S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/forumkepek/2007_03/ss_z&m_03-20-07_14-42-46_(l01_escape).jpg
ez tényleg nagyon gagyi ahogy kinéz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A másik számomra érthetetlen dolog meg hogy 3 giga, 1g ram, 256-os x800-zal 2-es rendermód minimumján sem hajlandó normálisan menni?! Sõt még statticban is szaggat? miazistenvanezzel....? Már mindent kipróbáltam, új driver, 7.1 illetve legújabb OMEGA-t is, BIOSBAN kikapcsoltam a Hyper Threadet az mintha segített volna egy kicsit, de még mindíg siralmasan teljesít a játék és ami nagyon bosszant hoyg havernak detto ugyanezzel a konfiggal (szó szerint minden ugyanolyan) 2-es rendermódban hibátlanul megy?!
Vadiúj winfos van fent minden rendben mégis úgyérzem mintha valami iszonyatosan visszafogná a gépem teljesítményét mert más játék is gyanúsan rosszul megy. Hoyg tudnám ezt kideríteni hoyg mia gebasz?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy mediumon tolom a Grass visszábhúzva 1024*768 elfogadhatóan fut de néha néha mászkálásoknál be beakad 1-2 másodpercre.
Ennyit tud a gépem 😞
Next PC upgrade: 2022
Le kell menni a Dark Valley nevû helyen egy titkos laborba (de ahhoz hogy lemenjél még van vagy 2-3 küldi key megtalálás, entrance megtalálás stb) vmi x81 nemtommennyi laboratóriumba.
Már kinyitottam a 3. ajtót és meg is vannak a dokumentumok de mikor mennék vissza az ajtón azt látom, hogy vmi erõ fogja az ajtó meg össze vissza rázkódik de kinyílni nem akar. Azt írja valami fogja az ajtót.
Itt mit kell csinálni? Négyszer is átmentem a szobán de semmit nem találtam.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem sokkal elõtt történt azt, hogy felmentem egy magaslatra és alternatív útvonalon lemásztam, valami zajt hallok, látom, hogy a csóka a magasból levetette magát.
Csetepaté közben elõszeretettel rohannak bele 1-2 anomáliába.
A jó AI pedig véletlenül sem azt jelenti, hogy baromi messzirõl tök sötétben kiszúrnak és lõnek mint állat, majd utánna hiába lopakodsz, osonsz betonfalak mögött, akkor is tudják, hogy éppen merre jársz... ezt meg lehetne magyarázni a PDA jelzéssel, csak azt nem értem akkor õk miért tûnnek el térképrõl ilyen helyzetben... <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyira még nem mélyedtem bele, de így elsõ ránézésre nekem tetszik.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
jók ezek valamire?😄 vagy érdemesebb eladni õket?
!Forza Ferrari!
Kép: 1280x1024, minden létezõ beállítás maxon: min 30FPS, akadásmentesen 😄 Grafika gyönyörû, nagyon el van találva 😊 Driver: legújabb hivatalos forceware. Semmi grafikai bugom nem volt. Automatikuson van a SWAP fájl, telepítésnél a játék 2,4GB-ot írt ki rá! Config az aláírásban.
Játékmenet, játék hangulata: nekem bejön 😊
Azt hiszem ezt megveszem 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mindenképp egyedi a játék, de közel sem hibátlan, maradok az erõs közepesnél.
http://joeperry.blog.hu/
Client: synchronisingnál fagy ki.
Virtuális memóriát is átállítottam 4 GB
Kevés lehet a RAM?
elõre is köszi a segítséget.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Mi lehet a gond?
valaki feltette, javult vmit is esetleg?
nVIDIA ForceWare 100.87 - erre gondolok 😊
Próbáltam már windowsba is feljebb tolni a simítást de semmi.
A HDR-t beállításokat hol találom?
pl:rainbow six vegas alatt mind a kettõ 80%-on megy.
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Mostanra kiirtottam ott a katonákat, felmásztam a hídra, és egy viszonylag védett párkányról osztottam õket.
Felszerelkeztem tõlük AK munícióval.
Mondjuk küldetéseket nem nagyon csináltam még, csak barangoltam.
Megyek nagyban a nyíl felé azt legalább 150 méteren keresztül a nagy sugárfertõzõtt részen kell átkelni 😄
Asszem Duty-s csókák mert azt akarják nyírjam ki Sterlok-ot de már nem emlékszem hol van és a nyíl nem mutatja.Amúgy ez érdekes lesz ha elvégzem mert Sterlok az elején a barátunk úgye kiváncsi leszek a halála útán továbbra is szeretni fognak a Stalkerek ahonnan indultam az elején.
Artifaktokból van valami ólyan ami amellett hogy nagyon jót tesz kevésbé tesz rosszat?
Next PC upgrade: 2022
Üdv: DIoSr50