34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • eminemtheking
    csak a koronban van kereskedő vagy máshol is? még az elején vagyok sok helyet nem fedeztem fel..
  • burjanmate
    Ha nem műxik így sem, csinálj másik winfos profilt és rakd fel onnan (de kihalt 1 topik ez...).
  • burjanmate
    Töröld le, töröld ki a mappáját, tedd át valahova máshova a mentéseket, beállításokat (a megosztott dokumentumokból), rakd fel újra, aztán foltozd 1.0005-ig és nézd meg, hogy jó-e, mielőtt bármit tennél. De ha jól emlékszem, a magyarítást is hozzá kell igazítani (erre mellékeltek külön kötetfájlt). Ez remélem már jó lesz.
  • Csabah0
    Nem nem hagytam bent. az alapjáték fut és a magyarítás is hozzá, de már az első patch-nél ezt irja ki, akkor is ha nincs rajta magyarítás!
    Pedig előtte már 2X raktam fel így , és akkor nem volt gond, nemértem.
  • burjanmate
    A hibaüzenet alapján valami nem eredeti. Nem hagytál bent 1 gamedata mappát?
  • Csabah0
    és ezt irja ki, mikor rá akarom rakni az első patchet, és nem értem mert amikor anno felraktam minden simán ment!: "Checksum doesn't match the original
  • Csabah0
    Sziasztok!
    Ujra felraktam a Shadowot, de ami után felrakom a patcheket nem működik a game, és enm tudom mi lehet a baj, mert ilyen előtte nem volt! (worldwide patch pedig)
  • fikus09
    Csá..Leszedtem a stalker priboi story-t!kivételesen gond nélkül fel tettem majd jáccokj vele örülökm a modnak amikor kiderül h a mentéseim rosszak akárhányszor elmentem a játékot nem tudom betölteni mert bugos... a választ előre is kössz!
  • Penguin
    Nemrég kezdtem nyomni a Stalker-t, a feeling atomjó no és persze a földalatti laborok, a bár, nagyon ott van a játék. Viszont találtam egy érdekes dolgot. Az elején Cordonnál a "Főnök" Wolf, aki később valami miatt elmegy északra. Meg is találtam, az Army Warehousesnél, közel a Freedom bázishoz - fejjel egy égő hordóban, holtan - XD. Csak kiváncsi vagyok hogy ha nincs ez a bug, akkor lehetett-e volna vele beszélnem vagy küldit kérnem tőle?
  • tom2004
    Végigmentem, először kívánságteljesítöt kihagyva elmentem végső terembe, hologram megjelent, utána vége lett. Ha előbb kivánságteljesítőhöz mentem aranypénz hulott (azt hittem) majd rámszakdt a vasszerkezet. Angolul nem értek, hologram nem tudom mit válaszolt kérdéseimre, pedig az a lényeg.
    Mennyi pénz lehet nálam, hogy ne ez legyen a vége, és jó befejezéshez mit kell kívánnom.
    A supermod v-2.3 mit tesz a játékhoz, érdemes azzal végigvinni ? Mik a lényegesebb változások eredeti játékhoz képest?
  • SaGa
    Nincs vége a modnak, pont ez a lényege. Ha az egyetlen "jó" befejezés felé mész, az összes monolith és egyéb dög kiirtása után vissza lehet menni a korábbi területekre és freeplay...
  • PhantomAss
    hali
    feltettem az oblivion lost modot, de nem érek a végére aa játéknak
    eljutottam a titkos ajtón át a hologramig, nemet nyomtam, szétromboltam a szerkezetet, a játék kirakott az erőműhöz, ahol a teleportok vannak
    végigugráltam az összeset, de csak járkálok össze-vissza, egyszerüen nincs vége a játéknak
    egyetlen feladat maradt: kill strelok (ezt ugye nem lehet :O)
    végignyomta valaki ezt a modot?
  • tom2004
    Köszönöm megtaláltam, kicsit el volt dugva a végén. A Hotel helyének meg kell jelenni a PDA-n ? Holnap vagyis ma jön a vége.
  • SaGa
    Nem kell hozzá semmilyen kód. Az egyetlen kódos ajtót megtaláltad, a gép lekapcsolásához vezető úton egy sincs. Ahol elakadsz egy ilyen ajtóban, nézz körül jobban. A lekapcsolandó gép a föld alatt van, ott, ahova a vagonon keresztül jutottál be.

A sniperhez a két kerítés közötti létrán lehet feljutni (egy ponton lyukas a kerítés), de ahhoz az ajtóhoz nincs kód a játékban.
  • tom2004
    elakadtam. Vörös erdőben úton végig mentem, minden lelőtt katonát átnéztem, nem találtam kódot ajtóhoz. Egy katonát nem lehetett elérni, az egy mesterlövész lehetett, a hosszú folyosószerú elkerített épület végén a snepernek kiképzett lőállásban, de oda kerítéstől sehogy se tudtam bemenni. A SOC térképen kb. ide jelölte a kulcs helyét. Az antenna bejáratát megtaláltam, bementem a konszernbe, ahol csak 3 vérszopóval találkoztam. Egy kis tekergés után le mentem kb. 2 szintet egy lépcsőn, és utána nyitott egy ajtót a 342089 kód, do ott csak lőszerek és eü csomagok voltak egy asztalon, tovább menni nem lehetett.
    Hogyan tudnám megcsinálni ezt a részt, illetve folytatni a játékot, a következő feladat a gép kikapcsolása lenne.
  • burjanmate
    Azt tudom, a kicsontorásra gondoltam.
  • SaGa
    Ez az OL mod korábbi verzióiban is benne volt. Artefact használat fegyverként...
  • burjanmate
    Kipróbáltam, azt írja, h nem ehez a verzióhoz való :S.
  • burjanmate
    Sz'tem erre gondolt. Ha tudja valaki, honnan lehet leszedni, megmondhatná.
  • burjanmate
    Francba, nem frissítette és azt hittem, h nem küldte el, sry.
  • burjanmate
    Bírom ezeket a netes szótárakat :D. Még jó, h tud angolt :D. Egyébként mi az a dugó geometria :D?
  • burjanmate
    Bírom ezeket az online szótárakat :D. Még jó, hogy tud angolt is :D.Egyébként mi az a dugó geometria:D?
  • SaGa
    Sehogy. Minek?

Néhány dögnek vannak begyüjthető alkatrészeik (vaddisznóláb, snork láb, bloodsucker csáp, kutyafarok, ilyesmik), azokat az "inventoryjukból" tudod kiszedni. Nem mindegyiknek van.

Ha a "húscafatra" gondolsz, az egy artefact(Meat Chunk)...
  • tom2004
    Hogyan tudok szörnyekről cafatokat letépni ?
  • FoxMurder
    Próbáld ki a Stalker inside-ot, itt mintha lenne:

Stalker Inside letöltések
  • burjanmate
    Valaki linkelne egy működő 3ds max 9 plugin-t stalkerhez?
  • burjanmate
    Beállítottam, h elbírj 2 tonnát és sokára tűnjenek el a hullák.
  • burjanmate
    Ha hazaérek, elküldöm az enyém.
  • tom2004
    Csak az Update aktív, azt elindítottam, de nem történt semmi. Az Extract select nem aktív.
  • burjanmate
    Megadod neki a stalker mappáját, output-nak meg ahova kiszeretnéd bontani.
  • tom2004
    Configba nincs creatures könyvtár. Extraktort letöltöttem, bemásoltam bin könyvtárba, elinditom de nem todom kimenő utvonalnak és filternek mit kell megadni.
  • burjanmate
    gamedata\config\creatures\actor. ltx, ha nincs, töltsd le innen az extractor-t, azzal ki tudod bontani.
  • tom2004
    Megnéztem, nem találok sehol actor.ltx filet.
    Biztos akkor lenne, ha használnák valamilyen mod-ot.
    nekem sima SOC 1.0005 van, ehez milyen modok léteznek.
    Már oda van a GP 37-em is, nem volt hozzá lószer, lecseréltam upgradelt obokanra, ahoz hulláknál volt lőszer, súlykorlát miatt minkettőt nem tarthattam meg.
  • tom2004
    Kösz az infókat
  • burjanmate
    Egyébként miér nevezték át és fordították meg a fegyvereket alapból?
  • burjanmate
    A súlykorlátot az actor.ltx-ben tudod átírni.
  • SaGa
    Nincs. A turista ruha ad 15 kilót, illetve az exoskeleton valamennyit, de annak a saját tömege egyből fel is emészti több mint felét.

Egy AK osztályú és egy 5.56-os NATO lőszert prüszkölő fegyvert elég cipelni, a kettő közül valamelyikhez mindig lesz lőszer. A fölösleges pisztolylőszereket megy add el, vagy dobáld el. Meg a kézigránátokat, ha nem ahsználod őket. Darabja 60 deka, így 10 darab már 6 kiló felesleges súly. A kötszer is 20 deka...
  • tom2004
    Nekem ez nagyon nehéz az SC után. A legnagyobb problémám a sulyhatár. Nem tudok elég lőszert hordani magamnál, és 3 fegyó is jó lenne (géppityu, Chaser vagy SPR14, Vintar) A fegyíverek már neg is lennének, de letettem egyiket mindig itt-ott mert nem tzudtam vinni őket. Seva ruhám is van, de hiába az 50 kg. sulykorlát teljesen megbénit. Itt nincs olyan képződmény ami súlykorlátot növeli?
  • SaGa
    Az SMP nagyjából megfelel neki. OL, Arsenal, Photorealistic Zone (a lite verzióból ez hiányzik), stb...
  • TitaniumRR #32579
    Egyelőre nincs. Lesz viszont Arsenal Mod és egyéb fegyver Mod-ok bizonyos részeit integráló patch.