34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19491 Végülis nem sokat segítenek a dinamikus fények tényleg... Csak egyszer nézz meg dinamikus fény beállítású screenshotot, azt fogod hinni, hogy fénykép. -
YencY #19490 Hogy tetted fel a peccset? Nekem kéri az eredet exe-t. Valaki tegye már fel lécci rapidshare vagy valami hasonlóra. Köszi! -
haxoror #19489 De nekem itt is kell!!!! -
Nagydög #19488 Atmesz POE-ba! -
haxoror #19487 Hol a vérben lehet Vintar puskát szerezni???
SOHA és SENKINÉL nem láttam az egész játék alatt :( -
haxoror #19486 Ha a Bulldog6-ra gondolsz, nem tudom hogy milyen küldetés tartozik hozzá de találtam egy ilyen fegyvert a bloodsuckeres faluban az egyik ház pincéjében, csak úgy ott hevert 5-6 gránát társaságában. -
haxoror #19485 Ha nálad van akkor már hordod is, nem kell külön felrakni. -
#19484 Üdv.
Feltettem a 1001-es patchet.Azóta nem nyitja meg a mentéseimet.Nem egyezik a verzió azt írja.Van vali lehetőség, hogy be lehetne hozni újra? -
Nagydög #19483 jajj dehogyis konkretan te! -
Hellsing47 #19482 asszem yantar-ban kapod meg a professzortol -
Hellsing47 #19481 adjál neki még több vodkát
el kell árulnia a pontos lelöhelyét -
pirosBoci #19480 igen valaki más? -
Nagydög #19479 Attol fugg. van mar fuled? -
pirosBoci #19478 a fülvédöt hogy tudom felrakni? -
#19477 már végigvittem csak most csinálom előlről.én is kinyírtam a freedomot csak idegesít, hogy nem tudom eltüntetni ezt a missiont. -
pheaton #19476 Haverod gépe is nem kicsit karesz ide. Nem is tudod milyen maxon , de fikkantod. Te kis zseni. Elmondom tenéked , hogy ha maxra teszed , főleg bedobod azt a kis tuning cuccot is ami még feljebb tolja a lécet, akkor a szerencsétlen kis álladat fogod keresgéln fél napig. Persze csak ha találsz egy PC-t , mert haverodén ez lasabban menne mint a diavetités.Szánalmas mi? te mit tudsz a programozásról? Nayg lószart , gondolom. Milyen dolgot alkottál másoknak eddig? Lehet ám nekilni , és programozni, nem jó magyar szokás szerint mindig, mindent fikázni, miközben akkora béna a fikkantó, hogy a commanderben is eltéved egyedül. -
#19475 A séfnél mit kell csináln,lebeszélem vele az összes élehetőséget,jól berúgunk,de csak azt mondja meg,hogy a faluban van,de az őrök elvesztették.Abban a faluban,ahol a séffel is találkoztam?Mert a küldetéseknél,ha megnézem zöld pöttynek kéne lenni,hogy teljesítettem a feladatot,de piros van.Ilyenkormit csináljak?Hol a fegyó? -
vLaDDD #19474 PLS valaki!
A Red Forest-nál a földalatti bázison hol találom azt a Brain Scorcher-et vagy mi a fenét amit le kell kapcsolnom. Már bejártam az egész bázist de hiába. -
#19473 Nincs vmi travel mod?
Egy rakas kuldim mar failed lett, mert lejart a leadasi hatarido ... de hat akkora a terep, hogy tokom sem rohangaszik vissza minden kuldi utan :( -
Szabi1991 #19472 .T.A.L.K.E.R. - Shadow.of.Chernobyl [MP tool] -
#19471 "config/creatures/actor.ltx ben keress rá a sprint re, és nem az első, hanem a második találat fentről, azt hiszem."
Nem akarlak csesztetni, de több is van. A 2. =0,20, szerintem a következő lesz az:
cant_sprint_power_begin=0,20
cant_sprint_power_end=0,30
mennyire irjam és melyiket.
köszi -
#19470 jó, kb. fél 6 felé küldöm -
Christian #19469 köszi megköszönném! -
#19468 "door loked" hehehe -
#19467 en majd ha hazaerek tudok kuldeni kb. ottani mentest. -
#19466 "Ha afejem tetejére állok akkor se tudok semmit kitalálni...."
LOL. Akkor lehet, hogy később is lesznek problémáid. Már a Pac-Man- ben is elakadtál? -
Christian #19465 elveszett a mentésem.. tudna valaki küldeni pls egy oan mentést amikor BAR-ba érkezett? (a katonai dokumentum megszerzése után)
[email protected]
köszi!
-
haxoror #19464 -
haxoror #19463 Nem a karakter fejlődik hanem a későbbi fegyverek pontosabbak és nagyobbat sebeznek... -
#19462 na de hol lehet direct x 9 re alitani?
-
Me Ga #19461 öööö, ezt csak én nem értem, vagy tényleg nincs értelme a kérdésnek? -
#19460 helo majd felrakom a javítást de ugy törlődik ha telepítem. na és ezt kérdezném hogy ha másolatot csinálok működni fog? -
#19459 thx!
-
lammaer #19458 Szerintem most hagyd abba a játékot -
Me Ga #19457 Te miről beszélsz? Lol... -
#19456 végigjátszás -
#19455 Már biztos kérdezték 600szor, de az x16os laborból hogy tudok kijönni miután megszereztem a dokumentumokat? -
#19454 hahaha -
n3whous3 #19453 Na, mondom én! -
Laxxa #19452 Odmész a kereskedőhöz F Billentyűt nyomsz elfogadod a küldetést amit ad, utánna odamész az ajtóhoz F nyom és kinyilik!