S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
És ez így helyes.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sanyix
Akkor sem nyílik ki, amíg nem beszéltél a hullával 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Úgy emlékszem 3 számkódos ajtó van ott, de azok már 6 számjegyûek.
Az egyik kód 382047 ha jól emlékszem, de ne kérdezd melyik ajtó kódja.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

köszi

chopin42
* 31621 hsz

chopin42
1:google
2:te is jobban sebzõsz
3.fejlövés a barátod(bár az eején még nehéz, föleg messzire...)

valaki plz ?

Raptor 2
Visszamennyé!! xD

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

üdv
lenne egy kis próblémám megszereztem a Bárban lévõ emberkének a családi puskát de mivel túlterhelõdtem így véletlen eldobtam egy olyan helyen ahol minden csupa gaz az F betûvel látom hogy ott van elõttem a földön de nem tom felvenni ez mér van ? valami bug?
hello!
most raktam vissza a stalkert már sokadjára
de nekem túl nehéz az ellenfelek lelövése,hallottam hogy van egy mod amivel jobb lesz a sebzés és hamarabb le tudom puffontani az ellenséget!
kérdésem:honnan lehet letölteni ezt a modot és hogyan rakjam bele a játékba ?
válaszokat elõre is köszi !

sparrow35
Azért mert nem te "tudod", hanem a karaktered Strelok...

I want to be a mighty pirate ever!

Sanyix
nincs is ott ajtó. Egyébként a fantasztikusan jól bekorlátolt játékmenet miatt, nem tudod kinyitni az ajtót amíg meg nem találod a kódot valahol, még akkor sem ha tudod a kódot elõzõ játékból vagy fórumról.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Törölt felhasználó
hali tudja valaki hogy mi a kod az agyperzselo alagutyanal levo ajtonak?
koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Esetleg a grafikai mod?

koschwarz
1.05-ös worldwide patch. elõször játsz végig alapon, aztán modolj...

Szevasztok.Felraknám ezt a játékot.Milyen patch-eket,modokat érdemes rá rakni?

Hi all !
Feltettem ismert a STALKER-t, jatszottam vele ugy 2 orat, majd utana lefagyott, sot nem hogy lefagyott hanem kekhalal, ujraindult a gep.
Na mostmar 20 percet sem tudok normalisan jatszani, mert elojon ugyanez.
Erre van valami megoldas, 1.0005-os patch-el is probaltam, OL mod-al is, semmi.
Ha nem itt kene kerdezni, bocs, legyszi akkor valaszoljatok a warez topikban. Elore is koszonom a segitseget!

hoy ehh

sparrow35
De ki mondta hogy benne lesz minden régi map, és bármi a modokból? Ilyent soha nem ígértek, nem is lehet ezt elvárni (ha válaszolsz akkor a CS topicban légyszíves, ne offoljuk ezt szét, nem is ide kellett volna írnod...).

bakvarnyu
milyen balfaszok az õrök<#vigyor1>

TSL16b
Békés módon is át lehet jutni, vagy mehetsz az Agropromhoz hadsereget irtani, mert a Csaposnak úgyis kell a doksi onnan.

extra sensory
Ok, tovább jutottam addig a részig amikor mutáns vaddisznófélék jönnek fel a mezõrõl, a stalkerek meg kõ kordonok mögül lövik õket. Valami lakókocsi féle is van ott.

Van egy kapu ami, elõtt 3 stalker áll, de elzavarnak nem engednek tovább, pedig megnéztem a PDA-t és a küldetésem teljesítéséhez azon a kapun kellene átmenni. Másfelé nem lehet. <#nemtudom>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Az nem kijárat, csak egy elkerített rész (Szidorovics boltjától északra) ahol "bemutatják" az anomáliák mûködését: egy hang (Szidorovics?) elmeséli a rádiódban, hogy figyelj oda, hova lépsz, miközben egy vaddisznót széttép egy anomália...

Az elsõ pályáról (Cordon) elõször egy jól õrzött, leszakadt vasuti híd alatt (vagy azt megkerülve) tudsz tovább menni pálya másik felére, majd onnan északon egy épületen át a következõre (Garbage). Az épületet banditák õrzik általában, de néha katonák. Onnan jönnek az emberek folyamatosan a Cordon területre, így változó, hogy ellenséges vagy semleges csapatot találsz ott...

woy
Hát én az elején se tudok tovább menni,mert állandóan kidob az asztalra <#felkialtas> Lelõttem pár embert,semmi extra nem történt,csak jó bugos az egész.Ha ilyen lesz az angol változat is akkor nem fogom megvenni.

sparrow35
Miért aki teheti miért ne nézze meg az orosz verziót? Várjál csak ha annyira akarsz, attól mert nem nézed meg nem lesz a magyar változat sem jobb...

koschwarz
akkor gondolom cordon-ban vagy, a legelsõ pályán, ahol kijöttél a szidorovicstól, a kereskedõtõl...meg fogod találni, ezek szerint még nem barangoltad be az egészet, sõt...

extra sensory
Nem tudom hogy hol. Még össz-vissz 1 napja játszok a játékkal. Az elsõ kereskedõtõl nem messze. Csak bóklásztam és rátaláltam, a fõ úttól távol.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

koschwarz
cordonban? vagy hol? mert elég egyértelmû általában, hogy hol az átjáró egy másik pályarészre...ahol nagy kapu van, az általában félig nyitva is van, jelezvén hogy átjáró.

extra sensory
Azért nem tûnik ismerõsnek, mert fõbb utaktól távol van, kint a mezõn.

összesen még 4 kereskedõ van a játékban neveket enm tok pontosan most de van 1 y/jantarban (fene se tudja h írják) 2 a bar területén és 1 a wild territory mapon, viszont ez a kapu drótkerítéssel és tele anomáliával nekem nem tûnik ismerõsnek...

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

extra sensory
Csak egy kérdés: A játék elején levõ kereskedõhöz mindig vissza kell menni, vagy más kereskedõket is felkutathatok? Hiába játszok magyarítással, egy bizonyos pályarész után nem tudok továbbjutni. Addig lehet menni, amíg el nem érek egy kapuhoz, aminek a jobb és bal oldalán drótkerítés húzódik. De a kaput meg sem lehet közelíteni mert elõtte tele van a terület anomáliákkal.
Csak visszafelé tudok menni, de ott meg már minden helyszínt bejártam.

Jövõ hét pénteken megjelenik addig már csak ki kéne bírni, pedig majd megveszek a kíváncsiságtól h mi van valójában. Azt viszont nagyon remélem h az ol mod készítõje/i nem hagyják abba ezután sem eddigi áldásos tevékenységüket, az alap stalkert kb 4-5x játszottam végig,de az ol mod ilyen olyan verzióival lassan 1/2 éve folyamatosan fentvan a gépen és tolom. Reméelm a cs-hoz is sikerül majd hegeszteni vmi hasonlóan nívós tartalmat!

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

koschwarz
nem ériztek, hogy mennyire szánalmas amit csináltok? nem tudtok várni? mi ez? 12-14 éves korra már minden normális embernél ki kellene alakulnia a késleltetett jutalom kivárásnak képességével...persze nem ti tehettel róla, hanem a szüleitek, meg az elbaltázott nevelés...<#szomoru2>

Az oroszoknál sok játék StarForce védelemmel jön ki, míg a nemzetközi változataik SecuROM-mal. A Shadow of Chernobyl-lel is ez történt. Orosz verzió StarForce, míg a nemzetközi SecuROM. <#smile>

sparrow35
Jah a starforce az elég húzós, de sztem csak az orosz verzióban van a korai megjelenés miatt... Mindenesetre Steamen nincs/nem lehet Starforce... 😊

sparrow35
Én azért reménykedem hogy ezek csak túlzások a nagy elvárások miatt, szerintem korai kijelenteni, hogy nem éri meg megvenni.

bakvarnyu
senkise mondta, hogy nem lehet megtörni csak az a kérdés mikor.

bakvarnyu
engem nem zavar ha többet kell lõdözni<#vigyor1> Meg hát ha ugyanazok a pályarészek lennének benne mint az alapba akkor az se lenne más csak egy mod.

chopin42
hmmm de sok embernek vannak ororsz haverjai...
a másik h nincs olyan progi amit nem lehetne feltörni, játszotam már nem 1 starforceos progival...ingyen...

Na bocsi a sok offtopic hsz miatt, de freeplay sincs, nem lehet visszajönni az erõmûbõl, ott vége van mint a vanilla SHOCban, nem akarom elmondani hogy mi van a végén, hogy ne legyek spoiler, én már láttam az end videót de nekem nagyon nem tetszett😞
Az a baj hogy a SHOC meg már elég uncsi 1,5 év után...
Na mind, nem akarok vészmadár lenni de sztem ez szarabb lesz mint a SHOC, de majd szeptember 5-én meglátjuk.
Amíg nincs pontos infó addig szerintem ne vegyétek meg mert állítólag hemzseg a bugoktól, nemtom hogy mit tudnak egy hét alatt javítani...
Lehet rosszul fejeztem ki magamat. Úgy értettem hogy sokkal inkább zúzós shooter lett belõle a SHOC-hoz képest. Ha nem lesz rajta StarForce akkor ki fogom próbálni, de hogy hogy tudták a pályákat kivenni én nem értem. :F
Ja és kivették a Bárt is meg a Wild Territoryt is, valamint az összes földalatti pályát, kivéve Agroprom Underground-ot, az viszont nagyobb lett, de új nincsen, csak 4 kültéri pálya.
Engem ez nem kárpótol Pripyatért és a többiekért.
A SHOC is már elég messze volt a régen beigért stalkertõl na de ez már aztán végképp.
Persze hangsúlyoznám hogy én még nem próbáltam, letöltöttem az orosz verziót de nem ment a StarForce miatt, nincs hozzá crack sajnos😞
Valamint én nagyon hiányolom a random blowoutokat, meg egy csomó mindent, a GSC kb semmit nem tett bele a nagy modokból😞
koschwarz
egy kicsit azt is furcsának találom, hogy alig jelent meg egy-két napja a ruszkiknál a játék, de máris sztori hiányáról beszéltek...pedig kizártnak tartom hogy ilyen ahmar végigvigyék.

koschwarz
most megint a gamestarral jövök, mert eddig ez az egyetlen szaksajtó, amiben a CS-rõl olvastam, de annyira nem írt ilyesmiket...a gameplay videókat elnézve semmiben nem különbözik a játékmenet a shoc-tól.

a shoc-ban is pl. lépten-nyomon banditák ellen kellett harcolni. ilyen szempontból akkor az is quake-es volt. amikor már nem volt kedvem harcolni velük, egyszerûen elfutottam.

bakvarnyu
Én nem értem hogy lehet az olyan mint a Quake? Nincs
semmi történetvezetése? Meg eleve nagy terep meg nem is lineáris.

koschwarz
valahogy annyira hihetetlennek tûnik, hogy ezt így elbaltázzák...<#fejvakaras>

czky
Egyre kevesebb kedvem van megvenni...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Az orosz haverjaim már 5 napja játszanak a Clear Sky-jal, és azt mondták hogy kurva szar lett, buta shooter lett belõle mint valami Quake, ráadásul nagyon bugos, pl 5 nap alatt kb 400 CTD-t riportáltak.
Nincs Pripyat, az erõmünek is csak a teleportos része van, és nem lehet onnan vissza se menni,a blowout-ok is elõre scripteltek és sztori esemény indítja õket. Meg pl a kimaradt szörnyeket nem lehet beletenni moddal se. Na mind1, majd látjátok, én nem adok érte pénzt az tuti, ha igaz hogy StarForce fogja védeni akkor inkább nem is játszok vele...
Egy jó erõs egymagos poci kell hozzá, vagy olyan dual core-os, aminek a magonkénti teljesítménye kb.2.5GHz v. fölé megy.
A játék csak az egyik magot használja ki.

A tiedé 1.8 Ghz az optimális 2.4GHz a readme szerint,játszahatsz Static Light-Dynamic Light beállítással, hogy megfelelõbb legyen.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

koschwarz
tudsz szöveget értelmezni?<#nezze><#szomoru2>

http://stalkerfansite.extra.hu/stalkerfansite/index.php Olvastátok már,hogy mi mindent kivesznek ebbol a Stalker:clear skybol?<#wow1><#szomoru1><#rinya> Szeritem igy elveszti az atmoszféráját a game. 😞