S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dr. Freeman?! WTF 😄 mi volt a PDA-s üzenetben?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Kisebb segítséget kérnék, elakadtam ugyanis nem találok egy puskát ott ahol a "vérszopók élnek". Ezt a feladatot az egyik stalker adta a bárban. Már vagy 5 órát kerestem azon a területen ahol kellene, de semmi. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet?
Elõre is köszönöm a helpet!
Üdv!
TDU nick: HUN_Matt_92
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
TDU nick: HUN_Matt_92
Nem tudok továbbjutni. Ott tartok, hogy el kell mennem Mole-hoz, de abban a raktárbol, ahol Grey-vel taliztam nem tudom kiverekedni magam. Vagy 100x probáltam, de mindig meghottam. Van valami trükk vagy én vagyokm a béna?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
2,6Ghz celeron
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Mitõl éhes nagyon a karakterem? Nincs nagyon megpakolva, tûzharc közben (nem vérzik), kenyeret és konzervet kapott 😊 Egy percen belül meghal, 100% életrõl 😮
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
értem hogy mire célzol, ha te - anélkül hogy a hulla pda-ját megnézted volna - tudod a kódot, akkor egyszerûen odamehetnél az ajtóhoz és a karaktereden keresztül bepötyöghetnéd, és így elvileg ki kellene nyílnia - szerinted.
csakhogy a programot úgy írták meg nyilván, hogy a sztori mentén haladva tudd meg a kódot és csak azután lehessen az ajtót kinyitni. a játékbeli karakter csak a hulla pda-ja szerint tudja meg a kódot...tehát tulajdonképpen te egy dizájneri és programozási döntést kérdõjelezel meg.
összegezve, TE azért tartod magad igényesnek, merthogy te játék világának nem a programozók által megalkotott logikája, hanem a saját valós világod logikája szerint szeretnél játszani a játék világában...
legenyhébb kifejezéssel élve is furcsa gondolkodású srác vagy...zavar lépett fel a mátrixban<#dumcsi>#dumcsi><#hehe>#hehe>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellesleg ez az ajtós dolog akkor is baromság, aki szerint nem, az hát igénytelen 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ami a peccseket illeti 1.0005 ös peccset rakd fel és hozzá a legujabb Oblivion Lost modot
Most újra szeretnék vele játszani és érdekelne mennyire javítottak rajta a patchek és stabilabb-e már illetve milyen modokat érdemes leszedni hozzá?
Van fogalmam az rpg-krõl, pl ilyen hülye megoldást még egyikben sem láttam.
Arról nem is beszélve, hogy az ajtók nyitva vannak, csak be vannak hajtva. Egy csapat zombi meg törpe akik az ajtó mögött voltak, meghallva engem simán kilökdösték...
És igen. A hulla PDA-jának kiolvasása a trigger, az ajtó zárja csak az után aktiválódik...
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave