34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19249 meg nekem még hiányoznak ilyen tárgyak is mint például az anomália illetve az élet érzékelő (eredeti oldalon fenn van hogy benne van... ami érdekes) meg például ugy volt hogy az artifaktoknak külön tárolo fog kelleni a szállításhoz és nem megy cska ugy be inventoriba... meg még volt egy két ilyen cucc... -
#19248 Volt egy betű elgépelés a fájlban, javítottam, most próbáld ki. -
#19247 Ahol a granyóvetőt kell elopni,tele van fura páncélú katonákkal.Csak nem exoskeleton van rajtuk?Hol találok én olyat? -
#19246 Nekem minden fegyver, minden ammo, minden fegyver kiegészítő és exoskeleton van. Én nem vittem még végig, red forestnél járok a storyban.
-
#19245 Ahh,míly megkönnyebbülés!!Majd' éhenhaltam,már pirosban volt a kanál meg a villa.Töltényem se vlt sok,szóval biztos halál.Szerencdére épségben,éhezve visszaértem a dokihoz és feltöltöttem magam.Visszafele a bártulajhoz,találtam távcsöves TRs-t,van 1 halom töltényem,most megyek lopni(Bulldog-6 ost). -
#19244 visszavonom az előzőt:)
elnézést. -
#19243 MaskimXul!
Feltettem ezt a modot.az normális hogy csak a ruha meg a sniper+ammo van a tradernél? vagy kéne lennie másnak is? (én is azért raktam fel mert végigvittem)
-
DeviloftheHell #19242 cheat lenne ha a consolbol szeded elö -
DeviloftheHell #19241 na én megyek tolom tovább jó vitázást erröl hogy cheat vagy mi mert lényegében csak egy mod -
DeviloftheHell #19240 igen azt énis kerestem jópár oldalon mutatták
na az kellett volna a kis ugrálo gázmaszkos mutánsoknak :D -
pirosBoci #19239 meg az elejény ha ujrakezded akkor ugy sincs sok pénzed ha csak nem csalsz de a legelején már...én is egy ideig csaltam és löszert gyüjtögettem mert sose volt az AK-ba löszer és mindig váltogattam. -
MrAndree #19238 Igen? Érdekes nekem AK-m volt meg hasonló erősséggű fegyverem /megfelelő mennyiségű lőszerrel/ és soha gondom nem volt a harcokban. Ha valakinek pisztolya van amikor már 10esével kell írtani a népeket arról nem a játék tehet hanem a tisztelt user. -
obe #19237 a következőkkel sem találkoztam:
csernobili kutya, farkaspatkány, törpe, patkány, hamis óriás(pszeudo giant), rágcsáló, pszeudodog...
és ami kimaradt, pedig reméltem hogy benn marad: XM-143-as gatling tipusu nehéz gépágyu(amit csak exoskeletonnal lehet hordani) -
#19236 Szása szása baszki,a bugokra oda kellett volna figyelni.
[img]http://keptarhely.cjb.hu/upload/users/svédcsepp/XR_3DA 2007-03-26 00-25-36-75.jpg[/img] -
Anotino #19235 az is a jatek lenyege, hogy ne setalj bele olyan szituacioba, ahol 300-an lonek. -
#19234 Ezek modok, mert a játék fájljait módosítottam hozzá, és a lényeg az, hogy ez lehetséges, ez csak az első kísérletem volt.
Ha nem tetszik, ne töltsd le, ne használd, de aki már végigvitte a játékot, és szeretné előlről kezdeni, minden cuccot használva, az miért ne tehesse, ha van rá lehetőség? -
DeviloftheHell #19233 hát cheat de elöbb utobb igy is meglehet szerezni ezeket kül mivel pénzt nem lehet bele rakni ezzel a modszerreé igy megkell érte dolgozni kül az exo páncélban nem lehet futni plus elmentem a katonai táborba az elején 10 en löttek és alig ment le az élet szóval elég sokat ér az a 60% os bullet prof :D -
pirosBoci #19232 de azaz élmény hogy lönek 300 an és neked van 1 vizipisztolyod?komolyabb esetben egy gyöngypisztoly??? -
#19231 Ezzel teljessen eggyetértek... :) -
#19230 Ezek nem modok hanem chaet-ek és azokkal nem élmény a game! -
#19229 Csak a "farkas-patkányok" támadnak meg... -
DeviloftheHell #19228 én már csak a fegyvereket másolom be mert már én még többet modositottam csak azt hagytam benne az elején amit tudok hogy használni fogok -
#19227 Na beraktam a spéci fegyvereket is, pl storming obokan, smiper obokan, stb.
Minden fegyver és ammo Sidorovichnál MOD v0.2 -
DeviloftheHell #19226 én nem szeretnék patkányt látni benne
ez a ft 200 as nem egy nagy szám amugy tetszik hogy a fáljokban nem is az a fegyer van ami a játékban névileg
lehet vissza térek a jókis gp 37 es hez és ahoz gránát vetö és kész -
#19225 Én 1-el találkoztam a vasútállomáson!
Amikor kerestem egy fickó nagyapjának a fegyverét!
Amúgy állt egyhelyben és simán lelőttem,nem támadott! -
TomDantes #19224 én egyel találkoztam, nem volt nagy szám, pisztollyal kifektettem. -
#19223 tényleg, tu találkoztatok patkányokkal? én eggyel sem... pedig olyan jo volt egy régi videoba amikor azok ölték meg a csávot... -
#19222 Kicsit várni kell és odajön, akkor beszélhetsz vele. Elég idegesítően fog köszönni :))) -
nyx #19221 hi
a find the x16 document nevű mission egy kerek bunkerhez vezet, ahol van bent egy geológus, megy egy tudós, aki valamipatkányt hajt egy mókuskeréjben , ide küld a kis térképen lévő nyíl, de itt nem tröténik semmi nem tok beszélni a tudóssal, a geológus meg nem mond semmit. ez hiba vagy én néztem valamit csúnyán be?
köszi -
DeviloftheHell #19220 innen már mindenki tudja modositani amint észre veszi a strukruráját az egésznek -
#19219 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kódos ajtó is egy végződéshez vezet vagyis kettőhöz, de ahhoz fel kellett volna venned a hotelba a kódfeltörőt (itt amugy igen jo végződések vannak), a wish grantert meg amugy ott találod, ha visszamész a létrán elmész jobbra kétszer ha jol emléxek és egy beugrásba a falon lesz egy kis szoba aminek be van robbanva a fala, nah arra fele kell elmenni -
#19218 Na meg is van, többezer ammo -
#19217 Korábban írta valaki, hogy meg lehet változtatni a teherbírást 99kg-ra, nemtudjátok, hogy kell? Keresőben nem találom sehogy. -
#19216 Az kéne még... -
moon21 #19215 :(
kár, azért thx a választ. és amugy a játék még nem DirectX 10-es? -
Anotino #19214 keves a memo, virtualis memoriat allitsd legalabb 2 gb -re (fixre: min=max) -
#19213 Ments és tölts újra, várj 2 napot a játékban, meg megyek megoldom, hogy legyen 1000 ammo mindenből :) -
#19212 Eléggé. -
#19211 Ne ilyen stílusban beszélj róla, mert ha marad a tempó, akár ezen a héten is végezhetünk vele...(!!!) [bár inkább jövőhéte]
AKár hiszitek, akár nem, nagyon dolgozunk rajta...
Jah, és azér inkább a jjövőhéten, mert szeretnénk egy kis teszt időszakot, ha minden fordítás kész, mielőtt még letölthetővé tennénk...(nehogy túl bugos legyen)
Jah, és már kb 60%-on állunk, csak a pcgameshuns.hu adminját nem érem el, majd átállítja... -
Spin88 #19210 Hellósztok van egy olyan küldi amikor egy bázisra kell bejutni és elég nagy a sugárzás már ott is, amikor bejutotottam akkor egy alagúton keresztül le kell menni egy bunkerba ott két ilyen láthatatlan mutánsal találkoztam de azon kívül nem sok semmivel van ott még egy acélajtó ami csak kóddal nyílik, de passz h mit kéne beírni a PDA-ba sincs benne. Vki tudna segíteni?