S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Valaki tudna linkelni egy Oblivion Lost 1.3.3. magyarítás? Találtam egy korábbi hsz-be de az már nem jön be. A többi OL magyarítással meg a játék betöltésénél kilép.
Most kezdtem a játékot de már az elején elakadtam hiányos angol tudásom lévén.
Mi a vihart kell csinálnom az elsõ pályán, amikor az a kövér fószer dumál a rácson keresztül?
Vásárolnom kell az ok de mit, mennyit és utánna?
Please egy kis segítség...!!
Abból, amit írtál, látszik, hogy minimum 5 órát kihagytál a játékból...
El kellett volna hogy kapjon az atmoszféra már az elején,
akkor nem gondolkoztál volna van-e értelme.
Én végigjátszottam a játékot, de nemtudom hogy jól végigjátszottam e, ugyanis miután eljutottam a brain scorcherig és utána kb. 15-20 perc még átrohanok azon a helikopteres lövöldözõs részen (megjegyzem semmi értelme ott nézelõdni meg hasonlók) utána az alagsorban végeztem a csávókkal bementem egy szobába és vége.
Kicsit motiválatlan voltam az egész játék alatt, mert tök jó hogy nagy terület meg minden, csak tökre nincs értelme vándorútra kelni másfelé
no fate
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ezt a két kódot honnan lehet megszerezni ingame? Illetve az agyperzselõbe 3 kódos ajtó is van és ide csak az egyik van írva, a másik kettõnek mi a kódja amivel ki lehet õket nyitni ?😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Tudna nekem valaki segíteni ?
Mikor a 2. szinten (pályán) elkell menni a roncstelepre akkor kis idö mulva jön néhány bandita. Azokat megis öltem, megkaptam a jutalmamat is érte de ha ott maradok jönnek még néhányan. Õket is megkell ölni vagy mehetek a tovább a vonatos részhez ? <#confused>#confused>
Szerintem a Clear Sky után még jobban összeáll a képe ennek. És precízebben megcsinálom a mellék küldetéseket,fontosnak tartom már.Tök sok pénzt kerestem már az elején.
Még az állatok is nehezen akarnak meghalni ,tuti hogy most sokáig fog tartani.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ahogy láttam, nem egyszerû, igazából csak orosz nyelvû létezik.
Azt nem tudod, hogy valamilyen mapedirot honnan lehetne beszerezni a játékhoz? Nem multi mapokat szeretnék tervezni, hanem a single-t átrajzolni nézgeteni, ismerkedni vele, hogy miket tud.
A freeplay azt jelenti, hogy nincs korlátozva a visszafelé mozgás Pripjaty után sem, illetve azt, hogy nem ér véget a játék a fõ sztori befejezésével.
Mindkettõ módosított spaw fájlokat használ. A játékot úgy írták meg, hogy ezeket csak akkor ellenõrzi, amikor új játékot kezdesz, a késõbbiekben mindig a mentett állásodból veszi a szükséges adatokat, így ha egy korábbi mentést visszatöltesz a mod felrakása után, a modban lévõ változások nem érvényesülnek, csak részlegesen.
Az OL 2.2-ben végig tolhatod az alapsztorit, ha akarod, de nem lesz vége, csak ha elszúrod és elmész a wishgranterhez, vagy elfogadod a CC ajánlattá. A PS-ben nincs Strelok szál, hisz az egy évvel késõbbi történet.
Mert hallottam olyan játékokról amik csak C meghajtón mennek.
Remélem ez nem gond.
Feltettem már másodjára a játékot de mindig mikor elakarnám indítani valami német hülyeséget ír ki: "Die Page-Datei ist deaktivert oder die DateigröBe reicht nicht aus. Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB. Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestartet wird."
Gondoltam hogy a C meghajtón kéne 2GB szabad hely. Csináltam 2166MB helyet újraraktam de nem indul.
NvidiaGeForce7900 lenne az ajánlott rendszer.
Gaming is believing.
Gaming is believing.