S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Bár úgy vettem észre, hogy a fedezékbõl lopva kilövöldözés nem túl célravezetõ. Sokkal jobb a fedezékbõl nagy ívben kirohanó odapörkölõs, majd fejvesztve új fedezékbe ugrós verzió. Nyilván a lövéshez meg kell állni, és érdemes letérdelni is. Rohanvást nyilván nem sok értelme van pazarolni a skúlót.
Megtámadtam a tábortól délre lévõ támszpontot újra, és leszedtem a három járõrözõ tavarist. Összeszedtem a cuccot, majd nagy boldogan megyek visza a táborba. Eladom a fölös dolgokat, majd mikor kimegyek eszelõs rohangálás, lõdözés fogad. A katonák küldtek egy 10-12 fõs osztagot, hogy álljanak bosszút a társaikért 😄
Ebbõl lett egy 8-10 perces csata, a nagy részét én kaptam el. Jól sikerült, a tábori stalkerek csak egy embert vesztettek. Most nyugi van, bár nem tudom, meddig.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki annyira kivilágosítja a képet hogy este a tájat is lássa elemlámpa nélkül az kötsög mááá bocs😊))
Az egyik legkomolyabb amikor a vaksötétben csak az eget meg az ittott fénybe kerülõ dolgokat látod + amit az elemlámpával világítasz...Jön egy vihar elkezd villámlani és egy pillanatra a villámlásnál mindent látsz..Volt hogy mszkáltam hallottam hörgést meg ugatást namondom jöhetnek,stukker elõ...Nagy villámlás és volt körülöttem vagy 10-20 kutya,sokesélyem nemvolt😊
mert már 2x ujrakezdtem ezt a mellékküldtetést de sehol sem találom...
még a legelsö "megbízónktól" kaptam ezt abban a szobában ahol kezdünk
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De én arra gondolok, hogy meghaltak a társai és még nem tûnt fel neki, hogy már nincs kinek beszélni. 😊
Egy dolog a DX9 de ahogy néztem a játékhoz a minimum a gef6600...Nah ahhoz képest egy rad9600 meg kissé odébb van...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN ID.: Beegabor
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Egyik épületbe ahova bekelett lopakodni volt 1 farekesz tele piával 😄
Next PC upgrade: 2022
Lowban is akad mint a szar.Mitõl?
Na jó nem mint a sz@r,de elég rossz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az elején a gitáros csávó mindig ottvan? Csak mert indítottam egy új játékot és nincs ott, csak 2 fickó üldögél.
Meg az is érdekes, hogy eddig láttam az esõt, most meg nem látszik csak hallom.. Illetve nagyon-nagyon halványan látszik, de eddig nem ilyen volt.. Próbálkoztam állítgatni pár dolgot, de semmi...
Meg az is feltûnt, hogy egyesek megukban beszélnek. 😄 Ott ül a tûz mellett és dumál, pedig nincs ott senki. Elõszõr nem foglalkoztam vele, de mostmár a 3. ember csinálja.
De egyébként rohadt jó a játék, egyre jobban tetszik. 😄
Tudnátok segíteni hogy hogyan kell az EMUDVD-s verziót indítani?Install megvolt,crack nincs,indítanám,erre original disc could not found.
Mit csináljak?
Narancsos csoki bazzeg!
lépek is "vissza" 2012-be...<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Valakinek esetleg lenne rá ötlete?
Köszi elõre is!
Hali,
Próbáltam én is 1-2 órát, a level 2-ig jutottam visszavertem a közeli roncstelepen a banditákat, majd mivel láttam h végtelen hullámban jönnek utána, és elég esélytelen átvágtam a gyárhoz ahol megint támadtak (mondjuk ez a beszpawnolás annyira nem nyerte meg a tetszésemet, elég primkón scriptelt eddig a történet).
A pontossággal annyira nem volt eddig bajom, MP-5öt meg a AKSU-t használtam, ezekkel már lehet találni is csak célozni kell.. pisztolytól meg ne várjon sokat az ember, egy Makarovtól meg végképp ne (télleg, lesz vmi fegyvernevek Reality mod mert irritál a sok hülye fiktív név). Ha jól látom, van benne G36 is 😊
Van valahol valami FAQ hogy általánosságban mit meg hogyan kell, pl dereng valami preview h artifactot majd anomáliából lehet kinyerni - HOGYAN? Ha csavart dobálok bele attól nem sok történik, van vmi külön cucc hozzá? Fegyvert érdemes gyûjtögetni eladni, mert eddig még senki nem vette meg..
A teljesítménnyel nincs bajom, alapból 1152re és maxra raktam mindent, DX9 és szépen vitte, pedig nem extrém a config : 3500+, 1024 / 7600GT.
amúgy van ott egy válasz gomb mért nem használod? egyszerûbb
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Bocsi értem a kérdést.
Én is elötted kérdeztem a konfigom alapján és a tied legalább is a videokártya szerintem erõssebb ezért mondtam.
Hello World!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.