S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Rakd újra az XP-t vagy peccseld fel a játékot.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hesston
Srácok HELP!!!!! nálam nagyon akad a game pedig viszonylag erõs a gépen de mégis akad :@@@ nem tudjátok mért lehet ??

Új nick :D Jéé de laza :D

PAtr0n
Sziasztok!

Most jáccom újra a játékkal, mert régebben nem tudtam tejesen végigtolni, de nagyon élvezem megin. Egy-két kérdés: A sötét völgyben találtam egy gitárt. Nem lehet valahogy jáccani rajta? <#crazya>
Ugyanoda, a sötét völgybe felvettem egy küldit a bárból egy kötelességi katonától, hogy találjam meg a fegyóját. Ott ahol a térkép mutatja, ott túl magasan vagyok (még az épület falain kívül) és ha lemegyek a pocsolyába a csatornanyíláshoz ami az épületkomplexumba vezet, ott mutatja rendesen a térkép, tehát valaol lent kéne lennie, de sehogy nem lehet arra menni. Valakinek sikerült ez?
Ja amúgy még egy bug: Ezen a pályrészen van az is amikor kinyírok minden banditát ott a gyáron belül, és alul van a kamra rácsos ajtóval amiben sokk cucc van (meg rengeteg vodka ... <#crazya>). Na ott van egy ilyen rgd vagy milyen gránát is. Bettetem az inventory-ba de 0-nak mutatja, és nem ír róla semmit. Ha visszapakolom ládába és rákattintok beakad a hang, és kidob a játék. Párszor kipróbáltam és mindig ez van.
Ja meg amióta újra jáccok vele, azokon a helyeken ahol van tûz rakva, és harc volt, mire megérkezek, mindig van egy ember a tûzben és vonaglik. <#vigyor>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Patch hirekben mi a helyzet van-e az 1.505-nél ujjab ??
Ryder62
Nem is rossz ötlet...<#hehe>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

solo
Állj sarokba, hogy netudjom megb@szni a kis bu.i: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ezért szoktam rá a mentésre, pálya átlépés elött.<#buck>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sanyix
Az a legszebb, mikor pripjatyból red forestbe megyek, és a spawnponton 15 monolith katona vár...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez nem bug, hanem a jól megcsinált fizikai modellezés kihasználása.

A mentés-visszatöltés után mindig más egy kicsit a helyzet, ugyanis közben telik az idõ egy kicsit és az emberek mozognak....

Papa01
Igen, ez az ellenség megjelenése a semmibõl engem is teljesen kiakasztott néha.... de ettõl eltekintve(?) , egy nagyon nagy játék sztem megveszem a STALKER: Clear Sky-is. 😊

Az ajtónyitó bug-nak viszont nagyon örültem, mert tovább tudtam menni.. 😄

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ryder62
Hát ez LOL. Mekkora bug már. <#nevetes2>
Én legjobban azt a bugot utálom mikor mentesz és visszatöltés után a hátadmögött terem egy ellenség és persze esélyed sincs reagálni mert mire megfordulsz lelõ. Én már szívtam így. Egy teremben mentettem a környéken egy ember sem volt és visszatöltés után 1 másodperc múlva lelõnek és látom hogy vígan sétálgat egy bandita.

OL 2.1-ben van valami konzolparancs, amivel az idõjárást tudom variálni?
Papa01
Köszönöm szépen a segítségeteket! 😊 (Czky,Sanyix)

Czky: Nagyon tetszik a dekóder nélküli nyitás!! 😄 Ez egy bug?
Cheat-et már én is kerestem (Végsõ elkeseredésemben.. 😊 ) , de nem leletem.. Ebben tudnál segíteni? Köszönöm!

Sanyix: Igen, én sem értem miért fertõzõdöm.... A páncéljaim is szerintem jók. (A sárga színû, amit egy tudóstól kaptam, direkt sugár fertõzés ellen, no és persze a Monolith-os. Sajnos a nevüket nem tudom.)

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyix
Én az alap stalkerbe ritkán kaptam ott nagyobb sugárzást, ilyen monolith, meg skat-10 cuccom volt. Viszont az ol modban mindig, ott át is írtam a sugárvédelmét a ruhának mert egyszerûen egyik sem tudott megvédeni, pedig volt ott healing beril, skat-10, meg ecologist suit.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

czky

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Sziasztok! Ha valaki találkozna müködõképes 1.0005 crack-el,az legyen olyan jó és töltse fel a rapidra.
czky
Dekóder nélküli ajtónyitás!!!

Sugárzás elleni végsõ megoldás a cheat.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Papa01
Szia Ryder62!

Köszönöm szépen a választ!!! 😊
Már nagyon ideges voltam, de most már csak 1 kérdésem van.. hogyan tudom használni Strelok Pen Drive-ját? (Nálam van.)

Üdvözöl:
Papa01

Ryder62
Jó helyen keresgélsz. De az ajtót csak dekóderrel lehet kinyitni. A dekóder meg Pripyatban van. Ha nem vetted fel Strelok búvóhelyén a pen driveot akkor az a küldetés hogy "keresd meg a dekódert" nem jelenik meg. Ha jól tudom.

Papa01
Sziasztok!

Sajna én is elakadtam... a kívánság teljesítõt kell meglelnem..
Volt egy nagy csomó monolith-os akiket elkaptam..
Egy olyan ajtó elõtt vagyok, ahol az jelenik meg, az ajtó jelszóval védett.
A fõ gondom azonban az, h nem az ellenfél kap el hanem a sugárzás... állandóan fertõzést kapok és elfogytak a sugárzás védõ gyógyszereim....
Ha tudtok segítsetek, szerintem a 31707-es HSZ-ben kb errõl a helyrõl írnak, nem? 😊

Köszönöm!

koschwarz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyáltalán nem nehéz megtalálni. ezek szerint voltál már a wish granter-nél. na, van az a rész elõtte, ahol egy lépcsõn fel kell menni, majd ott egy helységben rengeteg monolitos támad jobbról-balról. asszem itt jobbra kell fordulni (balra meg a wish gr. van), és tovább menni, majd egy beugróban van egy létra...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A sztori vonalat követve, és nem bedõlve a Wish Granter legendájának, megtudhatod, hogy van egy titkos labor valahol az erõmûben, aminek az ajtaját egy spéci dekóderrel lehet kinyitni (vagy egy puskával felfeszegetni, de ez nem a sztoriból következik). A dekóder helyét is a sztorivonalat követve tudod meg még idõben.

Amikor bemész az erõmûbe, ne menj oda a nagy kristályhoz, hanem kutass tovább. Lesz egy villogó fénnyel jelölt bejáró, ott egy létra, azon kell felmenni. Némi lövöldözés után egy újabb terület, ahol ismét lesz egy kis háború, egy érdekes beszélgetés, egy válaszút, ahol ha rosszul döntesz vége a játéknak, ha jól, akkor még egy területet végig kell járnod és eljuthatsz az egyetlen jó befejezéshez...

ez a rejtek ajtó érdekelne. eddig már egyszer végig vittem de nem szedtem fel Strelok búvóhelyén a pendrive-ját és így hamis vége lett. kivántam egyet majd megvakultam :S😄. most is viszem, most elszedtem a pendrivet.😄 de magyarázzátok már el ezt a rejtekajtót. ha érdekes akkor lesz harmadik széria is nekem😄
Ryder62
Az atomerõmûben. Nem nehéz megtalálni mert csak egy útvonal van a Kivánságteljesítõ felé. És ha azt eléred akkor választhatsz: vagy bemész a kivánságteljesítõhöz vagy tovább mész megkeresni a rejtek ajtót.

Sziasztok!Kérhetnék egy kis segítséget?Persze ha tud valaki😊Pripyat-ban vagyok megcsináltam azt a küldit mikor a Doktor elküldött egy dekóderér a hotelba és most valami rejtek ajtót kéne megtalálnom. Tudna valaki segíteni, hogy hol találom? Elõre is köszi!
<#eljen>

Lol... Már úgyis régen volt ilyen beszólás.

kulabácsi
beszélgess a kereskedõvel, odamész hozzá és F gomb 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Helo most kezdtem el jácani vele,elég béna lehetek,de már az elején elakadtam,a bejátszás után nem tudok ki menni a kereskedõtõl,azt irja az ajtó bevan zárva,hogy kell tovább menni?😊)
Énvagyokazapád
elég jó amugy, toltam vele egy fél órát 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

bakvarnyu
vitces=)

játszd meg fogod találni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Énvagyokazapád
telóra is van ám 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Van egy olyan küldi hogy meg kell ölni azt a Lövész fazont,nem tudja valaki hol lehet megtalálni?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Hali,megvannak a testrészek.érdekes hogy valamelyik tagnál engedi hogy eltegyem valamelyiknél nem.de mondjuk pont ezért is játék a játék mident "elém tesznek" azmeg olyan unalmas lenne.

Van Clear Sky topik, és annak is van warezolási altopikja. Na ott érdeklõdj...

sziasztok valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a clear sky crack+serialt
Roger6
Biztos túl kicsi betûvel van írva, de a banner alatt a legelsõ linkre kéne kattintanod (ez a neve, hogy el ne téveszd: Warezolás itt: MP/Off/Spam topik), és ott tegyed fel a kérdésed.

Köszönjük!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Halo
most jutott el hozzám a shadows of chernobyl, feltelepítettem becrackeltem ( a bin mappába másoltam be a fájlt) és nem inditja el a játékot, azt irja ki hogy az eljárás belépési pontja(?build_id.....) nem található a DLL-ben(xrCore.dll)
ha valaki tudja esetleg hogy mit kellene tenni hogy elinduljon az segítsen.
elõre is köszönöm.
Ami ott van az lootolható.

Azt ugyis megcsinálhatom hogy a régóta döglöttekrõl(amit már rég nyirtam ki) vagy a "friss" darabkról klehet leszedni.vagy végig kell kutatni mindet?

"F" az "ormányos" hullákon, valamelyikben találsz lootolható testrészt.
Érdemes minden hullát átvizsgálni jó zsét lehet keresni a testrészekkel.

Hi.Nem tudja valaki ,hogy amikor a laborba vagyok a profnál és az a feladat hogy szerezzek neki egy ormányos testrészét akor azt hogy kell?lezuztwm egy párat de nem tudom mit kell utána csinálni.

Engem pont az idegesített egy darabig, hogy túl sok volt a szerte-szét hagyott hulla.

Nem tudok ilyet, de minek? A fegyverek ott maradnak elszórva...

Javít és nem kell mellé más.

burjanmate
Hi! Valaki nem tud 1 modot, vagy +oldást arra, h az összes hulla megmaradjanak legalább addig, amíg az adott map-en v'ok?

TDU nick: HUN_Matt_92

Hy van az a float 32 2.0 nevezetû program. az lenne a kérdésem hogy az tényleg javít-e a grafikán és ha igen akkor valamelyik patch szükséges-e ahhoz hogy müködjön?

mabbak
sziasztok. nekem olyan problémám van, h random módon a párbeszédablakok utolsó npc szövegnél, tehát amikor elmond mindent, nekem más lehetõségem már nincs szólni, akkor bezár, anélkül, hogy esetleg el tudnám olvasni azt, amit akart mondani. nem tudom mennyire érthetõ az, amit mondok 😊. szóval ezt, hogy lehetne megoldani, vagy lehet-e vhogy elhangzott párbeszédeket visszaolvasni?
Rossz topikban vagy asszem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Strelokkal nem kell marakodni, végig menekül elõled. Nem áll, hanem fut, elbújik, majd megint fut.