34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#32257 Van vmi megoldás a build verzióban, h ne akarjon minden és mindenki kinyírni? -
#32256 A kurzoros témákat el lehet kerülni más képernyős ctrl alt dellel. Ha behal valami, akkor én a ctrl shift esc-el kezdem (közvetlenül a feladatkezelő elérése), viszont ha nincs kurzor, akkor ctrl alt del, és akkor bejön a vistán az a színes full képernyő, hogy log off, shutdown, switch user, meg task manager. Az mivel full új felület, visszahozza az elveszett kurzort. -
Hydroceph #32255 Nekem fagyás egyszer sem volt. Csak CTD, illetve vmi engine error. De mindig volt cursor. -
#32254 Vistam van, de szerintem itt is működik. Köszi! -
FoxMurder #32253 Igen, ha a béta lefagy, akkor sokszor nincs egérkurzor.
Ha XP-d van, van egy másik megoldás. Mielőtt a játékot elindítod, a start menü/futtatás/megnyitás ablakba írd be ezt: taskkill /F /IM xr_3da.exe
Ha csontra lefagyna a béta, megnyomod microsoft jel+R bill kombót, amire előugrik ez az ablak, nyomsz egy enter-t, és megölted az exe processzt. -
#32252 "A task managert azért tanuld meg előtte billentyűzetről kezelni."-akkor most ez azt jelenti, hogy egérrel nemtok akkor semmit se csinálni? a feladat kezelőt meg szerencsére tudom kezelni :)
Köszi! -
FoxMurder #32251 Ezt komolyan kérdezed?
Semmi baja nem lesz a gépednek, az enyémnek se lett. Instabil, gyakran kifagy és bugos, az igaz. Én ablakban futtattam, hogy ne kelljen mindig resetelni, ha fagyizik. A task managert azért tanuld meg előtte billentyűzetről kezelni. -
#32250 Hali!
Egyik újsághoz volt a stalker 2004-ben lévő béta állapota. Írták, hogy nem valami stabil, de ez mennyire veszélyezteti a gépem életét? :D
Tud róla valaki valamit? :O -
Pherry #32249 Ok, kösz a gyors választ. -
SaGa #32248 Igen... -
steve89 #32247 de a történet az ugyan az igaz? meg a cselekménye -
SaGa #32246 Nehezebb, többféle lény van a Zónában, nem fejeződik be az erőműben, bejárható oda-vissza a terep bárhonnan, stb... -
steve89 #32245 ol bocs -
steve89 #32244 Vki!! Mitől jobb az OB mint a sima stelker?? Én kijátszottam a clear sky-t és most akarom a simát is, de most nemtom h feltegyem a modot vagy nem? Mi különbség? -
SaGa #32243 Nincs vége. Erről szól. Mehetsz vissza a Zónába, és azt csinálsz, amit akarsz, míg el nem unod... -
Pherry #32242 Üdv! Az Ol2.2 végén mit kell csinálni? Végig ugráltam a teleportokon, most az erőmű udvarán vagyok, kinyírtam egy szörnyet, akármerre mehetek, de sehol nem látok több teleportot... Mi a teendő? -
#32241 Ok, taáltam 1 ilyet, hátha hasznára válik vkinek. -
#32240 Hi! Megnéztem ezt a build verziót, csak a run_alife_all-al tudom indítani, nincs mentés, semmi. Ez csak azért van, mert az én gépemet nem komálja (t'om, h bugos, de kíváncsi lennék a régi pályákra)? -
Hydroceph #32239 Get out of here, stalker! -
Bulics #32238 Leci! Nem tudunk neked segíteni. Mer neked kell rájönnöd(sokkal nagyobb élvezet lesz, mintha elmondanám). Attól függ, hogy, hogy viszed végig a játékot, ha odafigyelsz a cselekményre, alaposan elolvasod a PDA-dat (erre valók azok a hosszú éjszakák.)m.i.n.d.i.g. akkor meg fogod kapni a választ. 7db befejezés van. Ebből csak kettőnél találsz rá Sztrelokra! Kövesd a szálakat mert ha nem figyelsz rájuk akkor nem jössz rá hogy mi történt veled, ki sztrelok stb. Egyébként remélem hogy magyarítással játszol vagy nagyon jól beszélsz angolul, mert érteni kell a sztorit. (Figyelj oda az agropromnál meg a jantárnál, mert pl ott vannak fontos részek.) sok szerencsét!
Good hunting, stalker! -
peti71 #32237 Strelok,ott van a közvetlen közeledben,és figyel.. -
Hydroceph #32236 Vagy kiről -
SaGa #32235 Figyelj! Pont ugyanott találod, ahol a simas SHOC-ban, ugyanis a történet ebből a szempontból mit sem változott. Ha nem toltad végig a SHOC-ot egyszer sem, inkább hanyagold az OL-t és menj rá az alapjátékra. Akkor esetleg lesz időd odafigyelni arra, miről szól... -
FoxMurder #32234 Mi lenne, ha végigvinnéd a játékot, és magadtól jönnél rá? Magyarul végignyomod, és hidd el, tutira meg fogod találni. -
leci #32233 kösz gyerekek......sokra mentem veletek. -
Hydroceph #32232 portálok -
Hydroceph #32231 Jájj amugy marhakomoly, OL2.2ben poratol utan visszamentem cordonba és felpakoltam őket gauss fegyokkal meg exokkal. Bár utobbi szerintem egy adag kaki.
Marhajó igy a jatek. -
Hydroceph #32230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:C -
#32229 Végig kéne játszani, akkor majd megtudod. -
#32228 A választ magadban kell keresned... -
leci #32227 ki tud egíteni strelok megtalálása ügyében? -
Hydroceph #32226 1.0006 ugyanaz mint 1.0005, 1.0006 csak multit javit, ezt olvastam, sok helyen. -
Bulics #32225 Eddig azt se tudtam hogy van v1.0006. KÖsz ezt megnézem! -
#32224 már megvan. A játék elején megvolt. -
leci #32223 hali skacok!
az OL-ben hogy és hol találom meg strelok-ot? -
#32222 Nálam semmi gond nincs. 1.0006-ot használok. -
Bulics #32221 Figyu már a v1.0001 shoc patchen futnak a patcheletelen shoc mentések? mer a yantarnál vagyok és mindig kilép mikor a Kötelességiek snorkokra támadnak. Meg ha már itt vagyok megkérdrm hogy nálatok is van e olyan probléma a v1.0005 verzióval hogy mikor rátok fognak fegyvert, valójában 90 fokkal jobbra céloznak az NJK-k? Vagy esetleg ott marad-e a njk lámpa "fénye" a falon vagy a földön. Mert haverom játszik vele de aztmondja neki nincs ilyen. Mi a fene lehet ennek az oka. köszi helló -
#32220 #32184
Aha értem, az is nagyon jó játék. -
#32219 Igen, én is tolom alkalmanként. -
#32218 Ilyenkor szoktak mellékelni valami borítószerűséget is?
Multiban játszanak még ezzel?