34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Archicad
    Milyen fegyver érdemes magammal vinnem? Van nálam egy SVUmk2-es (nem sok lőszerrel), egy Tunder S14 (szintén nem sok lőszerrel) és egy GP 37 (sok lőszerrel). Milyen lőszert lehet találni a halottaknál? Amihez nem lesz lőszer, azt nem cipelném fölöslegesen.
  • Hydroceph
    En sem hasznaltam semmi kódot, pedig mapen 2 helyre is irja. marmint netes mapen. es nem hagytal ki semmit. am pont ma izeltem rajta h felkellene tenni, inferno 2 mod erdekelne.... majd...
  • Archicad
    Sziasztok! Az agymanipulálóban vagyok és addig bolyongtam benne amíg megtaláltam a leállító kar. (nem használtam az ajtónyitó kódot sehol)Leállítottam, elájultam. Megnéztem a videót, utána mikor magamhoz térek azt mondja lopózzak be az erőműbe... Nem maradt ki valami?!
  • Shifter
    sehogy
  • Shaped
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Végigtoltam a SoC-t patchek nélkül. A multiplayert csak ezután próbáltam ki, ehhez pedig felraktam az 1.0006-os patchet. A gond az, hogy a mentéseim nem működnek. Hogyan lehetne ezt megoldani, hogy működjenek a patch-el is?
  • FoxMurder
    A build 1935 pályáit felhasználva készül egy mod, itt lehet figyelemmel kísérni:

Stalker SOC Lost Alpha mod
  • Hydroceph
    de a mapek sokkal jobbak amugy sztem. bar van ami felkesz.
  • Hydroceph
    ez egy régi verzio, igy allt a jatek baziregen, eredeti tervek, mapek, skinek, fegyverek stb. kb valahol itt dobtak ki a felkesz jatek felét a kukába, és kezdték ujra, ha jol tudom...bazibugos.(volt, amikor probaltam, folyamatosan crashek, nagyonbuta npck stb..., ha van patch pm me pls :))
  • Hydroceph
    kivették, régebbi verzioban volt
  • TitaniumRR #32369
    Tárgytalan. Nem volt könnyű, de megszereztem.
  • tonyo9
    Hello!

A priboi story magyaritása elkészült már?
  • TitaniumRR #32367
    Ha az alapjáték - természetesen EREDETI és élőben is karcmentes - eladóvá válik, szóljon.
  • Roger6
    Rányomsz a linkre, ott van a leírás (igaz, csak két sor). Ennyi, legalább a linket megnézhetted volna, mielőtt írsz...
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ez a S.T.A.L.K.E.R. - Build 1935 ez mi lenne ??? Ez vmi mod v micsoda?? Vki tudna egy rövid kis leirást ide mellékelni?? Köszi a válaszokat!
  • S4v4g3
    Az oblivion lost 2.2 mod nagyon kira, de nem tudom hogy kell tuningolni az artifact-eket, pedig mintha azt olvastam volna hogy lehet.
  • Shifter
    Nah sikerült kijátszani :D

mostmár jöhet a marhulás, most úgy akarom kijátszani hogy fullra a legjobb cuccokat addolom be magamnak :D nincs valami hack vagy ilyesmi amivel olyan cuccot adok magamnak amilyet akarok?
  • S4v4g3
    Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy feltettem a Nuclear Snow nevű hangulatos kis modot az alapjátékra, de nem tudok vissszatölteni mentett állást a játékba, mert csak ugy kidob a játék az asztalra.Patch verziója v1.0005, és a magyarítás volt fenn csak.
  • burjanmate
    Ezt hol lehet letölteni? Csak a patch-et találtam meg.
  • Roger6
    Bocs, 1936-os verzió...
  • Roger6
    S.T.A.L.K.E.R. - Build 1935-ös verzió ingyenesen letölthető.
  • lacinkacinka89
    Köszi!
  • koschwarz
    még mindig itt szenvedsz? nehéz, de ENNYIRE nem. milyen felszerelésed van (ruha, artifekt, fegyver)?
  • FoxMurder
    A Stalker Complete 2009 is csak egy mod gyűjtemény, a hangzatos név ellenére. Semmi különös, valaki összegyúrt pár modot, amit a Shadow of Chernobyl alapjátékhoz kell feltenni.
    Nem fogják lefordítani magyarra, rengeteg ilyen gyorsan változó tartalmú modpack van, nem sok értelme lenne ezeket fordítgatni. Az alapszövegeken nem sokat változtat, az alap magyarosítással próbáld ki, talán menni fog.
  • Yan
    Azért van ez, mert a feladatokat nem csináltad meg, csak csittel végig futottál a fél játékon.
    Próbáld meg az elejétől rendesen.
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem h ez az uj mod (complete 2009) ez mit takar? És hogy a sima alapjátékra kell feltenni v vmi mod-ra?? És h van hozzá magyarositás v az Ol-es v sima magyarositás jo hozzá?? Válaszotokat előre is köszi!
  • Shifter
    áá ez kamu 6 milliárd monolith meg az egész képernyő sárga 20 sec alatt elfogy az összes kötszerem meg minden átfutni se tudok esélytelen...
  • Shifter
    nem tudtok valami olyan hacket vagy akármit amivel ténylegesen halhatatlan leszek? mert trainer nem valami nagy szám mert bekapcsolom oké nem megy le a hp de kurva gyorsan elvérzek... vöröserdőn nem tudok túl jutni 1xrűen mindenhonnan jönnek a monolithok...
  • FoxMurder
    Egy újabb modpack...
    Másik szép nagy pakk Oblivion Lost 2.2 alapra:

Supermodpack 2.3
  • banike
    Hello!
    egy kis help kéne akár spoilerrel nekem mind1
    azt meglehet hogy joba legyek freedommal is meg dutyval is freedom az ok mert ott sok küldit lehet csinalni de Dutynal csak rostok kapujanal kutyaoloset
    (sima stalkerrel játszok patch nélkül)
  • EK1TEP
    Ezt ismeri valaki?
    S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009
  • Yan
    Ne visszamenj! Hanem ahol megölted az "agyturkászt", ott lesz egy lyuk a hátul. Azon bujkáljál be :)
  • Lord Ragnar
    Üdv!

Kellene egy kis segítség. Az X16 laboros küldetésnél miután mindennel végeztem, csak ki kéne menni, nem találom a kijáratot. A térkép szerint ugyanott kell visszamenni ahol jöttem, de 30 méterrel a cél előtt, nem tok felmászni a létrára, mert túl magasan van.
    Vagy nem arra kell menni?
    Köszi előre is.
  • Bulics
    Hello. Nemtudjátok hogy miért lehet az hogy legalacsonyabbra vettem a beállításokat(rendererés stb), és most fedeztem föl hogy pl a seva visszatükrözi az eget a cseppek műtárgy is tükröz, meg az állatoknak is látom a szemét, ami most nem fehér meg még pár dolog. de ha jobbra állítom akkor mindez eltünik (pl a tükröződő felületek sima szürkék lesznek). Géphiba lehet ez vagy mi? köszi
  • burjanmate
    Hi! Lehet valahogy tükrözni a fegyvereket? Csak mert alapból valamiért fordítva csinálták meg őket(?).
  • koschwarz
    igazából nem lehet így segíteni. egyszerűen ügyesnek és óvatosnak kell lenni. ez egy elég nehéz pálya, és csak egyre nehezebb lesz később is, ahogy közeledsz az erőmű felé, úgyhogy...
  • Shifter
    eléggé az elején :D mondom ahol RPG-s csávo lövöldöz :D
  • koschwarz
    ügyesen. vigyázni kell a sniperekre. egyébként hol vagy az 'elején' konkrétan? már bementél, vagy még előtte a nagy monolithos roham visszaverésénél vagy? mert ez utóbbi esetben össze kell fogni az előtte lévő freedommal vagy melyik frakció van ott már nem emlékszem.
  • Shifter
    ááá itt a monolith-okon nem bírok túl jutni, nem tudtok valami trükköt amivel könnyel le tudom szedni őket? rejtekből fejes osztás nem megy távolról sem mert mindenhonnan jönnek rám :S
  • Shifter
    bazd+ futok vörös erdőbe legelején vagyok leöltem má csomó monolith gecit azt érted kinézek 1 kő mögül... jééé miaz a fény??? ANYÁD AZ RPG FUTÁSS bumm meghaltam... útálom ezt a játékot :D
  • Shifter
    1 artifact sincs :D