S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit csináljak vistán a starforce miatt nem indul.
Tud valaki egy starforce kódot.
Az elején vagyok amikor el kell menni a stalkerekkel az elsõ "találkozóhelyre" ahol le kell lõni a feketéket na szóval értitek...
ott vagyok mindenkit kilõttem egyedül vagyok nincs már társam meghaltak szegények. mit kell most csinálni a térképen semmi nem mozog van egy zöld kör benne egy + jel. mit kell csinálni valami flash feliratot dobott volna be az mi???
Help ! ! !
Quest neve: Get a part of a monster body.
És egy pseudodog farkát kéne megszerezni. Valaki nem tudja hogy a kezdõ terülten van?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szal ez néha qrva nagy öngól a fejlesztõktõl, meg elvileg arról is volt szó, hogy aludni kell és vigyázni hogy ezt hol tesszük stbstb.
Na mind1, de ha ezekre gondolva kicsit elszomorodok.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Veteranon inditottam el gondoltam az a normal fokozat, de szo szerint 4x testen vagy fejen lovom sorettessel /nem a jatek elejen levo enemyket/ kb osszeer a ket ember olyan kozelrol aztan ram mosolyog es egy sorozottal kinyir... jatszhatatlan, persze igy igen jol meg lehet novelni a jatekidot, hogy fel oraig tart, mig kinyirsz par embert egy kis teruleten, de nem ezzel kellett volna megoldaniuk. Visszatettem easyre, de szerintem mar nem veszi figyelmbe a jatek menet kozbeni valtast, ugyanugy halhatatlanok, ugyanugy atlonek a falon, ugyaungy en meg nem latom oket a sarokrol ok mar lelonek stb.
Oroszokra jellemzo ez a tulzasba vitt csalo "a.i" par jatekban mar meg lehetett csodalni 😊 igy konnyebb elhitetni, hogy milyen ugyes, okos a gep, kar, hogy ez nem igaz.
De a sok negativ dolog ellenere, egszeruen lenyugozo az atmoszferaja, bizonyos helyeken a grafikan es csak amulok bamulok, ez a ket dolog eleg is, hogy eletemben szerintem eloszor trainert hasznaljak, hogy korbenezzek benne.
szerintem
3Ds MAX :)
amúgy az installnál az utolso pont piros volt valami 1024 files vagy mi amit nemtok hogy mi lehet de talán az nem elég
nemtudom nagyon idegersitõ hogy ilyen textura hibák vannak benne és szerintem kéne menjen
szal pliiz szoljatok ha radeon 9200 al nyomjátok
thanx !
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
én véleményem az hogy nagyon hangulatos a játék kisebb nagyobb hibákat leszámítva... mostanába azt veszem észre hogy az emberek a hordok felett melegednek, fekve holtan 😄 nekem teccik bár picit zavaro 😊
aztán másik bug ami nem igazán tetszett, hogy amikor a Dutysok megkértek hogy öljem meg a freedomosok mesterlövészét mentettem egyet és beséltem a freedomosok vezetõjével, mondtam neki hogy segítek meg ilyenek, erre eccer csak fogta magát és elkezdett engem lõni(nem mondtam neki semmi rosszat), aztán visszatöltöttem a játékot nos mindenki harciállásba volt igaz nem támadtak, de elkezdték támadni a dutysokat, eléggé kellett aztán sietnem, hogy le is adjam a questet meg fel is vegyem az ujjat... na mindegy kiirtottam aztán az egész freedom bázist nos most van jo kis gp37 em (g36) meg bele 500gojo, mit ne mondjak szorja az áldást rendesen 😊
amugy nem tom hogy mért van az embereknek problémájuk akadással, nekem már vagy 4éves gépem van (intel pentium 4 3GHz, 1,76giga ram, és egy ati 9600xt 256MB graf kártya, hozzá meg be van rakva 3 giga virtuális memoria és akadás nélkül megy a játék high on DX 8ba és szserintem nagyon jol néz ki)
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Én is kipróbáltam. Nálam 1280*1024 full grafikán nem akadt. Van 2 GB rendes ramom, meg az alap swap amit a telepítõ csinált.
Nálam is elõjött a lövöm de nem hal meg. Értem én hogy páncél van rajtuk, de a fejükön is? 😄
Grafika gyönyörû de bugos. Pl amikor visszamegyek az öreghez akkor a fa árnyéka lent látszik a pincébe.
MEg ok hogy összetett, de lehetne vmi rendesebb tutorial. MErt nem vágni mindent elsõre.
Nekem nagyon bejön a dolog bár angoltudás híján csak érzésre nyomom, nem tudom helyesen csinálom -e a dolgokat de szerintem jó úton haladhatok mert már az 5. vagy 6. betöltésen vagyok túl.
A földalatti bunkerben a láthatatlan szörny elég para és egy kis idõbe tellett míg rájöttem, hogy a rádioaktív táborból simán csak vissza kell indulni... Szal jó kis game, remélem lesz majd hozzá magyarítás valamikor és azzal is végig játszhatom!
Néha k*rva sokat kell gyalogolni:S😄
Forca Barca
#15885-re ment,félrenyomtam :S
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
@
Másik az a Moe gyerek.. megmentem a telepet, mászkálok ide-ida, találok egy questet ami visszairányít hozzá, persze eltünt a picsbe, valszleg kilyuggatták.
Nem is érdekel nagyon a dolog, így valósághübb meg fílingesebb, legalább többször végigjátszható <#zavart1>#zavart1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Így karakterünk több cuccot is tud majd egyszerre hordani.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ez nekem 30 kiló. Sztem neked az a bajod, hogy kb 1000-2000 muníciót pakoltál be 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
amikor gyorsitottam az idön akkor irta ki hogy failed(kb 2-2,5 órát tekerhettem)
azt gyorsan quickload-oltam és igyekeztem vissza a legelejére
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mellesleg: én csak az elõbb próbáltam ki. az elején a dörzsölt pasas dumál hozzám. kimegyek, kint egyik stalker sem szólal meg csak egy "hangtalan" párbeszédpanel van ha dumálni akarok. hüje kérdés, de ez tényleg így van, ne gyanakodjak valami hibára?<#ticking>#ticking>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
teljesitettem majdnem mindet..mentem volna a fö misszón tovább csak szar idö volt, tekertem egy kicsit és láttam hogy kiirta az összesre hogy failed 😄
nah gyorsan fazt spuriztam vissza a legelejére 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n