S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
bent is van!

Ha jóltom a 9600 DX9b idõkben készült így niccs a dx9c-hez fullsupp...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

na azt énse találom...
Voltan
Kezdek belejönni a dologba. Lassan visszaáll az agyam az Operation Flashpoint-os stratégiára.

Bár úgy vettem észre, hogy a fedezékbõl lopva kilövöldözés nem túl célravezetõ. Sokkal jobb a fedezékbõl nagy ívben kirohanó odapörkölõs, majd fejvesztve új fedezékbe ugrós verzió. Nyilván a lövéshez meg kell állni, és érdemes letérdelni is. Rohanvást nyilván nem sok értelme van pazarolni a skúlót.

Megtámadtam a tábortól délre lévõ támszpontot újra, és leszedtem a három járõrözõ tavarist. Összeszedtem a cuccot, majd nagy boldogan megyek visza a táborba. Eladom a fölös dolgokat, majd mikor kimegyek eszelõs rohangálás, lõdözés fogad. A katonák küldtek egy 10-12 fõs osztagot, hogy álljanak bosszút a társaikért 😄
Ebbõl lett egy 8-10 perces csata, a nagy részét én kaptam el. Jól sikerült, a tábori stalkerek csak egy embert vesztettek. Most nyugi van, bár nem tudom, meddig.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maximus4
Na gratulálok.Sorba vettem föl a munkákat,mindíg máshova rohangáltam mint kellett volna,aztán egyszer csak kiírta sorba vagy 5 melóra,hogy buktam.Baromi ügyes vagyok.Inkább kezdem elõlrõl<#lama>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sephi
Bexarok. A jatek ugy megy mint a zsir de minden inditasnal 4-5 percet tolt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

oneal1
én egy másik résznél láttam egy gitározó ipsét😊

!Forza Ferrari!

Monnyuk elkég para lenne elemlámpa nélkül,fõleg este rohangálni..😊
Aki annyira kivilágosítja a képet hogy este a tájat is lássa elemlámpa nélkül az kötsög mááá bocs😊))
Az egyik legkomolyabb amikor a vaksötétben csak az eget meg az ittott fénybe kerülõ dolgokat látod + amit az elemlámpával világítasz...Jön egy vihar elkezd villámlani és egy pillanatra a villámlásnál mindent látsz..Volt hogy mszkáltam hallottam hörgést meg ugatást namondom jöhetnek,stukker elõ...Nagy villámlás és volt körülöttem vagy 10-20 kutya,sokesélyem nemvolt😊

vki mondja már hogy találom a Pseudodog (vagy vmi ilyesmi) farkát
mert már 2x ujrakezdtem ezt a mellékküldtetést de sehol sem találom...
még a legelsö "megbízónktól" kaptam ezt abban a szobában ahol kezdünk

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

wantonly
Lehet. 😄

De én arra gondolok, hogy meghaltak a társai és még nem tûnt fel neki, hogy már nincs kinek beszélni. 😊
DJ Skyline
kösz, megy be a FAQ-ba!

SM3 hiány?😊
Egy dolog a DX9 de ahogy néztem a játékhoz a minimum a gef6600...Nah ahhoz képest egy rad9600 meg kissé odébb van...

mila69en
áhhh ez kész ezen most tényleg kiakadtam😄D most tényleg hangosan röhögök itt😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

rage
Trainer

Hátha érdekel valakit.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

mila69en
azért mert nem! kérdezd meg a készítõket😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Seth
najó ,akkor most körbe lehet röhögni <#miaz>, azt hittem azt is úgy kell venni (multiból ez maradt meg pfff ^^), láttam hogy ott van controlsban az L, de eszembe se jutott kipróbálni, mert modom nincs nékem olyanom még , jaj de kínos ^^

PSN ID.: Beegabor

mila69en
hát lehet bevan már csavarodva ott a zonában😄 azért beszél magában😊

berlinboy6329
De dx9-es!Akkor miért nem tudnék dx9-ben játszani?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Az elején egyszerre csomo feladatot vettem fel azt mászkálás során szépen bukom is õket a francba no mindegy van bõven küldi.

Egyik épületbe ahova bekelett lopakodni volt 1 farekesz tele piával 😄

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Érdekes,nekem 2400 AMD,768 DDR Radeon 9600 256MB

Lowban is akad mint a szar.Mitõl?

Na jó nem mint a sz@r,de elég rossz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gyenge videókari?😊

minimize
L
<#email>

No one can stop Death!

wantonly
Találtam egy-két érdekes jelenséget.

Az elején a gitáros csávó mindig ottvan? Csak mert indítottam egy új játékot és nincs ott, csak 2 fickó üldögél.

Meg az is érdekes, hogy eddig láttam az esõt, most meg nem látszik csak hallom.. Illetve nagyon-nagyon halványan látszik, de eddig nem ilyen volt.. Próbálkoztam állítgatni pár dolgot, de semmi...

Meg az is feltûnt, hogy egyesek megukban beszélnek. 😄 Ott ül a tûz mellett és dumál, pedig nincs ott senki. Elõszõr nem foglalkoztam vele, de mostmár a 3. ember csinálja.

De egyébként rohadt jó a játék, egyre jobban tetszik. 😄
Helló!
Tudnátok segíteni hogy hogyan kell az EMUDVD-s verziót indítani?Install megvolt,crack nincs,indítanám,erre original disc could not found.
Mit csináljak?

Narancsos csoki bazzeg!

berlinboy6329
Éredkes ez a grafikai beállítás.Mi a jó életért nem tudom átváltani static light-ról a beállítást?+nem enged még néhány doglot bekapcsolni sem.

mila69en
hja ez engem is zavar:/ anomália ide anomália oda az úton lehetne közlekedni simán😞 meg amúgyis jó lenne elütni pár gyengearcút<#hehe>

mila69en
elemlámpát?<#wilting> nyomd meg az L betüt😄

A kiadó mindenesetre elmehet a picsbe a jármûellenességével a legidegölõbb amikor valkagig fegyverekkel tele gyalog kell visszagangolni az alapkereskedõig pénzéééé meg az adott küldik jutalmáért...

Seth
whaa, honnan szerezzek elemlámpát??? lent vakondokolok a csatornában 😄

PSN ID.: Beegabor

minimize
vannak hibák, de engem megfogott.
lépek is "vissza" 2012-be...<#eljen>

No one can stop Death!

Szóval akkor nem én vagyok a hülye?

Hjoh csak kicsit idegesítõ,legalább egy fél nap eltelne vagy vmi...nem 1 perc...Volt hogy megdícsértek hogy sikerült a pucolás elindultam kifelé és mielött kiértem volna már özönlöttek be és pitsánlõttek....Meg lepucoltam egy ajtó mögötti teret átmentem ajtóhoz sehol senki elkezdtem a hullagyalázást erre egyszercsak lõnek megfordulok és ahol eddig senki na ott most 4 új ember...

Noninnyó
Nem rossz. Prof adta védõruhában berohantam mint atom a sugárzós telepre, és mire leért volna az élet nullára, épp kérdezte, hogy next level? Mondom persze. Lõszer már semmi nincs, de monszták meg lövöldözõs csávókból van dögivel. Hát igaz: this file cannot be run in god mode 😊)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

PÜ ment

PTW
majd talán egy patch-ben, talán megoldják a sorround hang támogatást is audigy 2-tõl felfele... stb stb...

LegionarR
Nem, de így legalább van értelme visszamenni az elõzõ mapokra cuccolni....

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Sziasztok! Az egér beállításában kérnék segítséget. Logitech MX-518-as va, és mint minden FPS játékban, szeretném használni az oldalsó gombokat. De itt sem a Logitech driverrel, sem anélkül nem megy, semmit sem tudok hozzárendelni a gombokhoz.
Valakinek esetleg lenne rá ötlete?
Köszi elõre is!

Hali,

Próbáltam én is 1-2 órát, a level 2-ig jutottam visszavertem a közeli roncstelepen a banditákat, majd mivel láttam h végtelen hullámban jönnek utána, és elég esélytelen átvágtam a gyárhoz ahol megint támadtak (mondjuk ez a beszpawnolás annyira nem nyerte meg a tetszésemet, elég primkón scriptelt eddig a történet).

A pontossággal annyira nem volt eddig bajom, MP-5öt meg a AKSU-t használtam, ezekkel már lehet találni is csak célozni kell.. pisztolytól meg ne várjon sokat az ember, egy Makarovtól meg végképp ne (télleg, lesz vmi fegyvernevek Reality mod mert irritál a sok hülye fiktív név). Ha jól látom, van benne G36 is 😊

Van valahol valami FAQ hogy általánosságban mit meg hogyan kell, pl dereng valami preview h artifactot majd anomáliából lehet kinyerni - HOGYAN? Ha csavart dobálok bele attól nem sok történik, van vmi külön cucc hozzá? Fegyvert érdemes gyûjtögetni eladni, mert eddig még senki nem vette meg..

A teljesítménnyel nincs bajom, alapból 1152re és maxra raktam mindent, DX9 és szépen vitte, pedig nem extrém a config : 3500+, 1024 / 7600GT.

Csak én vagyok abban a kitüntetett szerepben hogy néha az elen látványosan újratermelõdik (1 perce letisztított terepre visszatérve ugyanúgy hemzsegnek),és néha a semmibõl elémszór ellent? (például az iratért betörve a katonákhoz ittott elõfordult...) ???

mila69en
neki aza verzió van, amelyik nem csernobilba játszódik hanem kubába<#idiota>
amúgy van ott egy válasz gomb mért nem használod? egyszerûbb

koschwarz
azért a bf2 topicját ez sose fogja utolérni<#ejnye1><#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szerintem a vistán jobban kéne mennie mint az xp-n. és mennyi külömbség láccana a stalkeren.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

sakal6!
Bocsi értem a kérdést.
Én is elötted kérdeztem a konfigom alapján és a tied legalább is a videokártya szerintem erõssebb ezért mondtam.
Casper007
jah, bocs. De tényleg.

Hello World!

Casper007
De ez hülyeség, mármint a fejlesztõk részérõl. Ha valakinek elindul DirectX9-ben, akkor miért teszi át 8-ba? Nekem pedig úgy tûnik, nem megy, és így kéne átállítanom.

Hello World!

DJ Skyline
áztámindenit, hagy ne kelljen még 20x elmondanom, hogy hol csacsogjatok a warezról, játék elindításával kapcs.

LegionarR
Jah... Jelenleg a S.T.A.L.K.E.R. fóruma az elsõ az SG-n, akkora itt a forgalom...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

xp 1600+,768ram,ti4200 mediumon simán😊

Bocsi a 15757-ben hülyeséget irtam mind a két file-t ki kell vésni. Az mds-t is

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

buldozer99
vistan szarul...
xp-t tedd fel😄

Forca Barca