34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa #32338 Ha a SEVA suitban gondot okoz a sugárzás, akkor valamit nagyon elrontasz...
Ne használj olyan artefactokat, amelyek sugároznak! -
#32337 lényegtelen má seva cuccba feszítek a vörös erdőbe és bazze kicsit kurva nehéz :D mindenhol emberek meg mindenhol radioaktivitás van még jó hogy megtartottam a 48 injekciómat :D úgy érzem gyorsan elfogy fogyni -
#32336 az csak a prototípus volt ;) -
#32335 ingyen kaptam 1et mert azt a kuglóf' dokit átvittem a yantarba :D -
SaGa #32334 Véletlenszerű. Mindenkit át kell nézni. Általában azon a területen valakinél, de nem biztos... -
#32333 melyik ember PDA-jaba van? :D mert elég sok hullát kéne átnézni :D -
pervajakróv #32332 Szaharov proftól lehet venni 30. E- ért Jantarban. -
SaGa #32331 Azért nem találod, mert nincs ott. Amíg a róla szóló infót egy elhullott ember pda-jában meg nem találod, a ruha sincs a helyén. Akkor jelenik meg, ha a Te PDA-dban megjelenik a kis kék jelző, ami a ruhára mutat. Egyébként egy oldalsó szobában lesz a páncélszekrényben, a beszakadt tetejű, erősen sugárzó épületben. Nem abban, amelyikről a képet csináltad. Ebben max egy vagy két bloodsuckert találsz, a térkép hibás. A SEVA abban az épületben van, ahol a térkép a battery artefactot jelzi. Vagy a szomszéd házról átmászva, vagy a vasút felöl az ablakon bemászva tudsz bejutni. Ez utóbbihoz oda kell tolni egy ládát vagy hordót az ablak elé, felugrani rá és guggolva bemászni az ablakon... -
#32330 na urja én :D
itt a vad területen vagyok és 1 térkép szerint itt van 1 seva suit de nem találom sehol... valaki tudja hol van? többször átfésültem ezt a füves lószart de nem találtam... help
HELP ME PLZ
ezen a térképen néztem:
link -
#32329 így a végefele kicsit irreális az elején még jó volt de mostmár esélytelen így végig vinni.... nem tudtok valami megoldás hogy csinálhatom normálisra vissza? :S nincs semmi "uninstall" szerűség a cucchoz -
#32328 izé felraktam ezt a tripledamage cuccot és hát izéé 1 lövés és halott vagyok :S vagy ha nem akkor elvérzek LOL hogy tudom ezt kiszedni? -
#32327 igen ez volt a baj elöbb siekrült megoldanom telenyomtam magam kötszerrel azt most jó lett
köszi mindenki, izé már csak normális fegyver kéne :D hangtompítóval meg távcsővel :D vintar-ra gondoltam de abba nagyon kevés golyó fér ilyet hol találok? vagy mit ajánlotok még? -
#32326 Na még egy ötlet. Lehet, hogy annyira sugárfertőzött vagy, hogy egy injekció nem viszi le teljesen a sugárzást. Vágj magadba 2-t, az tuti segít. Ha ez sem, akkor nem tudom, mi lehet... Majd várom a képet azért. -
#32325 holnap reggel tolok képet, de miért lennék radioaktív területen... há azon a csaposon előttem még annyi védelem sincs mint rajtam... -
madmanic #32324 sztem is sugárzásban állsz.. -
#32323 Hát akkor esetleg radioaktív területen vagy? Több ötletem nincsen sajnos. Én arifact-ra gyanakodtam, mert nálam is az volt a bibi. Esetleg nyomhatnál egy printscreent az invertory-ról, meg egyet csak simán FPS nézetből, hátha okosabbak leszünk... -
#32322 na most kidobtam mindent és nem jó :S
most vagy bebugolt az egész játék vagy nem tom de ez most így felbasz... ez a kép elött kb 5-6 percel jelent meg a jel aztán benyomtam 1 injekciót magamba azt jó volt 1 percig aztán mentettem újra elő jött eltelik 1 perc és meghalok (ismétlem minden artifactot kidobtam a picsába, még a táskámból is)
-
#32321 ahha értem, majd megnézem most nem vagyok gépközelbe de kösz lehet ez a baj :D -
#32320 Valószínűleg magadra aggattál egy radioaktív artifact-ot, azt vedd le, és nem kapsz több sugárzást. -
#32319 na bejutottam a bárba vettem is ruhát minden de folyamatosan világít jobb oldalt a radioaktiv jel és 1x csak elkezd lihegni a tag és meghal :S mit tegyek? mert betöltöm a quick savet és rá 1 percre meghalok :S mi a teendő? ki írja hogy azonnal nagyobb védelem kell de hogy? -
#32318 picsába :D na mindeggy viszont most nem tok átmenni a bár-ba mert a tagok azt mondják hogy meg válogatják hogy kik mehetnek át... most hogytovább? -
#32317 Most már? SOC-ban soha nem lehetett.. -
#32316 Agroprom kutatási intézetnél vagyok és itt 1 és itt leküldött 1 csávó (akit megmentettem) 1 aknába ahol tele van emberekkel meg mittom én azokat ki kell nyírni na most ide kéne nekem éjjel látó itt a közelbe nincs valahol tuningos vagy olyan ruha amiba van éjjellátó? -
#32315 de ruhát tuningolni mostmár nem lehet mint a clear skyba? -
skampi #32314 tovább jutottam,köszi.van egy hely a csövek után,valami tartályok mellett,ahol van egy létra,ami egy nagyon hosszú beton hídra vezet.na azt a létrát nem vettem észre. -
SaGa #32313 Bejutsz a sok teleportos pályára. Berongyolsz az első teleportba, ahonnan kijött két monolith katona. Ez bedob a kerítés mögé, ahonnan csak a létrán föl tudsz menni. A következő szinten egy nagy cső elzárja az utadat jobbra, így csak a következő szintre tudsz tovább mászni, ahol 2-3 monolith-os vár. Ezeket levered, elmész a szint végig, ott lemászol. Lesz megint pár monolithos (ezeket még föntről egy jó puskával kicsit ki lehet ritkítani). Körülnézel és láthatod, hogy van egy létra, ami még tovább vezet, egy magas vezetésű csőhídra. Azon tovább....
Nem írom le az egészet, mert gyakorlatilag nem lehet eltévedni. A talajra ne menj le, mert megöl (ha nem a Priboi Story-t vagy az OL-t nyomatod). Egyetlen pont van, ahol nem látszik, hogyan lehet tovább jutni, két snork kikészítése után. Ott nézz le az áttört korlátnál, látjhatod, hogy egy teleport pont útba esik, ha leugrasz... -
skampi #32312 v nincs -
skampi #32311 na.lehet komolyabb ruhát is venni pl. a pultostól a bárban,de mikor ki kel pucolni a régi parkolót a banditáktól(kb 1. küldetés),akkor ki is kell szabadítanod egy nimble nevű tagot,akinél egy pendrive van.ő ad egy küldetést,h hozd el neki a továbbfejlesztett stalker ruhát,amit persze nem vagy köteles odaadni neki,abban talán van már éjjellátó. -
skampi #32310 na ez az.átmentem a csövek másik oldalára felül,de nincs teleport,pedig lenyomtam mindenkit.lehet,h bug? -
SaGa #32309 Ha DX8 módban játszol (static light), akkor a user.ltx-ben (Documents and Settings, all users alatt keresd) egy beállítással engedélyezni kell, hogy legyen lámpa. valami r1 light, vagy r1 dlight a kulcsszó... -
SaGa #32308 Föl a reaktorblokk oldalára a létrán, majd a felső szinten át tudsz menni a vastag cső túloldalára, ott lesz a következő... -
#32307 kösz most az a nagy bajom hogy a lámpámat nem bírom bekapcsolni hiába nyomogatom az L betűt nem csinál semmit és azért kéne mert ott tartok hogy le küld 1 csávó 1 akna szerűségbe és ki kell irtani a banditákat(?) nem emlékszem csak okéztam a szöveget :D vagy ennél a résznél a közelbe nincs olyan tag aki a ruhámat tuningolná? mert az elején nem láttam és most lenne rá szükségem de nagyon!
HELP! -
skampi #32306 http://magyaritasok.hu/index.php?func=downloads&char=s itt 2 is van -
#32305 hali!
magyarítást honnan szedek? magyarítás tápig elég kihalt
1 linket megköszönnék!
thx -
skampi #32304 híjj!elakadtam a végén a sok teleportos résznél,az 1. teleport valami füves részre tett le,ahonnan fel lehet menni a tetőre.vannak ott csövek meg létrák(ez gondolom,minden helyszínre igaz),de a következő teleportot nem találom.nem tudja valaki merre lehet? -
#32303 No, meg is találtam amit kerestem!! :)
A mod neve: Priboi Story
Innen szedtem le:
http://www.moddb.com/mods/priboi-story/page/4#comments
Nagyon ígéretesnek tűnik... :)
Honosítást nem tudtok esetleg hozzá?
Papa01 -
#32302 Sziasztok!
A STALKER-hez milyen mod-okat tudnátok javasolni? Régebben olvastam egyről, hogy nagyon jó a játékmenete és hangulatos, de nem emlékszem, sem a nevére, sem azt hogy hol olvastam..
A válaszokat előre is köszönöm,
Papa01 -
#32301 ehhez csak csatlakozni tudok. semmivel több bugot nem tapasztaltam (a legutolsó peccsel javított) a játékban, mint bármilyen másban, sőt, igazából egyetlen zavaró buggal sem találkoztam. nekem sosem fagyott ki. egy küldetésnél volt az (amikor a bárban egy kirúgott dutys fegyverét kellett visszaszerezni), hogy sokáig azt hittem, rossz helyre mutat, aztán később jöttem rá, hogy jó a hely, csak nem jól kerestem... -
skampi #32300 köszi!megvan! -
SaGa #32299 Ez viszont tényleg bug. Nem ott kell kijönni, ahol a jel mutatja. Abban a eremben, ahol kinyírtad a Controllert, vannak kis dróthálóval elválasztott rekeszek, mindegyikben 1-1 "medence". A jobboldali utolsó alja lyukas, ott kell leugrani. Előtte szedj össze minden lőszert, amit csak találsz...