S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ha tévedtem akko javítsatok ki lécci.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Te magad árultad el magad: "...1 tár AK-val...".
A játék - szvsz - a pötyögésrõl szól, nem mész semmire ha rotálsz.
Mindegy, mi 99-cen élvezzük a játékot.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Novice fokozat 1 tár AK-val bele a katonába 2 m-rõl,és én halok meg.
Nevetséges.Ekkora szart rég láttam.Jól néz ki,jó az alapötlet,de semmi több.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Nekem a PROPER-HATRED féle verzió van meg és crackelés után nem indul el.Wrong disc hibával.
Van valami gyógyír erre?
Próbálkozz a barrikád túloldalán.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tegnap kezdtem el tolni a STALKERT! És nagyon frankó csilli villi szóval I lonin it! 😄
De elakadtam!
Valaki mondja meg plz merre találom a pseudodogot! Köszi...
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
3Ds MAX :)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
én a Commander vagyok én
Egyébként semmi gond az esõvel, csak az hogy folyton sugárbeteg leszek tõle.
Iszok egy kis vodkát, vagy magamba nyomok egy 300 rubeles fecskendõt, és egy perc múlva ismét sugárfertõzött leszek.
Az idõgyorsítás eszembe sem jutott.
A kis számlálóra a térkép alján nincs valakinek tippje?