34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
leci #32097 igazad volt foxmulder!exo ruha kell hozzá.köszi!
esetlg azt is eárulná valaki hogy azt a strelok csávót merre felé keresem?mert soha nem találom meg. -
leci #32096 bocsi exo ruha. -
leci #32095 ennyi az agész?csak egy ex ruha kell hozzá?
bakker.....
kösz az infót!kipróbálom. -
FoxMurder #32094 RTFM
Vagyis olvasd el a readme-t:
"You can carry heavy weapons, Minigun, PKM, MG3 with exoskeleton equipped only."
A nehéz fegyvereket csak exoskeletont viselve tudod használni az OL 2.2-ben. -
leci #32093 ja,az arzenál módról van szó.
az eddigi talált,vett fegyverek kifogástalanul müködik csak ezt nem engedi használni.valaki?előre is kösz. -
leci #32092 hali skacok!
tudna valaki tippet vagy segíteni?
az ol 2.2 vel játszom és van egy fegyver amit nem enged ki tenni az invertori-ba.egyszerüen vissz dobja a táskába.
a PKM tipusu fegyverről van szó.
valakinek van ötlete? -
#32091 A banditák a soc-ban mindig a határról jönnek, és mennek oda valahova, ha te azt láttad hogy a gyárban körbevettek, azok ott is voltak a közelben, de mivel járkálnak, ha veszélyt éreznek kempelnek, nem láttad őket.
Gyakran előfordul hogy úgy tűnik kiirtottál mindenkit, majd egyszer csak hátbalő egy enemy valahonnan, mert folyamatosan ólálkodnak.
Oblivion lost-ban meg lehet számítani arra, hogy bármivel szinte bárhol találkozhatsz. Tehát vérszívókkal kordonban, egy rakás snork-al dark valley-ben, controllerekkel szinte akárhol, bár ritkák (én 2.0-ban találkoztam nem előre beállított controllerrel, a bar-nál, military base-nél, red forestben, sőt a szarkofág alatt is boldogított egy a hahhogással (nem is találtam meg)).
-
#32090 ne felejtsd el, hogy ez nem egy csőjáték, elég jó MI-t csináltak az egész vad- és emberi világban, nem csak úgy az egyéni viselkedésre, hanem az egész környezettel való interakciókra. ahogy saga is írja alant.
szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem úgy van mint egy átlag fps-nél, hogy ahogy haladsz előre és kiirtasz mindenkit, akkor bizony vagy banditák vagy vadállatok egy idő után visszaköltöznek, és igen, hátulról is bekeríthetnek, ha hagyod. -
SaGa #32089 Igen, megjelennek. Illetve ha tényleg kiirtod őket a Garbage egész területén, különös tekintettel az Agroprom felé vezető átjáróra és a roncstelep mögötti banditatanyára, akkor erősen megritkulnak, cserébe rengeteg pseudodoggal fogsz később errefelé találkozni, falkába verődve.
Valamennyi bandita mindig lesz, de jóval kevesebb... -
SaGa #32088 Beépített tartozéka a védőruhák egy részének. A "tudósruhákban" és a fejlettebb "katonai" páncélokban biztosan van. A minősége is ruha függő. Az egyszerűbb a torz, homályos zöld, a fejletteb "szépia" színű, tiszta képet adó. Az alapjátékban is így van... -
#32087 Hi! Most kezdtem a játékot. Valahol roncstelep után a gyár épületben vagyok. Segítettem idáig mindenkinek, de az normális hogy millió bandita jön felém. Kinyírok 3-4et újra van annyi aztán közelebb megyek 9 bandita, akkor hátulról is jönnek? Ez valami vicc, nem lehet haladni a játékban.
Meg jól sejtem hogy ahol kilőttem a banditákat utána újra megjelennek majd?
-
jocking #32086 Hali!
Lenne egy kérdésem. Megvan az Oblivion Lost mod 2.0-ás verziója. Több viden is láttam, hogy nightvisiont használnak éjszaka. Az lenne a kérdésem, hogy lehet nightvisiont találni vagy venni? -
dezsolti78 #32085 Köszi!
Tudom, hogy a ballisztika is szerepet játszik, szeretem az ilyen realitásra törekvő játékokat, szinte csak ilyenekkel nyomom, de ebben a játékban van némi túlzás a ballisztikával kapcsolatban. (szerintem)
Persze vágigtolom a stalker-t, mert a hangulat mindenekfölött. -
#32084 az nem biztos, hogy tényleg fejbe is találtad csak azért mert a célkereszt a fején volt... ebben a játékban elég szép ballisztika is van, egy vacak pisztolytól ne várd pl. 20 méternél távolabbról is tényleg fejbe lőhetsz valakit másrészt meg, van egy páncélzat-értéke az ellenfélnek is (persze pl. az elején található sima bőrdzsekis banditáknak van a legkevesebb), így ne várd, hogy egy lövés kinyírja őket, mint ahogy téged sem fognak gyorsan lelőni, ha lesz egy jobb ruhád. -
SaGa #32083 Van, de nem szeretnéd használni...
Ez az a játék, ahol az NPC-kre pont azok a szabályok érvényesek, mint rád. Ha ők meghalnak az első lövéstől, akkor Te is.
Megj: egy tiszta fejlövéstől az alap beállításokkal is meghal bárki, azonnal. Csak el kell találni. Na ez az, ami nem egyszerű... -
dezsolti78 #32082 Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e vmilyen mod, ami normálisabb sebzésrendszert ad a játéknak?
Ezalatt azt értem, hogy ha vkit fejbelövök az egyböl meghaljon ne kelljen 5* meglőni.
Előre is köszi
-
#32081 Köszönöm szépen így már működik! -
FoxMurder #32080 OL 2.2 magyarosítás:
A FI csoport magyarításán alapul. Béta, mert a véletlen események nincsenek lefordítva és nincs tesztelve. A játék betöltésénél biztosan tovább lehet jutni vele, kipróbáltam (kilépés nélkül sikerült megmenteni Petruhát az elején).
Oblivion Lost 2.2 magyarosítás (béta) -
FoxMurder #32079 Ja bocs, nem olvastam el rendesen, nincs is meg neked. Ezek szerint letörölték a régi tárhelyről.
Feltöltök egy Oblivion Lost 2.2 magyarítást valahová nemsokára.
-
FoxMurder #32078 killecske:
Gondolom az Oblivion Lost 2.2-re akartad felrakni az OL2.1 magyarítást, ami azért nem megy, mert az oblivion_lost.script különbözik a két mod verzióban és ezért ctd-zik.
Ne a telepítő .bat fájllal rakd fel az OL2.1 magyarítást, hanem másold be a gamedata könyvtárat, de ne hagyd felülírni az eredeti oblivion_lost.script-et. Ezzel csak a véletlen események maradnak angolul a játékban és pár fegyver/lőszer. -
#32077 Aha és azt valaki tudná linkelni? Találtam egy régebbi linket de az sem működök! -
#32076 FoxMurder készített magyarítást az OL 2.1-hez, azzal biztosan működik. -
#32075 Én se azt hassználom de a többi magyarítással kilép! -
#32074 sztem nem, ki használ már olyan régi ol modot? -
#32073 Helló
Valaki tudna linkelni egy Oblivion Lost 1.3.3. magyarítás? Találtam egy korábbi hsz-be de az már nem jön be. A többi OL magyarítással meg a játék betöltésénél kilép. -
Ambient #32072 Oks, közben megoldódott... -
Ambient #32071 Sziasztok!
Most kezdtem a játékot de már az elején elakadtam hiányos angol tudásom lévén.
Mi a vihart kell csinálnom az első pályán, amikor az a kövér fószer dumál a rácson keresztül?
Vásárolnom kell az ok de mit, mennyit és utánna?
Please egy kis segítség...!! -
SaGa #32070 Rossz végét választottad a játéknak. A helikopteres, rohanós pálya után van még egy belső terület, ahol elmehetsz a Wish Granter felé (rossz választás), ha elkerülöd, eljutsz a lezárt laborhoz (ha a Brian Scorcher után nem csak agyatlanul átrohantál a városon, hanem felszedted a kódtörőt, de ehhez a scorcher lekapcsolása után vissza kellett volna menned egész az első területig), a laboron átverekedve magad elfogadhatod a CC ajánlatát (rossz választás), vagy tovább mehetsz az utolsó területre, ahol elérheted az egyetlen jó befejezést.
Abból, amit írtál, látszik, hogy minimum 5 órát kihagytál a játékból... -
#32069 hát neked ez a véleményed, nekünk teljessen más
El kellett volna hogy kapjon az atmoszféra már az elején,
akkor nem gondolkoztál volna van-e értelme. -
#32068 Hali!
Én végigjátszottam a játékot, de nemtudom hogy jól végigjátszottam e, ugyanis miután eljutottam a brain scorcherig és utána kb. 15-20 perc még átrohanok azon a helikopteres lövöldözős részen (megjegyzem semmi értelme ott nézelődni meg hasonlók) utána az alagsorban végeztem a csávókkal bementem egy szobába és vége.
Kicsit motiválatlan voltam az egész játék alatt, mert tök jó hogy nagy terület meg minden, csak tökre nincs értelme vándorútra kelni másfelé -
SaGa #32067 El kell olvasgatni a PDA-dban található szövegeket. Ezek a kódok ott szoktak megjelenni valakinek a feljegyzéseiben. Pl úgy, hogy "Olvastam valahol ezt a kódot, de fogalmam sincs, hova kell használni..." -
#32066 PDA -ból ok ezt nem tudtam pedig 3x játszottam végig de egyszer sem adta be :) És valóban csalódás volt számomra is ami mögötte volt ... -
SaGa #32065 Az alapjátékban semmi érdekes nincsa a jelzett ajtók mgött, a kódokat meg bárhol megtalálhatod, valakinek a pda-jában. -
#32064 sziasztok! Az lenne a kérdésem h az ol mod-hoz nincs magyarositás ???
-
Ezt a két kódot honnan lehet megszerezni ingame? Illetve az agyperzselőbe 3 kódos ajtó is van és ide csak az egyik van írva, a másik kettőnek mi a kódja amivel ki lehet őket nyitni ?:) -
#32062 Köszi FoxMurder!! -
FoxMurder #32061 Ezekhez exoskeletont kell viselned. -
#32060 itt egy kép
http://images.netbag.hu/20090115/19432141841.jpg -
#32059 Sziasztok!! Kéne egy kis segítség! Az OL mod-al játszok és már elég sokáig eljutottam és megszereztem 2 hevederes nagy gépfegyvert de az a gondom vele h nem engedi használni. Ez miért van ???Segitségeteket előre is köszönöm!! -
URH #32058 OL 2.2-höz lesz magyarosítás??? Gondolom az 2.1-est nem érdemes rátelepíteni, mert össze akad.