S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
csak kár, hogy van súlya rendesen...
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
hol tudom majd fejleszteni a fegyveremet távcsõ meg ilyenekkel?
és annyibol áll a játék hogy küldetéseket válalok el másik emberektöl vagy én nem tom merre kéne menni DE egyébként nekem tetszik 😉
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A negatívum meg "egye-fene" kategória, úgyse terveztem, hogy sokat bandukolnék villám-anomáliák között.
Meg Strelok rejtekhelyén ez a gyorstüzelõ kala egész pofás. Végre találtam scope-ot, szóval nagy az öröm.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
PSN ID.: Beegabor
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
3Ds MAX :)
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
(legfrissebb dx és nvidia driver vann fen, dx8ban fut, 6600os nvidiával)
http://emulehelp.uw.hu
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mert már unom hogy folyton mindegyik ember tovább küld az információért és ezrivel hemzsegnek a banditák
egyedül elég nehéz elbánni velük
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
namost nekem nem dx8as karim van. láttam már ilyet, de akkor nem egendi pld feljebb nyomni a simítást ha ez van bekapcsolva (asszem hitman4).
Teljesen mind1, kipróbáltam abban is és max simítással is ugyan olyan ocsmány. 😞
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Röviden és tömören a virtuális memóriát kell megnövelni! Így:
Sajátgépen jobb klikk / tulajdonságok, Speciális fül, Teljesítmény résznél a beállításokra kattintani, itt is Speciális fül, Virtuális memória résznél Módosítás! Egyéni méretet kijelölni, majd a kívánt számot beírni! Csak akkor menti el, ha a Beállítás gombra kattintotok! Ezzel készen is van, gépet újraindítjátok, és ennyi!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Olyan szépen gyalogolt bele a katonaság egyik embere, hogy öröm volt nézni :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Together we'll fly someday...
Nem megy a gém.Idióta német szöveget tol a képembe,vmi hibával.
Valami Page-datrei nem tetszik neki,ami mindenstens 2gb legyen.
Meg ez a Page-Datei deaktív és a Dateigröße reicht nicht aus.Vmi 5let?
szekerem: radeon 9200 128mb, amd athlon 2700+, 512 RAM, de az installkor mindet zolden mutatta
a probléma az hogy nem látszik a menü csak entereket nyomogatva tudtam elinditani a játékot majd az oregen volt némi textura hiba de ahogy kimentem a bunkerbõl hirtelen eltüünt minden ahogy nagyobb textúrákra néztem és csak külömbözõ szinek villogtak a képernyõn ha pedig esc et nyomok akkor csak az egeret látom tobbi fekete
ha valaki akármilyen gyoogyszert tud erre az irjon be valamit bármijen otletet kipróbálnék
kossz mindenkinek!