S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rakétavetõ:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mielõtt megtalálod a labor (labx18) bejáratát, az emeleteken érdemes körülnézni, én pl. ott találtam a rakétavetõt

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Gubberx
Hát én már mindent kipróbáltam amit csak lehet és kizárólag a minimum beállítással fut viszonylag akadásmentesen(P4 2.66 GHZ 1 GB RAM Ati9600Pro 128 mb). Fura hogy egyeseknek hasonló konfigon sokkal jobban fut.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mr_no_NaMe
Gránát az nájó rakétavetõ meg hol van?
Seth
és ha az sincs? na, na na?? 😊

PSN ID.: Beegabor

The Protector
AHa.Köszi.A virtuális memóriát mennyire állítsam vagy csak akkor kell ha nagyon swappol.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

EmThor
dokumentumok kijuttatása a zárt szobából

someone is holding the door, nem lehet kijutni: megkínáltam rakétavetõvel az ajtót és láss csodát 😊 ha nem találtátok meg, próbálkozzatok gránáttal, talán azzal is megy... hopp másodszorra nem jött be a rakétavetõ szerintem akkor a szellemet lõttem le valahogy az elõbb ami ott köröz...

http://www.kepfeltolto.hu/?img=4fy

csak kár, hogy van súlya rendesen...

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Az artifaktokat én még nem tudtam használni mert amit találtam azok mind sugárfertõzöttek voltak.
Lacee86
Hi! Letöltöttem a demot, szeretném kipróbálni, vki meg tudna dobni egy CD kulccsal?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ Skyline
1024*768 low, medium között elfutna úgy ahogy
#15539: 5,5GB

hi segitene valaki?
hol tudom majd fejleszteni a fegyveremet távcsõ meg ilyenekkel?
és annyibol áll a játék hogy küldetéseket válalok el másik emberektöl vagy én nem tom merre kéne menni DE egyébként nekem tetszik 😉
The Protector
Mennyit telepít fel a game?És valaki válaszolna a 15537-re.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hmuda
Huhú, ezek a villámos artifaktok nagyon babák. Beraktam a legnagyobbat és négy kisebbet. Eredmény: pofátlanul gyors endurance regeneráció. Még 60-hoz közeli terhelésnél is egész sokáig bírja a sprintet, gyalog is töltõdik, meg hasonló nyalánkságok.

A negatívum meg "egye-fene" kategória, úgyse terveztem, hogy sokat bandukolnék villám-anomáliák között.

Meg Strelok rejtekhelyén ez a gyorstüzelõ kala egész pofás. Végre találtam scope-ot, szóval nagy az öröm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Protector
Hy.Ezen a gépen hogyan menne?p4 2.0Ghz 512Mb-ram és radeon 9600 256Mb.Valamint a virtuális memóriát mennyire állítsam?Elõre is kössz.

EmThor

Seth
nálam is volt ilyen, átraktam a renderinget objectesre meg vissza és megjavult,azóta se találkoztam ezzel a hibával, franc se érti

PSN ID.: Beegabor

Lol, látom prilukit szív😊))

Noninnyó
Én most ott tartok, amikor egy zöld védõruhás dokit kell elkísérni valahova. Hát nehezedik kicsit a játék, de nagyon jó. Amúgy jó kondis az emberünk, 50 kilót cipeltetek vele folyamatosan 😄

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Ugyanitt akadtam el én is...
Lacee86
Hi! Valaki nem tud CD kulcsot a demohoz?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Blinkye
szasztok. Most mentem le elõször egy föld alatti "bunkerbe vagysi folyosórendszerben gyilkolok... Viszont rohadt messze a kereskedõ(elsõ pálya) és tele a motyóm.. hol tudom eladni?

3Ds MAX :)

Hali.valaki küldjön nekem cd-kulcsot

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Tegnap gond nélkül ment ma meg mióta átmentem a második terülre azóta tiszta bug. Alapból amkor át kartam menni nem töltötte be a kövi területet az csak resettel tudtam kiépni, 3x egymás után kilépett asztalra hibaüzi nélkül, de volt olyan is amikor csak beakadt azt akkor is csak resettel tudtam kilépni, és volt hogy a terület betöltése közbe lépett ki. És olyan mintha laggolna 3gb memoval is.
arra tud valaki megoldást amikor esik az esõ, esõ helyett nag szürke háromszögek vibárlnak a képen?
(legfrissebb dx és nvidia driver vann fen, dx8ban fut, 6600os nvidiával)

http://emulehelp.uw.hu

hogy mért EmThor üziére válaszoltam azt nemtom 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

valahogyan nem lehet magammal cibálni azokat a stalkereket akik velem vannak?
mert már unom hogy folyton mindegyik ember tovább küld az információért és ezrivel hemzsegnek a banditák
egyedül elég nehéz elbánni velük

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Még senki sem játszotta ki itt az SG-n.
static lighting = DX 8
namost nekem nem dx8as karim van. láttam már ilyet, de akkor nem egendi pld feljebb nyomni a simítást ha ez van bekapcsolva (asszem hitman4).
Teljesen mind1, kipróbáltam abban is és max simítással is ugyan olyan ocsmány. 😞
hosszú a game?

Mr_no_NaMe
Na akkor segíthetsz is nekem mert itt akadtam el. Bezártak vmi hülye erõ tartja a páncélajtót és nemtok kimenni a dokumentumokkal. SEGÍCCCSÉÉÉKÖ
gyönyörû

rotator
Azzal nem megy együtt a kettõ. A full lighting (vagy valami ilyesmi) a hdr a játékban, AA csak object és static lightinggal mûxik, asszem.

Tinman
Ja-ja... egy másik helyen már láttam ilyet. Ráadásul közelebb menve hallani is lehet, ahogy folyamatosan a test a tárgyhoz ütõdik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

EmThor
hú gyerekek, most tartok a laboroknál, minden sarkon összecsokizom magam, áram az nuku csak a mutánsok meg a zseblámpám!!!!

<#ijedt><#ijedt>

berlinboy6329
Azt tudom,pont azért kérdeztem mert megcsináltam,és u.ez a baj.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dante3
FAQ-ból idézek!!!!

"Röviden és tömören a virtuális memóriát kell megnövelni! Így:

Sajátgépen jobb klikk / tulajdonságok, Speciális fül, Teljesítmény résznél a beállításokra kattintani, itt is Speciális fül, Virtuális memória résznél Módosítás! Egyéni méretet kijelölni, majd a kívánt számot beírni! Csak akkor menti el, ha a Beállítás gombra kattintotok! Ezzel készen is van, gépet újraindítjátok, és ennyi!"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Tinman
Most éppen Fox megmentésére siettem... az út közepén van egy fix anomália.
Olyan szépen gyalogolt bele a katonaság egyik embere, hogy öröm volt nézni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dante3
Ez a köcsög agyturkász jól megszivatott,de megkapta a magáét! <#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

berlinboy6329
Azt hol kell beállítani?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

galmat
Sztem frissíts egy drivert, ha ez nem segít, valószinûleg a VGA a hunyó, mert nem biztos h menni fog Radeon 9200vel.

Me0w
Szerintem egy 9200-vel ne probalkozz, remenytelen. Az 512 ramrol nem is beszelve.

Together we'll fly someday...

dante3
Lapozófile 2gb legyen!

Me0w
Pagefilet rakd legalabb 2gb-re. Ja es olvass vissza...

Together we'll fly someday...

DJ Skyline
csicsika! 😊

berlinboy6329
Hi all!

Nem megy a gém.Idióta német szöveget tol a képembe,vmi hibával.

Valami Page-datrei nem tetszik neki,ami mindenstens 2gb legyen.

Meg ez a Page-Datei deaktív és a Dateigröße reicht nicht aus.Vmi 5let?

crazyclone
a francba van némi problémám nem lehet valahogy orvosolni??
szekerem: radeon 9200 128mb, amd athlon 2700+, 512 RAM, de az installkor mindet zolden mutatta
a probléma az hogy nem látszik a menü csak entereket nyomogatva tudtam elinditani a játékot majd az oregen volt némi textura hiba de ahogy kimentem a bunkerbõl hirtelen eltüünt minden ahogy nagyobb textúrákra néztem és csak külömbözõ szinek villogtak a képernyõn ha pedig esc et nyomok akkor csak az egeret látom tobbi fekete
ha valaki akármilyen gyoogyszert tud erre az irjon be valamit bármijen otletet kipróbálnék
kossz mindenkinek!

biztos felbontást akartál írni? vegyem le 640x480-ra? na neee már
dante3
Akinek swap problémái vannak 1GB rammal az vegye le egyel vagy akár felére is a texture resolutiont.

PTW
köszönöm az ötletet de igen, be van álíítva és mondom nem is az a baj hoyg swappol az nagyritkõán elõfordul, de az egész lassú, FPS ben, valahol elvész a teljesítmény.....

Mr_no_NaMe
Nekem 4000-4000 van és ugyan úgy beakad néha 2-3mpre és már nagyon idegesítõ.
De valaki nemtudja a laboros dolgot? 😄 #15484