34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
MrAndree #19651 Én is imádtam a CoD 2-t, jó kis game volt. Nekem grafikailag a stalker jobban bejön /esővel meg mindennel/. Különben se a grafika a lényeg. -
#19650 nem tom irtam-e hogy randa de akkor most irom
jo persze nem "rossz" de....hagy némi kívánni valót maga után
játék menet ami még nem tetszik
azért 2002ben a gs bétatesztjében kicsit jobban volt leirva mint amit tapasztaltam
nem tudom ki játszott innen az oblivionnal de annak mondom hogy ha a két játékmenetet kevernénk sokkal jobbat kapnánk -
#19649 Hello
A játék 1024x768-ban csak static lighton és mediumon megy élvezhetően, ha fentebb veszem static lightról , akkor forduláskor berángat.Hogyan tudnám belőni úgy, hogy szebb legyen , és ne is rángasson be,Tehát hogy a static lightot fentebb tudjam tenni?
Gépem: A64 3200+ , gef 7600gs(ddr2), 768 mb ram, 1152 virtuális memória -
#19648 És akkor most hova jutottunk ? Attól még az itt levők ugyanúgy szeretik tovább -
#19647 A COD2 szép játék, az biztos. De tényleg kár összehasonlítani a S.T.A.L.K.E.R.-el. Látványban tényleg szép a COD2, de azért árnyékokban sehol nincs a Stalker-től. A látványa meg más, de nem mondanám rá, hogy szebb. A COD2 fizikája is pontosan a nullával egyenlő, csoda, hogy leesik a gránát, miután eldobod és nem az ég felé száll el :) Most nem szídni akarom a COD2-t, mert jó játék és én is sokat játszottam vele, de össze sem hasonlítható egy olyan játékkal, mint a Stalker. -
Balinthun #19646 téged a thq-tól kértek arra hogy játszd a játékot???? Mert szerintem nem kötelező ezzel játszani! Minden játékba bele lehet kötni de ezt már ezen a fórumon belül letárgyaltuk. Játsz mással! Nekem nagyon bejön régóta vártam már rá! Szerintem jó a graf (megfelelő videókártyán) és ami a lényeg: a sztori, és vedd már észre milyen világot építettek fel!!!! a realitást keverték a fikcióval megfelelő arányban és ami kijött azt nem 5 perc játék után kell megítélni! megsúgom a játék az első laboratóriumi kirándulásnál indul be! ha már itt tartunk: a laborban mi a fasz baszkodja hozzám a tárgyakat ( kurva jól van megcsinálva ez is) ! -
#19645 na végre belátod:D(tudom hogy azért irtad hogy vége legyen)
de a cod2 hamarabb lett szebb mint a stalker
értsétek meg amit irtam mégha nem is tűnik magyarnak:D -
Skyline #19644 Azért itt szeretném megjegyezni bár továbbra is szeressem ezt a játékot de a grafika csak "távolról" gyönyörű tehát elég randa szögletes tud lenni egy egy leterített ellen a földön (főleg kutya,malac,stb...)...De ez továbbra is mókás hogy ez randa..:) -
MrAndree #19643 Hát pedig a Stalker szebb mint a CoD 2, szerintem legalábbis. De persze nem gondolom komolyan meg hülye is vagyok ehhez. -
#19642 oké
erre most mit mondjak
valosághű az azért elég erős mint aműanyag érzés is
nem tudom mért nem fogadjátok el hogy ez a játék sokkal többre lett volna képes
minden téren -
#19641 Márpedig PONT Olyan amilyennek vártam, és még megy is szépen a gépemen úgyhogy nekem a kinézetre egy rossz szavam sincsen. -
Hellsing47 #19640 te tegyél már fent mindent fullmaxra mind2 játk esetében
a cod-ban sok helyen "müanyag" érzésed lesz
ez viszot gyönyörü...teljesen valósághű... -
#19639 én toltam mint a legényanyában:D -
#19638 -
#19637 :D -
#19636 én is levontam a következtetést ne aggódj
ilyet benyögni hogy a cod2 nem szebb szerintem te sem gondolhatod komolyabban -
#19635 A patch felrakása után sajnos a modok sem működnek :( -
#19634 Most miért vagy ilyen? Én a traktornak akkor is örültem, kár, hogy nem lehet vezetni... -
#19633 Miért "buzi fasz", egyébként meg nem is provokál. -
MrAndree #19632 "te mekkora szar vagy"
Jó hogy ezt írtad, így már tudom kb. mennyit ér a véleményed. Semmit. -
#19631 ?
Próbálj meg kicsit magyarosabban fogalmazni. -
Skyline #19630 Az a jó a vitában hogy mindkét fél átment dücskő bunkózásba..:)
Maradjunk annyiban hogy akkora parasztok vagytok ebben a játékban is az óriás paradicsomföldet keresgéltétek elsőre..:) -
#19629 most a graf volt a lényeg -
Code92 #19628 the elder scrolls 4 oblivion = TES4 amúgy az x16 labnál járok még nem nagyon vágom h. hogy jutok majd be mert kicsit sok körülötter a psi zombi de rohadt hangulatos kezd lkenni a gamma:D -
#19627 moderálást,htx
mafioso,te meg menj feküdj már le baz+... -
#19626 nem provokálok senkit de képzeld el még azt tenném -
#19625 nem provokálok senkit de képzeld el még azt tenném -
Hellsing47 #19624 sztem nem kéne ezt a cod2-vel összehasonlitgatni
az ég világon semmiben sem hasonlitanak...max aban hogy mind2 FPS -
#19623 the elder scrolls -
#19621 Na megy a nagy fikázás hogy ez nem szép meg az nem szép, emberek tény hogy nem olyan a grafika amit ettöl várni lehetett csak senki nem mondja ki. konkrét példa hogy az R6 Vegas-nak sokkal szebb a grafja mégse évszázadok óta fejlesztik ez tény!!!!!!! -
#19620 De mi az a TES? -
#19619 koszi
amugy advancedben huztam fel mindent maxra és a textura nem lett szebb csak a környezet -
moralosan #19618 Itt az volt csak a baj, hogy állította, nem pedig saját véleményként írta le a dolgait. -
#19617 Mondjuk a COD2 is elég jól néz ki ha minden rá van adva de ez eléggé relatív kinek mi jön be.
-
#19617 te mekkora szar vagy most azért is itt van két link ez meg ez szerinted melyik a szebb?bakvarnyu nem utalom az fps-t a tes is fps ha azt vesszük
én még mindig ott tartanék hogy nem tetszik a graf és és nem egy nagy szám(huuu esik az esőő de szééép) -
Skyline #19616 Teh ha utálná az FPS-t akkor nem TES4-erzett volna...:) -
#19615 Nem pont neki szólt, hanem az ilyen figuráknak :) -
ingy3nfr3g #19614 mik ezek valami bkat gamek? :)
a grafmoddal téjnleg az eléggé szép kifejezést megérdemli :) -
#19613 NAmost attól, hogy neki nem jön be a játék még nem lesz gyökér. -
MrAndree #19612 Mor miért bántjátok, neki is lehet véleménye. Az már más kérdés, hogy totális marhaság /méghogy a COD 2 szebb, miért nem mindjárt a doom 2/.