S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az egyik kód 382047 ha jól emlékszem, de ne kérdezd melyik ajtó kódja.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
2:te is jobban sebzõsz
3.fejlövés a barátod(bár az eején még nehéz, föleg messzire...)
lenne egy kis próblémám megszereztem a Bárban lévõ emberkének a családi puskát de mivel túlterhelõdtem így véletlen eldobtam egy olyan helyen ahol minden csupa gaz az F betûvel látom hogy ott van elõttem a földön de nem tom felvenni ez mér van ? valami bug?
most raktam vissza a stalkert már sokadjára
de nekem túl nehéz az ellenfelek lelövése,hallottam hogy van egy mod amivel jobb lesz a sebzés és hamarabb le tudom puffontani az ellenséget!
kérdésem:honnan lehet letölteni ezt a modot és hogyan rakjam bele a játékba ?
válaszokat elõre is köszi !
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Feltettem ismert a STALKER-t, jatszottam vele ugy 2 orat, majd utana lefagyott, sot nem hogy lefagyott hanem kekhalal, ujraindult a gep.
Na mostmar 20 percet sem tudok normalisan jatszani, mert elojon ugyanez.
Erre van valami megoldas, 1.0005-os patch-el is probaltam, OL mod-al is, semmi.
Ha nem itt kene kerdezni, bocs, legyszi akkor valaszoljatok a warez topikban. Elore is koszonom a segitseget!
hoy ehh
I want to be a mighty pirate ever!
Van egy kapu ami, elõtt 3 stalker áll, de elzavarnak nem engednek tovább, pedig megnéztem a PDA-t és a küldetésem teljesítéséhez azon a kapun kellene átmenni. Másfelé nem lehet. <#nemtudom>#nemtudom>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Az elsõ pályáról (Cordon) elõször egy jól õrzött, leszakadt vasuti híd alatt (vagy azt megkerülve) tudsz tovább menni pálya másik felére, majd onnan északon egy épületen át a következõre (Garbage). Az épületet banditák õrzik általában, de néha katonák. Onnan jönnek az emberek folyamatosan a Cordon területre, így változó, hogy ellenséges vagy semleges csapatot találsz ott...
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Csak visszafelé tudok menni, de ott meg már minden helyszínt bejártam.
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
a másik h nincs olyan progi amit nem lehetne feltörni, játszotam már nem 1 starforceos progival...ingyen...
Az a baj hogy a SHOC meg már elég uncsi 1,5 év után...
Na mind, nem akarok vészmadár lenni de sztem ez szarabb lesz mint a SHOC, de majd szeptember 5-én meglátjuk.
Amíg nincs pontos infó addig szerintem ne vegyétek meg mert állítólag hemzseg a bugoktól, nemtom hogy mit tudnak egy hét alatt javítani...
Ja és kivették a Bárt is meg a Wild Territoryt is, valamint az összes földalatti pályát, kivéve Agroprom Underground-ot, az viszont nagyobb lett, de új nincsen, csak 4 kültéri pálya.
Engem ez nem kárpótol Pripyatért és a többiekért.
A SHOC is már elég messze volt a régen beigért stalkertõl na de ez már aztán végképp.
Persze hangsúlyoznám hogy én még nem próbáltam, letöltöttem az orosz verziót de nem ment a StarForce miatt, nincs hozzá crack sajnos😞
Valamint én nagyon hiányolom a random blowoutokat, meg egy csomó mindent, a GSC kb semmit nem tett bele a nagy modokból😞
a shoc-ban is pl. lépten-nyomon banditák ellen kellett harcolni. ilyen szempontból akkor az is quake-es volt. amikor már nem volt kedvem harcolni velük, egyszerûen elfutottam.
semmi történetvezetése? Meg eleve nagy terep meg nem is lineáris.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nincs Pripyat, az erõmünek is csak a teleportos része van, és nem lehet onnan vissza se menni,a blowout-ok is elõre scripteltek és sztori esemény indítja õket. Meg pl a kimaradt szörnyeket nem lehet beletenni moddal se. Na mind1, majd látjátok, én nem adok érte pénzt az tuti, ha igaz hogy StarForce fogja védeni akkor inkább nem is játszok vele...
A játék csak az egyik magot használja ki.
A tiedé 1.8 Ghz az optimális 2.4GHz a readme szerint,játszahatsz Static Light-Dynamic Light beállítással, hogy megfelelõbb legyen.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!