéé de laza :D
Most jáccom újra a játékkal, mert régebben nem tudtam tejesen végigtolni, de nagyon élvezem megin. Egy-két kérdés: A sötét völgyben találtam egy gitárt. Nem lehet valahogy jáccani rajta? <#crazya>#crazya>
Ugyanoda, a sötét völgybe felvettem egy küldit a bárból egy kötelességi katonától, hogy találjam meg a fegyóját. Ott ahol a térkép mutatja, ott túl magasan vagyok (még az épület falain kívül) és ha lemegyek a pocsolyába a csatornanyíláshoz ami az épületkomplexumba vezet, ott mutatja rendesen a térkép, tehát valaol lent kéne lennie, de sehogy nem lehet arra menni. Valakinek sikerült ez?
Ja amúgy még egy bug: Ezen a pályrészen van az is amikor kinyírok minden banditát ott a gyáron belül, és alul van a kamra rácsos ajtóval amiben sokk cucc van (meg rengeteg vodka ... <#crazya>#crazya>). Na ott van egy ilyen rgd vagy milyen gránát is. Bettetem az inventory-ba de 0-nak mutatja, és nem ír róla semmit. Ha visszapakolom ládába és rákattintok beakad a hang, és kidob a játék. Párszor kipróbáltam és mindig ez van.
Ja meg amióta újra jáccok vele, azokon a helyeken ahol van tûz rakva, és harc volt, mire megérkezek, mindig van egy ember a tûzben és vonaglik. <#vigyor>#vigyor>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A mentés-visszatöltés után mindig más egy kicsit a helyzet, ugyanis közben telik az idõ egy kicsit és az emberek mozognak....
Az ajtónyitó bug-nak viszont nagyon örültem, mert tovább tudtam menni.. 😄
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én legjobban azt a bugot utálom mikor mentesz és visszatöltés után a hátadmögött terem egy ellenség és persze esélyed sincs reagálni mert mire megfordulsz lelõ. Én már szívtam így. Egy teremben mentettem a környéken egy ember sem volt és visszatöltés után 1 másodperc múlva lelõnek és látom hogy vígan sétálgat egy bandita.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Czky: Nagyon tetszik a dekóder nélküli nyitás!! 😄 Ez egy bug?
Cheat-et már én is kerestem (Végsõ elkeseredésemben.. 😊 ) , de nem leletem.. Ebben tudnál segíteni? Köszönöm!
Sanyix: Igen, én sem értem miért fertõzõdöm.... A páncéljaim is szerintem jók. (A sárga színû, amit egy tudóstól kaptam, direkt sugár fertõzés ellen, no és persze a Monolith-os. Sajnos a nevüket nem tudom.)
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Köszönöm szépen a választ!!! 😊
Már nagyon ideges voltam, de most már csak 1 kérdésem van.. hogyan tudom használni Strelok Pen Drive-ját? (Nálam van.)
Üdvözöl:
Papa01
Sajna én is elakadtam... a kívánság teljesítõt kell meglelnem..
Volt egy nagy csomó monolith-os akiket elkaptam..
Egy olyan ajtó elõtt vagyok, ahol az jelenik meg, az ajtó jelszóval védett.
A fõ gondom azonban az, h nem az ellenfél kap el hanem a sugárzás... állandóan fertõzést kapok és elfogytak a sugárzás védõ gyógyszereim....
Ha tudtok segítsetek, szerintem a 31707-es HSZ-ben kb errõl a helyrõl írnak, nem? 😊
Köszönöm!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amikor bemész az erõmûbe, ne menj oda a nagy kristályhoz, hanem kutass tovább. Lesz egy villogó fénnyel jelölt bejáró, ott egy létra, azon kell felmenni. Némi lövöldözés után egy újabb terület, ahol ismét lesz egy kis háború, egy érdekes beszélgetés, egy válaszút, ahol ha rosszul döntesz vége a játéknak, ha jól, akkor még egy területet végig kell járnod és eljuthatsz az egyetlen jó befejezéshez...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Köszönjük!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most jutott el hozzám a shadows of chernobyl, feltelepítettem becrackeltem ( a bin mappába másoltam be a fájlt) és nem inditja el a játékot, azt irja ki hogy az eljárás belépési pontja(?build_id.....) nem található a DLL-ben(xrCore.dll)
ha valaki tudja esetleg hogy mit kellene tenni hogy elinduljon az segítsen.
elõre is köszönöm.
Érdemes minden hullát átvizsgálni jó zsét lehet keresni a testrészekkel.
TDU nick: HUN_Matt_92
Spoiler (katt a megjelenítéshez)