S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
7600gs,gt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Skyline
nem lesz fél millióm DX10-es kártyára😄

akkor ajánljatok valamit, ami 30.000 alatt van, és jó is

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

LegionarR
Fura hogy ezek a disznókból mutálódtak ilyenné... Inkább emberre hasonlítanak...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

DJ Skyline
elég unodító teremtményeket sikerült készítenie a fejlesztõknek! :| 😄
HL2-ben a zombik ehez képest Barbie babák! pl most ha összekéne hasonlítani a Bloodscukert, és a HL2-ben a Zombit, aminek a fején egy Head...Head micsoda is van, olyan mint egy párna...szóval akkor a Blúdszáker jönne ki gyõztesnek a randaság terén! 😄

szvsz inkább várj 1,5-2 hónapot
akkor jönnek majd a dx10-es középkategóriás karik
meg hát nem érdmes DDR2-es rammal felszerelt karit venni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

wantonly
Ez a valami érdekesen halt meg. 😊 Úgymaradt szegény.

alap rendszergazdán van a bejelentkezési név és igy simán müködik minden
probáljátok meg hogy vissza irjátok

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DJ Skyline
igaz mindíg mondom, hogy ne offoljatok meg ilyenek, de most egy rövidke offot engedjetek meg nekem is! 😊
szerintetek megéri megvenni ezt a kártyát? nem vagyok egy hardware-os szaki

Maximus4
De visszatölti csak ki kell lépned a játékból és újra vissza és akkor betölti.Legalábbis nekem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

de nekem a gyorsmentést a menübõl sem tölti vissza. A nevemben pedig nincs ékezet. Tehát a gyorsmentésem abszolút használhatatlan.
Tegyük fel Kiss Alajosnak hívnak, így ment: Kiss Alajos_Quicksave.sav
Visszatöltésnél a konzolban ezt írja ki: cant find saved game Kiss.
Már átírtam az account nevemet space nélkülire, semmit sem használt.
Ez így kaka.
alma2
Hmmm, jobban belegondolva, lehet, hogy hirtelen azert szaporodott el az ammo-m, mert novicre visszavettem, feltunoen sok medkitem is lett hirtelen, valoszinu ezzel is varial a jatek, mikor ki mennyi cuccot hagy halala utan nehezsegi szint fuggo.

szerintem

DannyL
Hol tudok olyan gúnyát venni amiben nem döglök meg ha sugárzási zónába lépek? Folyton kipusztulok a 2-es területen.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Maximus4
Én is onnan tölteném de nem lehet.De ebbõl nem csinálok problémát mindig a menübe mentek azt legalább vissza lehet tölteni.Ez legyen a legnagyobb bajom a játékkal😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tatyla
attol ha valamelyik quest faild vajon végig lehet majd tolni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sland
én az "Alt"-ra raktam a medikittet. gyors, és beválik. pont elérem ha a többi ujjam wasd-n van

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kösz szépen megpróbálom csak rájövök 😊

alma2
Controlsban ennek viszont le van irva a ket gombja amit elallithatsz szabadon.
Az elozo iromanyodban ket fele difficultyrol allitasi lehetosegrol beszeltel, szerontem csak egy letezik a jatekban, de javits ki ha tevedek 😊

szerintem

medkit asszem (magyar billen) "õ"
bandage meg "ú"
vagy forditva 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

alma2
Nekem is az van, mukodik a quicksave... a menuben nincs leirva a gombja.
De akkor valoszinu ott a megoldas#15933 gondolom az ekezetes nevu emberkeket is megviccelheti a jatek 😊

szerintem

én is unleashed-es verzióval játszok
de én a quick load-ot nem szoktam használni 😄 de az asszem az f7
meghalok akkor a menüböl töltöm vissza...
nagy munka kettövel többet kattintani

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nahneeee akkor leáll a szívem elõre hívom a mentõket<#zavart1><#zavart1> Amugy hogy lehet a kötözöszert meg a medkitet meg ilyesmit gyorsbillre tenni? vagy nem lehet be kell lépni mindig inventoryba?😮

én a vitality félével játszom és ott is bugos a quickload
Sland
te biztos bátor vagy -.- én személy szerint beleéltem magam...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Beszarni? Kapott egy tárat AK-ból, oszt jónapot. 😊

Why so serious?

Maximus4
Egyébként én az unleashed verzióval játszom és abba nincs a control menüben leírva,hogy quick load és save,és nekem is csak a save gomb mûködik,amit csak akkor tudok visszatölteni ha kilépek a játékból és vissza.Ami nem jelenti azt,hogy nem lehetne visszaolvasni,mit hogy kell csinálni.Ha már itt tartunk,akinél mûködik a töltés és mentés gomb az milyen verzióval játszik?Ez csak egy gyors körkérdés nem warezolás akar lenni.

alma2
Meg egy dologgal meg tudom ideologizalni a hulyesegem, van amelyik katonan bazi nagy gondolom golyoallo melleny van. Ott akar, jogosan kevesebbet er a soretes puska.De ha ez tenyleg jol megvan csinalva, legalabb engedne leszedni rola miutan kinyirtam 😊

szerintem

Igen nekem is ugyanez a gondom. Folyton menübõl kell savelgetnem. 😊

Why so serious?

Sland
van egy ilyen szar aminek csak a szemét látod, és aztán a pofádba ugrik és beszarsz 😄

a quicksave elnevezését honnan veszi? mert nekem a nevemet írja spac-szel, és a space miatt nem találja visszatöltésnél....jesszusom
Még az elején van egy quest amit nem tudok megcsinálni, mert még csak most vettem észre hogy a mellék questeket idõre kell megcsinálni és nincs idõm keresgélni mert lejár az idõ.

Quest neve: Get a part of a monster body.

És egy pseudodog farkát kéne megszerezni. Valaki nem tudja hogy a kezdõ terülten van?

Szevasztok ismét! Rájöttem miért volt mindig kevés töltényem és miért nem tudtam lelõni embereket csak nehezen 😄 A titok ott van hogy bár a gamét novice szintre állítottam a beállításokban a nehézség masteren volt én meg csodálkoztam hogy vért izzadok 😄😄 De ígyis sokáig jutottam azt vissza raktam stalkerre hogy élvezzem is 😄 amugy az elején mikor elöször jársz csatornába és Strelok stashjét vagy miét keresed van ott zombi?😮 Mer kiléptem annyira szartam <#rolleyes><#rolleyes>

warass
Bakke én sem tok kimenni az ajtón!!! Mármint nálunk a szobából!
Addiktív a game, na.<#nyes><#hehe>

LegionarR
Mondjuk jogos...

alma2
Olvasd el a kuldetest, mit kell csinalni, pontosan le van irva ! Ha mar angolosan kezdted az iromanyod, nem lehet nehez megerteni :p
Bar akar meg olyan bug is lehet, hogy eltunik a targy amit vissza kell vinni, de nem hinnem. Kutasd at az emberket...

szerintem

DJ Skyline
a Nible vagy milyen nevû fickóhoz kell oda menni!

alma2
Nem minden esetben van ez mindig aim-el lovok a szoras se johet szoba, mert tenyleg olyan kozel van, hogy kulon muveszet lenne melle loni 😊
Na mind1, kihagyni egy probat a jatekkal tenyleg nagy felelotlenseg !

szerintem

miért van az hogy a quick save-jeimet nem lehet betölteni? Sem quickloaddal, sem a menübõl.
DJ Skyline
nem rakom be csak azért, mert valaki lusta elnézni az Options / Controlls vagy milyen menüpontba! :| lassan már a fél játékot beleírhatnám a FAQ-ba, hogy mik az alapértelemzett dolgok, milyen menüpont mit rejt

nekem is segítsetek

ugyanez kéne nekem is
de ugy néz hogy ezt még senki se csinálta meg =/
vagy csak lusták segiteni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Help Me quickly

Az elején vagyok amikor el kell menni a stalkerekkel az elsõ "találkozóhelyre" ahol le kell lõni a feketéket na szóval értitek...

ott vagyok mindenkit kilõttem egyedül vagyok nincs már társam meghaltak szegények. mit kell most csinálni a térképen semmi nem mozog van egy zöld kör benne egy + jel. mit kell csinálni valami flash feliratot dobott volna be az mi???

Help ! ! !

alma2
Hmmm, mig megirtam ide elobb a hulyesegemet, valami angyalka a hatterben kinyirta a bazison az osszes enemyt, most mondhatnam el a jatek es ehenhaltak, de biztos valami mas van a hatterben 😊
Azzal azert javitanam a liertakat, hogy ha a hullak fegyveret szedegeted fel egyesevel es van turelmed kiuriteni az AK-k tarjat, akkor azert talal az ember loszert, joval tobbet mint az embereknel.

szerintem

rotator
Nem tudom, hogy csinálod, nálam kvázi közelrõl 1 lövés sörétessel az ellen. Más kérdés, hogy én úgyszintén. 😊

lap tetején PIROS mezõben lévõt olvasd el
Maximus4
Van ott egy föld alatti lejárat garázs vagy mi.Oda bemész és a végén van egy konténer amibe van egy shoti,azt kell elvinni

LegionarR
Quicksave: F6

ui.: Ezt is be lehetne már rakni a FAQ-ba mielõtt valaki ezredszerre is megkérdezni...

xp tuti
nem tudom nekem is a Vista van fenn az Ultimate és megy igaz minden minimumon - de nem ez a lényeg.

Ha bejön tényleg a játék akkor nyáron tuningolom a gépet.

WinT
Jó Estét Mindenkinek!

Srácok... ebbõl a játékból ennyi év fejlesztés után mégis hogyan bírták kiagyni a Quicksave opciót? Vagy ha mégis van benne, és én vagyok amatõr, akkor leírnátok, hogy mégis merre keressem? <#vigyor4>
Nem tudni még valami házi buher megoldásról amivel lehetne varázsolni bele? Rettentõ kényelmetlen állandóan kilépkedni a menübe és ott mentegetni.