34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Falabu #19571
    Természetesen nem.
  • moralosan
    Eredeti verziónál sem lehet betölteni patch után a mentéseket?
  • Kicsirigo
    Lenne egy kérdésem. Találtam egy M203 felszerelhető gránátetőt, és ha rábökök a leírásában az van hogy jó PG37-re is, de én nem tudom rászerelni. Ez mitől van ?
  • berlinboy6329
    Bazz,beugrottam Red Forestbe lekapcsolni a Brin scorchert.Vannak ilyen teleportáló dödgk.Ezek hogy a vérbe lehet kinyírni.Először azt hittem így halnak meg,hogy vmi fura jelensgé közepette,de csak nem akartak eltűnni.
  • Hassan B
    Pedig működik...de csak akkor ha be vagy jelentkezve...
  • Kovsebi
    hmmmmm. Nekem nem megy ez a MP/OFF/SPAM Topik
  • rage
    Eddig crackelve volt ? Ha igen, most milyen törést használsz?
  • DJ Skyline
    1. mentéseid nem működnek innentől
    2. tedd fel a cracket, warez topikban van
  • djkee
    nem ez Yantaron van.. ennek a csávónak kellene adni a védiruhát meg a küldit
  • crazyclone
    huuu bakker
    felraktam a pathet és nem indul a gamma
    há mé????
  • moralosan
    Ha most ez az a rész: van pár méterre egy alagút, ott menj végig, vigyázz a tűzcsapdákkal, aztán várd be a dokit. Ennyi.
  • ingy3nfr3g
    hát nekem érdekes vége lett
    a fás agyasságot tolta be
    nekem sem volt ghost meg semmi, mondjuk izekre löttem mindent az erőműben csoda, hogy a kristály egyben maradt :)
  • djkee
    Nem működik sehogysem... nem beszél Sakharov. :(. Pls.: valaki ha tud vmi megoldás írjon... vagy esetleg nincs vkinek egy ehhez közeli mentése? Megköszönném... Bocsi h ilyen sűrűn írok de már megőrít ez a sz*r teljesen:@
  • il
    Rohanj be a telepre,egyből a proffhoz és közben ne nyirj ki senkit.....és fogsz tudni vele tracsizni...:)
  • DeviloftheHell
    :D
  • haxoror
    Rögtön a video után sprintelj el hozzá, ne állj meg lövöldözni hanem csak rohanj és ha kell heal-eld magad!
    Aztán kempelj le az ajtóból mindenkit aki be akar jönni!

Ezzel a módszerrel az összes megmentős küldetést meg lehet csinálni.
  • MrAndree
    Na figyu elmondom. Van egy olyan a windowsban hogy start menü, azt megnyitod és a programok között megkeresed a stalkert. Lesz egy olyan lehetőség hogy uninstall. Arra kattints és jó lesz.
  • macskássy
    hi naaz ajtó melyikel nyilík?? Hogz menyek ki. Mindig kíír egz kockába valmi szöveget, A fósert nem tom szétlőnni se.
  • Glpetyus
  • oneal1
    mikor a feljövök a föld alól a 3. pályán utána a feladat Mole-t megmenteni!
    Na de!oda sem érek és már ki is nyírják....

hogy lehet megcsinálni?
    help priviben pls!

köszi
  • MrAndree
    Nekem is halott volt Ghost és éppen egy ilyen agybaszkuráló dög nézegette a hulláját meglehetősen közelről. Roppant intim és romantikus jelenet volt aminek egy gránát és két AK sorozat vetett véget. :)
  • djkee
    van.. néha meg is jelenik alul a felirat "To talk press 'F'" vagy vmi hasonló... de semmi... jah és a célkereszt sárga... esetleg valakinek nincs egy majdnme ezutáni mentése? :S
  • dante3
    Célkereszt rajt van,amikor próbálsz dumálni vele?
  • djkee
    Még midnig nem tudok beszélni prof. Sakharovval:S. Csak áll és áll, de nem akar beszélni hiába nyomkodom az 'F'-et. Próbáltam már mindent, visszatölteni korábbi mentést, újraindítás, reinstall... de semmi :S Pls. valaki segítsen
  • dante3
    Biztos szívrohamot kapott a hírtől,hogy arra tartasz!
  • Glpetyus
    Én is csak lesek :D
    Nem nyirtam ki senkit,csak 3 gépet kellet kiütnöm.Vagy az volt Ghost ?
  • gettobuxa
    oké kössz :)
    ugy berugtam hogy célozni se tudok :D
  • haxoror
    Mi ez a ghost kinyírása cucc? Már nem először olvasom.

nálam már rég halott volt mire odaértem...
  • dante3
    Aha,ghost kinyírása után,kell leesni a lyukon és az említett csatornában lehet továbbmenni,nem lehet eltévedni! Ha jól emlékszem ott volt a járatban egy nagydarab egyszemű akármi!
  • haxoror
    Nem az egész területt fertőzött, ne menj a szemétkupacok közelébe (btw mondják is neked...)
  • haxoror
    thx!

(be se mentem a freedom bázisra, na majd a következő játékban megszerzem!)
  • Szabi1991
    van egy terem teli számitógépekkel , ott volt az asztalon egy papír azt felvettemm , és bezárodott az ajtó , és lett egy tonna láthatatlan tűzforrás (anomália)
  • berlinboy6329
    Nem 3 izé volt,hanem 1 manipulálós pszihószörny meg Ghost.
  • gettobuxa
    sziasztok!
    itt vagyok a garbage-ben, segítettem visszaverni a banditákat. amikor továbbmegyek egy fertőzött terület jön, itt már kéne hogy legyen valami speckóbb mellénynek? vagy csak artifact-ekkel kell túlvészelnem ezt a szakaszt?
  • DJ Skyline
    köszönjük
  • Glpetyus
    őő,azóta azon agyalok ,ugyanis nem emlékszem semmi ilyesmire,pedig tegnap volt :O
    amikor kilöttem,azt a három... "izét",ami a feladat volt,egy hasadékon át leugrottam,vmi csatornarendszerbe,onnantól meg már egyértelmü,csak egy út van -ki a szabadba.
    De lehet már keverem a szezont a fazonnal
  • imilee
    Hi! Tudna valaki segiteni elkadtam azon a pály részen amikor shadow walley labor lejáratát kell megtalálni. sehogy sem találom.segitsetek please.
  • dante3
    Off topikba feldobtam a patch és az új crack linkjét!
  • haxoror
  • pirosBoci
    ott van faqban hogy a patch et fel teszed akkor a mentések nme lesznek jok de mind1...