34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19331 jaja arra gondoltam énis:) azzal nagyon durva -
#19330 A fEAR-nak a kiegeszitojeben vannak inkabb a beszaratós részek, a kápolnás jelenet pl. asszem azt csinálták pont a magyar designerek. -
MrAndree #19329 De csak emberrel mert én aliennel vagy predatorral nem paráztam. :) -
#19328 úgy összeségében nem sok gamánál éreztem még ilyet hogy a háztetőkön vagyok csak biztonságban ezért is tetszik nekem rohattul eza játék minden hibája ellenére is! mert nagyon át jön az egész hangulat az atmosfréra amit áraszt... telitalálat:D -
#19327 jajaja AvsP tényleg jó volt,nemgyengén para... -
#19326 A pénzt,hogy tudom átírni actors.ltx-ben?Hexeditorban?(nem nagyon használtam még) -
DeviloftheHell #19325 3 at találtam tovább nem birtam menni mert mire eljutottam a bar ban a csaposhoz az x16 után, azonnal lelöttek akikre rásem löttem sose szóval elörröl az egész -
#19324 Bakker "kicsit" elcsesztem!!! Elvittem a monolitig, ahol ugye a negatív véget kaptam! Mentésem persze már csak a sacophagban van :( van valami meglodás arra, hogy azt a bizonyos dekódolót valahogy becsíteljem, vagy valahogy megszerezzem??? Mert visszamenni ugye nem tudok!
Thnx! -
Skyline #19323 Monjuk Stalker ide Condemned oda...Eddig FPS-ben nekem a legnagyobb para ahol rendesen néztem ki a fejemből és jópárszor baxtam hanyatt a széket az az Alien vs Predator volt...Abból jöhetne már vmi új ami hozza az 1. rész hangulatát... -
Hellsing47 #19322 miután én felvettem a vodkát utána lett még1 választási lehetöségem a "szián" meg a "tudsz nekem vmi érdekeset mondanin" kivül :D -
DeviloftheHell #19321 hmm garbage ban ahol van egy nagy halom csö meg egy zsákutca és a vége artifactokkal tele és tér anomáliákkal na oda senki ne menjen be mert az életbe kinem jön onnan tapasztalat -
Code92 #19320 jah mondjuk az ois igaz h. a condemned ellaposodik ez az eggyetlen dolog amiért megelőzi őt va stalker:D nah meg az h. a stalkertől parok :Dkivéve a laboros részeket:D -
#19319 Vodkát hogy lehet neki adni?Ha beszélek vele nincs más lehetőség a tudsz vmi érdekeset mondani,meg a szevasz-on kívül. -
#19318 A fájlok szerint négy kereskedő van a játékban, aki végigvitte, meg tudja ezt erősíteni? -
Skyline #19317 Ha horror fps-t akartok akkor leginkább Undying (jóóó tudom régi) vagy Condemned (sajna ellaposodik de jó) -
Code92 #19316 áááh az igazán durva játék az a Condemned fúúú toltam este is de nagyon parás volt ha pedig érted annak a történetét akkor még durvább de a vége az egy megkönnyebbülés volt:D talán a stalker is van olyan jó játékélményileg mint a condemned:D -
vLaDDD #19315 PLS Help elakadtam! A Red Forest-nál vok sikerült bejutni a földalatti komplexumba, ahol le kell kapcsolni valami gépet, de nem találom! A végigjátszást is néztem ott azt írja hogy haladjak előre úgy sem lehet eltévedni. Magát a gépet viszont nem találom már bejártam az egész helyet.
Thx a segítséget! -
#19314 5.1-be toltam és semmi ilyesztő nem volt FEARbe ott volt ijedős itt még véletlenül sem! -
Peakman #19313 elvileg 2db van nem?én küldi előtt megtaláltam és eladtam ami a pinyóban volt
hol lehet a másik?egész falut feltúrtam már érte de sehol nem találtam :/ -
Hellsing47 #19312 az egyik ház pincéjében
vigyél neki vodkát(legalább 4et) és akkaor el árulja a pontos lelö helyét is -
#19311 A bulldog hova van elrejtve?Beszéltem a séffel,azt mondta,hogy a faluban van.De hol? -
Hellsing47 #19310 lehet :)
én a kör-ön is végig stresszeltem amikor elsönek láttam :D
a fear sem volt igazán nagyon befosatós de ugrottam egy pár részen :D
amitól abszolút de féltem az a suffering volt :D -
#19309 emlékszem még a silent hill első részére na azzal szó szerint nem mertem este játszani:DDD -
pirosBoci #19308 én most kaptam fel a x16-os doksikat és leállitottam vmit amugy nme szaroztam azzal az agyszivotol fogtam RPG-7u azt putty sztem meg haragudott:) -
#19307 ha nem tünt vólna fel nappal általában fórumozok:) este játszok ha már az asszonyt elaltattam^_^
megmondom vártam vártam a parás részeket a fírben de valahogy soha nem jött:/ pedig úgy harangozták be hogy hude frászkapok majd tőleXd aztán meg semmi hírtelen agyhalál nem jött... ott volt aza kislány dehát attol nem ilyedek meg:DDD ilyen KÖR-ös fílingje volt áhh fílmet is végig röhögtem:)
lehet nem éltem bele magam igazán:DDD -
Hellsing47 #19306 mert talán azt is kikéne probálni este is^^
ti csak nappal tudtok jáccani? D: vagy csak akkor értek rá? :D -
#19305 hát mikor az agyturkész zombie hátba üvöltött majdnem leestem a székről^^ ellenben a húde félelmetes fírben ilyet nem tapasztaltam hogy egyszer sem hogy a frász jött volna rám:) -
pirosBoci #19304 lolXD
de én akkor amikor mentem le a létrán és mindig befordul mint itt akkor igy befordul és ott a kis csaj én akkor fogtam magam sikitottam egy nagyot és kirohantam a szobábolaztán meg magamba néztem és egy helyben ültem a tv elött teletabit nézve... -
Code92 #19302 én most fejezetm be az x18 as labot ma du jöttem ki onnan:D de tegnap este 10 kor nyomtam a legméélyén és annyira nem volt para:D láttam egy képen onnan egy óriási mutnás dögöt amitől féltem és inkább csak atól féltem h. mikor ugrik elém:D aztán nem tudott kijönni egy ajtón én meg telibe soroztam:D ( az x18 as lab legalján)és most jön az x16 os lab:D
bár attól is parok kicsit -
#19300 hja végig játszottam:=) jót röhögtem rajta^_^ -
#19299 hát szerintem F.e.a.r. sokkal fosatosabb volt...
emlékszem amikor jöttem le egy lépcsőn és fordultam balra akkor ott volt a kislány...:) és úgy megijedtem hogy kitéptem az egeret a gépből!!:D -
DeviloftheHell #19298 f6 f7 :) -
pirosBoci #19297 én pl este 11-kor(no szülök) hangosan játszottam X-18 as laborban azért én oda raktam egy két sütit a gatyámba -
#19296 quick load F8 -
Xikita #19295 F6 ;) -
#19294 Nem lehet vhogy quick savet kicsikarni a gamebol? Tul sok idot vesz el hogy ki kell lepkedni a menube menteni :) -
#19293 én csak a doom 3-tól paráztam vhogy ettől nem -
Peakman #19292 ebben akkor van bekaki ha nagyon beleflashelsz és fülhallgatóval tolod este :) akkor lapít az ember a székben és figyel ^^ -
#19291 én is, úgy hogy az első bekezdés után nem olvastam tovább inkább! :D -
Peakman #19290 hát nemtom mit lehet beszarni azon hogy mész és akkor a szobában van ellen vagy nincs és akkor a következőben van
itt meg örülsz ha már a zseblámpa világít a sötétben :)