S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
riccs: moindjuk CS után ahol néha nem csak hogy platina fejük van, fullkontakt találatra még csak nem is reagál! de kérdés mi jobb? ha fejbelövöd és nem vérzik, vagy ha fejbedurrantom egy deaglel 8 méterrõl, a falon mögötte 6 liter feket vér, és 20 hp... szal CS-be is vannak érdekes dolgok, nyugi <#nyes>#nyes>
a tippekért köszi!
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
A felkínált segítségek egyáltalán nem csalásízûek:
-teherbírás növelése normál terhelésnél csak a huzamosabb gyorshaladást segíti, hiszen a SoC-ban sokat kell rohangálni a pályarészek között
-összes fegyver a kereskedõnél abban segít, hogy tuning fegyók is vannak alapból, így a gagyi félrehordós-besülõs stukkerek helyett egy használhatót tudsz beszerezni
Egyebekben a két mod a játékmenet többi részében nem segít, usererror-ra sem kínál megoldást és bár a készlet kicsit bõvebb mint az alapjátékban, de a jobb fegyverek ugyanúgy drágák és így egyáltalán nem egyszerû szert tenni rájuk.
Pontosság dolgában azt tudom javasolni, hogy a "9"-es gomb használatával állítsd át a lövést rövid sorozatra, vagy akár egyes lövésre. Ez sokat segít a fegyver kóválygásán.
Felesleges dolgok eldobásán valószínüleg a pisztolylõszerre gondolhatott Chopin kollega, hiszen annak az utánpótlása végig biztosított a hulláktól elvéve azokat.
Rejtekhelynek bármelyik nagy, kék ládát használhatod.
chopin: okés, felesleg alatt mit értesz? lõszer meg egy pót fegyó legyen nálam plusz pisztoly. kis kaja, kis sugárzás elleni bigyó meg medkit? AK-ból az SMG vagy a rifle szerûséget érdemes megtartani?
az MP5-höt lõszert alig találok, bezzeg pisztolyhoz volt vagy 1300.
grifidos,ejha roolz: nem codozok, CS-zek. ott nincs kihajolás, ellenben megszoktam, hogy az ellenség egy fejestõl meghal, sõt, az elsõ 1-2 golyó odamegy ahova jelzi. itt az a bajom, he emberke fejét teletunkolom 10 golyóval és tovább él.
zeoos: hát nekem ez nem megoldás, nert szeretem módosítások, cheat nélkül végigtolni a gémeket. majd ha végigtoltam és a játék fun szakaszán leszek megjegyzem és berakom!
valószínû csak más stílusokat szoktam meg. de az állandó lõszerhiány télleg zavar. 2 tár mintha semmi nem lenne. azért köszi a válaszokat!
ui: van valami rejtekhely, vagy valami (olyasmi mint a láda a dioban) ahol elrejhetek cuccokat és bármikor visszamehetk érte? ja és ha visszakarok menni a kezdõhelyre mindig gyalogolnom kell? <#wilting>#wilting>
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Hol ebben a csalás bumburnyákantiintelligensseggarc?
Mod nem egyenlõ cheat !!! ... de ezt még tanulnod kell fütyike.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Keress rá a neten és töltsd le a következõket (utána már csak be kell rakni a gamedata mappába):
- Trader Mod v1.1
- Endurance Mod v1.1
Egyik azt csinálja, hogy kezdettõl az összes kereskedõnél lesz mindenféle(összes) fegyver, a másik meg abban segít, hogy alapból 150 kiló a teherbírásod.
Azt hiszem nem kis segítség a problémádra<#wave>#wave>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amikor kell egy kis szusszanás vágj hozzájuk egy gránátot, had' örüljenek.
Poént félretéve próbálj fedezékbõl lõni, sok rövid sorozat, csak fejlövés stb..elõbb utóbb menni fog!+felesleget dobáld el
megvan a stalker (sima SOC, nem CS), és nem nagyon akarom elhinni, hogy ilyen... stalker fokozaton játszok, most vagyok egy földalatti részen, banditákat kell kinyírnom. lehetetlen... van egy Mp5-öm, egy nagy meg egy kicsi AK74-esem (amúgy mindig azzal van gondom, h nehéz vagyok, valamelyiket eldobjam? ne legyen nákam annyi kaja?) 4 granyóm meg ugye a kispisztoly. egyszerûen mit tegyek ne haljak meg 2-3 percenként? nyomom beléjük a skulót, amíg lehet (mert 2 táranként kifogy). nagyon nehéz... csak én vagyok béna? meg hogyan lehet pl fegyvereket szerelni?
fel nem fogom, hogy lehet egy játék ennyire nehéz, második fokozaton. HL2-õt például legnehezebben is végitudtam tolni minden akadály nélkül. <#help>#help>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azaz, nehezebb kezelni.
Gaming is believing.
nyálcsorgató képek 😄
én a vége felé mindig Vintar-ral, GP-37-tel (ez természetes) meg egy SVUmk2 mesterlövész puskával szaladgálok 😄 meg ezekhez jósok töltény, 3-4 kaja, 10-15 elsõsegélycsomag, a páncél amit vettem a tudóstól (miután kikapcsoltam a psi sugárzót lesz nála egy jó ruha, csak kereskedni kell vele.) meg ha van még légüres tér akkor önszórakoztató eszközök (gránátok, sok vodka😄)
Még valami: Nem cseszegetés képp írom, de ha valakinek még nem eredeti a játék, hát itt az ideje, hogy megtisztelje ukrán barátainkat egy vásárlással. Íme minden idõk egyik legjobb vétele. 😊
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Katonai raktáraknál a buszmegálló elõtti anomáliában van egy eldobott IL-86 könnyített, hangtompítóval ez is fa...a, de megfelelõ ruha nélkül ne menj oda! egyelõre ennyi.
meg most ahogy délután játszottam találtam egy "mesterlövész obokant" beépített optikával. na az nagyon pontos. pár heccsátot kiosztottam messzirõl egy lövésbõl.
párszor már átvittem jól is rosszul is, és eddig ha egy fegyvernél a balalsó sarokban egy zöld nyilat láttam azt hittem h van benne tár vagy vmi:S😄 rájöttem azonban h ezek speciális fegyverek 😄 most ezeket keresem miközben viszem át újra. találtam már Bes-nél (szemétdobnál lévõ gyerek) egy hangtompítós Akm-et, Borov környékén egy banditánál egy Roham Obokant (gránátvetõ van neki😄) meg Strelok búvóhelyén egy gyorstüzelõs nemtommit 😄. valaki tud még ilyen fegyvereket?
Mikor rányomok a Network Game-re és azon belül egy szerverre, a connecting alatt simán kidob a fõmenübe. Eredetim van, igaz, US version. Valaki tudja a dolog okát?
Gaming is believing.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ákos
Használj rendes mentést.
minden patchet felraktam és semmi bugot nem tapasztalok a játékban
You cannot change your fate... ...No man can
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De sztem nem egyszer szóltak szépen, és kevésbé szépen, hogy húzz a gecibe, szvsz megint ki fognak b@szni..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic