S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

killecske
Aha és azt valaki tudná linkelni? Találtam egy régebbi linket de az sem mûködök!

TSL16b
FoxMurder készített magyarítást az OL 2.1-hez, azzal biztosan mûködik.

killecske
Én se azt hassználom de a többi magyarítással kilép!

Sanyix
sztem nem, ki használ már olyan régi ol modot?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

killecske
Helló

Valaki tudna linkelni egy Oblivion Lost 1.3.3. magyarítás? Találtam egy korábbi hsz-be de az már nem jön be. A többi OL magyarítással meg a játék betöltésénél kilép.

Oks, közben megoldódott...<#falbav>

Sziasztok!

Most kezdtem a játékot de már az elején elakadtam hiányos angol tudásom lévén.
Mi a vihart kell csinálnom az elsõ pályán, amikor az a kövér fószer dumál a rácson keresztül?
Vásárolnom kell az ok de mit, mennyit és utánna?
Please egy kis segítség...!!

Rossz végét választottad a játéknak. A helikopteres, rohanós pálya után van még egy belsõ terület, ahol elmehetsz a Wish Granter felé (rossz választás), ha elkerülöd, eljutsz a lezárt laborhoz (ha a Brian Scorcher után nem csak agyatlanul átrohantál a városon, hanem felszedted a kódtörõt, de ehhez a scorcher lekapcsolása után vissza kellett volna menned egész az elsõ területig), a laboron átverekedve magad elfogadhatod a CC ajánlatát (rossz választás), vagy tovább mehetsz az utolsó területre, ahol elérheted az egyetlen jó befejezést.
Abból, amit írtál, látszik, hogy minimum 5 órát kihagytál a játékból...

bakvarnyu
hát neked ez a véleményed, nekünk teljessen más <#vigyor1>
El kellett volna hogy kapjon az atmoszféra már az elején,
akkor nem gondolkoztál volna van-e értelme.

Laci1818
Hali!
Én végigjátszottam a játékot, de nemtudom hogy jól végigjátszottam e, ugyanis miután eljutottam a brain scorcherig és utána kb. 15-20 perc még átrohanok azon a helikopteres lövöldözõs részen (megjegyzem semmi értelme ott nézelõdni meg hasonlók) utána az alagsorban végeztem a csávókkal bementem egy szobába és vége.
Kicsit motiválatlan voltam az egész játék alatt, mert tök jó hogy nagy terület meg minden, csak tökre nincs értelme vándorútra kelni másfelé

no fate

El kell olvasgatni a PDA-dban található szövegeket. Ezek a kódok ott szoktak megjelenni valakinek a feljegyzéseiben. Pl úgy, hogy "Olvastam valahol ezt a kódot, de fogalmam sincs, hova kell használni..."

FragStaR
PDA -ból ok ezt nem tudtam pedig 3x játszottam végig de egyszer sem adta be 😊 És valóban csalódás volt számomra is ami mögötte volt ...

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Az alapjátékban semmi érdekes nincsa a jelzett ajtók mgött, a kódokat meg bárhol megtalálhatod, valakinek a pda-jában.

lacinkacinka89
sziasztok! Az lenne a kérdésem h az ol mod-hoz nincs magyarositás ???

FragStaR

Ezt a két kódot honnan lehet megszerezni ingame? Illetve az agyperzselõbe 3 kódos ajtó is van és ide csak az egyik van írva, a másik kettõnek mi a kódja amivel ki lehet õket nyitni ?😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

lacinkacinka89
Köszi FoxMurder!!

Ezekhez exoskeletont kell viselned.

lacinkacinka89
itt egy kép
http://images.netbag.hu/20090115/19432141841.jpg

lacinkacinka89
Sziasztok!! Kéne egy kis segítség! Az OL mod-al játszok és már elég sokáig eljutottam és megszereztem 2 hevederes nagy gépfegyvert de az a gondom vele h nem engedi használni. Ez miért van ???Segitségeteket elõre is köszönöm!!

OL 2.2-höz lesz magyarosítás??? Gondolom az 2.1-est nem érdemes rátelepíteni, mert össze akad.
koschwarz
tulajdonképpen azt csinálsz, amit akarsz. maradhatsz és banditákat ölhetsz, vagy mehetsz is akár tovább. ez nem egy csõ-FPS...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elsõsorban vedd elõ a szótárat és fordítsd le a "kiir 1 kis ablakba valami szart"-ot, hogy értsd is az üzenetet amit kaptál. Utána valószínüleg tudni fogod, hogy mirõl van szó valójában. Ha ennek ellenére még is elakadnál, akkor gyere konkrét segítségkéréssel, mert ez így és ilyenformán csak fikázás, de nem igazán derül ki miben tudunk a segítségedre lenni. <#idiota>
Chocho
Detto.

Gaming is believing.

Roger6
Hát ehhez nem értek, nekem eredeti van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vagy csak szarul crackelted.
Ati810
Szerintem ha valami német szöveget ír ki akkor az a hiba hogy a virtuális memóriát kell minimum 2GB-re állítani.
Roger6
Aha. Esetleg ha nagyon szépen megkérlek, akkor leírnád azt, hogy mit ír ki, azért hogy segíthessünk neked?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MimaSKATE
Csõsztök én felraktam a gamet de mikor elinditom akkor kiir 1 kis ablakba valami szart és nem indul a game milegyen?

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Ati810
Hello.
Tudna nekem valaki segíteni ?
Mikor a 2. szinten (pályán) elkell menni a roncstelepre akkor kis idö mulva jön néhány bandita. Azokat megis öltem, megkaptam a jutalmamat is érte de ha ott maradok jönnek még néhányan. Õket is megkell ölni vagy mehetek a tovább a vonatos részhez ? <#confused>
Max 45 kg,van nálam nem cipelek annyi szart mint az elsõ játékomkor,tudok állandóan szaladni,tök gyorsa lehet pályát lépni át szaladni,jól haladok.
Szerintem a Clear Sky után még jobban összeáll a képe ennek. És precízebben megcsinálom a mellék küldetéseket,fontosnak tartom már.Tök sok pénzt kerestem már az elején.
Tegnap újra kezdtem -veterán- nehézséggel,király így!
Még az állatok is nehezen akarnak meghalni ,tuti hogy most sokáig fog tartani.
Köszönöm szépen!

highlander15
X16 után be fognak engedni,de tag nem lehetsz,maximum barátságban lehetsz velük.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

sziasztok! lenne egy kérdésem... ott vagyok mikor elkell vállalni a pultustól az X18as laborba való "utat" de elõtte Én beakarok lépni a Kötelességiekhez(a pályarésu elején beszélhetek egy Kötelességivel aki azt mondja, hogy ha beakarok lépi hozzájuk menjek oda és ott eligazitanak) Mit kell csínálnom?? Mert ha be nem engednek ha bemegyek lelõnek:S<#help><#help><#help><#help><#help><#help>Mit kell csínálnom???

Érdeklõdj Kanyhalosnál vagy Dezodornál...
Ahogy láttam, nem egyszerû, igazából csak orosz nyelvû létezik.

Értem! Köszi!

Azt nem tudod, hogy valamilyen mapedirot honnan lehetne beszerezni a játékhoz? Nem multi mapokat szeretnék tervezni, hanem a single-t átrajzolni nézgeteni, ismerkedni vele, hogy miket tud.
Nincs, pontosabban nem tudok ilyenrõl. Amúgy már a kezdetektõl freeply, akár rögtön elmehetsz pl lekapcsolni az agyperzselõt úgy, hogy semmi mást nemcsináltál, hanem freeplay módon mehetsz, ahova akarsz, legföljebb a környezet (pl az agyperzselõ) nem engedi.

A freeplay azt jelenti, hogy nincs korlátozva a visszafelé mozgás Pripjaty után sem, illetve azt, hogy nem ér véget a játék a fõ sztori befejezésével.

Azt tudom, hogyha végig tolom akkor jön a freeplay, de én már ol2.1-el végig toltam egyszer. És most, hogy van ol 2.2 abban szeretnék játszani freeplay-t, anélkül, hogy újra végig kelljen mennem a strelokkos történeten. Tehát nem lehet olyat csinálni, hogy rögtön minden pálya elérhetõ, minden kereskedõ normál áron árul cuccokat + az agyperzselõ le van kapcsolva stb. stb.. Nincs valami patch, vagy fájlátírás, hogy rögtön így kezdõdjön, ha rányomok a new game-re?
Úgy kell! Az OL és a Priboi story mindenképp új játék kezdést igényel, másképp nem mûködik.
Mindkettõ módosított spaw fájlokat használ. A játékot úgy írták meg, hogy ezeket csak akkor ellenõrzi, amikor új játékot kezdesz, a késõbbiekben mindig a mentett állásodból veszi a szükséges adatokat, így ha egy korábbi mentést visszatöltesz a mod felrakása után, a modban lévõ változások nem érvényesülnek, csak részlegesen.

Az OL 2.2-ben végig tolhatod az alapsztorit, ha akarod, de nem lesz vége, csak ha elszúrod és elmész a wishgranterhez, vagy elfogadod a CC ajánlattá. A PS-ben nincs Strelok szál, hisz az egy évvel késõbbi történet.

OL 2.2-t el lehet kezdeni rögtön freeplayben? Mert nagyon nincs kedvem végig szaladni a strelokkos sztorin megint.
Ati810
Köszönöm a gyors választ. <#worship>
Roger6
A Virtuális memória méretét kell minimum 2 GB-ra állítanod, az a baja.

Ati810
Egyépként ha az számít én nem a C-re raktam hanem a D-re.
Mert hallottam olyan játékokról amik csak C meghajtón mennek.
Remélem ez nem gond.
Ati810
Pls Help !
Feltettem már másodjára a játékot de mindig mikor elakarnám indítani valami német hülyeséget ír ki: "Die Page-Datei ist deaktivert oder die DateigröBe reicht nicht aus. Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB. Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestartet wird."
Gondoltam hogy a C meghajtón kéne 2GB szabad hely. Csináltam 2166MB helyet újraraktam de nem indul.
Ati810
Tegnap kaptam meg és lehet hogy ma kiis próbálom. Amúgy mindent low-ra fogok állítani. <#vigyor2>
Rendszerkövetelmény szerint az NvidiaGeForce5700 a minimum, tehát illene futnia a gépeden (persze ebbõl-abból nyugodtan visszavehetsz egy kicsikét)
NvidiaGeForce7900 lenne az ajánlott rendszer.
Chocho

Gaming is believing.

Ati810
Ok thx.
Chocho
Hát nekem az X1650 Pron is akadt, de a statikus fények megoldották... szóval próba cseresznye.

Gaming is believing.

czky
Sztem próbáld ki és meglátod. Ha jól megy, akkor tolhatod...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510