S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki el tudná mondani, hogy hogyan is kell értelmezni a ShoC befejezõ videóját? Strelok szétlövi a c-consinousness-es tartályokat és egyszer csak egy mezõn fekszik, no sugárzás no csernobil. Most akkor hova lett minden? A tartályok kilövése elvileg csak a nooszféra torzulását szüntette meg, tehát csak az anomáliáknak meg a mutánsoknak kellene eltûnni, hiszen a hologram is megmondta, hogy a '86-os balesethez semmi közük nem volt.
Felraktam repair meg trader modot.
A problemam az, hogy valami elkepesztoen undorito a celzas, nem fegyverekre gondolok, hanem ha forditom a "fejem" akkor miutan megallitottam az egeret, a kurzor még tovább csuszik és szépen lassan áll meg. Ha hirtelen rantom valamelyik iranyba, akkor loál modon ugy néz ki mintha a lábai között fordulna át a kamera, ez most komoly, hogy modok nelkul ekkora szarfos? Elképesztõen zavaro, foleg ha tobb iranybol lonek és hirtelen szeretnék fordulni, egyszeruen nemtudom ott emgallitani a kurzort ahol akarom. Leszedtem no headbobbing modot, erre nem volt jo. Tudja vki hogy hogyan tudom ezt megoldani? elkepesztoen trágya.
Most elkezdtem Ol mod nélkül. mivel OL moddal pripyat mapen folyamatosan kiobott asztalra. weather miatt elvileg.
viszont igy iszonyat szar a célzás, nem tudtok erre valami modot?
Ehhez mit kell tennem?:o Nekem semmi extra nem volt, most megyek Pripyatba. Mikor feltettem modot, uj jatekot kezdtem.
" The mutants are making their ways through pass the Zone in big hordes"
Nemegyszer volt, hogy tolem 1 méterre fordult vissza mutans, vagy állt meg, de sosem jött tovább, lazán kitudtam lõni.
"The mutants are entering places what they aren't entered before, so there's an increased chance to meet them in human-being places"
Ebbõl párat tapasztaltam, de semmi extra nem volt.
"The NPC's can't notice the actor during night if his flashlight is turned off"
Ez is marhaság szerintem ugy ahogy van, nemkicsit észrevesznek és kilõnek a korom sötétben. Valamikor meg fényes nappal tolem 10 méterre setal velem szemben és nem vesz észre.
"The NPC's are falling down when the blowout starts, and they stunned to the ground when it explodes"
Ezt sem tapasztaltam, csak a Priboi storyban.
"If the weather is rainy, then the blowout increases the intensity of the rain"
Ki lehetne valahogy kapcsolni? de ugy alapbol az egész esõt.
Amit még nagyon nem értek, megeszek 1 konzervet, akkor minimum 1 oran at semmi bajom nincs, nem vagyok éhes. Teszem azt, hajnali 1kor megeszek 7et, eloveszem sleeping bagem, rányomok 5 orára, és felkelek delutan pl 6kor?:o, ez mi? ha 1 orara nyomok, akkor neha csak 1 ora, neha meg 3-6-stb, valamikor az 5 ora is rendesen mukodik, ritka.
Azt, hogy a modommal rontottam volna el valamit, nem hiszem, de nem kizárt, feltettem 1.0005 patchet, kicsomagoltam ol2.2, gamedata bemasoltam, átirtam Truera, uj jatekot kezdtem és ennyi.
Bocs, ha hosszu lett.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
nem akarok belevau,jó az ironsight de ha egy kicsit közelítene az náha jól jönne.pláne mikor a stalkernek nincsen jó felszeralése.bár akkor mi lenne az igalommal?<#conf>#conf>
Az "ironsight" hatása nekem a Battlefield 1942 egyik konverziójánál tetszik a legjobban. Már nem tudom melyik. Ha célzol, a környezet elmosódik és csak egy "csövön át" látsz élesen. Ott ez segít a célzásban, pontosabb lesz, mint kézbõl lõni...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A 2005-ös év az katasztrófális volt, mert teljesen csak stratégiákat adtak, azok közül is pont a legszarabbakat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez kiegészült 3 dwarf-fal, 6-7 zombival, néhány poltergeisttel (azt hiszem négyet lõttem le), meg legbelül a burerrel (egyfajta fõ dwarf). Ezt a korábbi OL-ben csak anomáliával lehetett kivégezni és halála után jött még helyben két bloodsucker. Ha jól tudom, a 2.2-ben már nincs anomália fegyver, így ha van lent burer akkor abba sokat kell belelõni.
Kifele jövet, a felszínen össze lehet futni még 1 vagy 2 bloodsuckerrel, és egy halom csontos patkánnyal. Ha volt közben blowout odafönt, akkor a teljes szörnyhad fent kóricál.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az X18 már szivatósabb...
Késõbb leszel igazán bajban, mert a freedom Pripjatyban is ott lesz, meg az oda vezetõ úton is.
de én ezt szeretem: http://stalker.heroesradio.com/Resources/Items/Weapon/Sniper_SGI.jpg
Akkor még nemtudtam erröl az ellentétröl.
Lehetetlen átmenni igy a határon.
A kérdésem hogy hogy tud-e valaki valami megoldást, vagy hogy hol lehet reputációt növelni a freedommal!?!?!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
GTA V (*.*)
Azért csinálja azt hogy mikor elindítom akkor ahogy bejön egy ablak és ott azonnal lefagy.
valaki meg tudna nekem mondani, mi az a -r4xx?
-noprefetch -noshadows
kb 1 perc mig betolt, ahogy elnézegettem tuning gépeken is a youtubeos toltest 20-30mp, annyi akkor nalam siman belefér 😊
Sidorovics papánál a rádióban hallható zene:
Firelake - Dirge for the Planet.ogg