34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bakvarnyu
    Na de ha alapbol utalod az fps-t minek kezdtél el vele játszani mert ez alapvetően az, nem rpg.
    "fullra van rakva" - gondolom static light-ban raktad maximumra az meg nudli.
  • maffioso
    ha elég lettvolna nem kapnék percenként választ meg kérdést
  • maffioso
    bucser sztem ne oncsd az észt igyis kevés van neked hát még ha elfogy
    (scorpeeon-x1650progddr3256)és hiába jössz hogy este ilyen meg olyan voltam már este a játékban és csak eltakarta a szart
    azhogy esik az eső meg pláne hatalmas grafikai szépség amit még a gta3ban is láthattunk(jo itt kicsit szebb persze de akkor is)nem az esőtől lesz szép a game
  • Skyline
    Condemned,Tes4....van azért...
    csak nemtom mit kell kiborulni attól ha valaki azt mondja hogy nem a legszebb...Meg egyáltalán...utálom az olyanokat akiknél a grafika határoz meg egy játékot de mind1..:)
  • Makkmag
    Miért kell minden kibaszott topikban küzdeni ilyen kis gyökerekkel, akik csak a saját igazukat hajtogatják?????? Maffioso menj már a sunyiba, senki nem kíváncsi a véleményedre...Elmondtad, meghallgattuk, elég volt és nem kell a flame
  • bala1
    én nem tudom ti mit néztek,vagy min toljátok a game-t,de hogy ronda lenne?hhhhmmmmmm.szerintem ilyen kidolgozottságú árnyékolással még nem találkozott senki.egy a sok közül!
  • ingy3nfr3g
    hát én kipróbáltam ezt és minden fullra húzva meg 1280-ban hát sok szebb játék nemjut eszembe :)
  • moralosan
    Nem érted...
  • Bucser
    Bocs de akkor te a Cod2-t DX9 módban ezt meg DX8-ban játszottad:D

Szerintem várd meg az estét és vihart és bóklássz egyet a kiserdőben maximumra húzott grafikával árnyékokkal egyebekkel...

aztán meglátjuk mi a véleményed a grafikáról.... (bár lehet te is elakadtál a hogyan kell kijönni az első szobából kérdésnél)
  • scorpeeon
    Szevasz! Elárulnád, hogy milyen a videókártyád, és milyen beállításokon játszol?
  • maffioso
    nekem szaggat fullon és még akkorsem szép
    többet ki lehetett volna hozni belőle ez a lényeg
  • Skyline
    Azt én sem mondtam hogy ronda...
    A grafikának az egyetlen baja az hogy optimalizálatlan az egész,ennek a grafnak azért kisebb gépen is el kéne döcögni full grafin...De telj mind1.
  • maffioso
    te kis hugyosjózska
    nincs hozzá érzékem?de az elmult évben csupa rpg elemekkel tűzdelt játékokat toltam amelyek legjobbja a tes4 volt és ne mond nekem hogy a 2012ben történt második robbanás az olyan marhára valós
    de nagyon szellemes a fantáziád a zombikrol
  • Kicsirigo
    Szerintem semmi baja a grafikának, bár nekem lehet mások az elvárásaim.
    Én még Commodore-on nőttem fel ahol 4 pixellel kergettünk másik hármat.
  • moralosan
    Én is láttam már szebbet, ettől függetlenül egyáltalán nem ronda.
  • Skyline
    Én azt vallom be hogy láttam már szebbet:)
  • moralosan
    Te kis vérpistike.

Nincs a játékhoz kellő érzéked, nem tudod megérteni. "Nincs igazán kidolgozva a sztori" ...valós események alapján készült játéktól ez bizony igen nagy hátrány.

Biztos halálraijedtél egy zombitól aztán most fikázod a játékot :).
  • Pucher
    Hát annyiban igaza van hogy 8 év tervezés után nem nagy dolgot tudtak véghezvinni. Inkább DX10 re kellett volna menniük.........
  • Hellsing47
    vki aki már végigvitte az pls mondja már el hogy hol van az a nyavajás titkos labor amihez felvettük a dekódolót :)
    kösz
  • maffioso
    ezt nem tudom miből szürted le de te biztos rohatt okos vagy
    mert te szerinted szép a grafika nem?de egyébként meglehet hogy nálad itt mindenki okosabb
  • Makkmag
    Persze, mindenki hülye aki itt van, csak te vagy normális :)
  • maffioso
    de azt bevallhatjátok hogy nem vmi szép a graf
  • maffioso
    megnézem majd most mást játszom
  • svédcsepp
    Off:Aki mostanában épített gépet vagy tervezi,az dobjon egy privit.Lenne 1-2 kérdésem.kösz..

pacsker

• Glpetyus
    undorító,letöröltem kurva gyorsan :D
  • Glpetyus
    Akkor töröld le
  • DJ Skyline
    mindíg csak az a grafika! :)) olvasd el az Überbefosás grafika részt, próbáld ki, gyere vissza és mond el megint a véleményed! bár szerintünk azzal a moddal meg már túl mű lesz az egész!
  • maffioso
    fullra van rakva
    oszttársam is ilyen stalker-kórban szenved és nem ismeri el, hogy ez a grafika még 2002ben elfogadhato volt de most már nem
    cod2nek a grafikája(ami elvileg 2 évvel idősebb) sokkal szebb a grafikája
  • tonyo9
    magyaritást melyik oldalon csinálják?
  • Glpetyus
    "grafika egy nagy nulla"

Én tényleg nem tudom egyesek milyen játékokhoz vannak szokva,ha EZ ronda.
    (vagy csak nem találták meg az options menüpontot ? :o :P )
  • maffioso
    sziasztok
    gondoltam feltétlenül megosztok igencsak különc véleményem
    ahhoz képest h mennyit vártunk rá nem vmi nagy szám
    grafika egy nagy nulla, sztori sincs rendesen kidolgozva, most az hogy vannak questek nem nagy cucc
    az a véleményem hogy nem lesz az év játéka, az oblivion(tes4) sokkal de sokkal jobb mint ez
    engem nem fogott meg
  • Hassan B
    Mi? A hulla? XD
  • Hassan B
    Az advanced options-ban be kell kapcsolni... van egy olyan opció ho flashlight...
  • Glpetyus
    2.vedd feljebb a minimuról a ligtning distance-t
  • djkee
    Aki saharov mellet van narancssárga ruhás tudós.. annak nem kellene élnie?
    Mert nekem az hallot... ennél a hullánál van vmi psi-dedektor... és még mindig nem beszél... :( :@:@
  • DJ Skyline
    1. nem
    2. nem tudom, multiban venni kellett, aztán lehetett csak lámpázni!
  • Ronnie17
    Hali. lenne két kérdésem!

1. Lehet járműveket vezetni a játékban???
    2. az mitől van h nem tudom bekapcsolni sehogysem a játékban a világítást (Flashlight)

előre is köszi, csumma
  • DJ Skyline
    1. igen, de vagy a mentés miatt nem megy, vagy azért mert másolt (crack van az mp/off/spam topikban)
    2. full, nem beta
    3. 1.! :)
  • saiyanjin
    Hi,

Ezt találtam : "Máris befutott az első javítás a híres-nevezetes S.T.A.L.K.E.R.-hez, mely nagy valószínűséggel a merész Vista oprendszerrel bírkózok nyomására jött ki ilyen gyorsan, a foltozás legfőbb célja ugyanis az imént említett OS-en előforduló gyakori hibák és összeomlások orvoslása, de emellett még számos javítás és változtatás is helyet kapott a 1.0001-es patch-ben (ennek részletei egyelőre azonban nem ismeretesek)."

Namost lejjebb a srác ezt rakta fel ami miatt nem megy?
    Fontosabb kérdés ez az a beta patch vagy ez official full???
    Ezekből következik warez topicban van hozzá file???

Előre is köszi.
  • DeviloftheHell
    semelyinél nem lehet :)