S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A teleportokon eljutottam az erõmûig, és itt volt egy vas feljárón egy újabb teleport, ami mindig visszadobott egy közeli lokációra. Az erõmûvön egyetlen járható utat találtam némi létrázás után, ami az erõmû mellett egy drótkerítéssel elzárt részhez vezetett - magyarul zsákutca. Szóval visszamentem az épülettõl azon a hídszerûségen, ahol jöttem, leugrottam, és gyalogszerrel elmentem Strelokig. Aki állt mint egy darab fa, a spéci pufkával lebontottam a pajzsát, és vége lett... De hiányérzetem van, sztem vmit kihagytam, egy utolsó teleportot vagy vmit, mert gondolom Strelokkal csak kellett volna pöttyet marakodni. Ha vki végigjátszotta írja már le, nála volt vmi uccsó kis közjáték, vagy lefaragta a népihõst, aki állt, mint egy darab f*sz!?
Valami olyasmi, hogy ezt is meg akarja nézni, hátha a régi haverjai ügyködnek...

BiG G

dr. Freeman?! WTF 😄 mi volt a PDA-s üzenetben?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Varenga
úúúú, köszönööööm!!! 😊 ott már jártam és örültem a desert-nek, de gondoltam shotgun-om már van, minek mégegy 😊 ezt a szívást 😄 Köszönöm mégegyszer <#eljen><#wave>

Valószínû a "családi fegyvert" keresed. A wild Terrytory-n van, a lelõtt helikopter roncsa mellett. Le kell menni a földalatti garázsba (tele van elektromos anomáliákkal). A ládákon, autók tetején ugrálva át jutsz egy konténerbe, aminek az ajtaja a garázs hátulja felé nyílik. ott van benne, egy shoti. Az kell neked. A másik konténerben meg egy Desert Eagle van, egy doboz lõszerrel, meg dr Freeman hullája. Érdemes elolvasni a PDA-jában lévõ üzenetet.

Varenga
Sziasztok!

Kisebb segítséget kérnék, elakadtam ugyanis nem találok egy puskát ott ahol a "vérszopók élnek". Ezt a feladatot az egyik stalker adta a bárban. Már vagy 5 órát kerestem azon a területen ahol kellene, de semmi. Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet?

Elõre is köszönöm a helpet!

Üdv!

burjanmate
Kösz az értelmes hozzászólást (egyébként 16+)... Nem lehet valahogy berakni az OL-bõl vagy a Priboi story-ból csak a jármûveket? Vagy nincs vmi car spawner?

TDU nick: HUN_Matt_92

Igen a gyári dobozról lekaparod a 18+ feliratot és alatta van a cheat kód hozzá.<#wow3>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

burjanmate
Van valami mod, amivel 1.0006-ban is lehet jármûveket használni, h tönkretehetetlanek legyenek és ne kelljen nekik üzemanyag?

TDU nick: HUN_Matt_92

😄 VKöszi. 😄
sevendoor
Hát ha már így rákérdeztél......... 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Hali.
Nem tudok továbbjutni. Ott tartok, hogy el kell mennem Mole-hoz, de abban a raktárbol, ahol Grey-vel taliztam nem tudom kiverekedni magam. Vagy 100x probáltam, de mindig meghottam. Van valami trükk vagy én vagyokm a béna?
Gubberx
😄 közben rájöttem hogyha be van kapcsolva az élsimítás akkor nincs célkereszt :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

erx13
off: anno igen régen nekem a Project I.G.I. vel volt ijen problémám hogy nem volt célkeresztem és nem is tudtam vele mit csinálni igy ragaszottam egy kis öntapados cetlit a monitorra abba a pontba ahova lõtt a fegyverem 😊

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Gubberx
Üdv, nekem az a gondom hogy nincs célkeresztem , hiába kapcsolgatom ki-be nem akar elõjönni :S erre valami ötlet?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Proview
Köszi!<#vigyor2>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Muhaha...kinek mi a "jól megy" dx8 minimal graph biztos hasít...(meg a jól néz-e ki?)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

de pedig jól megy <#mf2>

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

chopin42
nem jól...

A gépemen hogy menne ?
2,6Ghz celeron
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

erx13
régen ez ojan probléma miatt volt, hogy a PDA-dban felgyorsitottad az idõ mulását... igy gyorsabban éhezik meg...

Proview
Legelsõ küldetés, elsõ tûzpárbaj.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

highlander15
Milyen király lenne pedig,ha a játékban az igazi Predator is benn lenne!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Proview
Üdv!
Mitõl éhes nagyon a karakterem? Nincs nagyon megpakolva, tûzharc közben (nem vérzik), kenyeret és konzervet kapott 😊 Egy percen belül meghal, 100% életrõl 😮

woy
<#eljen>

koschwarz
ja, néztem is hogy mikor látom magamon a 3 pontot<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

highlander15
A vérszopó tiszta Predator,nem?Hasonlít rá:láthatatlanná tud válni és ugyanolyan ronda:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

TSL16b
Gondolkodhatunk úgy is, hogy mindig véletlenszerûen generált kódot kap az ajtó és a hulla, vagy ugrókódos, és a nyitót találjuk meg. Amíg nem találjuk meg, nem tudhatjuk, mi nyitná ki. Sanyix akkor reklamálhatna, ha végigpróbálta az összes lehetõséget, és nem nyílt ki. De még akkor is lehet, hogy berozsdásodott a zár. <#hehe>

koschwarz
én egyébként most õszintén zavarodott vagyok egy kicsit...még egyszer figyelmesen végigolvastam ezt a vitát, nehogy olyasmivel vádoljalak, ami nem igaz, de akárhogy is: azt állítod, azért mert TE a játékos, aki ott ül a gép elõtt, tudod a kódot a játékban lévõ játékhoz, miközbe a játékbeli karaktered még nem, akkor ki is kellene tudnod nyitni azt.

értem hogy mire célzol, ha te - anélkül hogy a hulla pda-ját megnézted volna - tudod a kódot, akkor egyszerûen odamehetnél az ajtóhoz és a karaktereden keresztül bepötyöghetnéd, és így elvileg ki kellene nyílnia - szerinted.

csakhogy a programot úgy írták meg nyilván, hogy a sztori mentén haladva tudd meg a kódot és csak azután lehessen az ajtót kinyitni. a játékbeli karakter csak a hulla pda-ja szerint tudja meg a kódot...tehát tulajdonképpen te egy dizájneri és programozási döntést kérdõjelezel meg.

összegezve, TE azért tartod magad igényesnek, merthogy te játék világának nem a programozók által megalkotott logikája, hanem a saját valós világod logikája szerint szeretnél játszani a játék világában...

legenyhébb kifejezéssel élve is furcsa gondolkodású srác vagy...zavar lépett fel a mátrixban<#dumcsi><#hehe>

Sanyix
Miért mert nem vagyok igénytelen? 😄 lol

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

koschwarz
pedig magamtól találtam ki, nem vettem a fáradságot, hogy megnézzem a lapodat.<#mf1>

koschwarz
hogy él?<#nemtudom>

<#hehe>

bakvarnyu
amúgy mit jelent az hogy valakinek "köze van az élethez"<#hehe>

Roger6
"aki szerint nem, az hát igénytelen" - hát mekkora egy okos ember lehetsz b+! Nem sok közöd van az élethez, mi?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sanyix
Fantasztikus logikád van, miután oda van írva a hobbikhoz hogy: "büntetõpontgyûjtés" már 2 hónapja mindig van 3 de, 3 csak 2 hétig tart. Na hogy? 😄

Mellesleg ez az ajtós dolog akkor is baromság, aki szerint nem, az hát igénytelen 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Adam II
Oblivion Lost-ot honnan szedjem le?

Roger6
<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

koschwarz
feltehetõen nem véletlenül van 3 felkiáltójele...<#hehe>

erx13
elég stabil a játék, még vistán is... én pl 2magos 2ghz es géppel nyomtam 4gb ram és 512 es grafkártyával maxon nem emléxek hogy akadozott volna...
ami a peccseket illeti 1.0005 ös peccset rakd fel és hozzá a legujabb Oblivion Lost modot

Adam II
Én akkor játszottam ezzel a játékkal amikor megjelent de ahhoz képest, hogy nincs olyan rossz gépem eléggé akadozott és folyton kidobált az asztalra hibaüzenetekel szóval eltettem késõbbre amikor lesz valami patch.
Most újra szeretnék vele játszani és érdekelne mennyire javítottak rajta a patchek és stabilabb-e már illetve milyen modokat érdemes leszedni hozzá?

Roger6
Jajóvan! Most láttam az adatlapod, hobbyd a gibbonkodás, kötekedés. Én meg már azt hittem ennyire hülye vagy... <#mf1>

Sanyix
Minek kód? Ha beszélsz vele simán kinyílhatna, még akkor is jobb lenne mint így. És mi van ha strelok véletlenül pont a kódra gondol? Mi van a véletlennel? Semmi, mert ilyen nem lehet a játékban, mert terelve van...

Van fogalmam az rpg-krõl, pl ilyen hülye megoldást még egyikben sem láttam.

Arról nem is beszélve, hogy az ajtók nyitva vannak, csak be vannak hajtva. Egy csapat zombi meg törpe akik az ajtó mögött voltak, meghallva engem simán kilökdösték...

A gépben lévõ entitás éli ott az életét, te csak irányítod. Mindegy, az rpg-rõl láthatóan fogalmad sincs...

Sanyix
igen, és ez a hülyeség, mivel én játszom, nem a gép...

Nem egészen. Játékban van egy karakter (Marked One) az õ fejébõl nézel kifele, õt irányítod. Mivel õ csak akkor tudja meg az ajtó kódját, ha kiolvasta a hulla PDA-jából, Te hiába tudod, nem tudod neki megmondani (nem vagy a Zónában), így õ nem is tudja. Az ajtót tehát nem tudja kinyitni...

És igen. A hulla PDA-jának kiolvasása a trigger, az ajtó zárja csak az után aktiválódik...

Az a Military Warehouse pálya, de tulajdonképpen mindegy. Valamelyik freedomostól lehet felvenni a feladatot (az õrült stalker, vagy valami ilyesmi), ha nem irtottad ki õket. Ha már lelõtted a tagot, nem jelenik meg a feladat...

Sanyix
Milyen karakterem tudja, omg! Az agyadra ment a játék? Megy az ajtó megkérdezi a hullától jártál-e már ott és megtudtad a kódot aztán visszamegy a helyére és megvárja hogy kinyissad? Na ez milyen? És még én vagyok a hülye... 😄DDD

Roger6
Te tiszta hülye vagy. Az elõbb már írta valaki: az a fontos, hogy a karaktered tudja. A valósában is így van, ha csak nem egy kibaszott Uri Geller vagy...

wild territory-nál a freedom bázis aknamezõjénk közelében van 1 stalker 1 faházban, ha megölöd van nála 1 pendrive, azt kinek lehet elvinni, ill. mire jó?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

Sanyix
Nem, ez így egy hatalmas baromság.