34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • vLaDDD
    Üdv all!

Annyi lenne a kérdésem hogy a Red Forest-nél járok, és valami bázis (radar állomás?) bejáratát kell megkeresnem de sehogy sem tudok odajutni. Már próbáltam ilyen erdős részen is átvágni de iszonyú nagy ott a sugárzás és rögtön kinyír. Szóval merre kell menni?
    Thx a választ
  • Akranor
    Na elkezdtem tesztelni.
    Apró észrevétel,hogy az ammo elfogy sajnos :) nem generálja újra a municiót...Azt a pár lőszert hamar ellehet lövöldözni :P
    Erre van valami ötleted?
  • DaniX14
    http://moddb.com/images/cache/mods/43/4374/gallery/water_47517.jpg
    ilyenre gondolok!
  • DeviloftheHell
    hmm az exo suit 20 kilo plus teherbirást nyom de nem veszi be a játék a actor.ltx ben a modositást :S
  • moon21
    Hello!
    1 GHz-es procival reménytelen lenne kirpóbálni a játékot igaz??
  • etnies
    csinál vkinke olyat h állandóan ledobálja az asztalra?
    kicsit idegesítő h belépek és kb 1 perc után megunt asztalon vok
  • Code92
    1000 köszönet
  • SigS
    He?
  • obe
    nálad talán a "kevés" ram lehet az oka
  • pirosBoci
    okok kösz értem
  • MaskimXul
    Ezzel a progival kitömöríted a gamedata.db0 filet egy általad létrehozott gamedata könyvtárba. Mindezt abban a könyvtárban, ahova a játékot telepítetted.

Ezután belépsz ebbe a gamedata könyvtárba, és a config/misc alkönyvtárban lévő trade_trader.ltx fájlt lecseréled arra, ami ebben a zipben van.

Ennél érthetőbben nem tudom elmondani, ha így sem megy, inkább várj amíg előbb utóbb csinálok hozzá exe telepítőt.
  • DJ Skyline
    nem tudom melyikre gondolsz, nézz szét itt
  • DaniX14
    Vki megmondaná hogy sörétes van a játékba nem levágott csövű nem a sport változat ha nem a sima mert a beta-ba volt!?
  • DJ Skyline
    elég nagy?
  • Code92
    jah valaki nem tudna küldeni egy jó méretű nyomtatható mapot a "zónáról"???
  • Code92
    :D sztem nagyon fun:D kicsit eszembe jutott ról a half-life 2 nah meg milyen kira lenne ha lenne itt is grvity gun......:D
  • grebber
    Nem a létránál kell menni hanem ahol kinyirtad azt a szrnyet ott hátúl.
  • Brolly28
    óóó de már annyira idegesító megyek vmi morog és dobozokkal dobál:C
  • DeviloftheHell
    öö és pénzt rá? :D me elbasztam az összes mentést :D kül az actor fáljnál ménem fogadja el ez a szemét a beirt pénzt menyniséget?
  • berlinboy6329
    Nem is a létra a megoldás.Most olvasom csak.
  • pirosBoci
    bocs én nem értem hogy kell meg csinálni tudom faq de ott sem értem lécci.zhx
  • Maximus4
    Meg kell keresni minden féle képpen a kódot egy fekvő narancs ruhás fickónál.Hiába tudod a kódot ha nem veszed föl az embertől.
  • MaskimXul
    Minden fegyver az első kereskedőnél Mod v0.1 beta

És a fájl, teszteljétek, aztán jöhetnek a visszajelzések.
  • berlinboy6329
    Hogy lehet a Lab x16-ból kijutni,nem akar felmászni a létrán!
  • MaskimXul
    Éss... Exoskeleton, Gauss rifle, minden fegyver kiegészítő és az összes ammo az első kereskedőnél.
  • DeviloftheHell
    maskim van ujjabb verzió a fáljból?
  • DeviloftheHell
    na szuper megvan a séta limit is igy már nem szenvedek a kodsorokkal
  • MasterJay
    Hát igen!
    Kár, hogy a tesztben nem szerepel a 7300GT GDDR3-as példánya. És akkor gondolom a teszt DX9-ben volt futtatva.
    Az igazat megvallva sajnálattal kell tudomásúl vennem, hogy a jelenlegi 6600GT-mel nem igazán tudok játszani DX9-ben. De valszeg még a 7300GT-vel sem.
  • kirol
    Kíváncsi lennék milyen beállítások mellett volt ez, mert nekem is ilyen CPU/Alaplap/RAM-om van meg a VGA-m is jobb mint ott, de nekem valahogy nem megy 66 FPS-el maxon. Még 45-el se.
  • Brolly28
    kéne 1 kis segítség ott tartok h le kell mennem vmi laborba kell 1 kód megvan 1243 lemek kell még 1 kód és amikor elkezdeném keresni vmi sz*r 1folytában dobál dobozokkal meg hordókkal vki nem tudná megmondani annak az ajtónak a kódját mert már nem bírom azt az idegesítő dobálózást...
  • MaskimXul
    Ahogy látom simán meg lehet oldani, csak a fegyver árakat meg a trader fájlokat kell mahinálni.
  • KoPf04
    Olyan dologgal próbálkozom hogy elérhetővé kellene tenni minden fegyvert,illetve ahogy halad előre az ember annál komolyabbakat a kereskedőknél.Ugyanis megszabható hogy melyik kerekedő mit árulhat,még akár quest itemet is.Persze nem lenne ilyen egyszerű,a komolyabb stukkerekért borsos árat kéne fizetni.
  • DeviloftheHell
    csak a merc suit van itt de a többit is kéne :D
  • DeviloftheHell
    na müködik nem tetszett neki vmi modositás az általam kicsoamgolt fáljban de még mindig nem találom hol van a 60 kilos limit igy simán
  • obe
    ha még nem volt(ha igen akkor sorry):

vga teszt
  • MaskimXul
    Már alakul, minden fegyver és ammo ok, hangtompító ok(TRS301 re felmegy ), exosuit folyamatban.
  • Hellsing47
    a faq-ba ;)
  • grebber
    Hova teszi a game a savegame-eket?
  • DeviloftheHell
    hex editorral nyultam bele szoval dunsztom sincs melyik fálj modosult benne végülis de ujra rakom a gamét nem izgat el játszok már vele
    van vmi végleges trader fálj már?
  • Laxxa
    Sziasztok kéne egy kis segitség!
    A Wish Granter missziónál merre kell menni? Legyilkoltam minden katonát, oldalt egy kis beugróban találtam egy létrát ott fell és egy ajtóhoz jukadok ami le van zárva kóddal a másik oldalról. No igen de tovább merre?
    Bekarisztolrtam már az egész területet és nem tudom merre?

Visszaolvastam kb 200 hozzászólást és nem találtam erre választ!
    PLS HELP
    A válaszokat előre is megköszönöm.