34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
vLaDDD #19209 Üdv all!
Annyi lenne a kérdésem hogy a Red Forest-nél járok, és valami bázis (radar állomás?) bejáratát kell megkeresnem de sehogy sem tudok odajutni. Már próbáltam ilyen erdős részen is átvágni de iszonyú nagy ott a sugárzás és rögtön kinyír. Szóval merre kell menni?
Thx a választ -
Akranor #19208 Na elkezdtem tesztelni.
Apró észrevétel,hogy az ammo elfogy sajnos :) nem generálja újra a municiót...Azt a pár lőszert hamar ellehet lövöldözni :P
Erre van valami ötleted? -
#19207 http://moddb.com/images/cache/mods/43/4374/gallery/water_47517.jpg
ilyenre gondolok! -
DeviloftheHell #19206 hmm az exo suit 20 kilo plus teherbirást nyom de nem veszi be a játék a actor.ltx ben a modositást :S -
moon21 #19205 Hello!
1 GHz-es procival reménytelen lenne kirpóbálni a játékot igaz?? -
etnies #19204 csinál vkinke olyat h állandóan ledobálja az asztalra?
kicsit idegesítő h belépek és kb 1 perc után megunt asztalon vok -
Code92 #19203 1000 köszönet -
#19202 He? -
obe #19201 nálad talán a "kevés" ram lehet az oka -
pirosBoci #19200 okok kösz értem -
#19199 Ezzel a progival kitömöríted a gamedata.db0 filet egy általad létrehozott gamedata könyvtárba. Mindezt abban a könyvtárban, ahova a játékot telepítetted.
Ezután belépsz ebbe a gamedata könyvtárba, és a config/misc alkönyvtárban lévő trade_trader.ltx fájlt lecseréled arra, ami ebben a zipben van.
Ennél érthetőbben nem tudom elmondani, ha így sem megy, inkább várj amíg előbb utóbb csinálok hozzá exe telepítőt. -
#19198 nem tudom melyikre gondolsz, nézz szét itt -
#19197 Vki megmondaná hogy sörétes van a játékba nem levágott csövű nem a sport változat ha nem a sima mert a beta-ba volt!? -
#19196 elég nagy? -
Code92 #19195 jah valaki nem tudna küldeni egy jó méretű nyomtatható mapot a "zónáról"??? -
Code92 #19194 :D sztem nagyon fun:D kicsit eszembe jutott ról a half-life 2 nah meg milyen kira lenne ha lenne itt is grvity gun......:D -
#19193 Nem a létránál kell menni hanem ahol kinyirtad azt a szrnyet ott hátúl. -
#19192 óóó de már annyira idegesító megyek vmi morog és dobozokkal dobál:C -
DeviloftheHell #19191 öö és pénzt rá? :D me elbasztam az összes mentést :D kül az actor fáljnál ménem fogadja el ez a szemét a beirt pénzt menyniséget? -
#19190 Nem is a létra a megoldás.Most olvasom csak. -
pirosBoci #19189 bocs én nem értem hogy kell meg csinálni tudom faq de ott sem értem lécci.zhx -
#19188 Meg kell keresni minden féle képpen a kódot egy fekvő narancs ruhás fickónál.Hiába tudod a kódot ha nem veszed föl az embertől. -
#19187 Minden fegyver az első kereskedőnél Mod v0.1 beta
És a fájl, teszteljétek, aztán jöhetnek a visszajelzések. -
#19186 Hogy lehet a Lab x16-ból kijutni,nem akar felmászni a létrán! -
#19185 Éss... Exoskeleton, Gauss rifle, minden fegyver kiegészítő és az összes ammo az első kereskedőnél. -
DeviloftheHell #19184 maskim van ujjabb verzió a fáljból? -
DeviloftheHell #19183 na szuper megvan a séta limit is igy már nem szenvedek a kodsorokkal -
MasterJay #19182 Hát igen!
Kár, hogy a tesztben nem szerepel a 7300GT GDDR3-as példánya. És akkor gondolom a teszt DX9-ben volt futtatva.
Az igazat megvallva sajnálattal kell tudomásúl vennem, hogy a jelenlegi 6600GT-mel nem igazán tudok játszani DX9-ben. De valszeg még a 7300GT-vel sem. -
#19181 Kíváncsi lennék milyen beállítások mellett volt ez, mert nekem is ilyen CPU/Alaplap/RAM-om van meg a VGA-m is jobb mint ott, de nekem valahogy nem megy 66 FPS-el maxon. Még 45-el se. -
#19180 kéne 1 kis segítség ott tartok h le kell mennem vmi laborba kell 1 kód megvan 1243 lemek kell még 1 kód és amikor elkezdeném keresni vmi sz*r 1folytában dobál dobozokkal meg hordókkal vki nem tudná megmondani annak az ajtónak a kódját mert már nem bírom azt az idegesítő dobálózást... -
#19179 Ahogy látom simán meg lehet oldani, csak a fegyver árakat meg a trader fájlokat kell mahinálni. -
KoPf04 #19178 Olyan dologgal próbálkozom hogy elérhetővé kellene tenni minden fegyvert,illetve ahogy halad előre az ember annál komolyabbakat a kereskedőknél.Ugyanis megszabható hogy melyik kerekedő mit árulhat,még akár quest itemet is.Persze nem lenne ilyen egyszerű,a komolyabb stukkerekért borsos árat kéne fizetni. -
DeviloftheHell #19177 csak a merc suit van itt de a többit is kéne :D -
DeviloftheHell #19176 na müködik nem tetszett neki vmi modositás az általam kicsoamgolt fáljban de még mindig nem találom hol van a 60 kilos limit igy simán -
obe #19175 ha még nem volt(ha igen akkor sorry):
vga teszt -
#19174 Már alakul, minden fegyver és ammo ok, hangtompító ok(TRS301 re felmegy ), exosuit folyamatban. -
Hellsing47 #19173 a faq-ba ;) -
#19172 Hova teszi a game a savegame-eket? -
DeviloftheHell #19171 hex editorral nyultam bele szoval dunsztom sincs melyik fálj modosult benne végülis de ujra rakom a gamét nem izgat el játszok már vele
van vmi végleges trader fálj már? -
Laxxa #19170 Sziasztok kéne egy kis segitség!
A Wish Granter missziónál merre kell menni? Legyilkoltam minden katonát, oldalt egy kis beugróban találtam egy létrát ott fell és egy ajtóhoz jukadok ami le van zárva kóddal a másik oldalról. No igen de tovább merre?
Bekarisztolrtam már az egész területet és nem tudom merre?
Visszaolvastam kb 200 hozzászólást és nem találtam erre választ!
PLS HELP
A válaszokat előre is megköszönöm.