34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19611 Na de ha alapbol utalod az fps-t minek kezdtél el vele játszani mert ez alapvetően az, nem rpg.
"fullra van rakva" - gondolom static light-ban raktad maximumra az meg nudli. -
#19610 ha elég lettvolna nem kapnék percenként választ meg kérdést -
#19609 bucser sztem ne oncsd az észt igyis kevés van neked hát még ha elfogy
(scorpeeon-x1650progddr3256)és hiába jössz hogy este ilyen meg olyan voltam már este a játékban és csak eltakarta a szart
azhogy esik az eső meg pláne hatalmas grafikai szépség amit még a gta3ban is láthattunk(jo itt kicsit szebb persze de akkor is)nem az esőtől lesz szép a game -
Skyline #19608 Condemned,Tes4....van azért...
csak nemtom mit kell kiborulni attól ha valaki azt mondja hogy nem a legszebb...Meg egyáltalán...utálom az olyanokat akiknél a grafika határoz meg egy játékot de mind1..:) -
#19607 Miért kell minden kibaszott topikban küzdeni ilyen kis gyökerekkel, akik csak a saját igazukat hajtogatják?????? Maffioso menj már a sunyiba, senki nem kíváncsi a véleményedre...Elmondtad, meghallgattuk, elég volt és nem kell a flame -
bala1 #19606 én nem tudom ti mit néztek,vagy min toljátok a game-t,de hogy ronda lenne?hhhhmmmmmm.szerintem ilyen kidolgozottságú árnyékolással még nem találkozott senki.egy a sok közül! -
ingy3nfr3g #19605 hát én kipróbáltam ezt és minden fullra húzva meg 1280-ban hát sok szebb játék nemjut eszembe :) -
moralosan #19604 Nem érted... -
#19603 Bocs de akkor te a Cod2-t DX9 módban ezt meg DX8-ban játszottad:D
Szerintem várd meg az estét és vihart és bóklássz egyet a kiserdőben maximumra húzott grafikával árnyékokkal egyebekkel...
aztán meglátjuk mi a véleményed a grafikáról.... (bár lehet te is elakadtál a hogyan kell kijönni az első szobából kérdésnél) -
#19602 Szevasz! Elárulnád, hogy milyen a videókártyád, és milyen beállításokon játszol? -
#19601 nekem szaggat fullon és még akkorsem szép
többet ki lehetett volna hozni belőle ez a lényeg -
Skyline #19600 Azt én sem mondtam hogy ronda...
A grafikának az egyetlen baja az hogy optimalizálatlan az egész,ennek a grafnak azért kisebb gépen is el kéne döcögni full grafin...De telj mind1. -
#19599 te kis hugyosjózska
nincs hozzá érzékem?de az elmult évben csupa rpg elemekkel tűzdelt játékokat toltam amelyek legjobbja a tes4 volt és ne mond nekem hogy a 2012ben történt második robbanás az olyan marhára valós
de nagyon szellemes a fantáziád a zombikrol -
#19598 Szerintem semmi baja a grafikának, bár nekem lehet mások az elvárásaim.
Én még Commodore-on nőttem fel ahol 4 pixellel kergettünk másik hármat. -
moralosan #19597 Én is láttam már szebbet, ettől függetlenül egyáltalán nem ronda. -
Skyline #19596 Én azt vallom be hogy láttam már szebbet:) -
moralosan #19595 Te kis vérpistike.
Nincs a játékhoz kellő érzéked, nem tudod megérteni. "Nincs igazán kidolgozva a sztori" ...valós események alapján készült játéktól ez bizony igen nagy hátrány.
Biztos halálraijedtél egy zombitól aztán most fikázod a játékot :). -
#19594 Hát annyiban igaza van hogy 8 év tervezés után nem nagy dolgot tudtak véghezvinni. Inkább DX10 re kellett volna menniük......... -
Hellsing47 #19593 vki aki már végigvitte az pls mondja már el hogy hol van az a nyavajás titkos labor amihez felvettük a dekódolót :)
kösz -
#19592 ezt nem tudom miből szürted le de te biztos rohatt okos vagy
mert te szerinted szép a grafika nem?de egyébként meglehet hogy nálad itt mindenki okosabb
-
#19591 Persze, mindenki hülye aki itt van, csak te vagy normális :) -
#19590 de azt bevallhatjátok hogy nem vmi szép a graf -
#19589 megnézem majd most mást játszom
-
#19588 Off:Aki mostanában épített gépet vagy tervezi,az dobjon egy privit.Lenne 1-2 kérdésem.kösz..
pacsker
-
#19587 undorító,letöröltem kurva gyorsan :D
-
#19586 Akkor töröld le -
#19585 mindíg csak az a grafika! :)) olvasd el az Überbefosás grafika részt, próbáld ki, gyere vissza és mond el megint a véleményed! bár szerintünk azzal a moddal meg már túl mű lesz az egész! -
#19584 fullra van rakva
oszttársam is ilyen stalker-kórban szenved és nem ismeri el, hogy ez a grafika még 2002ben elfogadhato volt de most már nem
cod2nek a grafikája(ami elvileg 2 évvel idősebb) sokkal szebb a grafikája -
tonyo9 #19583 magyaritást melyik oldalon csinálják? -
#19582 "grafika egy nagy nulla"
Én tényleg nem tudom egyesek milyen játékokhoz vannak szokva,ha EZ ronda.
(vagy csak nem találták meg az options menüpontot ? :o :P ) -
#19581 sziasztok
gondoltam feltétlenül megosztok igencsak különc véleményem
ahhoz képest h mennyit vártunk rá nem vmi nagy szám
grafika egy nagy nulla, sztori sincs rendesen kidolgozva, most az hogy vannak questek nem nagy cucc
az a véleményem hogy nem lesz az év játéka, az oblivion(tes4) sokkal de sokkal jobb mint ez
engem nem fogott meg -
#19580 Mi? A hulla? XD -
#19579 Az advanced options-ban be kell kapcsolni... van egy olyan opció ho flashlight... -
#19578 2.vedd feljebb a minimuról a ligtning distance-t -
djkee #19577 Aki saharov mellet van narancssárga ruhás tudós.. annak nem kellene élnie?
Mert nekem az hallot... ennél a hullánál van vmi psi-dedektor... és még mindig nem beszél... :( :@:@ -
#19576 1. nem
2. nem tudom, multiban venni kellett, aztán lehetett csak lámpázni! -
Ronnie17 #19575 Hali. lenne két kérdésem!
1. Lehet járműveket vezetni a játékban???
2. az mitől van h nem tudom bekapcsolni sehogysem a játékban a világítást (Flashlight)
előre is köszi, csumma -
#19574 1. igen, de vagy a mentés miatt nem megy, vagy azért mert másolt (crack van az mp/off/spam topikban)
2. full, nem beta
3. 1.! :) -
saiyanjin #19573 Hi,
Ezt találtam : "Máris befutott az első javítás a híres-nevezetes S.T.A.L.K.E.R.-hez, mely nagy valószínűséggel a merész Vista oprendszerrel bírkózok nyomására jött ki ilyen gyorsan, a foltozás legfőbb célja ugyanis az imént említett OS-en előforduló gyakori hibák és összeomlások orvoslása, de emellett még számos javítás és változtatás is helyet kapott a 1.0001-es patch-ben (ennek részletei egyelőre azonban nem ismeretesek)."
Namost lejjebb a srác ezt rakta fel ami miatt nem megy?
Fontosabb kérdés ez az a beta patch vagy ez official full???
Ezekből következik warez topicban van hozzá file???
Előre is köszi. -
DeviloftheHell #19572 semelyinél nem lehet :)