34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Szabi1991
    segitenél plíz az X16-osban ?
  • berlinboy6329
    1.

Az első lemaradt.
  • Glpetyus
    thx,remek....akkor most pont az a rész jön :O :)
  • macesz
    S.T.A.L.K.E.R. eredeti exe-je akinek szügséges :D
  • Glpetyus
  • berlinboy6329
    Vidd vissza a cuccost a bár tulajnak,aztán ad küldetést,és ha minden igaz,lesz a faluban lesz 1 célkereszt oda van írva,hogy Voronin,ő adja majd a séfes küldit.
  • Szabi1991
    arial betűkkel nehéz lett volna ? :P
  • berlinboy6329

[URL=http://kepup.extra.hu/?masodik.jpg]2.

3.
    4.
    5.
    Map

Remélem jók a linkek.
  • PhantomAss
    az nem bug
    vigyél magaddal min 3 üved páleszt és itasd le
    légy türelmes és amikor részeg elmondja hol a fegyver
  • Szabi1991
    van vmi 16-os házikó a föld alatt,ott volt egy dokumentum,és ki kéne menni a szabadba,de mindegyik ajtó zárva,az egyetlen tényleges ajtó meg az ahol a 5***-os kódot kellett beírni,de az is lángol,és az se nyílik :S

ott mit kéne csinálni , hogyan juthatok ki ? :)
  • strebacom
  • Glpetyus
    egyáltalán melyik pálya ez ?
    vagy milyen küldetés?
    nekem nem mond semmit ez a "séf" .Most jöttem ki az X16-os küldetésből.
  • berlinboy6329
    Már megvan.Fraps-szal sikerült.Bejelölgetem rajt a cuccokat,és felpakolom.Pár perc,és jövök.
  • dante3
    F12-vel tudsz screenshotot csinálni!
  • etnies
    *senki
  • berlinboy6329
    Na ez aztán hülye mondat lett.

A gond:Ugye megtámadták a bázis.Az ellenséges banda.Kirobbantották a falat.Ott,ahol kimegyek,jön velem szembew e gy másik katona.Elhjagyjuk egymást,és pár másodperc múlva csakúgy magától kilép a játékból.Mindig pont akkor.

A másik gond.Nem akar működni az a k*cs*g print screen,szal csak elmagyarázni tudom.

Na,megpróbálom pontosan.Van a séf háza.Állj úgy,hogy a bejárat a bal oldaladon legyen,azaz ne a kirobbantott fal felé nézz,hanem a másik oldalra.Ha ez megvan,szimplán egyenesen kell menni,amíg egy fát nem láttok keresztbefordítva az úton.A gyökerénél van 2 bejárat de neked az kell ami veled szembe van, a gyökerektől balra.Ott be és el az ablakhoz a sarokig.Ott pihen.
  • etnies
    na még mindig nem tud arra megoldást h állandóan kidobál a játék?
  • macskássy
    hi! namost a ajtóm merre mennyek ki? az elejjén.
  • Hellsing47
    ha csinálsz egy képet az ottani térképröl is akkor igen
  • Glpetyus
    :DD
  • berlinboy6329
    Pill,csak egy kérdés.Van 1 nagy bug.Találkozott már vele vki?Még mindig a séfnél vagyok,elrontottam vele a beszélgetést,szal egyedül kell megtalálni a buldogot.Betudjátok jelölni a térképen hol van?Addig megcsinálom a képeket.
  • bakvarnyu
    files.to/get/400747/23367/x.dat
    zip-pel van betömöritve
  • haxoror
    Az az ENYÉM!
    Ha meglátom hogy a közelébe mész akkor seggbelőlek!

[agresszívszmájli]
  • haxoror
    jaja rakj be egy képet plz hogy hol találtad!
    thx
  • Glpetyus
    Csinálj légyszives,engem is -főleg- az a fegyver érdekelne :c
    thx
  • strebacom
    Hi!! Tudna valaki belinkelni vagy küldeni egy original exe-t...
    Nagyon köszi!!
  • pheaton
    Nem. Le is van irva , a mentéseid nem müködnek vele, hacsak nem az Orosz verziod van meg.
  • berlinboy6329
    Vintarom van!Találtam.Ott van ahol a séffel kell beszélni.Valahol a bázis szélén az egyik házban.Ha érdekel csinálok pár shotot hol van.
  • berlinboy6329
    Azt tudom,hogy vodkát kéne még adni a séfnek,de annyit tuodk tenni,hogy beszélek vele ott már berúgunk,és akkor mondja,hogy a faluban van,de mikor ismét beszélni akarok vele,már csak a van valami érdekes meg szia van.Hogy adjak neki vodkát?
  • REAKTOR
    Srácok beütött nekem a gikxer. Felteszem ww patchet és amikor indítom a játékot kékhalált kapok. Se előre se hátra. Még megpróbálom amcsit hátha. Eredeti a gém és magyaroknál vettem.
  • oneal1
    + TÉK
    :D
  • oneal1
    hali!!

hol lesz a játékban a 2. trader faszi??
    most jöttem fel a 3. levelen a föld alól

thx
  • Adam II
    Valaki mondja meg ,hogy lehet váltogatni a taskok között légyszíves.
  • mila69en
    M134-re gondólsz?:D
  • DeviloftheHell
    kirpobáltam az ft 200 as gránát vetöjét hát fejbe löttem vele a kuytát azt megse érezte franc essenbele :D
  • crazyclone
    nekem is kellene az eredeti exe dobjon meg már valaki egy linkel
    THX!!!
  • Inquisitor
    Ha jól láttam egy screenshoton, valamelyik Duty-s arc ad ilyen küldetést, hogy kell nekik a Bulldog. :)
    Aranyos fegyver, jó lehet "tömeg" oszlatására ...
  • DeviloftheHell
    hmm maskimxul szép munka a exo páncéllal de mire megkeresik az árárt végeznek a játékkal :D
  • DeviloftheHell
    vintar puskát ne is szerezz szar mesterlövész puska ivben repiti a töltényt és elég szarul lehet vele löni hacsak nem tudod fejben kiszámolni a röppájáját
    annak az észlénynek amelyik meg azt mondta hogy ronda a játék a fák talán egy kicsit lehetnének szebbek de max grafon még talán a katona szemöldökét is lehet látni nem egy szar 6600 son kell nézni semmit nem bir az a kari sajnos

amugy exoskeleton suit ba senki ne tartozkodjon sokat a sugárzásban sikerült tönkre vágnom egyet azt mehettem pénzt keresni lövöldözéssel még johogy a stalker suit amit a csapos adott nem adtam el
    amugy minden király ebben csak egy vmit bánok a kiszedett cuccok közül jó futni jót tesz a sugrázás ellen :D:D:D azt a szép kis gépágyut remélem a köv patch ben vissza teszik szépen
  • kryst
    Nekem egyből felment rá! STALKER 1001 Patch Van kettő belőle.Ez felmegy nekem!De írja, hogy kompatiblis a 1000 verzióval, aztán még sem mennek a mentések vele.