S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam használja mindkét coret-t (legalábbis a CPU-használat melletti mindkét ábrán vannak vonalakat)

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

DannyL
wow király 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Lilithn
TDU? <#fejvakaras> What?
Inkább pénteken megyek, addig kivégzem a Fallt.

I can eat death like nobody\'s business.

báttyó02
bennevan mindegyik😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DannyL
A játékban benne van a csernibili reaktor meg az erõmû esetlek Pripjaty (ezt valszeg helytelenül írtam) városa? Esetleg járt már ott valaki?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

koschwarz
<#mf2><#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

rotator
Ha valaki már lövöldözött rájuk, akkor egy ideig összevissza rohangálnak, mint a mérgezett egér.

A 2. kereskedöt hol találom ?
Engem megtamadtak a kutyak. Ha szembe fordul veluk az ember, van hogy elszaladnak, de az is elofordul, hogy csak nehany lovestol gondoljak meg magukat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Allitolag az ugyvedeket el is tiltottak tole a bonyolultsaga miatt.<#nevetes2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

na 4-órányi játék után:
GRAF nekem 10böl 8-kap....az idõjárás az nagyon király lett benne,az elhagyott jármüvek épületek is JÓ kis hangulatott add a játéknak a hangok is rendben vannak,a story na.. én vmvel jobbank számitotam(öld meg ezt,mensd meg meg ilyenek... de igy is jó
3X löttem fejbe egy embert közelröl és még csak nem is vette fel csak õ egyböl megölt!irták sokk helyen lesznek kutyák mutánsok igen vannak de éngem megsem támadtak még a kutyák,csak oda vannak téve a pályára!azt nem tudom milyen hosszú,de jó lenne ha az lenne,mert hiába vannak hibái de elvagyok(unk)vele<#eljen><#eljen>de képzeljük el úgy hogy nem lenne ilyen nagy tér és csak kapnák a küldiket és 10/10 story lenne! vagy jólenne vagy nem.

dienesoft
Nah, én már szóltam is az ismerõsnek, délután hozza haza 😊

Óbazz! sorry! Laptopra van ez is. 😞

rotator
Menjél! 😊
Én még megvárom, hogy a TDU-t is kirakják és utána együtt. 😛
Ez az, amikor 2 hónapig semmi, utána 1 napon belül két jó játék. <#vigyor2>

MaxPayne
Megtudja mondnai valaki hogy a videókari beállításnál mit kell
megcsinálnom hogy lássam a játékmenüt? mert nem látok semmit
csak nagy sötétséget. Radeon 9200-as karim van (sajnos).

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Így legyen a lottón ötösöm! 😊
nVIDIA ForceWare X 100.95 for Windows XP 64bit
2007. március 20. kedd 08:51
Operációs rendszer: Windows XP 64bit
Driver verzió: 100.95
Driver megjelenés: 2007-03-07
Driver méret: 40.39 MB

Jó, én elhiszem, hogy a leginstabilabb, bár annó közel 2 éven át jobban szívtam a Winxp32 bitessel. Itt alig van gon (közel 40 játék van pl. felinstallálva). Felhasználóinál sincs nagy gond. Lekopogom! 😊
Legújabb SP2 van fenn...szóval...és hardware-ileg is kompatibilis dolgokból áll a gépem.Nem offolok tovább. 😊
Na, on:

koschwarz
<#integet2><#taps>

koschwarz
én inkább azt mondanám, hogy egyeseknek túl jó és bonyolult ez a játék, nem tudom miért nem cod-oznak inkább<#ticking>

Fonixxx
Senki nem tud mondani erre semmit??

Lilithn
És már meg is jött...menjek ma vagy ne menjek? Azért nem hiszem hogy szét fogják kapkodni, tekintve hogy amint látom már mindenki másnak meg van az országban rajtam kívül.

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Az advancedet is állítja, de pl. maxnál nem maxol ki mindent.

Arra még nem gondoltál, hogy egyik embernek ilyen, másiknak meg másmilyen páncélja van, és esetleg abba többet kell lõni hogy sérthetõ pontot találja rajta?

steam, origin: ACE_hun

én 94.20-as forceware-t használok.nekem még nem volt gondom vele.

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

na igen... de neked 2GB ram van és inkább ram kell neki mint kártya! amúgy
de kérdeznék vmit amikor a BASIC ban állítod low meg pl:max akkor az advencebe állitja be magának? vagy ezek külün vannak?
mert nekem lowon van DX9-ben de a ADVENCE-be 3/4-en van szinte minden,akkor most mi van????

artschiatwork
Na, a CD Galaxisban már lehet kapni a játékot!

TISZTELT ÉRDEKLÕDÕ!

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

S.T.A.L.K.E.R.
c. PC-s játék (magyar kézikönyv), ára: 9.990 Ft.

dienesoft
Sziasztok! Légyszíves mondjátok meg azt az Nvidia Drivert, amivel a játékban nem lesz sárga az ég, stb. Most teszek fel egy új windowst és arra fogom majd telepíteni a játékotm, nem erre a nem kicsit megviseltre 😊

én is így hallottam!

rotator
Ha nincs legalább 4 giga ramod, nincs értelme 64 bites os-sel nyomulni. Az xp x64 egyébként is a win me óta a leginstabilabb windows termék, csak mazochistáknak! 😊

Remélem mindenki nehéz fogokazton nyomja, és nem gagyi kezdõ szinten. Mert ott az AI tényleg gagyi. Viszont a 64bites 97.44-es nvidia drivert rohadtul nem szereti. 😞(( Ezért meg nem teszek fel régebbit. Mivel újabb nincs, csak Vista alá. 😞

Fonixxx
Ahol kell álítani a Swapot,ott van hogy a Memoria Programokhoz vagy Rendszergyorsítótárhoz van rendelve!Nekem a Progikhoz!Ha átállítom a Rendszerre akkor lesz vmi javulás memoria téren?Vagy nem számít bele...?!

Voltan
Én akarom bántani õket! 😄

Amúgy nem engednek át, csak ha fizetsz 500 Rubelt. Most már tényleg azt kell mondanom, hogy a harc nagyon következetlen a játékban. Van, hogy gond nélkül leszedek 5-6 enemyt, máskor meg már 3 is kinyír, hiába pumpálom beléjük a muníciót. Hát mi ez a hülyeség???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

rotator
Hát a Kalasnyikovnak elég gyenge a célzási pontossága messzirõl. Meg úgy szinte mindennek. 😊

rotator
Milyen videókártyával? A legtöbbön (fõleg nVidia) vagy HDR, vagy élsimítás, a kettõ együtt nem megy (nem driver függõ).

Még az elsõ pályán?azok engem nem bántottak😊

-.-

Voltan
Tudom, hogy azt is lehet, de én a harcot gyakorlom direkt rajtuk.

próbáld a v-kari beállításokban feltolni az élszûrést!

rotator
Fizesd le õket...

Voltan
Nem hiszem el, azok a kurva katonák a hídnál mindig kinyirnak!
Van, hogy egy- két lövés elég, de van hogy a fél AK tárat bele kell ereszteni egybe, és mindig jönnek újak, a faszom kivan már!

Hali!

Hát nem rossz, de mindent elcsesz hogy nincs élsimítás. A legújabb driver van fent. Próbáltam játékba felnyomni max-ra, windows-ba is de semmi. ugyan olyan okádék recés az egész. Ilyenkor mi van?
(7600 gt, Athlon X2-es amd proci, gigabyte alaplap, 1gb ram)
rotator
Megérkezett a CD Galaxisba a STALKER, még most töltögetik fel az adatlapját, ma már rendelhetõ lesz. 😊

Más fórumokon fikázzák az AI-t, pedig sztem ilyen jó AI nem volt FPS-ben még soha. Valamit nagyon benéztek az emberek. 😊
igen, sejtettem...pont olyan volt mikor az irodalomtanár felolvassa az év legjobban sikerült mondatát...hát, köszi nem gondoltam volna hogy ennyire érzékeny vagy a szép beszédre, majd figyelek...egyébként egy-két vesszõvel értelmessé tehetõ😊

wow egyre jobban tetszik a játék nagyon hangulatos KIRA..
A Vista a DX10 mellett, a DX9-es karikra a DX9.0L -t használja, ami jobban kezeli a DX9-es játékokat, mint az XP.(ezért is van grafikai különbség alatta)
Egyelõre Vista alatt a driverekkel van a gond.
Faki
Hmm hát hasonló konfigom van (7600gt asus, 2giga kingstone dualban, amd 3700+) és elég jól megy maximum graf + object lightningos render módban, szal nem a fulloson, hanem az egyel elöttin és 20fps alá ritkán esik.

szerintem nagyon is számít a proci,mert az 1-es core 100%-on megy,míg a kettes lógatja a lábát!szerintem ha mind a kettõ menne több lenne az fps!nem?

Seth
de a stalker nem dx10-es

mellesleg a mondatszerkezet fogott meg,nem maga a kérdés ^^

PSN ID.: Beegabor

robotnyk
ign csak 8,2õt.
Skacok, a prociteljesítmény szerintem a legkevésbé számít ebben a játékban, a lényeg hogy a proci el tudja látni a videókareszt, ahhoz meg nem kell bika proci. Szerintem...

steam, origin: ACE_hun

Szal, eddig úgy tudtam ( és szerintem nem tévedek nagyot ), hogy a DX10 progik csak a nemrég piacra került ( pl.: NVIDIA® GeForce® 8 series ) speckó kártyával futnak, viszont ahogy jobban szétnéztem a fórumban itt nem ez a kártya a "gyakori". ...Ezek után jött a kérdés.