S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
szét kell lõni a csávót

A játék legelején, hogyan kell kijönni a szobából. Venni kell valamit attól az embertõl aki ott ül
Faki
számok az emberek számát mutatja a térképen

dante3
Ha nem tetszik az idõjárás vagy a napszak,akkor nyomj egy *-ot és felgyorsul az idõ, /-el pedig lelassul! Csak ha gyorsítani akarsz készülj fel,legyen nálad kaja,mert olyankor mindíg éhes lesz a muki!

Térképnél az a szám a közeledben lévõ egyének számát mutatja!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Valaki tud valami olyasmirõl hogy a Vista op rendszer hogyha szüksége van rá akkor a csatlakoztatott pendrive-t RAM-nak használja?

Ja..64bites

Nálam pl. a 97.44-es driver volt használhatatlan, mikor esni kezdett az esõ!

bakvarnyu
"artikakt" <#vigyor1>

Ez egyértelmûen driver v. dx9 hiba. új van fenn?

Bocsi.
Halló,

A képernyõ bal felsõ oldalán van egy kis térkép és a térkép jobb alsó sarkában egy mezõ amiben különbözõ számok jelennek meg, általában 1-tõl 13-ig. Ez mit mutat?

A játék elején a térképem mutat valamit az elhagyott üzemben a híd mellett (ami alatt a vagonok roncsai és a katonák vannak). Ott mi van mert átkutattam az egész gyárat és néhány anomálián kívül nincs semmi.

Radioaktívitás ellen védõ esõkabátra senkinek nincs ötlete?

Másnak is esik az esõ kb. fél óra múlva hogy elkezdi a játékot, vagy csak nekem?
DanRyu
Nem nehéz neroval és az isot is szereti!
1.Elindítod a nerot
2.bloldalt elindítod a nero burning romot
3.belsö kisablakot kikapcsolod
4.felül CD/DVD íro katt. majd CD kép felírás
5.Betallózod a képfájlt amit ki akarsz írni
6.Beállítod a neked megfelelö írási sebességet aztán alúl az írásra rányomsz és elkezdi írni a fájlt a progi.
Ennyi!!!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Noninnyó
Az artikaktok, miket az övedre lehet csatolni. Lehet velük bûvészkedni, vannak elõnyeik, vannak hátrányaik, de elvileg segítenek, megvédenek, stb.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Volt már valaki ott ahol egy kóddal kell kinytni egy ajtót?
Eltartott egy darabig míg rá jöttem!
Aztán voltak valami lények amik lebegtetik a tárgyakat és hozzám vágják,
szóval van valami jó taktika ellenük?
Végül is kínyírtam õket, csak rá ment az össz ak-lõszer.

igen

Lacee86
Vki nem tudja, h az a demo, amelyik nem kér CD kulcsot, honnan szedhetõ le?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

dante3
Bõven elég a stalker nehézség sztem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Driver csere. És...esetleg 32 biten van az a windows?

dante3
artifactok

az indulásnál mit érdemes választani melyik kategóriát? S.T.A.L.K.E.R veterán stb.???

Valaki tud valami olyasmirõl hogy a Vista op rendszer hogyha szüksége van rá akkor a csatlakoztatott pendrive-t RAM-nak használja?

bakvarnyu
ezt a kérdést miért itt kell feltenni?

dante3
Ejha,felrobbant a reaktor?
Amúgy nem tom,nem láttam még ilyet,esetleg driver vagy codechiba!

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szájbarágósan ha kérhetném. Van nero 7, de isot alcohollal szoktam. Köszi.
Gyakorlatom nero ügyben kevés.
Jaja, szerintem én is ezt fogom tenni.

hi vki segitsen megoldani ezt a sárga ég problémát

DanRyu
Jó a játék skacok! Izgi, föleg mikor kevéske az életem vagy fél és jön egy rakás katona. Ekkor a menekülés közben majd beszarok.😄

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Neroval próbáltad már?

dante3
Szobából kilépés!<#eplus2>

bakvarnyu
ja ez igaz! bár inkább az anomáliákkal kapcsolatosan, mi micsoda.

Segítsetek pls! Emudvd változat vitality crackkel. Gyönyörûen megy. Ki szeretném írni. Alcohol nem engedi, ismeretlen fájlformátum hibával.( mds fájl szerintem nagyon kicsi) Mivel tudnám kiírni? (lehetõleg jó szájbarágósan írjátok)
DJ Skyline
egy tréning pályát csinálhattak volna azért! fegyverek használata, gránát dobás, stb!

DeathJr
akkor neked se megy??
akkor lehet hogy az lesz hogy leszedek vami mást

dante3
Te vagy az 1 000 001. aki ilyen <#lama>-ságot kérdez!<#idiota>

Na végre! 64 bit alatt egy 100-as laptop drivverel, meghúzva...jóóó! 😊

Nálam is egy az egyben ugyanez a baj sajna 😞

DJ Skyline
oda állsz az öreg elé, megnyomod az F betût, csacsogsz, és az ajtó nyitva lesz

HALLI
Hogy kell elválalni az elsõ küldit hogy ki éngedjen a koma a helységbõl??
Tudom hogy a p gombal kell elõhivni de ott akkármit állitok mégis zárva marad az ajtó!!
irjátok már le PONTOSAN hogy kell csinálni!!
légyszi segitsetek!!!
Evogordon
Mit csináljak mikor lemegyek eléször egy csatornába aztán mikor feljövvök akkor egy ellenséges tarületen találom magam és akár hova megyek mindenhol ellenség van... 1 feladat van az is egy bázis közepében ahol vannak vagy 100-an.. Oda megyek aztán kinyírok mindenkit nagynehezen és egy halott stalkerhez odamegyek és eltünik a feladat aztán nem nincs is több feladat és mindenhol tele van ellenséggel... Mit tegyek??

PhantomAss
A bia egy határ fos...ha szerinted az valósághû akkor jó szórakozást vele...inkább próbáld ki az armát vagy a flashpointot...azok télleg jók
a bia-ban elõttem áll egy német, a térdéig takarja egy szekér kereke-hátbalövöm 2 méterrõl háromszor de nem sebez á nem mert õ most fedezékben van LOL
meg egyéb nyalánkságok...
bia....heh

GOOBY, pls

Azt a qrva.....itt aztán olvasni kell hogy haladjon az ember veletek 60-70 hozzászólás óránként....
Jobb lenne ha az egészet egy könyvbe kötnék és este lefekvés elött olvasgathatnám, még álomba nem szenderülök.....<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

DeathJr
Szentem a Vista+STALKER-t felejsd el.
Mert még nincsenek jó driverek.
A hevr rakott a multkor 1 Vista-t és a TDU 3-5 fps-el ment
Rakott egy XP-t egybõl 35-40fps.

Faki
Na errõl vakeráltam (nameg kicsit túlterheltem már magam <#vigyor> )

az indulásnál mit érdemes választani melyik kategóriát?

DJ Skyline
kár, hogy nem lehet majd kapni itthon a Collectors Editiont! :|

Blinkye
találtam furán égõ cuccokat +5 radioaktiv ha felveszem.. 😞 azt le lehet róla szedni?

3Ds MAX :)

Blinkye
faszom elakadtam.. feljöttem csatornából legyaktam mindenkit.. jó nehéz volt. aztán elloptam egy doksit és azt irja beszéljek valakivel elmentem oda,de nincs ott.. akármeliyk küldire megyek a PDA-n nem ad nyilat,h merre

3Ds MAX :)

oneal1
de jó ez a játék!!

valami kis vasutállomáson segítetem be egy 3 fõs bandának és utána még fél órán keresztül lövöldözés volt😊
22 embert nyírtam ki.volt ám helyezkedés ezerrel😊

!Forza Ferrari!

Mr_no_NaMe
Nah sikerülj kijutni 😊
Meg is van a következõ és egyben jobb AK típus is kukkerrel ellátva.
DeathJr
rem nem géppel van baj mert nem azért vártam 5 évet vagy mennyit késett hogy ne tudjam nyomni😞