S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beszéld meg hogy nyissa ki az ajtót - gyere fel a lépcsõn onnantól már egyértelmû a dolog.

Sziasztok!
Mit csináljak vistán a starforce miatt nem indul.
Tud valaki egy starforce kódot.
gyors help!!

Az elején vagyok amikor el kell menni a stalkerekkel az elsõ "találkozóhelyre" ahol le kell lõni a feketéket na szóval értitek...

ott vagyok mindenkit kilõttem egyedül vagyok nincs már társam meghaltak szegények. mit kell most csinálni a térképen semmi nem mozog van egy zöld kör benne egy + jel. mit kell csinálni valami flash feliratot dobott volna be az mi???

Help ! ! !

Faki
Ezt már nem hiszem el <#vigyor>

Még az elején van egy quest amit nem tudok megcsinálni, mert még csak most vettem észre hogy a mellék questeket idõre kell megcsinálni és nincs idõm keresgélni mert lejár az idõ.

Quest neve: Get a part of a monster body.

És egy pseudodog farkát kéne megszerezni. Valaki nem tudja hogy a kezdõ terülten van?

Sland
Én is itt tartok 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

manoG
Jó estét!
Mit kell itt csináni az elején, itt csereberélek az öreggel oszt semmi...

Faki
Hja van 1-2 hülyeség benne, ezzel a spawnolásokkal nekem is néha tele a tököm. Igaz 1-2 helyen megoldották azzal, hogy helik hozták be a népet, de legtöbbször a semmibõl történik. Legidegesítõbb a freedomosok bázisa volt, ahol nagy nehezen letakarított bázis közepére benyom a gép 10-15 enemyt, én meg baszhatom a hullák kifosztását..
Szal ez néha qrva nagy öngól a fejlesztõktõl, meg elvileg arról is volt szó, hogy aludni kell és vigyázni hogy ezt hol tesszük stbstb.
Na mind1, de ha ezekre gondolva kicsit elszomorodok.

Maximus4
Strelok a bázisról kimegyek akkor jobbra van?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

alma2
Az egy dolog, hogy igertek fut es fat a fejlesztok kb max az 1/3-at csinaltak meg, meg igy is elvezetes jatek lett. Elo vilag, hahaha random bedobal mindig par emberket egy kijelolt helyre, bezzeg, ha egy masik jatek csinalja ezt, hogy a hatadmoge pakol egy enemyt csak ugy a semmibol, mindenki anyazik, mekkora egy fos nem realis, itt meg jo kis reklamdumaval beetetik a nepet. Kb olyan szinten buta a jatekban az npc-k, a legrosszabb mmoprgben nem talalkoztam ilyennel. Az a harom mozzanatuk is bele van egetve, na mindegy ez legyen a legkisebb baj. De az hogy 3 centirol se er semmit a soretes puska eleg szomoru, persze csak nekem a gep barhonnan lelo vele. Vegtelen loszerrel lovoldoz az mar csak hab a tortan, majd elveszem a puskajukat es ures meg szomorubb, mar csak kaviccsal dobalom oket, na meg van 1000 pisztoly golyom semmire nem jo, max az elejen. Felvasaroltam a loszert, kiszedtem a megjelolt helyekrol is, de amikor egyedul irtok 10 embert, ha csak nem szorulnak be valahova, ahol segit a granat nem sokat tudok csinalni...csak az a rohadt unalmas szoszmotolessel kinyirom oket.
Veteranon inditottam el gondoltam az a normal fokozat, de szo szerint 4x testen vagy fejen lovom sorettessel /nem a jatek elejen levo enemyket/ kb osszeer a ket ember olyan kozelrol aztan ram mosolyog es egy sorozottal kinyir... jatszhatatlan, persze igy igen jol meg lehet novelni a jatekidot, hogy fel oraig tart, mig kinyirsz par embert egy kis teruleten, de nem ezzel kellett volna megoldaniuk. Visszatettem easyre, de szerintem mar nem veszi figyelmbe a jatek menet kozbeni valtast, ugyanugy halhatatlanok, ugyanugy atlonek a falon, ugyaungy en meg nem latom oket a sarokrol ok mar lelonek stb.
Oroszokra jellemzo ez a tulzasba vitt csalo "a.i" par jatekban mar meg lehetett csodalni 😊 igy konnyebb elhitetni, hogy milyen ugyes, okos a gep, kar, hogy ez nem igaz.
De a sok negativ dolog ellenere, egszeruen lenyugozo az atmoszferaja, bizonyos helyeken a grafikan es csak amulok bamulok, ez a ket dolog eleg is, hogy eletemben szerintem eloszor trainert hasznaljak, hogy korbenezzek benne.

szerintem

Blinkye
O wazze. nézztem már ott,de csak felületesen 😄

3Ds MAX :)

Az égõ helikopternél kell lemenni az alagutba. Egy konténerben van.

Blinkye
Van egy küldi,mikor valami családi stukkert kell megkeresni és visszavinni a bárba. Odamentem ahol jelöli,de nemtalálom.. valaki nem vágja hol van?

3Ds MAX :)

Csá all!Vki nem tudja mi ott az ajtónál a szám kód?
crazyclone
nah jo látom ebbõl semmi nem lesz de ha azér mégis megy valakinek radeon 9200 al már csak azér is mert az installnak elég volt az szoljon lássuk még érdemese kinloodni vele
amúgy az installnál az utolso pont piros volt valami 1024 files vagy mi amit nemtok hogy mi lehet de talán az nem elég
nemtudom nagyon idegersitõ hogy ilyen textura hibák vannak benne és szerintem kéne menjen
szal pliiz szoljatok ha radeon 9200 al nyomjátok
thanx !

LegionarR
Te komolyan nem látsz semmit amit a bannerr alá írtak?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

erx13
nah én is olvasgattam 😄, vannak itt érdekes dolgok
én véleményem az hogy nagyon hangulatos a játék kisebb nagyobb hibákat leszámítva... mostanába azt veszem észre hogy az emberek a hordok felett melegednek, fekve holtan 😄 nekem teccik bár picit zavaro 😊
aztán másik bug ami nem igazán tetszett, hogy amikor a Dutysok megkértek hogy öljem meg a freedomosok mesterlövészét mentettem egyet és beséltem a freedomosok vezetõjével, mondtam neki hogy segítek meg ilyenek, erre eccer csak fogta magát és elkezdett engem lõni(nem mondtam neki semmi rosszat), aztán visszatöltöttem a játékot nos mindenki harciállásba volt igaz nem támadtak, de elkezdték támadni a dutysokat, eléggé kellett aztán sietnem, hogy le is adjam a questet meg fel is vegyem az ujjat... na mindegy kiirtottam aztán az egész freedom bázist nos most van jo kis gp37 em (g36) meg bele 500gojo, mit ne mondjak szorja az áldást rendesen 😊
amugy nem tom hogy mért van az embereknek problémájuk akadással, nekem már vagy 4éves gépem van (intel pentium 4 3GHz, 1,76giga ram, és egy ati 9600xt 256MB graf kártya, hozzá meg be van rakva 3 giga virtuális memoria és akadás nélkül megy a játék high on DX 8ba és szserintem nagyon jol néz ki)

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Üdv!
Én is kipróbáltam. Nálam 1280*1024 full grafikán nem akadt. Van 2 GB rendes ramom, meg az alap swap amit a telepítõ csinált.
Nálam is elõjött a lövöm de nem hal meg. Értem én hogy páncél van rajtuk, de a fejükön is? 😄
Grafika gyönyörû de bugos. Pl amikor visszamegyek az öreghez akkor a fa árnyéka lent látszik a pincébe.
MEg ok hogy összetett, de lehetne vmi rendesebb tutorial. MErt nem vágni mindent elsõre.

Hali!
Nekem nagyon bejön a dolog bár angoltudás híján csak érzésre nyomom, nem tudom helyesen csinálom -e a dolgokat de szerintem jó úton haladhatok mert már az 5. vagy 6. betöltésen vagyok túl.
A földalatti bunkerben a láthatatlan szörny elég para és egy kis idõbe tellett míg rájöttem, hogy a rádioaktív táborból simán csak vissza kell indulni... Szal jó kis game, remélem lesz majd hozzá magyarítás valamikor és azzal is végig játszhatom!

buldozer99
Remélem lesz valami Patch a vezethetõ jármûvekre...
Néha k*rva sokat kell gyalogolni:S😄

Forca Barca

ne lödd hanem fizesd le öket

#15885-re ment,félrenyomtam :S

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Lehet hogy hülyeséget kérdezek.De veszettül akad a gépemen.Pedig Intel pentium 4 3000 1giga ram geforce7600GT De a faqban azt irja hogy 10 giga szabad hely.Telepités után is kell ennyi szabad hely.Mert ha igen akkor ez a baj.HELP
LegionarR
Na meg ott a !!!F.A.Q.!!! is...

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nincs valakinek valami jó trainer-e vagy cheat-je a gamehoz???

LegionarR
Az arénát rajtam kívül próbálta már valaki? Egész hangulatos...

armageddon666
Nah. Megvan a gém. Játszottam vele... még butítani kéne a grafon mert élvezhetetlenül szaggat :K de nemmindig ... van hogy absolut nem... 4 giga virtuális memó van és 1 giga rendes... lehet kéne a 2 :\ de azis lehet hogy nem swap miatt szaggat... aztán soxxor fagy, újraindul, volt már kékhalál is... így játékélményrõl nem tudok igazán mit mondani de úgy jónak tûnik 😊) Haver aki úgyállt neki hogy nah egy túlrajongott gagyi gém de nézzük meg, azt aszondja "egész jó :K" ez nála azt jelenti hogy bejön neki 😄 Én most ott vok hogy valami hídon kéne átmenni de nemtom megölni a védõket :\ van a kécsövû pukkám meg 2 géppityu meg kippittoly dehát véletlen sem találnak... alacsonygugolás és célzás és akkor is mellémegy a golyó... és nincselég... és sokanvannak... -.-

@

Faki
Ez hogy a világ él ez qrva jó dolog, illetve az is hogy gyilkolásznak a stalkerek, akkor is ha közelben se vagyok. Nade történt az hogy Wolf gyerekkel még 1x se dumáltam, amikor rátaláltam a skacra, fejjel lefelé egy lángoló hordóból állt ki. Elég gáz, úgy cibáltam ki onnan, persze a küldiét is buktam.
Másik az a Moe gyerek.. megmentem a telepet, mászkálok ide-ida, találok egy questet ami visszairányít hozzá, persze eltünt a picsbe, valszleg kilyuggatták.
Nem is érdekel nagyon a dolog, így valósághübb meg fílingesebb, legalább többször végigjátszható <#zavart1>

Õõõ, igazad van 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

LegionarR
Tényleg most hogy mondod, kicsit hiányoznak a statikus robbanóanyagok (mint a C4)... De legalább gránát van..

rage
Hex editorral meg lehet nyitni a gamedata.db0 filet, megkeresni a max_weight stringet, s átírni 50-rõl arra, amire akarjuk.
Így karakterünk több cuccot is tud majd egyszerre hordani.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

LegionarR
Nem nem, néhány fontosabb párpeszéd közben is van, de általában nem az összes mondatot lehet hallani, csak a fontosabb küldetések bevezetõit (mikor felveszel egy fõ küldetést)...

mila69en
C4-el<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maximus4
Igen tudom.Akkor már észre is vettem amikor sorra kiírta,hogy elbuktam<#lama>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Akció közben van csak beszédhang, de akkor meg nincs kiírva.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mr_no_NaMe
Nálam 2 fegyó + muníció + kavicsok + 30-40 bandage + 4 konzerv + 3-3 sárga és kék elsõsegélycsomag és még injekció és naggyából ennyi.
Ez nekem 30 kiló. Sztem neked az a bajod, hogy kb 1000-2000 muníciót pakoltál be 😊
koschwarz
15867?<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
nem tudnád megmondani, hogy az elején hogy kell kimenni a zajtón?<#ravasz1>

Mr_no_NaMe
A küldik idõhöz vannak kötve. Asszem párat többször is felvehetsz.
Mr_no_NaMe
emberek elolvastam az elõzõ 50 kommentet (15853-tól lefele) és olyan szinten röhöghök, hogy minnyá leponnyanok a székrõl 😄D
Maximus4
Ja értem.Akkor tényleg kezdhetem újra.

Wanax
Srácok, ez lehet buta kérdés, de csak nekem kevés az az 50 kilós terhelhetõség dolog? van nálam 2 fegyver meg lõszer hozzá, és már 50 fölött vagyok, alig van nálam cucc és sosincs helyem, nem lehet növelni ezt valahol?

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

elöbb rosszul irtam
amikor gyorsitottam az idön akkor irta ki hogy failed(kb 2-2,5 órát tekerhettem)
azt gyorsan quickload-oltam és igyekeztem vissza a legelejére

PÜ ment

koschwarz
na látod! úgy láccik ez nem az az fps, amiben supermenként lehet szaladgálni, mer piheg az ember a sarokba egyet aztán megint jól lesz...

mellesleg: én csak az elõbb próbáltam ki. az elején a dörzsölt pasas dumál hozzám. kimegyek, kint egyik stalker sem szólal meg csak egy "hangtalan" párbeszédpanel van ha dumálni akarok. hüje kérdés, de ez tényleg így van, ne gyanakodjak valami hibára?<#ticking>

dienesoft
Inkább 4-5 percig töltsön be, mint 4-5 percig swappoljon. Én úgy lennék vele 😊

Maximus4
Hogyhogy vissza a legelejére?Ezt nem értem.Ha kiírta,hogy failed akkor ennyi nem?Azokat már buktad.

mentem. csá

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

velem is ez volt 😄
teljesitettem majdnem mindet..mentem volna a fö misszón tovább csak szar idö volt, tekertem egy kicsit és láttam hogy kiirta az összesre hogy failed 😄
nah gyorsan fazt spuriztam vissza a legelejére 😄

Én eghy kisalagútban talkoztam a gitárossal feküdt a földön adtamneki gyógyot,felkelt dumált,jöttek kutyák legyaptuk õket kapott egy rakatot a csóka mert a többség õt támadta erre utánna eült a hordótûz mellé és vígan rázendített...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n