S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

detto. nekem is 7.1-es hangfalam van, x-fi hangkártyával és gagyi stereo-ba szól. leshetik mikor rendelem meg. hogy merték ennyire bugosan kiadni?

/forumkepek/2007_03/ss_z&m_03-20-07_14-42-46_(l01_escape).jpg

ez tényleg nagyon gagyi ahogy kinéz.
dienesoft
Beállítottad a lapozófájl méretét, hoyg ne swappoljon? Menj be FAQ-ba és ha még nem próbáltad, ot leír mindent, hoyg kell beállítani!

PTW
nem , direkt Clean-Boot ban indítok mindíg ha játszom
<#szomoru1>

balee4
Na a CD Galaxisba megjött a game! Remélem az 576-ba is hamarosan megérkezik!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mr_no_NaMe
Valaki csak járt már itt nem? HEELPÖ
Nézd meg a controls-ban a bill beállításokat, más ötletem nincs, nekem betölti ha megnyomom.
Gunn69
nem viszi valami a procidat a hatterben?

PTW
Valaki meg tudná nekem mondani hoyg ez az áldott játék miért nem használ nálam térhangot? 7.1 es hangfalrendszerem van, minden normálisan be van állítva de a játék csak stereoban szól (EAX-on kívül meg ugye semmit nem lehet állítani)

A másik számomra érthetetlen dolog meg hogy 3 giga, 1g ram, 256-os x800-zal 2-es rendermód minimumján sem hajlandó normálisan menni?! Sõt még statticban is szaggat? miazistenvanezzel....? Már mindent kipróbáltam, új driver, 7.1 illetve legújabb OMEGA-t is, BIOSBAN kikapcsoltam a Hyper Threadet az mintha segített volna egy kicsit, de még mindíg siralmasan teljesít a játék és ami nagyon bosszant hoyg havernak detto ugyanezzel a konfiggal (szó szerint minden ugyanolyan) 2-es rendermódban hibátlanul megy?!

Vadiúj winfos van fent minden rendben mégis úgyérzem mintha valami iszonyatosan visszafogná a gépem teljesítményét mert más játék is gyanúsan rosszul megy. Hoyg tudnám ezt kideríteni hoyg mia gebasz?

buldozer99
de nem tölti be:SSSS

Forca Barca

F7-el töltöd be. Vagy a menübõl.
zölddel azt mutatja h. hol van olyan ember akitõl küldit tok felvenni......amúgy 2 zöld van a mapon szal v.mi konkrétabbat pls.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

DJ Skyline
egy másik fórumon találtam, Gordon Freeman in STALKER! 😄

buldozer99
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Forca Barca

Nálam ilyen esetek nem voltak, olyan volt hogy megkerültem õket és hátbalõttem. Nagyon is jól mûködik az AI nálam. Hogy másnál nem, arról nem tehetek. Ez az én véleményem.
Tatyla
ejnye...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Azt sejtem hogy hideg lehet, NA DE ez azért túlzás <#nyes>

Amúgy mediumon tolom a Grass visszábhúzva 1024*768 elfogadhatóan fut de néha néha mászkálásoknál be beakad 1-2 másodpercre.
Ennyit tud a gépem 😞

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
Emberek elakadtam 😊
Le kell menni a Dark Valley nevû helyen egy titkos laborba (de ahhoz hogy lemenjél még van vagy 2-3 küldi key megtalálás, entrance megtalálás stb) vmi x81 nemtommennyi laboratóriumba.
Már kinyitottam a 3. ajtót és meg is vannak a dokumentumok de mikor mennék vissza az ajtón azt látom, hogy vmi erõ fogja az ajtó meg össze vissza rázkódik de kinyílni nem akar. Azt írja valami fogja az ajtót.
Itt mit kell csinálni? Négyszer is átmentem a szobán de semmit nem találtam.
Valaki küldjön légyszi savet,nekem ez túl nehéz,olyat amikor már van jó fegyver.Ide: [email protected]

edios
Hali! Van egy érdekes gondom. Ha a játékot windowsból töltöm be medium beállításokon, akkor hacsak nem végig a földet nézem, teljesen játszhatatlan. Azonban ha minimum settings-el töltöm be, és onnan a menübõl átállítom mediumra, akkor teljesen jól megy! (Pedig tényleg megváltozik átállítás közben a grafika, szóval nem értem, hogy miért csinálja.)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

gabi89
Megy a kettõ 1x-re csak lényeg ,hogy 8xx geforce-od legyen 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Voltan
Hát el lehet, mert vannak elég közönséges darabok, amibõl úgyis sokat találsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Vagy éppen te... éppen 30 perce esett meg velem, hogy ásítva lövöldöztem hátba egy banditát, mert a fal felé fordult és nem csinált semmit.

Nem sokkal elõtt történt azt, hogy felmentem egy magaslatra és alternatív útvonalon lemásztam, valami zajt hallok, látom, hogy a csóka a magasból levetette magát.

Csetepaté közben elõszeretettel rohannak bele 1-2 anomáliába.

A jó AI pedig véletlenül sem azt jelenti, hogy baromi messzirõl tök sötétben kiszúrnak és lõnek mint állat, majd utánna hiába lopakodsz, osonsz betonfalak mögött, akkor is tudják, hogy éppen merre jársz... ezt meg lehetne magyarázni a PDA jelzéssel, csak azt nem értem akkor õk miért tûnnek el térképrõl ilyen helyzetben... <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Én is kipróbáltam, medium beállításon fut, így nem olyan szép, de sajna ettõl a vidkáryától többet nem is lehet elvárni. De így sem nevezném csúnyának, elogadható szerintem és tényleg hangulatos. Úgy látom leginkább ram kell neki, talán már a héten meglesz az 1G ramom és akkor már futni fog rendesen remélem. 😊

Annyira még nem mélyedtem bele, de így elsõ ránézésre nekem tetszik.
buldozer99
mé nem tom betölteni azt a mentést amiket f6-al mentek?:SSSS

Forca Barca

oneal1
ahha köszi!
szval akkor ne adjam el õket?

!Forza Ferrari!

Voltan
Mindegyik módosít valamit. Pl. megnöveli a healh-et, viszont csökkenti a sebtûrést. Vagy növeli az ellenállást bizonyos sebzés ellen, viszont radioaktív. Mindegyiknek van pozitív és negatív hatása. Kombinálva õket elvileg lehet összehozni jó dolgokat.

oneal1
nem...

!Forza Ferrari!

REALista
Szerintetek az normális hogy Geforce 6600GT -vel és 1Gb RAM-mal bármit csinálok az ég összemosodik a fákkal?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

oneal1
valaki írhatna kicsit részletesebben ezekrõl az artifaktokról!!
jók ezek valamire?😄 vagy érdemesebb eladni õket?

!Forza Ferrari!

gduck
Nem az Én stílusom az FPS, de mivel ezt a játékot elég régóta elég sokan várják, gondoltam megnézem 😊

Kép: 1280x1024, minden létezõ beállítás maxon: min 30FPS, akadásmentesen 😄 Grafika gyönyörû, nagyon el van találva 😊 Driver: legújabb hivatalos forceware. Semmi grafikai bugom nem volt. Automatikuson van a SWAP fájl, telepítésnél a játék 2,4GB-ot írt ki rá! Config az aláírásban.

Játékmenet, játék hangulata: nekem bejön 😊

Azt hiszem ezt megveszem 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

joeperry
Nos, néhány óra játék után nálam a közepes és a kifejezetten jó szintek között ingadozik a játék. Kétségkívül a hangulat viszi a hátán az egészet, érdekesek a helyszínek, kellõ nagyságú (olykor túlságosan is) a kihívás. A grafika erõs gépeken biztos nagyon szép, nálam gyenge közepes beállításokkal fut, de legalább fut😊 Az inventory rendszer nekem nem jött be, ugyanis tûzharcokban használhatatlan, lévén nem áll meg a játék, és mire fegyvert cserélek, gyógyítok, stb, simán szitává lõnek. Tudom, gyógycsomaghoz van gyorsgomb, de ha már csak kötszerem van, azzal nem mûködik. A sebzési rendszer sem tiszta, néha két lépésrõl 3-4 lövés sem elég shotgunnal, engem meg egyetlen rövid sorozattal földre küldenek. A vezethetõ jármûvek hiányoznak, bár ilyen gyakori töltési zónákkal szerintem zavaró is lenne, úgy lenne értelme, ha egyben töltené be a pályát, mint a Boiling Point-ban anno. Széles betonutakon mindenhová gyalog menni viszont elég snassz.
Mindenképp egyedi a játék, de közel sem hibátlan, maradok az erõs közepesnél.

http://joeperry.blog.hu/

EmThor
Artifact kombóóóó!!!!!4!

Seth
nem kevés a ram, vmi más mumusa lesz annak

PSN ID.: Beegabor

oneal1
nézted a mapot, zöldel mutatja hova kell menni!

!Forza Ferrari!

Érdekes "http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=190&Itemid=60" ,hogy ennek 64bites oprendszeren is mennie kéne szépen (rotátor).

Gainward 8800GTS 320 legújabb forceware 1 GB Ram
Client: synchronisingnál fagy ki.
Virtuális memóriát is átállítottam 4 GB
Kevés lehet a RAM?
hy az elején a második küldiben mikor a laptopos csávótól special küldit kérek megtaláltam a vasút alatti alagút bejáratánál a halott embert innentõl mit kell csinálni kmert nem egészen értem......
elõre is köszi a segítséget.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

DannyL
DX9-es a videokártyád?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DX9 beállításnál betöltésnél kifagy a game csak DX8 al megy 1 G rammal.
Mi lehet a gond?
mucsácsó
ez a beta drivert, amit az egyikõtök linkelt, érdemes feltenni?
valaki feltette, javult vmit is esetleg?
nVIDIA ForceWare 100.87 - erre gondolok 😊
GoKu x
sztem neked is marad a dx8 mint nekem :S

Leadtek Winfast 7600 GT.
Próbáltam már windowsba is feljebb tolni a simítást de semmi.
A HDR-t beállításokat hol találom?
az ok hogy mind a két ábrán vannak vonalak,nekem is,csak nálam úgy néz ki hogy az 1-es core koppra 100%-on megy,a 2-es meg kb 15%-on. ennek elvileg úgy kéne kinéznie hogy mind a kettõ core ugyan annyin megy.
pl:rainbow six vegas alatt mind a kettõ 80%-on megy.

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Voltan
Én meg azt mondanám, hogy egyesek hajlamosak elhamarkodott következtetéseket levonni.

Mostanra kiirtottam ott a katonákat, felmásztam a hídra, és egy viszonylag védett párkányról osztottam õket.
Felszerelkeztem tõlük AK munícióval.

Mondjuk küldetéseket nem nagyon csináltam még, csak barangoltam.

te milyen GRAWON jáccol? DX8-9?

Lilithn

I can eat death like nobody\'s business.

tugyiti
93.81 van fent semmi gond nincs vele...
grebber
Na lol kurvafrankó helyre küldtek egy feladatért.
Megyek nagyban a nyíl felé azt legalább 150 méteren keresztül a nagy sugárfertõzõtt részen kell átkelni 😄

Asszem Duty-s csókák mert azt akarják nyírjam ki Sterlok-ot de már nem emlékszem hol van és a nyíl nem mutatja.Amúgy ez érdekes lesz ha elvégzem mert Sterlok az elején a barátunk úgye kiváncsi leszek a halála útán továbbra is szeretni fognak a Stalkerek ahonnan indultam az elején.

Artifaktokból van valami ólyan ami amellett hogy nagyon jót tesz kevésbé tesz rosszat?

Next PC upgrade: 2022

Ha valaki megvette eredetibe akkor belinkelné az eredeti DVD borítóját???Elõre is THX!

Üdv: DIoSr50
oneal1
hali!

megcsináltam az autótelepes részt, de akármerre megyek vagy akkor sugárzás van hogy fél perc alatt belepusztulok vagy pedig ilyen 7-8 fõl csapatokba botlok akik meg kinyírnak hamar...

merre kell itt menni?

!Forza Ferrari!