34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • báttyó02
    jaja arra gondoltam énis:) azzal nagyon durva
  • bakvarnyu
    A fEAR-nak a kiegeszitojeben vannak inkabb a beszaratós részek, a kápolnás jelenet pl. asszem azt csinálták pont a magyar designerek.
  • MrAndree
    De csak emberrel mert én aliennel vagy predatorral nem paráztam. :)
  • mila69en
    úgy összeségében nem sok gamánál éreztem még ilyet hogy a háztetőkön vagyok csak biztonságban ezért is tetszik nekem rohattul eza játék minden hibája ellenére is! mert nagyon át jön az egész hangulat az atmosfréra amit áraszt... telitalálat:D
  • báttyó02
    jajaja AvsP tényleg jó volt,nemgyengén para...
  • Maximus4
    A pénzt,hogy tudom átírni actors.ltx-ben?Hexeditorban?(nem nagyon használtam még)
  • DeviloftheHell
    3 at találtam tovább nem birtam menni mert mire eljutottam a bar ban a csaposhoz az x16 után, azonnal lelöttek akikre rásem löttem sose szóval elörröl az egész
  • reaper5687
    Bakker "kicsit" elcsesztem!!! Elvittem a monolitig, ahol ugye a negatív véget kaptam! Mentésem persze már csak a sacophagban van :( van valami meglodás arra, hogy azt a bizonyos dekódolót valahogy becsíteljem, vagy valahogy megszerezzem??? Mert visszamenni ugye nem tudok!
    Thnx!
  • Skyline
    Monjuk Stalker ide Condemned oda...Eddig FPS-ben nekem a legnagyobb para ahol rendesen néztem ki a fejemből és jópárszor baxtam hanyatt a széket az az Alien vs Predator volt...Abból jöhetne már vmi új ami hozza az 1. rész hangulatát...
  • Hellsing47
    miután én felvettem a vodkát utána lett még1 választási lehetöségem a "szián" meg a "tudsz nekem vmi érdekeset mondanin" kivül :D
  • DeviloftheHell
    hmm garbage ban ahol van egy nagy halom csö meg egy zsákutca és a vége artifactokkal tele és tér anomáliákkal na oda senki ne menjen be mert az életbe kinem jön onnan tapasztalat
  • Code92
    jah mondjuk az ois igaz h. a condemned ellaposodik ez az eggyetlen dolog amiért megelőzi őt va stalker:D nah meg az h. a stalkertől parok :Dkivéve a laboros részeket:D
  • berlinboy6329
    Vodkát hogy lehet neki adni?Ha beszélek vele nincs más lehetőség a tudsz vmi érdekeset mondani,meg a szevasz-on kívül.
  • MaskimXul
    A fájlok szerint négy kereskedő van a játékban, aki végigvitte, meg tudja ezt erősíteni?
  • Skyline
    Ha horror fps-t akartok akkor leginkább Undying (jóóó tudom régi) vagy Condemned (sajna ellaposodik de jó)
  • Code92
    áááh az igazán durva játék az a Condemned fúúú toltam este is de nagyon parás volt ha pedig érted annak a történetét akkor még durvább de a vége az egy megkönnyebbülés volt:D talán a stalker is van olyan jó játékélményileg mint a condemned:D
  • vLaDDD
    PLS Help elakadtam! A Red Forest-nál vok sikerült bejutni a földalatti komplexumba, ahol le kell kapcsolni valami gépet, de nem találom! A végigjátszást is néztem ott azt írja hogy haladjak előre úgy sem lehet eltévedni. Magát a gépet viszont nem találom már bejártam az egész helyet.
    Thx a segítséget!
  • grebber
    5.1-be toltam és semmi ilyesztő nem volt FEARbe ott volt ijedős itt még véletlenül sem!
  • Peakman
    elvileg 2db van nem?én küldi előtt megtaláltam és eladtam ami a pinyóban volt
    hol lehet a másik?egész falut feltúrtam már érte de sehol nem találtam :/
  • Hellsing47
    az egyik ház pincéjében
    vigyél neki vodkát(legalább 4et) és akkaor el árulja a pontos lelö helyét is
  • berlinboy6329
    A bulldog hova van elrejtve?Beszéltem a séffel,azt mondta,hogy a faluban van.De hol?
  • Hellsing47
    lehet :)
    én a kör-ön is végig stresszeltem amikor elsönek láttam :D
    a fear sem volt igazán nagyon befosatós de ugrottam egy pár részen :D

amitól abszolút de féltem az a suffering volt :D
  • mila69en
    emlékszem még a silent hill első részére na azzal szó szerint nem mertem este játszani:DDD
  • pirosBoci
    én most kaptam fel a x16-os doksikat és leállitottam vmit amugy nme szaroztam azzal az agyszivotol fogtam RPG-7u azt putty sztem meg haragudott:)
  • mila69en
    ha nem tünt vólna fel nappal általában fórumozok:) este játszok ha már az asszonyt elaltattam^_^

megmondom vártam vártam a parás részeket a fírben de valahogy soha nem jött:/ pedig úgy harangozták be hogy hude frászkapok majd tőleXd aztán meg semmi hírtelen agyhalál nem jött... ott volt aza kislány dehát attol nem ilyedek meg:DDD ilyen KÖR-ös fílingje volt áhh fílmet is végig röhögtem:)
    lehet nem éltem bele magam igazán:DDD
  • Hellsing47
    mert talán azt is kikéne probálni este is^^

ti csak nappal tudtok jáccani? D: vagy csak akkor értek rá? :D
  • mila69en
    hát mikor az agyturkész zombie hátba üvöltött majdnem leestem a székről^^ ellenben a húde félelmetes fírben ilyet nem tapasztaltam hogy egyszer sem hogy a frász jött volna rám:)
  • pirosBoci
    lolXD
    de én akkor amikor mentem le a létrán és mindig befordul mint itt akkor igy befordul és ott a kis csaj én akkor fogtam magam sikitottam egy nagyot és kirohantam a szobábolaztán meg magamba néztem és egy helyben ültem a tv elött teletabit nézve...
  • Code92
    én most fejezetm be az x18 as labot ma du jöttem ki onnan:D de tegnap este 10 kor nyomtam a legméélyén és annyira nem volt para:D láttam egy képen onnan egy óriási mutnás dögöt amitől féltem és inkább csak atól féltem h. mikor ugrik elém:D aztán nem tudott kijönni egy ajtón én meg telibe soroztam:D ( az x18 as lab legalján)és most jön az x16 os lab:D
    bár attól is parok kicsit
  • mila69en
    hja végig játszottam:=) jót röhögtem rajta^_^
  • buldozer99
    hát szerintem F.e.a.r. sokkal fosatosabb volt...
    emlékszem amikor jöttem le egy lépcsőn és fordultam balra akkor ott volt a kislány...:) és úgy megijedtem hogy kitéptem az egeret a gépből!!:D
  • DeviloftheHell
    f6 f7 :)
  • pirosBoci
    én pl este 11-kor(no szülök) hangosan játszottam X-18 as laborban azért én oda raktam egy két sütit a gatyámba
  • Drephis
    quick load F8
  • Xikita
    F6 ;)
  • Laza
    Nem lehet vhogy quick savet kicsikarni a gamebol? Tul sok idot vesz el hogy ki kell lepkedni a menube menteni :)
  • Drephis
    én csak a doom 3-tól paráztam vhogy ettől nem
  • Peakman
    ebben akkor van bekaki ha nagyon beleflashelsz és fülhallgatóval tolod este :) akkor lapít az ember a székben és figyel ^^
  • DJ Skyline
    én is, úgy hogy az első bekezdés után nem olvastam tovább inkább! :D
  • Peakman
    hát nemtom mit lehet beszarni azon hogy mész és akkor a szobában van ellen vagy nincs és akkor a következőben van
    itt meg örülsz ha már a zseblámpa világít a sötétben :)