S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Arra viszont készülj fel, hogy az már komolyabb terhelést ró a grafikus kártyára és a processzorra. Nálam (2500+ 6600GT) noha tudom, hogy ez már lassan történelem elõtti "elõgépnek" fog számítani, de eddig szinte minden játék el-elment High beállítások mellett hála a jól karbantartott oprendszernek. Ez viszon a rengeteg fény-árnyék és a hatalmas terep miatt igencsak belassul DX9 beállításon.
1280x1024 - FULL ,FULL AF, AA, STATIC LIGHT > 30-40 fps
640x480 - MED VIEW DIST, AF, NO AA, DYNAMIC LIGHT > 15-20 fps
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ati 6-9_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_35774 driver van fenn és az alap minden-en.
Vegyek valamit lentebb???
Help!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Deja Vu érzés kerített hatalmába és már tudom is hogy mikor hallottam ilyen sirámokat: utoljára a Brothers In Arms kapcsán. Pedig azzal a játékkal is csak egy "baj" volt: a valósághûség. Most lehet vitázni ezzel meg lehet mondani, hogy persze az egy rakás ürülék volt, de ez csak az alázó embert nyugtatja meg ideig-óráig, nem változtat a tényen, hogy a STALKER és a BIA is valósághûre lett készítve a harc és a mozgás tekintetében és használni kell a fegyver irányzékát és a térdelés lehetõségét, valamint ellenfeleinkhez hasonlóan a terep kínálta fedezékeket. A fegyverek igenis távolra pontatlanabbak, (ma is mûködik a gravitáció mondaná kedves barátom) visszarúgnak és egy kezdõ kezében bizony elég gyéren szerepelnek, arról nem is beszélve, hogy aki próbált már kocogás közben célratartani akár csak egy 500 grammos kézikamerával is az jól tudja, hogy ez lehetetlen. Így aztán senki ne várja egy minimum másfél kilós lõfegyvertõl, hogy akaratának engedelmeskedve ólommal sûrítse be az életére törõ zsivány koponyáját.
Lehet, sõt valószínû, hogy vannak ballisztikai-láthatósági-kitakarási-ütközésfigyelési-modellezési problémák ebben a játékban is, de személy szerint még nem találkoztam velük és ahogy olvasom a legtöbb visszajelzés itt nem is ezekrõl szól.
ha ezt felrakom full-ra?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Next PC upgrade: 2022
Valaki tud valami olyasmirõl hogy a Vista op rendszer hogyha szüksége van rá akkor a csatlakoztatott pendrive-t RAM-nak használja?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szóval, van fegyvered ha minden igaz, egy pisztoly (2), de már nem emlékszem pontosan. És egy ukrán svájcibicskád (1) is. A kutyákoknak vágd el a kis szõrös torkát, a menekülõt meg hagyd, úgyis rácsavarodik majd egy anomáliára. A nyögdécselõ csókának adj kötszert, a mellette nem messze fekvõ hullától meg szedd el ami van. Itt már biztos kell legyen pisztolyod, mert az út átellenes oldalára É-ÉK felé kell sétálnod úgy 200 métert egy dombra. Ott várnak Wolf stalker haverjai és velük megtámadhatod az északabbra lévõ tanyát.
Have Fun!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Next PC upgrade: 2022
Hol találok fegyót?Vagy kerüljem ki a 3 õrt meg a mutánsállatokat?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
dokumentumos szoba: eldobtam egy gránátot ajtó fele, láttam húst robbanni, tehát az a szellem hal meg ilyenkor aki repked és az "fogja" az ajtót - szerintem