S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Inkább pénteken megyek, addig kivégzem a Fallt.
I can eat death like nobody\'s business.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
GRAF nekem 10böl 8-kap....az idõjárás az nagyon király lett benne,az elhagyott jármüvek épületek is JÓ kis hangulatott add a játéknak a hangok is rendben vannak,a story na.. én vmvel jobbank számitotam(öld meg ezt,mensd meg meg ilyenek... de igy is jó
3X löttem fejbe egy embert közelröl és még csak nem is vette fel csak õ egyböl megölt!irták sokk helyen lesznek kutyák mutánsok igen vannak de éngem megsem támadtak még a kutyák,csak oda vannak téve a pályára!azt nem tudom milyen hosszú,de jó lenne ha az lenne,mert hiába vannak hibái de elvagyok(unk)vele<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>de képzeljük el úgy hogy nem lenne ilyen nagy tér és csak kapnák a küldiket és 10/10 story lenne! vagy jólenne vagy nem.
Én még megvárom, hogy a TDU-t is kirakják és utána együtt. 😛
Ez az, amikor 2 hónapig semmi, utána 1 napon belül két jó játék. <#vigyor2>#vigyor2>
megcsinálnom hogy lássam a játékmenüt? mert nem látok semmit
csak nagy sötétséget. Radeon 9200-as karim van (sajnos).
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
nVIDIA ForceWare X 100.95 for Windows XP 64bit
2007. március 20. kedd 08:51
Operációs rendszer: Windows XP 64bit
Driver verzió: 100.95
Driver megjelenés: 2007-03-07
Driver méret: 40.39 MB
Jó, én elhiszem, hogy a leginstabilabb, bár annó közel 2 éven át jobban szívtam a Winxp32 bitessel. Itt alig van gon (közel 40 játék van pl. felinstallálva). Felhasználóinál sincs nagy gond. Lekopogom! 😊
Legújabb SP2 van fenn...szóval...és hardware-ileg is kompatibilis dolgokból áll a gépem.Nem offolok tovább. 😊
Na, on:
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I can eat death like nobody\'s business.
steam, origin: ACE_hun
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
de kérdeznék vmit amikor a BASIC ban állítod low meg pl:max akkor az advencebe állitja be magának? vagy ezek külün vannak?
mert nekem lowon van DX9-ben de a ADVENCE-be 3/4-en van szinte minden,akkor most mi van????
TISZTELT ÉRDEKLÕDÕ!
Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a
S.T.A.L.K.E.R.
c. PC-s játék (magyar kézikönyv), ára: 9.990 Ft.
Amúgy nem engednek át, csak ha fizetsz 500 Rubelt. Most már tényleg azt kell mondanom, hogy a harc nagyon következetlen a játékban. Van, hogy gond nélkül leszedek 5-6 enemyt, máskor meg már 3 is kinyír, hiába pumpálom beléjük a muníciót. Hát mi ez a hülyeség???
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
-.-
Van, hogy egy- két lövés elég, de van hogy a fél AK tárat bele kell ereszteni egybe, és mindig jönnek újak, a faszom kivan már!
Hát nem rossz, de mindent elcsesz hogy nincs élsimítás. A legújabb driver van fent. Próbáltam játékba felnyomni max-ra, windows-ba is de semmi. ugyan olyan okádék recés az egész. Ilyenkor mi van?
(7600 gt, Athlon X2-es amd proci, gigabyte alaplap, 1gb ram)
Egyelõre Vista alatt a driverekkel van a gond.
mellesleg a mondatszerkezet fogott meg,nem maga a kérdés ^^
PSN ID.: Beegabor
steam, origin: ACE_hun