34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Hellsing47 #19289 játszál már vele pls egy kicsit este is ;)
mondjuk a katakombákban..vagy valamelyik laborban össze tudod fosni a bokád (föleg 5.1-el :D) -
#19288 Félelmetes volt kicsit, meg a bloodsuckerek is elég durvák. -
mikiking #19287 de én haver nem azt kérdeztem,h jobb-e , hanem félelmetesebb-e,mert azér a F.e.a.r. az valjuk be kurvára egy beszarasztó lúcsöcs játék -
Peakman #19286 a F.E.A.R. az télleg semmi ehhez képest :)
itt pl a laborokban figyelsz minden kis szar csörrenésre fényre vagy akármire ami mozog vagy valami és a végén mindig majd beszarsz amikor a bloodsucker felordít melletted 3m-re :) -
#19285 Légyszives mondj a stalkerben félelmetes részt mert én nem találkoztam ilyennel! -
mikiking #19284 jáccottad te a f.e.a.r.-t ? -
#19283 mért a fear a parás volt?
itt egykétszer majdnem kiugrott a szivem:=) -
DeviloftheHell #19282 fear ehez képest kis miska ott löhetsz mindent nem kell ujjabb fegyvert szeerezned ebben löszert plus fegyvert mindig keresned kell nameg medikittet és sugárzásra valót vagy vodkát vagy szurit :D -
mikiking #19281 félelmetesebb , mint a F.E.A.R. ????? -
#19280 még csak a felénél tartok de már most nem tom hogy fogok elaludni, nagoyn bele tudom élni magam ilyen dolgokba... -
DeviloftheHell #19279 hiába irod át jelezni nem fogja csak anynit hogy eltudsz vinni anynit amenynit átirsz alul van a másik limit ami a 60 kilos mozdulatlansági határ -
#19278 Beleraktam mindkettőt -
#19277 most is erről olvasgatok :) akit érdekel. off: A poltergeist jelenség -
#19276 gyors volt, köszönöm -
#19275 ja van
a játék elején vhol találkoztam vele
nem volt túl kedves -
#19274 jah, igazad van/lehet, eddig nem is tudtam hogy létezik ilyen szó de most azért utána néztem :) -
#19273 valszeg -
DeviloftheHell #19272 config creatures actor -
kgy89 #19271 Sziasztok!
Nekem a lenne egy problémám! Elindítom a játékot és a menü helyett egy feketeség van, de a zenét hallom. Videókártya lehet? ATI RADEON 9200 128mb -
DeviloftheHell #19270 ott van hogy radiation ami ilyen leirással van azt sztem ki se szedd a táskából hasznos artifact soul, meat chunk meg az ilyesmik ezeket tudtam eddig megszrrezni ami ért vmit amugy mit érsz a sugárzás elleni ruhával ha a géppuskával lelönek? az exoskeleton nak a 30% sugrázás ellenállása elég hogy a felborult stalker szállitto mellett nyugodtan kolbászolj na meg lövések ellen sem utolso a 60% bullet pfor és a karmolások ellen is elég jól véd csak anyni baja van hogy futni ebben sajnos nem lehet bár enynit megér a védelem -
harvy101 #19269 az artifactoknal amik sugaroznak nemis hasznaltam kinek kell 3 % + bulletproof :D
2. végigjatszasra volt rajtam +78 endurance ketto +400% HP meg egy -30 radioktivitas (ami a végén a felturbozott Ghost pancellal egyutt teljesen megakadalyozta hogy barmi sugarzast bekapjak) -
#19268 kérdés: most, hogy kicsomagoltam a gamedata.db0-t, hol lehet a súlyhatárt állitani?
kösz -
harvy101 #19267 a poltergeist szerintem aza ficko aki kékes villamkent maszkal és hozzadvagdos mindent (elvégre a valos eletbe is igy viselkednek) -
#19266 így véglegesen, a véleményme az lett a játékrol, hogy sajna többet vártam mint amit kaptam... hiányozznak szörnyek tárgyak, meg szerintem elég rövid lett a játék is össz vissz 30-40 óra játék idő volt melléküldetésekkel együtt ugy, hogy amit tudtam bejártam és a kis lila háromszögeket is egyfolytába felkutattam... -
#19265 megfogjátok csinálni ezt fallouthoz vagy mi? -
WartHogSon #19264 a köveket érdemes használni, amiket az övre lehet illeszteni?
annyi a baj velük, hogy fertőzést kapok tőlük és folyamatosan megy le az életem, ilyen italokkal meg nem győzöm gyógyítani, vagy van erre vmilyen megoldás? -
#19263 játékban benne van a Poltergeist vagy milyen nevű mumus? állítólag ilyen szellem szerű valami!
ő lenne az
-
#19262 Az Isten áldjon meg titeket!!!!Else kezdtem még vele játszani mert angolul nem nagyon tudok,az orosz meg már nem megy annyira.
Szóval csak így tovább!!!!!!!
Előre is THX!!!! -
#19261 Ok, szóval bocs, de nem fogok mindenki kívánságára mindenfélét moddolni, ezt inkább csak azért csináltam, hogy megmutassam, így kell, nem nehéz, mindenki meg tudja maga is csinálni.
Ezt a modot még bővítgetem majd ahogy lesz időm, de a célnak így is megfelel.
erx13: nekem ez a játék főleg csak egy platform egy fallot modhoz, de tetszik, így végigviszem mod és trainer nélkül. -
#19260 na..így frissítve már müxik..köszi szépen. -
#19259 exoskeleton helyett jobb lenne az a ruha, amely 90%-ban véd a sugárzás -
#19258 nem kezdtem újat.csak szépen komótosan visszasétáltam:)
úgy lenne az igez ha a barban a tradernél lenne a cumó, mert az nagyából középen van mindenhonnan -
#19257 hm.. ha nemvitted végig még 1x se akkor szerintem nem kellett volna felraknod...bár te tudod -
#19256 Frissítettem megint, töltsd le, és rakd fel, hátha. Úgy próbálod, hogy teljesen új játékot kezdtél, vagy már meglévővel? -
#19255 a legdurvább.ionos vagy áramos nemtom..ammo meg ahogy elnézem 20 féle biztos van -
#19254 lehet valamit kihagytam? -
#19253 Melyik sniper, és milyen ammo van? -
#19252 na feltettem a második modot--ott van skeleton sniper és minden ammo.azt ennyi. -
#19251 #19227 -
#19250 és honnand szereztél ilyen dolgokat?