34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
eminemtheking #32618 csak a koronban van kereskedő vagy máshol is? még az elején vagyok sok helyet nem fedeztem fel.. -
#32617 Ha nem műxik így sem, csinálj másik winfos profilt és rakd fel onnan (de kihalt 1 topik ez...). -
#32616 Töröld le, töröld ki a mappáját, tedd át valahova máshova a mentéseket, beállításokat (a megosztott dokumentumokból), rakd fel újra, aztán foltozd 1.0005-ig és nézd meg, hogy jó-e, mielőtt bármit tennél. De ha jól emlékszem, a magyarítást is hozzá kell igazítani (erre mellékeltek külön kötetfájlt). Ez remélem már jó lesz. -
Csabah0 #32615 Nem nem hagytam bent. az alapjáték fut és a magyarítás is hozzá, de már az első patch-nél ezt irja ki, akkor is ha nincs rajta magyarítás!
Pedig előtte már 2X raktam fel így , és akkor nem volt gond, nemértem. -
#32614 A hibaüzenet alapján valami nem eredeti. Nem hagytál bent 1 gamedata mappát? -
Csabah0 #32613 és ezt irja ki, mikor rá akarom rakni az első patchet, és nem értem mert amikor anno felraktam minden simán ment!: "Checksum doesn't match the original -
Csabah0 #32612 Sziasztok!
Ujra felraktam a Shadowot, de ami után felrakom a patcheket nem működik a game, és enm tudom mi lehet a baj, mert ilyen előtte nem volt! (worldwide patch pedig) -
fikus09 #32611 Csá..Leszedtem a stalker priboi story-t!kivételesen gond nélkül fel tettem majd jáccokj vele örülökm a modnak amikor kiderül h a mentéseim rosszak akárhányszor elmentem a játékot nem tudom betölteni mert bugos... a választ előre is kössz! -
Penguin #32610 Nemrég kezdtem nyomni a Stalker-t, a feeling atomjó no és persze a földalatti laborok, a bár, nagyon ott van a játék. Viszont találtam egy érdekes dolgot. Az elején Cordonnál a "Főnök" Wolf, aki később valami miatt elmegy északra. Meg is találtam, az Army Warehousesnél, közel a Freedom bázishoz - fejjel egy égő hordóban, holtan - XD. Csak kiváncsi vagyok hogy ha nincs ez a bug, akkor lehetett-e volna vele beszélnem vagy küldit kérnem tőle? -
tom2004 #32609 Végigmentem, először kívánságteljesítöt kihagyva elmentem végső terembe, hologram megjelent, utána vége lett. Ha előbb kivánságteljesítőhöz mentem aranypénz hulott (azt hittem) majd rámszakdt a vasszerkezet. Angolul nem értek, hologram nem tudom mit válaszolt kérdéseimre, pedig az a lényeg.
Mennyi pénz lehet nálam, hogy ne ez legyen a vége, és jó befejezéshez mit kell kívánnom.
A supermod v-2.3 mit tesz a játékhoz, érdemes azzal végigvinni ? Mik a lényegesebb változások eredeti játékhoz képest? -
SaGa #32608 Nincs vége a modnak, pont ez a lényege. Ha az egyetlen "jó" befejezés felé mész, az összes monolith és egyéb dög kiirtása után vissza lehet menni a korábbi területekre és freeplay... -
#32607 hali
feltettem az oblivion lost modot, de nem érek a végére aa játéknak
eljutottam a titkos ajtón át a hologramig, nemet nyomtam, szétromboltam a szerkezetet, a játék kirakott az erőműhöz, ahol a teleportok vannak
végigugráltam az összeset, de csak járkálok össze-vissza, egyszerüen nincs vége a játéknak
egyetlen feladat maradt: kill strelok (ezt ugye nem lehet :O)
végignyomta valaki ezt a modot? -
tom2004 #32606 Köszönöm megtaláltam, kicsit el volt dugva a végén. A Hotel helyének meg kell jelenni a PDA-n ? Holnap vagyis ma jön a vége. -
SaGa #32605 Nem kell hozzá semmilyen kód. Az egyetlen kódos ajtót megtaláltad, a gép lekapcsolásához vezető úton egy sincs. Ahol elakadsz egy ilyen ajtóban, nézz körül jobban. A lekapcsolandó gép a föld alatt van, ott, ahova a vagonon keresztül jutottál be.
A sniperhez a két kerítés közötti létrán lehet feljutni (egy ponton lyukas a kerítés), de ahhoz az ajtóhoz nincs kód a játékban. -
tom2004 #32604 elakadtam. Vörös erdőben úton végig mentem, minden lelőtt katonát átnéztem, nem találtam kódot ajtóhoz. Egy katonát nem lehetett elérni, az egy mesterlövész lehetett, a hosszú folyosószerú elkerített épület végén a snepernek kiképzett lőállásban, de oda kerítéstől sehogy se tudtam bemenni. A SOC térképen kb. ide jelölte a kulcs helyét. Az antenna bejáratát megtaláltam, bementem a konszernbe, ahol csak 3 vérszopóval találkoztam. Egy kis tekergés után le mentem kb. 2 szintet egy lépcsőn, és utána nyitott egy ajtót a 342089 kód, do ott csak lőszerek és eü csomagok voltak egy asztalon, tovább menni nem lehetett.
Hogyan tudnám megcsinálni ezt a részt, illetve folytatni a játékot, a következő feladat a gép kikapcsolása lenne. -
#32603 Azt tudom, a kicsontorásra gondoltam. -
SaGa #32602 Ez az OL mod korábbi verzióiban is benne volt. Artefact használat fegyverként... -
#32601 Kipróbáltam, azt írja, h nem ehez a verzióhoz való :S. -
#32600 Sz'tem erre gondolt. Ha tudja valaki, honnan lehet leszedni, megmondhatná. -
#32599 Francba, nem frissítette és azt hittem, h nem küldte el, sry. -
#32598 Bírom ezeket a netes szótárakat :D. Még jó, h tud angolt :D. Egyébként mi az a dugó geometria :D? -
#32597 Bírom ezeket az online szótárakat :D. Még jó, hogy tud angolt is :D.Egyébként mi az a dugó geometria:D? -
SaGa #32596 Sehogy. Minek?
Néhány dögnek vannak begyüjthető alkatrészeik (vaddisznóláb, snork láb, bloodsucker csáp, kutyafarok, ilyesmik), azokat az "inventoryjukból" tudod kiszedni. Nem mindegyiknek van.
Ha a "húscafatra" gondolsz, az egy artefact(Meat Chunk)...
-
tom2004 #32595 Hogyan tudok szörnyekről cafatokat letépni ? -
FoxMurder #32594 Próbáld ki a Stalker inside-ot, itt mintha lenne:
Stalker Inside letöltések -
#32593 Valaki linkelne egy működő 3ds max 9 plugin-t stalkerhez? -
#32592 Beállítottam, h elbírj 2 tonnát és sokára tűnjenek el a hullák. -
#32591 Ha hazaérek, elküldöm az enyém. -
tom2004 #32590 Csak az Update aktív, azt elindítottam, de nem történt semmi. Az Extract select nem aktív. -
#32589 Megadod neki a stalker mappáját, output-nak meg ahova kiszeretnéd bontani. -
tom2004 #32588 Configba nincs creatures könyvtár. Extraktort letöltöttem, bemásoltam bin könyvtárba, elinditom de nem todom kimenő utvonalnak és filternek mit kell megadni. -
#32587 gamedata\config\creatures\actor. ltx, ha nincs, töltsd le innen az extractor-t, azzal ki tudod bontani. -
tom2004 #32586 Megnéztem, nem találok sehol actor.ltx filet.
Biztos akkor lenne, ha használnák valamilyen mod-ot.
nekem sima SOC 1.0005 van, ehez milyen modok léteznek.
Már oda van a GP 37-em is, nem volt hozzá lószer, lecseréltam upgradelt obokanra, ahoz hulláknál volt lőszer, súlykorlát miatt minkettőt nem tarthattam meg. -
tom2004 #32585 Kösz az infókat -
#32584 Egyébként miér nevezték át és fordították meg a fegyvereket alapból? -
#32583 A súlykorlátot az actor.ltx-ben tudod átírni. -
SaGa #32582 Nincs. A turista ruha ad 15 kilót, illetve az exoskeleton valamennyit, de annak a saját tömege egyből fel is emészti több mint felét.
Egy AK osztályú és egy 5.56-os NATO lőszert prüszkölő fegyvert elég cipelni, a kettő közül valamelyikhez mindig lesz lőszer. A fölösleges pisztolylőszereket megy add el, vagy dobáld el. Meg a kézigránátokat, ha nem ahsználod őket. Darabja 60 deka, így 10 darab már 6 kiló felesleges súly. A kötszer is 20 deka... -
tom2004 #32581 Nekem ez nagyon nehéz az SC után. A legnagyobb problémám a sulyhatár. Nem tudok elég lőszert hordani magamnál, és 3 fegyó is jó lenne (géppityu, Chaser vagy SPR14, Vintar) A fegyíverek már neg is lennének, de letettem egyiket mindig itt-ott mert nem tzudtam vinni őket. Seva ruhám is van, de hiába az 50 kg. sulykorlát teljesen megbénit. Itt nincs olyan képződmény ami súlykorlátot növeli? -
SaGa #32580 Az SMP nagyjából megfelel neki. OL, Arsenal, Photorealistic Zone (a lite verzióból ez hiányzik), stb... -
#32579 Egyelőre nincs. Lesz viszont Arsenal Mod és egyéb fegyver Mod-ok bizonyos részeit integráló patch.