S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Én hangtompitósal osztom a fejeseket.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha van mondjuk egy Dragunov,vagy egy Vintorez távcsöves fegyverem (vagy ha egy AK-ra rakok egy távcsövet,mind1),és fejbe lövök valakit vele,az nem hal meg ??!
Szerintem maradj mindenképpen dx8ban!
Azt finomitgasd.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Én ujraktam a winfost és picivel mintha jobb lenne. De szerintem csak azért mert régi, szar, minde szeméttel windowsom volt fent<#idiota>#idiota>
Celeron 1,7 proci
Ati 9600pro vidkari
1gb ram van és a Hatredes verzioval nyomom,de az én gépemen 1024ben ha kijövök az elején a faszitol nagyon szaggat a nagy terepen!Lapfájlt is 4096-ra felraktam!De nem ér sokat,a beállítás mediumon van,ha leveszem minimumra akkor jó!De ugy meg kicsit csúnyácska!Ennyire gyenge a gépem?!
Fent meg a Static litetot nem tudom állítani,az is mitõl lehet,mert elvileg így DirectX 8ban van...
Amugy csak felvilágositásképpen én már lõttem ak-val!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bizony, azt tom, hogy cserélni kell, de ezt az unload-ot még nem probáltam, bár mindig ott volt az orrom elõtt 😄
majd ma ha hazajöttem sulibol...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na de mostmár megyek megyek TDUzni mert hát megjött eredetibe. Addig pihen 1 kicsit a S.T.A.L.K.E.R.
Mjad rámész az invetorira és rámész jobb gombbbal a fegyvere amelyik nem kell és unload-ot nyomsz, ilyenkor kiveszi belõle a lõszert és a fegyvert eldobhatod!
Hogy miért kel a fegyvert eldobni mikor el is adhatod? azért mert egy idõ utána annyir anehéz lesz amit cipelsz hogy kiirja hogy nem tudsz megmozdulni mert tul nehéz acuccod, aztán ilyenkor kapod arcba az ak töltényeket, de azokat már nem gyüjtöd össze! 😄
AKhoz adhatnál párat bazki
ja meg sátgán is dugig van nekem, szerencsére azt nem nagyon használom, sak ha nagyon közelharc van, máshol nincs is értelme
egy jó lövés vele és csávó repül 4métert 😊
Egyébként nálam is az van, hogy pisztolyhoz már van vagy 700 töltényem AK-hoz meg másfél-két tár maximum.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
megszereztem a dokumentumot, lelõttem mindenkit akit csak lehetett, és elspuriztam onnan :>
aztán köv. level-en odaadtam a bárpultosnak a dok-ot, és ezután járok még vagy 2 levellel...
Tesómnak sincs sosem tölténye4
Tényleg dinamikus a játék!
Valamit máshogy csináltatok mint én!
De amugy van benne valami amit mondtál!
Ha bejutsz az épületben jobbra menyj majd fel a lépcsön a harmadikra ott van a dokumentum mag két katona!
Ha végeztél jön a helikopter és hoz erõsitést ugy hogy legyen náálad lõszer mert különben kész!
AKba meg mp4-be bezzeg már alig akar összejönni egy tár-nyi töltény!
oszt neszeneked harcolj így 😞
akkor az valami graf hiba nálad, cserélj drivert vagy nem tudm, vagy nagyon levedted a grafikát és már semmi nem világit!
fogalmam sincs!
de L re felkapcsol a lámpa az tuti!
Az alap tábortól balra fordulva ott egy military erõdítmény, gondoltam szerzek cuccokat onnan. Jönnek a katonák, kilõttem négyet ötöt, de kifogyott az AK.
Látom, hogy a szokásossal ellentétben elindulnak felém, na mondom van még sanszom a pisztollyal is. Kerülgetem a golyóikat, közben meg sorozom az egyiket pisztollyal. Három tárat ürítettem belé közelrõl és meg se nyikkant, végül én murdeltem meg. Hát mi a tököm már ez???
Azért ez már geciség, nem realizmus! <#boxer>#boxer>
Persze a hangulat még mindig visz mindent, de nem tudom, hány ilyen húzást bírok még ki õrjöngés nélkül.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"