S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a feladatkezelõt hagyd futni game alatt,5 perc után nézd meg.

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

EmThor
nálam ott volt, 3000 rubel csak nem tudom ki veszi meg, még kereskedni nem nagoyn próbáltam 😄

1általán nem lineáris... annyira szabad kb. mint oblivion

kérdés: az invertoryban lévõ cuccoknak lehet gyorsgombot adni? a 2. fegyvert szeretném váltogatni shoti/ak között és ahhoz mindig be kell menni invertoryba... gyorsgombbal nem lehet cserélni?

Apus
semmilyennel, nincs meg 😄 Majd ha lemegy az õrültekháza leszedem, ha bejön, megveszem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hello! neked milyen beáltásal meggy a game?

DJ Skyline
menni fog, csak mediumnál erõsebbre ne nagyon állítsd

bala1: Mivel tudom megnézni, hogy nálam is csak egy core-t használ-e?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

eddie2
Sziasztok ez a játék lineáris vagy teljesen szabadok vagyunk benne?

(by eddie2)

mila69en
és hogyan vetted fel a csápját?😄 mert rámentem saerch bádira és nekem nem volt nála semmi!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Apus
F.A.Q.
F.A.Q.
F.A.Q.
Szívesen.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee86
Hali! 768 RAM-mal ATI 9600 Pro-val (128-as) menni fog a játék vajon?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

sziasztok milyen gépen hajlandó elindulni?
meniy ram kell neki?
proci?
vga?
elõre is köszönöm választokat!!

Dual Core and Performance
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl should utilize your dual and quad core processor natively and automatically. Running a dual or quad core processor is one of the best ways to improve performance.

akár hogy is nézem,nekem akkor is csak egy core-t használ!
valami megoldás?

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

EmThor
jó páncélhoz hogyan jussunk a játék elején - tipp

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudom hogy a Bárban is ad egy 15000 rubeles cuccot a faszi, de aki nem tudná: amikor a föld alatti katakombákba megyünk elõször, és megtaláljuk az általunk üldözött személy titkos kis helyét, az egyik faládát szétlõve találtam egy ilyen páncélt. + itt volt elõször a csápos láthatatlan monszta, ennek a csápja is 3000 rubelt ér
remélem segítettem, aki tudta az meg tudta már úgyis

Hehe, belefutottam 1 kisebb logikátlanságba:
Társam ott fexik elõttem félholtan és könyörög h. menjek oda, közbe nagyban lõnek ránk... gondolom adok neki medkitet mint ahogy szoktam, mert akkor segít, erre rákatt, és nem az jön ki elõször párbeszédablakban h. "nesze, 1 medkit", hanem, hogy "tudnál nekem mondani vmit carbageról?" 😄
Elõször azt hittem h. én vok a hülye és még full életben van 😄

kovecses
Akinek esetleg mégsem jönne be ez a mod, annak itt van az eredeti file!

Ebben van az összes grafikai beállítás!
Ezt töltsd le ird ffelül game indit!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Ok, helyes, remélem azzal majd jobban megy!

Seth
a "az hogy fut akkor mégis mondjuk" zseniális, de hogy kell érteni?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

MaxPayne
boccs de a FAQ-ban nem találok eredeti config file letöltést.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

kovecses
Nem értem a kérdést?

Mr_no_NaMe
Köszike!
Amúgy nem a legújabb de minnyár felpakolom sztem.
MaxPayne
kössz megnézem

Lehet gigászi baromságot kérdezek de az hogy fut akkor mégis mondjuk 7600 GS kártyával

Megteszed nekunk azt a szivessegt, hogy hasznalod a "valasz erre" funkciot!? Csak hogy sejtsuk, kivel targyalsz eppen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

AntiHero
NEM

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kovecses
Passz! Nem tudom m lehet a gond!

Töltsd le az eredeti config fájlt afaq-ból és azzal inditsd el!

DJ Skyline
nem, DX8 / DX9

kovecses
Pontosan!

Üdv mindenkinek! A progi DX10-es?

MaxPayne
valaki PLS Help! #15363

Fonixxx
Angolból nem vok túl jó!😄

Anomaliak. A PDA-don van egy enciklopedia, ott olvashatsz roluk bovebben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem nagyon bejön a játék. Tegnap este volt egy érdekes jelenet /a játékban és éjszaka volt éppen/. Az a rész volt amikor a híd alatt kell átjutni, ugye itt vagy fizetsz 500 pénzt a katonáknak vagy megölöd õket. Mivel éppen nem volt kedvem fizetni meg mivel tetszettek a cuccaik /AK rulez 😊/ így gondoltam kinyírom õket. Shotgunom volt meg pisztolyom. Shotgun elõ, odasétálok a fõnök elé és kb 15 centirõl beleküldöm a fejébe. Õ megfekszik, én meg spuri fel a dombra, pisztoly elõ, megfordulok. Aztán pár célzott lövéssel leszedtem pár katonát /közben persze ide-oda mozogtam, hogy ne találjanak el/. Már csak egy ellenség volt vissza. Szóval állok a domb tetején és próbálom eltalálni õt miközben össze-vissza cikázok, hogy õ meg engem ne. Egyszer csak balról hallok valami ugatást, arra fordulok erre azt látom, hogy két kutya rohan felém. Másik kettõ meg a rám tüzelõ katonára rontott. Persze rögtön elfelejtettük egymást és mindketten a kutyákra támadtunk. Én el is intéztem a sajátjaimat, a katon azonban csak az egyikkel bírt a másik megölte majd felém indult. Én meg már alig éltem és tudtam ha eltalál akkor végem. Pisztolyban még volt 7 skuló gondoltam az elég lesz de alig lõttem kettõt és beakadt és nem tudtam lõni. Újratölteni már nem volt idõm, így gyorsan fegyvert váltottam. A shotgunban ugye egy darab lõszer volt mert az elsõ katona leszedése után nem töltöttem újra. Célozni már nem nagyon volt idõm mert a dög már rohadt közel volt így mondhatni csípõbõl tüzeltem. Hallom kutya nyög egyet és eltûnt a látóterembõl. Veszettül forgok körbe mert gondoltam csak megsebesült és még megölhet, aztán néhány másodperc múlva kiszúrtam a hulláját pár méterrel arrébb. Na ezt nevezem én hangulatnak. 😊

Why so serious?

tugyiti
Erõssen addiktiv a game...

? 😄

Eddig ez a legnormálisabb fegyver,pontos lehet vele osztani a fejeseket 😉

SötétBarom
Örülj neki.. Legjobb amikor AKja átlóg a falon és osztja az ólmot... :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egy fém vonat vagonba voltam...a legvégebe mentem...az ajtón se lõhetett be...és mutatta is ,hogy hátulról jött a lövés.

-.-

MaxPayne
Az a gondom hogy elindítom a játékot és sötét képernyõ fogad.
az egeret látom és a zenét hallom csak kép nincs. Nincs dx9-em.
pls help.

Fonixxx
Amugy a pályákon mik azok a pulzáló vmik??Sugár fertõzés,mert bele megyek konyec idõ utánn😊

bertino
a falon legfeljebb volt egy rés, azon át lõttek le
engem még sose találtak el a fal tuloldalán

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[Walaki]D`Lair
imádom

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

az AI nektek is átlát a falon?Sõt egyszer falon kerseztül le is lõttek...<#boxer>

-.-

Fonixxx
Annyit nem akarok ráfizetni,mert õsszel ugy is akarok egy nagy gép frissítést!Én nem a gamecopyworldröl szedtem le,hanem ami alapbol benne volt,és nem mountolom,elindítos és megy frankón,csak hát az Optimalizálás tényleg lehetne jobb is!Mert a Hl 2 valóban szebb,Fear is bár ott nem tölt be nagy teret...

mila69en
15 öt vadásztam most le😄D hülye katonákat... 1 medit kellet felhasználnom igaz volt pár gránátom is😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kovecses
7600nál gyengébb kártyát nem szbad venni! De ez is gyenge már sajnos, tapasztaltam!

warass
Én a gamecopys Hatred crackel írtam felül az U-t, ami elvileg simán indul, de így nem kell mountolni 😄 De mûxik!
Mondjuk az nfo-ban az volt, hogy a Vitalityre ne használd, ha lehet 😄
Biztos kajázzák 1mást 😊)

ááá! én már vissza veszen DX8-ba ! ott legakább megy jól! már egy napja próbálom csak próbálom,és DX9-akad ,kellemetlenûl,így megcsinálni egy játékot a motorjár.de maga a játék jó,szerintem nincs olyan grafja hogy ennyire szaggason, a call of juareznek meg a HL2 szebb szerintem és ezek mentek fullon,nem beszélve a GRAW-ról!ettöl többet várttam legalábbis az optimizálástól! na mindegy nekem igy meggymakinek megy jól az meg játszon!😊<#finom>
meg az AI-elég megölni benne,de õ bezzeg lelõ vagy 30 méteröl<#violent><#violent>
<#integet2>

kovecses
nem

Fonixxx
Értelek!Gondolkodtam egy 9800pro cseréljek!Azzal milyen lenne?😊

bertino
az zavarhat be, hogy egyikõtök dx8ban, másik meg dx9ben nyomatja 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezzel a kártyával sajnos nem túl szép a stalker, de ha van egy izmos kártyád, akkor azzal sokkal(!) szebb.