S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noninnyó
Megkaptam az öreg professzortól a dokiruhát, és olyan küldit adott, hogy szerezzek vissza valamilyen speckó ruhát, amit egy stalkernek adtak, és nem vitte vissza 😊. Egy olyan terülten van benn, ahova ha belépek a nyitott kapun, egybõl halál lesz (valami psi nemtommi territory). Persze a zombi katonák bennvannak. Valaki járt már itt?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Macccy
Igen húzd fentebb legalább egyel ... 'Object Dynamic Lighting' vagymi.
Arra viszont készülj fel, hogy az már komolyabb terhelést ró a grafikus kártyára és a processzorra. Nálam (2500+ 6600GT) noha tudom, hogy ez már lassan történelem elõtti "elõgépnek" fog számítani, de eddig szinte minden játék el-elment High beállítások mellett hála a jól karbantartott oprendszernek. Ez viszon a rengeteg fény-árnyék és a hatalmas terep miatt igencsak belassul DX9 beállításon.
1280x1024 - FULL ,FULL AF, AA, STATIC LIGHT > 30-40 fps
640x480 - MED VIEW DIST, AF, NO AA, DYNAMIC LIGHT > 15-20 fps

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DeathJr
semmi hibaüzenet sincs csak fogja és lefagy.de úgy hogy a ctrl+alt+del-re se reagál csak reset.
Ati 6-9_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_35774 driver van fenn és az alap minden-en.
Vegyek valamit lentebb???
Help!

Haribence
Azt szeretném kérdezni hogy mi az a kék vonal az életem fellett? Mert ha páncél akkor miért nem megy le he meg lõnek?<#nemtudom>

mila69en
mi a hiba üzenet? nálam akkor fagyott folyamatosan... ha a vga driverben bekapcsoltam a simítást és a szûrést.... visszaraktam alkalmazás vezéreltre és egyszersem fagyott

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tatyla
dx9

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Macccy
Azáám ... <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

mila69en
BIA az eegy iszonyatosan komolyságos gamma😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DeathJr
Vaki tudja hogy milyen az a Proper Hatred-es cucc?

hy! te DX9-ben nyomod??

mila69en
igen ha dynamic-ra állítod akkor DX9

Macccy
Fenemód jókat nevetek ismét azokon a hozzászólásokon, amelyek arról panaszkodnak, hogy pontatlanok a fegyverek és hogy Neo-t megszégyenítõ ügyességgel kerülgetve a ránk rontó katona golyóit NEM LEHET eltalálni a fickót, vagy sok kell neki.
Deja Vu érzés kerített hatalmába és már tudom is hogy mikor hallottam ilyen sirámokat: utoljára a Brothers In Arms kapcsán. Pedig azzal a játékkal is csak egy "baj" volt: a valósághûség. Most lehet vitázni ezzel meg lehet mondani, hogy persze az egy rakás ürülék volt, de ez csak az alázó embert nyugtatja meg ideig-óráig, nem változtat a tényen, hogy a STALKER és a BIA is valósághûre lett készítve a harc és a mozgás tekintetében és használni kell a fegyver irányzékát és a térdelés lehetõségét, valamint ellenfeleinkhez hasonlóan a terep kínálta fedezékeket. A fegyverek igenis távolra pontatlanabbak, (ma is mûködik a gravitáció mondaná kedves barátom) visszarúgnak és egy kezdõ kezében bizony elég gyéren szerepelnek, arról nem is beszélve, hogy aki próbált már kocogás közben célratartani akár csak egy 500 grammos kézikamerával is az jól tudja, hogy ez lehetetlen. Így aztán senki ne várja egy minimum másfél kilós lõfegyvertõl, hogy akaratának engedelmeskedve ólommal sûrítse be az életére törõ zsivány koponyáját.

Lehet, sõt valószínû, hogy vannak ballisztikai-láthatósági-kitakarási-ütközésfigyelési-modellezési problémák ebben a játékban is, de személy szerint még nem találkoztam velük és ahogy olvasom a legtöbb visszajelzés itt nem is ezekrõl szól.

urbijoe
most mi a DX9-es grafika?
ha ezt felrakom full-ra?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Faki
Ajánlom mindenkinek a térképeken a kicsi lila jelölések körüli szimatolást. Qrva jó cuccokat találtam, most pl azon a helyen, ahol azt a dokit kellett kisérgetni, egyik házban szerváltam magamnak egy 90%+ radioaktiv +elektromosság meg egyéb ilyen szép számokkal felszeret zárt csodaarmort. Nájtvizsönje meg olyan mintha nappal lenne, szal egész baba a cucc.

DeathJr
lehúzom már akkor az emudvd-set:d

DeathJr
Megint fagyott😞

grebber
Találtam csomó értékes göncöt de a csávon nembirja el õket pedig jólenne eladni õket 😄

Next PC upgrade: 2022

az indulásnál mit érdemes választani melyik kategóriát?

Valaki tud valami olyasmirõl hogy a Vista op rendszer hogyha szüksége van rá akkor a csatlakoztatott pendrive-t RAM-nak használja?

DX8-ban van a kép? (gondolom)vagy nem.😊

pusztulat1
már rég volt.játszok vele csak nem tudom hogy mit csinálok<#violent>

pusztulat1
talán lesz patch.

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hi valaki a citrom ságra ég hibára tud valami megoldást?nagyon megköszönném!

bertino
ja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DeathJr
hmm most néztem meg a directx telepítõjét és rakott fel még hozzá valamit.hátha jó lesz már😊

Evogordon
Lehet aki fekszik elkéne látnod elsõsegéllyel?xD

Gyocsika
Hosszú játéknak igérkezik?

DeathJr
nekem a Vitality van meg...

micsinájjak ott amikor az elején elküld a csávó egy másik csávóhoz de az fekszik és aztán nincs a térképen semmi csak valami roadot mond az uton kéne valamit és látom is hogy ballag három elleség egy bázis hoz de nagyon sokanm vannak oda kéne bemenni?
DeathJr
Akkor semmit nemtehetek ellene??
Ha lentebb veszem a graf-ot?

pusztulat1
vegyetek egy másik verziot<#integet2>.

Macccy
Bocs a megváratásért ...
Szóval, van fegyvered ha minden igaz, egy pisztoly (2), de már nem emlékszem pontosan. És egy ukrán svájcibicskád (1) is. A kutyákoknak vágd el a kis szõrös torkát, a menekülõt meg hagyd, úgyis rácsavarodik majd egy anomáliára. A nyögdécselõ csókának adj kötszert, a mellette nem messze fekvõ hullától meg szedd el ami van. Itt már biztos kell legyen pisztolyod, mert az út átellenes oldalára É-ÉK felé kell sétálnod úgy 200 métert egy dombra. Ott várnak Wolf stalker haverjai és velük megtámadhatod az északabbra lévõ tanyát.
Have Fun!

Evogordon
Amikor feljövök a csatornából és az ellenséges stalkerek teületén találom magam onnan mit csináljak mert mindenhol ellenséges stalkerek vannak. ??? <#confused><#help>

Higany
Lessz ehhez magyarosítás valamikor?

bakvarnyu
apa 1 napja jelent meg a játék<#lookaround>

bakvarnyu
nincs cdkey mert a törthöz nem kell.

DeathJr
Nah akkor nem tudja senki hogy miért fagy meg??

Voltan
Tudja már valaki, lesz itthon CE?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

pusztulat1
hali van már hun hozzá? ha nincs csináltok? jó a játék csak sok a beszéd és nem értem.elõre is köszi

van egyel régebbi demoverzio is..5 mb-al kissebb, az nem kér cd-keyt..sajnos az én cd-keyem már kukázva lett😞
berlinboy6329
Már beszéltem a csirkezabálós csávóval,hogy meg kell keresni vmi Nimble-t a hídnál,de kiderül,h elvitték meg minden.Még a legeslegelején vagyok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gubberx
lehet benne vhol jobb ruhát szerezni? ha igen merre??

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Lacee86
Igen, azért megnézném így is, mennyire viszi a gép, ilyesmikre vagyok kíváncsi (jó tudom akció nélkül kisebb a gépigény, de mind1)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Fegyvereket lehet hulláktól szedni!Beszélj emberekkel és adnak küldetéseket!

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
#15551!

Hol találok fegyót?Vagy kerüljem ki a 3 õrt meg a mutánsállatokat?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nálam 10 percenként kifagy saja 😞 Egy kicsit swappol csak (és lehet hogy hülye kérdés) de ez okozhatja magát a fagyást?

EmThor
AK-ra rakjátok fel a scope-ot, zsíros és gyorsabban hal meg az ellen a pontosabb találatoktól

semmire sem mész a demoval, csak 2 db üres pályán lövöldözhetsz a semmire..igy is kell?
EmThor
dokumentumok kijuttatása part 2 😊

gránátvetõ a 2 lábonjáró monsztánál volt, abban a teremben - ahol a második kódot megszerezted az ajtóhoz.

dokumentumos szoba: eldobtam egy gránátot ajtó fele, láttam húst robbanni, tehát az a szellem hal meg ilyenkor aki repked és az "fogja" az ajtót - szerintem

berlinboy6329
Na,végre megy.De már most elakadtam(LOL!)

Hol lehet fegyvert találni?Addig eljutottam,hogy adtam vmi faszinak 1 elsõsegélyes csomagot,de most merre?Fegyver nélkül.