34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19571 Természetesen nem. -
moralosan #19570 Eredeti verziónál sem lehet betölteni patch után a mentéseket? -
#19569 Lenne egy kérdésem. Találtam egy M203 felszerelhető gránátetőt, és ha rábökök a leírásában az van hogy jó PG37-re is, de én nem tudom rászerelni. Ez mitől van ? -
#19568 Bazz,beugrottam Red Forestbe lekapcsolni a Brin scorchert.Vannak ilyen teleportáló dödgk.Ezek hogy a vérbe lehet kinyírni.Először azt hittem így halnak meg,hogy vmi fura jelensgé közepette,de csak nem akartak eltűnni. -
#19567 Pedig működik...de csak akkor ha be vagy jelentkezve... -
Kovsebi #19566 hmmmmm. Nekem nem megy ez a MP/OFF/SPAM Topik -
#19565 Eddig crackelve volt ? Ha igen, most milyen törést használsz? -
#19564 1. mentéseid nem működnek innentől
2. tedd fel a cracket, warez topikban van -
djkee #19563 nem ez Yantaron van.. ennek a csávónak kellene adni a védiruhát meg a küldit -
#19562 huuu bakker
felraktam a pathet és nem indul a gamma
há mé???? -
moralosan #19561 Ha most ez az a rész: van pár méterre egy alagút, ott menj végig, vigyázz a tűzcsapdákkal, aztán várd be a dokit. Ennyi. -
ingy3nfr3g #19560 hát nekem érdekes vége lett
a fás agyasságot tolta be
nekem sem volt ghost meg semmi, mondjuk izekre löttem mindent az erőműben csoda, hogy a kristály egyben maradt :) -
djkee #19559 Nem működik sehogysem... nem beszél Sakharov. :(. Pls.: valaki ha tud vmi megoldás írjon... vagy esetleg nincs vkinek egy ehhez közeli mentése? Megköszönném... Bocsi h ilyen sűrűn írok de már megőrít ez a sz*r teljesen:@ -
il #19558 Rohanj be a telepre,egyből a proffhoz és közben ne nyirj ki senkit.....és fogsz tudni vele tracsizni...:) -
DeviloftheHell #19557 :D -
haxoror #19556 Rögtön a video után sprintelj el hozzá, ne állj meg lövöldözni hanem csak rohanj és ha kell heal-eld magad!
Aztán kempelj le az ajtóból mindenkit aki be akar jönni!
Ezzel a módszerrel az összes megmentős küldetést meg lehet csinálni. -
MrAndree #19555 Na figyu elmondom. Van egy olyan a windowsban hogy start menü, azt megnyitod és a programok között megkeresed a stalkert. Lesz egy olyan lehetőség hogy uninstall. Arra kattints és jó lesz. -
#19554 hi naaz ajtó melyikel nyilík?? Hogz menyek ki. Mindig kíír egz kockába valmi szöveget, A fósert nem tom szétlőnni se.
-
#19553 -
#19552 mikor a feljövök a föld alól a 3. pályán utána a feladat Mole-t megmenteni!
Na de!oda sem érek és már ki is nyírják....
hogy lehet megcsinálni?
help priviben pls!
köszi -
MrAndree #19551 Nekem is halott volt Ghost és éppen egy ilyen agybaszkuráló dög nézegette a hulláját meglehetősen közelről. Roppant intim és romantikus jelenet volt aminek egy gránát és két AK sorozat vetett véget. :) -
djkee #19550 van.. néha meg is jelenik alul a felirat "To talk press 'F'" vagy vmi hasonló... de semmi... jah és a célkereszt sárga... esetleg valakinek nincs egy majdnme ezutáni mentése? :S -
#19549 Célkereszt rajt van,amikor próbálsz dumálni vele? -
djkee #19548 Még midnig nem tudok beszélni prof. Sakharovval:S. Csak áll és áll, de nem akar beszélni hiába nyomkodom az 'F'-et. Próbáltam már mindent, visszatölteni korábbi mentést, újraindítás, reinstall... de semmi :S Pls. valaki segítsen -
#19547 Biztos szívrohamot kapott a hírtől,hogy arra tartasz! -
#19546 Én is csak lesek :D
Nem nyirtam ki senkit,csak 3 gépet kellet kiütnöm.Vagy az volt Ghost ? -
gettobuxa #19545 oké kössz :)
ugy berugtam hogy célozni se tudok :D -
haxoror #19544 Mi ez a ghost kinyírása cucc? Már nem először olvasom.
nálam már rég halott volt mire odaértem... -
#19543 Aha,ghost kinyírása után,kell leesni a lyukon és az említett csatornában lehet továbbmenni,nem lehet eltévedni! Ha jól emlékszem ott volt a járatban egy nagydarab egyszemű akármi! -
haxoror #19542 Nem az egész területt fertőzött, ne menj a szemétkupacok közelébe (btw mondják is neked...) -
haxoror #19541 thx!
(be se mentem a freedom bázisra, na majd a következő játékban megszerzem!) -
Szabi1991 #19540 van egy terem teli számitógépekkel , ott volt az asztalon egy papír azt felvettemm , és bezárodott az ajtó , és lett egy tonna láthatatlan tűzforrás (anomália) -
#19539 Nem 3 izé volt,hanem 1 manipulálós pszihószörny meg Ghost. -
gettobuxa #19538 sziasztok!
itt vagyok a garbage-ben, segítettem visszaverni a banditákat. amikor továbbmegyek egy fertőzött terület jön, itt már kéne hogy legyen valami speckóbb mellénynek? vagy csak artifact-ekkel kell túlvészelnem ezt a szakaszt? -
#19537 köszönjük -
#19536 őő,azóta azon agyalok ,ugyanis nem emlékszem semmi ilyesmire,pedig tegnap volt :O
amikor kilöttem,azt a három... "izét",ami a feladat volt,egy hasadékon át leugrottam,vmi csatornarendszerbe,onnantól meg már egyértelmü,csak egy út van -ki a szabadba.
De lehet már keverem a szezont a fazonnal -
imilee #19535 Hi! Tudna valaki segiteni elkadtam azon a pály részen amikor shadow walley labor lejáratát kell megtalálni. sehogy sem találom.segitsetek please. -
#19534 Off topikba feldobtam a patch és az új crack linkjét! -
haxoror #19533 -
pirosBoci #19532 ott van faqban hogy a patch et fel teszed akkor a mentések nme lesznek jok de mind1...