34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#32658 http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=stalkercallofpripyat&id=1250457350 Off. -
Grifidos #32657 #32640 -
tpeterka #32656 Üdv. Szaggat nálam a stalker pedig nagyon nemkéne. grafikai beállitásoktól függetlenül. és nem áálandóan csak menet közben.
Csináltam is róla egy videót , mert nem volt jobb dolgom
http://www.youtube.com/watch?v=0-IhmuerGp0 a LEirásban benne van hogy milyne gépem van. előre is kössz ha valaki tud segiteni. -
bazsi83vp #32655 http://world.guns.ru/grenade/gl16-e.htm
ez van a játékban -
#32654 hát kívánságteljesítőnél qrva sok pénz volt nálam :D vagy 300k na mindeggy már csak az autosave van meg mikor bementem a szarkofágba -
#32653 Azt át tudod írni te is. -
tom2004 #32652 Ha a kivánságteljesítőhöz mész akkor két rosszab befejézesed lesz, attól függően mennyi pénz van nálad. Én csináltam mentést bent az erőműben, és kipróbáltam kivánságteljesítőt, ill a titkos labort. Ha titkos laborba mész először, ott attól függően vállalod a monolit agymosást vagy nem, kapod a jó befejézeseket. A legjobb akkor jön, ha nem állsz be a monolitokhoz, nem segítel nekik. -
#32651 am a ballisztikához vissza térve én a Bulldog-ot nagyon sokat használtam ami sztem M32-MGL nek felel meg aminek 2gránátot lő másodpercenként ami a játékba van az meg 2 secenként lő 1et :D -
#32650 minden labort kinyitottam :D szinte az összes monolith-ot levágtam pripyat-ba (Vagy hogy kell írni) aztán ennyi elküldtek a kivánság teljesítő baromsághoz -
#32649 Hát csak 6 befejése van. :D Vissza mehetsz kinyitni a labort is és akkor még kapsz legalább 3 befejezést. Én csak 4et vagy 3at próbáltam ki a többit a youtubeon megnéztem:D
Amúgy mindenkinek tudom ajánlani a Priboi story modját. 1.1 es verzióig készült el. ISTENI!!!! -
#32648 na gyerekek faszán kijátszottam megint :D csak most az a kérdés hogy megint a kívánság teljesítőhöz kerültem és most nincs valami másik út? :D vagy mennyek vissza vagy mit csináljak? innen már nincs vissza út? -
tom2004 #32647 Kösz a kiigazítást, félre vezettem volna azokat akik olvasnak. -
#32646 Az AK-kon pédául a jobb oldalon van, az AR-15 alapúaknál is, de, a lényeg az, h a hüvelykidobó-nyílás a jobb oldalon legyen. P90-nél, meg sok HK-nál példáuul meg van csinálva kétkezesre is, mind2 oldalról fel lehet húzni. -
#32645 Azt, h meg van fordítva, a jobb oldala van baloldalon a bal meg a jobbon. -
#32644 am amit "felhúznak/hátrahúznak" a fegyveren az azt a célt szolgálja hogy a tárban lévő első golyót a csőbe juttatja, és mindegyik baloldalon van mert ha jobb oldalon lenne akkor jobb kezeddel fogod a fegyvert, és akkor? bal kézzel hogy húzod fel ami jobb oldalon van? vagy megfogod bal kézbe aztán jobb kézzel? ez időveszteség, az meg hogy néz ki hogy átnyúlsz a fegyón, de pl M16 on jobb oldalon köpködi ki a hüvelyt míg bal oldalon kell betölteni az első golyót,
konklúzió minden fegyvernél változó -
#32643 igazad van, meg egyébként is logikus, hogy a hüvelyeket ne az arcod elé köpje, hanem elfelé :) -
tom2004 #32642 Nem vagyok fegyver szakértő, seregbe egy tipus volt néhányszor a kezembe, talan AK de már arra sem emlékszem. Arra utaltam hozzászólásomban, hogy a játékban a fegyvereken a bal oldalt vannak a felhúzó- kibiztosító, vagy minek nevezzem szerkentyűk, ezek az életben jobb oldalon vannak általában, de lehet tévedek. Nem ismerem a fegyvereket, lehet jobban teszem ha halgatok. -
#32641 A gondolatod első részét hamarosan megsasolom.
A második részben tévedsz. Sok SMG és AR jobbkezes, de nem mindegyik. Ami kapásból eszembe jutott: P90, G36C. Mindkettő eléggé ambidextrous, mind csőre töltés, mind kibiztosítás ügyében. -
Grifidos #32640 Nálam a látótávolság maximumra tolása oldotta meg.
Army warehouse-nál kezdte csinálni. -
#32639 melyik patch orvosolja azt a hibát hogy kb 30perc-1 óra játék után elkezd iszonyatosan szaggatni? de olyan szinten hogy 5 secenként megmozdul a kép aztán beáll -
tom2004 #32638 szerintem azt érti tükrözötten, hogy a jobb és baloldal fel van cserélve, minden fegyvert bal kézzel kell kibiztosítani. -
#32637 am valaki tudna adni linket a peccsekhez? me hivatalos oldalról csak úgy tom leszedni ilyen 100. helyre irányított helyről hogy reggelni kel google se talált ennél jobbat -
#32636 Gyerekek PLZ help pár napja még játszottam ezzel...
most meg indítanám és ezt írja:
"Az eljárás belépési pontja (?build_id@@3IA) nem található a DLL-ben (xrCore.dll)
plííz help me újrahúztam a játékot is de nem megy :S -
#32635 Mit értesz azon, hogy a fegyver tükrözött? -
#32634 Engem csak az irritált, hogy a hiteles ballisztika ellenére az összes fegyver tükrözött. -
#32633 2009 mod szerintem egész pofás lett -
#32632 Sziasztok. Ki akartam próbálni a complete 2009 modot megcsináltam mindent, és játék betöltésnél kilép, és ki írja hogy, az XR_3DA exe leállt mit lehet ezzel csinálni. Ja és vista alatt. Valakinek ötlete. -
#32631 egyetértek.
egyébként nem kétséges, hogy rengeteg mindent fel lehet róni a játéknak, van aki ezeken nem tud túllépni (sokan szerintem túlságosan is rövidlátóak), de ha valaki engedi, hogy beszippantsa a játék hangulata az egy hatalmas élménnyel lesz gazdagabb. részemről nem sok játékról mondhatom ezt el, pedig sokat végigjátszottam már, a sok játék nagyon-nagyon tetszett, mégis ez az, amire tényleg igazán szívesen emlékszem vissza.
ha a fejlesztők még tudtak volna rajta dolgozni...szerintem half-life szintű klasszikus is lehetett volna. -
SaGa #32630 Játszogattam kicsit, csak úgy a hangulat kedvéért és közben nézelődtem.
A fejlesztők kettős természete igencsak látható, ha az ember kicsit odafigyel.
Rengeteg hiba, következetlenség maradt a programban, ugyanakkor rengeteg dolgot a végletekig kidolgoztak.
A ballisztikát mindenki ismeri, a kezdők szidják is rendesen. Egy jól kiválasztott helyen, céllövészetet tartva alaposan be lehet gyakorolni, melyik fegyverrel miként is kell lőni...
A másik ilyen aprólékos kidolgozás a mozgásokban van. Távcsövessel vadászva bloodsuckerekre, gyönyörűen látható, hogy milyen jól megkomponálták az egészet. Ha sikerül egy halálos lövést bevinni a korzózó szippancsnak, előszőr láthatóvá válik, majd az aktuális sebességétől és irányától függően, különböző, látványos koreográfiákkal esik össze. Ha csak sebesülést okozunk, szépen látható, melyik testrésze sérült, aszerint mozog tovább.
A blökik szintén. Ha valamelyik lábát találod el, három lábon botladozik tovább. stb...
Érdemes ilyen nézetből is szemügyre venni ezt a sokat dicsért és szidott programot...
-
#32629 Már régóta érdekel, hogy miért vannak megfordítva, átszínezve és átnevezve a fegyverek (Vintorez>Vintar, Abakan>Obokon, stb.)? -
tom2004 #32628 A katonai raktáraknál van Vintar, Lukas a főépületben van, tőle északkeletre a szélső épületben a földön hever a Vintar, a melette lévőben sok sok élelem. A Vörös erdőben vannak sniperek, ha lelövöd megszerezheted az SVD mesterlövész puskát.
Korábban be volt linkelve egy map a játékról, azon a térképen minden fontosabb tárgy helye be van jelölve.
-
peticopter #32627 Még szeretnék egy segitséget!A játékban előfordul SNIPER puska is?Ha igen merre található.Köszi a segitséget! -
peticopter #32626 Thank You:-)))Már szerelgetek is:-) -
Archicad #32625 Megelőztél... -
Archicad #32624 Ha az Ak van elsődleges fegyvernek kiválasztva kattins rá a jobb gombbal és válaszd a távcső levétele opciót. Utána felteheted az Oboknara. -
SaGa #32623 Igen. A hátizsákban jobbklikk az AK-n, távcső leszedése...
Berakod az Obokant a puska slotba, jobbklikk a távcsövön, távcső felszerelése a puskára... -
peticopter #32622 Üdvözlet!!!
Az lenne a nagy kérdésem hogy felszereltem az AK-ra a távcsövet,de szeretném mondjuk az Obokanra átrakni...Kivitelezhető dolog???És ha igen hogy!!!???
Előre is köszi a segitséget! -
eminemtheking #32621 kösz -
SaGa #32620 Cordon (Szidorovics), Bar (itt kettő is, a kocsmáros és a Duty fegyvermester), Military Warehouse (Freedom fegyvermester) -
eminemtheking #32619 kordon*