34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Cobraz #19411 Ugyanolyan gépem van mint neked. Miért van az ,hogy magasabb felbontásban nem szaggat úgy mint alacsonyban?? (1600x1200) -
#19410 Bazz ezKinyírta az Arena Őrét -
#19409 -
bladesks #19408 http://www.firingsquad.com/media/article_image.asp/2140/07
kár, hogy ilyen víz nem is volt benne sehol, legalábbis én mindenhol csak béna kidolgozású láppal találkoztam -
bladesks #19407 full dynamicban vittem végig maximum beállítással (csak a text. detail volt középre húzva; 1280x1024), de a végén nagyon megszaporodtak az indokolatlan fagyások, remélem ez a patch vmit segít ezen a problémán is -
#19406 LOL szmájli :D -
#19405 nem tudom mert ki is kapcsoltam **csába:D -
bladesks #19404 nálam mindkét magot használja kb. 55-60%-on, de nem az igazi... -
Pedig más játéknál is volt már így.
És használt vmit egyébként? Mert akkor végigviszem a játékot -már nincs sok hátra- ,és majd utána feldobom rá én is.
-
#19402 uhh most felhúztam magam:D -
#19401 jaja kipróbáltam le is volt írva hogy nem, lesz jó a mentés! de azért én bizakottam, hogy nem ekkora gyökerek, de tévedtem:( a peccs rohattúl kell a játékra de most akkor minden peccs után kezdjem újra vagy játszam búgosan hát kapják be -
n3whous3 #19400 Én nem csalódtam a játékban, a kihagyott játékelemek bár kicsit fájnak, de sebaj. Az ÉLETHŰ játékmenet engem legalábbis kárpótol (lehet idegeskedni azon, hogy egy tár AK nem öli meg egyből a komolyabb ellenfelet, de legalább nem olyan könnyű a játék és mi is rákényszerülünk az esetleges menekülésre) -
#19399 kipróbáltad ? :S -
Inquisitor #19398 Ez a patch volt? :O
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl - v1.0001 Patch US
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl - v1.0001 Patch Worldwide -
Inquisitor #19397 Egyik fórumon nem kevés görcsöléssel sikerült elérni, hogy kétmagos procitulajnak nem 1db mag volt 100%-on, hanem 2db 60%-on, viszont szinte alig gyorsult :( -
#19396 azért nem hiszem már el hogy ekkora fákingok legyenek, hogy peccs után nem tudom használni a mentésem hát a gsc tehet egy szívességet -
Jozsó #19395 Sziasztok,
A leírás alapján a game tud használni több processzort, sőt azt írják, hogy ez a legjobb, amit tehetek vele. Viszont a valóságban az egyik processzort pont 100%-ban terheli, még a másikat 0-ban. Kértem egy ismerősömet, hogy nézze meg ő is, nála is ez ahelyzet. Egyébként láttam már olyan játékot, ami több processzort használ, de ez tuti nem.
Van erre vmi okosság? Esetleg már volt is szó róla? Ha igen szóljatok, hogy meddig lapossak vissza. -
#19394 kérdezd még meg egy párszor... -
n3whous3 #19393 Egyszerűen valamit nem jól optimalizáltak az objektumok betöltődésénél a GSC srácok. De ettől még nagyon is jó munkát végeztek, ezt leszámítva gyors a motor.
Nem valami szupererős a gépem (3000+, 7600GT, 1 GB DDR), de majdnem maxgrafikán 30 FPS körül, vagy afelett van. És ROHADT szép, akárki akármit mond -
Cobraz #19392 Köszi nektek. Miért van az hogy az első pályákon iszonyatosan szaggat de később már nem?? -
#19391 a kereső segítségével:) najó megmondom... csináld ki azta tüzes gömb félét vagy lelövöd vagy gránáttal felrobbantod -
#19390 lőd szét őket és kinyílik az ajtó.. -
#19389 Lödd a repkedő tűzgömböt,kerüld el a tűznyalábokat,légy türelmes!
Előbb-utóbb eltűnik és kinyílik az ajtó! -
n3whous3 #19388 Én nem tartok még itt, nem t'ok segíteni. Most én is nemrég egy ilyen földalatti helyről juttam ki, egy sötét alak durrogtatta az agyamat gondolati úton, szóval biztos nem ez az, amire gondoltál. -
Cobraz #19387 NA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
n3whous3 #19386 Ti milyen bugokkal találkoztatok eddig? -
Cobraz #19385 Elakadtam valahol a föld alatt. Az ajtó ahol bejöttem bezáródik és az a tüzes miafene gyujtogat. Hogy jutok ki innen???? -
obe #19384 igen, fejlődik a figurád, nekem is kellemes meglepetés volt, azt hitttem, hogy végig kinlódni fogok a célzással..a végén már full páncélos katonák melkasába elég egy rövid sorozat(2-3 skulo, páncéltörö), mig az elején csak fejlövések segitenek -
n3whous3 #19383 Érdekes a lenti grafika "lehúzás", talán DX9.0 kártyával kellene megnézni, meg max grafikán...
Ha az erdő nem is, de minden más rohadt jól néz ki. -
Cobraz #19382 Elakadtam valahol a föld alatt. Az ajtó ahol bejöttem bezáródik és az a tüzes miafene gyujtogat. Hogy jutok ki innen???? -
n3whous3 #19381 Nálam is szaggat egy ideig, aztán minden ok. -
Nacitangala #19380 Bocs, most vettem csak észre, szóval ez a BabelFish volt.
Na akkor erre sem fogjuk használni. -
Cobraz #19379 Miért van az hogy az első pályákon iszonyatosan szaggat de később már nem annyira?? -
n3whous3 #19378 Helló
Én a karakterfejlődést (ha van is) nem néztem, szóva van egy kérdésem:
Az emberem magától fejlődik? Mert mintha könnyebb lenne lelőni az ellenfeleket... (Vagy inkább ÉN fejlődtem? )
Respect a készítőknek, az AI valami hihetetlen! -
#19377 ha már félelmetes játék, akkor condamned ide, fear oda, én is legjobban az alien vs predatortól fostam, az egy igazi folyamatosan feszültségben tartó játék, egy az egyben át lehetett érezni a filmekből a katonák, illetve az emberek hangulatát és félelmét. -
Nacitangala #19376 Jéézus, ezt egy kisszótárral fordították... Aszongya: "preserved games", "fire of ally", "little wheel of mouse" (
A tök értelmetlen mondatokról nem is beszélve.
Az mondjuk fasza lesz, ha egy ilyen hosszúságú játéknál elfelejthetem a mentéseimet ("megőrzéseimet", ugye, nyehhehehehe), csak mert felrakok egy patchet (elnézést, "renoválást", nyihh, nyihh). Szóval először is végigjátsszuk, aztán meglátjuk. -
Cobraz #19375 Miért van az hogy az első pályákon iszonyatosan szaggat de később már nem annyira?? -
MasterJay #19374
Hát igen.
De még egy 6600GT sem elég!! -
WhiteShark #19373 Ez a játék egyszerűen gyönyörű. Persze nem Celeron-on és GF4MX-en.:) -
WhiteShark #19372 Ocsmány? Quake2? Te miről beszélsz? Milyen játékról beszélsz? Nézd meg DX9-ben full grafon, legalább egy középkategóriás kártyán. Utána mondd, hogy ocsmány.