S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Térképnél az a szám a közeledben lévõ egyének számát mutatja!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A képernyõ bal felsõ oldalán van egy kis térkép és a térkép jobb alsó sarkában egy mezõ amiben különbözõ számok jelennek meg, általában 1-tõl 13-ig. Ez mit mutat?
A játék elején a térképem mutat valamit az elhagyott üzemben a híd mellett (ami alatt a vagonok roncsai és a katonák vannak). Ott mi van mert átkutattam az egész gyárat és néhány anomálián kívül nincs semmi.
Radioaktívitás ellen védõ esõkabátra senkinek nincs ötlete?
Másnak is esik az esõ kb. fél óra múlva hogy elkezdi a játékot, vagy csak nekem?
1.Elindítod a nerot
2.bloldalt elindítod a nero burning romot
3.belsö kisablakot kikapcsolod
4.felül CD/DVD íro katt. majd CD kép felírás
5.Betallózod a képfájlt amit ki akarsz írni
6.Beállítod a neked megfelelö írási sebességet aztán alúl az írásra rányomsz és elkezdi írni a fájlt a progi.
Ennyi!!!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Eltartott egy darabig míg rá jöttem!
Aztán voltak valami lények amik lebegtetik a tárgyakat és hozzám vágják,
szóval van valami jó taktika ellenük?
Végül is kínyírtam õket, csak rá ment az össz ak-lõszer.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valaki tud valami olyasmirõl hogy a Vista op rendszer hogyha szüksége van rá akkor a csatlakoztatott pendrive-t RAM-nak használja?
Amúgy nem tom,nem láttam még ilyet,esetleg driver vagy codechiba!
Gyakorlatom nero ügyben kevés.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Hogy kell elválalni az elsõ küldit hogy ki éngedjen a koma a helységbõl??
Tudom hogy a p gombal kell elõhivni de ott akkármit állitok mégis zárva marad az ajtó!!
irjátok már le PONTOSAN hogy kell csinálni!!
légyszi segitsetek!!!
a bia-ban elõttem áll egy német, a térdéig takarja egy szekér kereke-hátbalövöm 2 méterrõl háromszor de nem sebez á nem mert õ most fedezékben van LOL
meg egyéb nyalánkságok...
bia....heh
GOOBY, pls
Jobb lenne ha az egészet egy könyvbe kötnék és este lefekvés elött olvasgathatnám, még álomba nem szenderülök.....<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Mert még nincsenek jó driverek.
A hevr rakott a multkor 1 Vista-t és a TDU 3-5 fps-el ment
Rakott egy XP-t egybõl 35-40fps.
Valaki tud valami olyasmirõl hogy a Vista op rendszer hogyha szüksége van rá akkor a csatlakoztatott pendrive-t RAM-nak használja?
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
valami kis vasutállomáson segítetem be egy 3 fõs bandának és utána még fél órán keresztül lövöldözés volt😊
22 embert nyírtam ki.volt ám helyezkedés ezerrel😊
!Forza Ferrari!