S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki vagyok ám veletek segítve srácok! :-P
chopin legyen igazad, köszi!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Poént félretéve: maxon lehet néha beröcög, de sztem kb 50es átlaggal megy majd minimum
Kérdés:
3000+ AMD athlon64
2GB DDR400
Gf8600GT 256MB
1280*1024ben, maximum grafikán, élvezhetõ lesz a játék? Kb. hány FPS-re számítsak? köszönöm!
A stalker multijába van olyan mód is amibe együtt vagyunk és lehet járkálni meg minden és a szörnyek ellen?Tehát olyan mint a single player csak pl 2en vagyunk.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. Szóval Priboi Story mod van fent az alap játékon, és ha meghalok, egybõl kivág az asztalra. Rákerestem erre a gondra a hivatalos Priboi Story weblapon, ahol találtam egy death_crash_fix patch-et, de a link elavult már, nincs ott a patch, ami ezt orvosolná. Tudnátok abban segíteni, hogy ezt hol tudom letölteni, illetve hol találom meg?
A segítséget elõre is köszönöm!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
DircetX, hangkártya driver, kodek pack is lehet a hiba vagy valamelyik hiánya.
Patchet felraktad hozzá?
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
De köszi a helpet.
bár ez nyilván nem lehet a probléma oka. el nme tudom képzelni mi lehet a baj.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A drivert meg sztem nem kell újrarakni mert fél éves a kártya.
Am kösz<#worship>#worship>
Nekem eredetibe van meg a játék és játszottam is vele, de aztán letöröltem.
Most felraktam, de nem indul el.<#nemtudom>#nemtudom>
Mikor elindítanám, nem indul el és nem ír ki semmit, hogy mi a hiba.
Más játékkal is így van.
Minden segítséget szivesen várok.
Ellenben tagja soha nem leszel a csapatnak.
púúúúú
I want to be a mighty pirate ever!
azt szeretném megtudni tõletek elõre is köszi
teljes freeplay , módositott a life okosabbak az npc ék
jobbann lettek megcsinálva a frakciók közötti háborúk
ennyi asszem
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=12491&page=2&sec_id=17
régi mentések nem mennek vele😊
egy pkm-hez viszont nem igazán kellene
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
tpM a páncéltörö lõszer ha jol láttam, 5,75 kg(250db) szoval elég nehéz ám igy!!!
Amugy ugyanebben az OL2.1.1-ben lehet jármûveket vezetni?? HA igen, hogy, mert csak beszállni tudok!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sparow35 az MG 3-as géppuska az a Priparty elõtt lévõ helyen van ahol lementél a föld alá a vonaton keresztül, na a vonat mellett van egy kis ház és abban van a földön!!!
Valaki segítcsen!!!
Köszi!
a kedvencem egy upgrade-elt tunder volt, a játék felében azt használtam.
Egy buszmegálló melletti anomáliában volt eldobva.
UDP Compact, hozzá 0.45ACP, 90 db
FT 200M-5.56x45 mm SS109, kb 1000db
Gauss Gun-kb 30 tölténnyel
SSP-99M Suit
Meat Chunk, 2db
Moonlight, 1db
Flash, 1db
Mama's Beads, 1db
kötszer, 30 db
elsösegély, 30db (nálam maradtak, csak nem dobtam ki öket...)
ööö...ennyi, ez volt 57 kg
Amugy nektek mi volt a kedvenc fegyótok? nem legjobb, kedvenc...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a gondom hogy amikor ott vagyok az X18-as labornál,és megkaptam az 1-es és 2-es szintû belépési kódokat,és az ajtón bemegyek a dokumentumokért és beragadok!Ezt úgy értem hogy amikor bemegyek az ajtón a dokument felvesz,jövök vissza,mennék ki az ajtón és kiirja "Hogy valaki fogja az ajtót kivûlrõl" ilyesmit és nem tudom kinyitni!És valami állat mindig üvölt kivûlrõl!Mit lehet tenni?
http://tesztgep.blogspot.co.at/
n3whous3: Pedig ad, 80kg ra növeli a teherbírást.
Meg mit kell csinálni h elinduljanak a jármüvek ebben az OL 2.1.1-ben?