34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • burjanmate
    Van vmi megoldás a build verzióban, h ne akarjon minden és mindenki kinyírni?
  • Sanyix
    A kurzoros témákat el lehet kerülni más képernyős ctrl alt dellel. Ha behal valami, akkor én a ctrl shift esc-el kezdem (közvetlenül a feladatkezelő elérése), viszont ha nincs kurzor, akkor ctrl alt del, és akkor bejön a vistán az a színes full képernyő, hogy log off, shutdown, switch user, meg task manager. Az mivel full új felület, visszahozza az elveszett kurzort.
  • Hydroceph
    Nekem fagyás egyszer sem volt. Csak CTD, illetve vmi engine error. De mindig volt cursor.
  • Jim Morrison
    Vistam van, de szerintem itt is működik. Köszi!
  • FoxMurder
    Igen, ha a béta lefagy, akkor sokszor nincs egérkurzor.
    Ha XP-d van, van egy másik megoldás. Mielőtt a játékot elindítod, a start menü/futtatás/megnyitás ablakba írd be ezt: taskkill /F /IM xr_3da.exe
    Ha csontra lefagyna a béta, megnyomod microsoft jel+R bill kombót, amire előugrik ez az ablak, nyomsz egy enter-t, és megölted az exe processzt.
  • Jim Morrison
    "A task managert azért tanuld meg előtte billentyűzetről kezelni."-akkor most ez azt jelenti, hogy egérrel nemtok akkor semmit se csinálni? a feladat kezelőt meg szerencsére tudom kezelni :)

Köszi!
  • FoxMurder
    Ezt komolyan kérdezed?
    Semmi baja nem lesz a gépednek, az enyémnek se lett. Instabil, gyakran kifagy és bugos, az igaz. Én ablakban futtattam, hogy ne kelljen mindig resetelni, ha fagyizik. A task managert azért tanuld meg előtte billentyűzetről kezelni.
  • Jim Morrison
    Hali!
    Egyik újsághoz volt a stalker 2004-ben lévő béta állapota. Írták, hogy nem valami stabil, de ez mennyire veszélyezteti a gépem életét? :D
    Tud róla valaki valamit? :O
  • Pherry
    Ok, kösz a gyors választ.
  • SaGa
    Igen...
  • steve89
    de a történet az ugyan az igaz? meg a cselekménye
  • SaGa
    Nehezebb, többféle lény van a Zónában, nem fejeződik be az erőműben, bejárható oda-vissza a terep bárhonnan, stb...
  • steve89
    ol bocs
  • steve89
    Vki!! Mitől jobb az OB mint a sima stelker?? Én kijátszottam a clear sky-t és most akarom a simát is, de most nemtom h feltegyem a modot vagy nem? Mi különbség?
  • SaGa
    Nincs vége. Erről szól. Mehetsz vissza a Zónába, és azt csinálsz, amit akarsz, míg el nem unod...
  • Pherry
    Üdv! Az Ol2.2 végén mit kell csinálni? Végig ugráltam a teleportokon, most az erőmű udvarán vagyok, kinyírtam egy szörnyet, akármerre mehetek, de sehol nem látok több teleportot... Mi a teendő?
  • burjanmate
    Ok, taáltam 1 ilyet, hátha hasznára válik vkinek.
  • burjanmate
    Hi! Megnéztem ezt a build verziót, csak a run_alife_all-al tudom indítani, nincs mentés, semmi. Ez csak azért van, mert az én gépemet nem komálja (t'om, h bugos, de kíváncsi lennék a régi pályákra)?
  • Hydroceph
    Get out of here, stalker!
  • Bulics
    Leci! Nem tudunk neked segíteni. Mer neked kell rájönnöd(sokkal nagyobb élvezet lesz, mintha elmondanám). Attól függ, hogy, hogy viszed végig a játékot, ha odafigyelsz a cselekményre, alaposan elolvasod a PDA-dat (erre valók azok a hosszú éjszakák.)m.i.n.d.i.g. akkor meg fogod kapni a választ. 7db befejezés van. Ebből csak kettőnél találsz rá Sztrelokra! Kövesd a szálakat mert ha nem figyelsz rájuk akkor nem jössz rá hogy mi történt veled, ki sztrelok stb. Egyébként remélem hogy magyarítással játszol vagy nagyon jól beszélsz angolul, mert érteni kell a sztorit. (Figyelj oda az agropromnál meg a jantárnál, mert pl ott vannak fontos részek.) sok szerencsét!

Good hunting, stalker!
  • peti71
    Strelok,ott van a közvetlen közeledben,és figyel..
  • Hydroceph
    Vagy kiről
  • SaGa
    Figyelj! Pont ugyanott találod, ahol a simas SHOC-ban, ugyanis a történet ebből a szempontból mit sem változott. Ha nem toltad végig a SHOC-ot egyszer sem, inkább hanyagold az OL-t és menj rá az alapjátékra. Akkor esetleg lesz időd odafigyelni arra, miről szól...
  • FoxMurder
    Mi lenne, ha végigvinnéd a játékot, és magadtól jönnél rá? Magyarul végignyomod, és hidd el, tutira meg fogod találni.
  • leci
    kösz gyerekek......sokra mentem veletek.
  • Hydroceph
    portálok
  • Hydroceph
    Jájj amugy marhakomoly, OL2.2ben poratol utan visszamentem cordonba és felpakoltam őket gauss fegyokkal meg exokkal. Bár utobbi szerintem egy adag kaki.
    Marhajó igy a jatek.
  • Hydroceph
  • Sanyix
    Végig kéne játszani, akkor majd megtudod.
  • Roger6
    A választ magadban kell keresned...
  • leci
    ki tud egíteni strelok megtalálása ügyében?
  • Hydroceph
    1.0006 ugyanaz mint 1.0005, 1.0006 csak multit javit, ezt olvastam, sok helyen.
  • Bulics
    Eddig azt se tudtam hogy van v1.0006. KÖsz ezt megnézem!
  • Sanyix
    már megvan. A játék elején megvolt.
  • leci
    hali skacok!
    az OL-ben hogy és hol találom meg strelok-ot?
  • Chocho
    Nálam semmi gond nincs. 1.0006-ot használok.
  • Bulics
    Figyu már a v1.0001 shoc patchen futnak a patcheletelen shoc mentések? mer a yantarnál vagyok és mindig kilép mikor a Kötelességiek snorkokra támadnak. Meg ha már itt vagyok megkérdrm hogy nálatok is van e olyan probléma a v1.0005 verzióval hogy mikor rátok fognak fegyvert, valójában 90 fokkal jobbra céloznak az NJK-k? Vagy esetleg ott marad-e a njk lámpa "fénye" a falon vagy a földön. Mert haverom játszik vele de aztmondja neki nincs ilyen. Mi a fene lehet ennek az oka. köszi helló
  • Vass Gábor
    Aha értem, az is nagyon jó játék.
  • Chocho
    Igen, én is tolom alkalmanként.
  • bakvarnyu
    Ilyenkor szoktak mellékelni valami borítószerűséget is?
    Multiban játszanak még ezzel?