S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ajánljatok valamit, ami 30.000 alatt van, és jó is
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
HL2-ben a zombik ehez képest Barbie babák! pl most ha összekéne hasonlítani a Bloodscukert, és a HL2-ben a Zombit, aminek a fején egy Head...Head micsoda is van, olyan mint egy párna...szóval akkor a Blúdszáker jönne ki gyõztesnek a randaság terén! 😄
akkor jönnek majd a dx10-es középkategóriás karik
meg hát nem érdmes DDR2-es rammal felszerelt karit venni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
probáljátok meg hogy vissza irjátok
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szerintetek megéri megvenni ezt a kártyát? nem vagyok egy hardware-os szaki
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Tegyük fel Kiss Alajosnak hívnak, így ment: Kiss Alajos_Quicksave.sav
Visszatöltésnél a konzolban ezt írja ki: cant find saved game Kiss.
Már átírtam az account nevemet space nélkülire, semmit sem használt.
Ez így kaka.
szerintem
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az elozo iromanyodban ket fele difficultyrol allitasi lehetosegrol beszeltel, szerontem csak egy letezik a jatekban, de javits ki ha tevedek 😊
szerintem
bandage meg "ú"
vagy forditva 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De akkor valoszinu ott a megoldas#15933 gondolom az ekezetes nevu emberkeket is megviccelheti a jatek 😊
szerintem
de én a quick load-ot nem szoktam használni 😄 de az asszem az f7
meghalok akkor a menüböl töltöm vissza...
nagy munka kettövel többet kattintani
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Why so serious?
szerintem
Why so serious?
Quest neve: Get a part of a monster body.
És egy pseudodog farkát kéne megszerezni. Valaki nem tudja hogy a kezdõ terülten van?
Addiktív a game, na.<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Bar akar meg olyan bug is lehet, hogy eltunik a targy amit vissza kell vinni, de nem hinnem. Kutasd at az emberket...
szerintem
Na mind1, kihagyni egy probat a jatekkal tenyleg nagy felelotlenseg !
szerintem
de ugy néz hogy ezt még senki se csinálta meg =/
vagy csak lusták segiteni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az elején vagyok amikor el kell menni a stalkerekkel az elsõ "találkozóhelyre" ahol le kell lõni a feketéket na szóval értitek...
ott vagyok mindenkit kilõttem egyedül vagyok nincs már társam meghaltak szegények. mit kell most csinálni a térképen semmi nem mozog van egy zöld kör benne egy + jel. mit kell csinálni valami flash feliratot dobott volna be az mi???
Help ! ! !
Azzal azert javitanam a liertakat, hogy ha a hullak fegyveret szedegeted fel egyesevel es van turelmed kiuriteni az AK-k tarjat, akkor azert talal az ember loszert, joval tobbet mint az embereknel.
szerintem
ui.: Ezt is be lehetne már rakni a FAQ-ba mielõtt valaki ezredszerre is megkérdezni...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Ha bejön tényleg a játék akkor nyáron tuningolom a gépet.
Srácok... ebbõl a játékból ennyi év fejlesztés után mégis hogyan bírták kiagyni a Quicksave opciót? Vagy ha mégis van benne, és én vagyok amatõr, akkor leírnátok, hogy mégis merre keressem? <#vigyor4>#vigyor4>
Nem tudni még valami házi buher megoldásról amivel lehetne varázsolni bele? Rettentõ kényelmetlen állandóan kilépkedni a menübe és ott mentegetni.