S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
64 bites rendszeren 32bites os-el és programokkal is ugyan úgy megy adat a busz mind a 64 bitjén, csak abból 32 tök fölöslegesen. 64biten meg már nem mindig fölöslegesen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
8 giga ramot pont úgy lehet tuningolni, mint 64mb-t. 5 éves gép simán támogat ugyanígy 8-at, hiba nélkül.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a vista is kezel négyet( bár nekem 2 van dualcsenelbe és nem nyígott a stalker a lapozófájl miatt)
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Az álláspontomon viszont nem változtatok. Szándékosan nem tettem említést a magyar vonatkozásra. Persze most jöhet a kérdés, hogy akkor magát a játékot miért állítottam be úgy, mint valami keleti büszkeséget. Nos azért, mert a Stalker a maga idején (fõleg a bejelentésekor) alaposan felkavarta az állóvizet. A semmibõl csinálták, nem volt alapanyaga, mindössze a kissé összekutyult világa, ala Piknik a senkiföldjén. Ilyen szempontból hiánypótló alkotás volt. A mod viszont nem KIZÁRÓLAG magyar, hanem csak egyharmadában. Így kicsit sántított volna a kisajátítás.
Ennek ellenére nem érzem úgy, hogy éles stílusommal rossz ember benyomását kelteném, vagy épp ne lenne igazam. Szerintem Te is félreértetted a dolgokat. Azt írtad, "reklámozom" a cikkem. Nem, a játékot reklámoztam. Nem olyan nagy ám az én egom, nehogy azt hidd. 😊
A ramos dolog a másik. Nem fogalmazol tisztán a vitában, csupán vagdalkozol, és véded az igazad, ami lehet, hogy van, de bizonyítás és a körülmények tisztázása nélkül nem tiszta. Így én is mondhatnék és állíthatnék akármit, mégsem lenne sose, aki alátámassza. Elhiszem, hogy 32 bit alatt így mûködik. De nem kell általánosítani, mint azt alatta tetted.
Lényeg a lényeg: az OL mod remek, ahogy maga a Stalker is. Nem kell ennél jobb befejezés, vagy tévedek? 😊
Gaming is believing.
32-bit? Nekem 64 van, 6 giga rammal és nincs swapfájlom. Mi olyan nehéz ezen? Nem mondta senki, hogy most kifejezetten a 32 bites rendszerekrõl van szó. Akkor miért rinyálsz? 😊
Gaming is believing.
A "patrióta majomról" meg annyit, ha már a saját cikkedet itt reklámozod, és abban megemlíted, hogy "keletiek, kis pénzbõl" csinálták a játékot, nyugodtan kitérhettél volna egy mondattal arra, kik is az OL mod fejlesztõi. Ennyit megérdemeltek volna, ha már fizetést nem kaptak érte.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
lenne egy probélmám.
megvettem az eredeti játékot és amikor elindítanám egy hibaüzenetet ír ki:
Die page-datei ist deaktiviert oder die dateigröBei reicht nicht aus.
Um zu funktionieren brauch das Spiel eine Page-datei von mindestens 2Gb. Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestarted wird.
mit kéne csinálnom? köszi
Gaming is believing.
ezt sajna még sehol se láttam leírva ezért kérdezem
Gaming is believing.
Gaming is believing.
bár nem én csináltam
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gaming is believing.
régen játszottam már :S
Gaming is believing.
jó rég nem voltam már erre, se gépem se idõm nem volt stalkerezni, de most visszatértem a nagy kedvenchez és az erõmû is megvan hozzá<#eljen>#eljen>
viszont amit hiányolok, hogy senki nem írt még könyvet a játék történetébõl(a Strugackij testvérek könyve alapmû, de azért mégse konkrétan errõl szól...) és arra gondoltam, hogy ideje lenne valakinek ezt megírni(persze elõször csak novellát, novellákat... aztán ha olvashatóra sikerülnek, megpróbálkozok egy kicsit hosszabb lélegzetû mûvel) úgyhogy megköszönnék minden a játékban fellelhetõ lénnyel, tárggyal eseménnyel kapcsolatos infót
Gaming is believing.