34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#33458 VIP jog kell hozzá. Fórum főoldal. SMS-el is lehet fizetni. -
#33457 Egyedi rendelést lehet kérni? :)
Vagy elmondod, hogy hová, hogyan nyúltál bele?
Eddig sok dolog tetszik, de néhány dologgal szemben van ellenvéleményem. ;)
Majd mondom, csak most tépek edzésre.
Más:
Tudsz-e valamit a zöld éjjellátó képével kezdeni vagy csak a fizikai részekbe tudsz belenyúlni, a képi részekbe nem?
hsz. szerkesztéshez VIP tagnak kőőő lenned ;) -
#33456 Tudtam én,hogy kihagytam valamit. :-)
Amúgy hgyan lehet itt szerkeszteni a hsz-t? -
Örült kutya #33455 Ott lent az a virágos rész az nem játékba illő,egy lepusztult,posztapokaliptikus világba főleg nem. Amúgy technikaliag jó hogy ilyet is meg lehet csinálni..
A Metro 2033-ba mi lesz? Csiperke gombatenyészet az alagutakba? -
#33454 Tehát ami kell hozzá STALKER SoC->1.5 patch ->1,6 patch ->Complete 2009 1.4.4->"Realistic Weapon addon 0.8-> és végül az én munkám,csak csomagold bele a játék főkönyvtárába és írd felül a fájlokat.
Letöltés.Kevesebb mint 1 mb. -
#33453 és hogy próbáljuk ki? ;) -
#33452 Készítettem egy kis modositást a Complete2009.
Szeretném ha kipróbálnátok,persze akinek van kedve vagy épp ujra akarja játszani a játékot.Próbáltam kicsit közelebb vinni a valósághoz a fegyverek paramétereit,vérzést,gyógyítást,sebességet.
Tehát nagyjából (ami eszembe jut :D ) a válltozások:
-ritkábban vérzel,pl. nem kezd vérezni a szereplő ha leugrassz egy magasabb helyről
-ha eltalál egy golyó és nem használsz kötszert kb 1 percen belül elvérzel,ugyanígy az ellenfeleid is
Ez nagyon érdekes dolgokat hoz ki a tűzharcokból,pl az ellenfeled sikeresen megmenekül egy közeli gránát robbanásától,fedezékbe fut,de te amire odaérsz holtan találod meg ilyesmik XD.
-a kötszer nem gyogyít
-az ételek nem töltik fel az életed
-a vodka valamivel erösebb (mégiscsak egy üveg vodka basszus :D) és feltölt egy kis energiát
-az elsősegély doboz most 25%-ot tölt fel az életetből,a katonai 35%-ot,a tudományos meg 80%-ot ez csökkent a sugárbetegségből is
-ha erős sugárzást kaptál két drb Antiradot kell beadj magadnak
-szóval tessék jobban vigyázni magadra
-ha normálisan akarod bírdi a tempót és harcolni akarsz,sprintelni stb. 40kg-os súllyal megteheted
-max 80 kgot tudsz elcipelni,de ne várd hogy sokait futsz vele
-a fegyvereket megpróbáltam valóságosra összehozni,elég jól sikerült,de még van munka vele
-most nem az a legjobb fegyver amit a legkésöbb találsz meg a játékban,sőt ha akarod AK-74 el is végigviheted a játékot
-mindegyik fegyvernek megvannak az előnyei hátrányai,a HANDLING bart ne nézd inkább teszteld a fegyvert sajátkezüleg
-köztudott dolgokat és egyébb táblázatokat felhasználva készítettem egy egy képletet pontossághoz,sebzéshez stb.tehát a fegyver adatok arányosak egymáshoz képest (sajnos ez nem mindig tükrözi a valóságot,itt-ott javítgatnom kell majd ha lessz időm,ez amúgy is ilyen tesztverzió :D)
-általában a jobb fegyverek kényesebbek,többet kell pucolni ha azt akarod jól müködjenek pl. beretta 92
-nem minden fegyvernek tudsz hangtompítot rakni
-nem mindegyik fegyvernek látod az égő gázt a cső végén,a modern fegyvereknél ez ki van küszöbölve,így nehezebben látod meg az ellenfeled
-most a mutáns falkákkal vigyízni fogsz az biztos mert ha rád támadtak nincs menekvés,utolérnek
-kb 8 sec alatt sprintelsz 50m-et (lemértem :D) ami szerintem kurvajó 40kg al a hátadon és még ha azt is számba vesszük,hogy ugyanezzel a sebességgel és sullyal a hátadon több mint 100 m-t is tudsz sprintelni
-ugyanígy a normális futással (megnéztem a férfi maraton rekordot és leszázalékoltam :D)
-tehát olyasmiket nem akarok hallani,hogy lassu a szereplő,megnézném te hogy szaladnál 40-kgal
-most nem repülnek a hullák annyit,a gránat robbanásától is kb egy lépést dobja odébb a testeket
-a fegyverek elég erősek most és ami nagyon fontos a pisztolyok nem haszontalanok!!! 2-3 jól célzott lövéssel kinyírsz egy banditát Pistolet Makaroval
(2 mellre gyorsan,megrogyik a tag meg jajgat összevissza te becélozod a fejét és lősz vagy adsz neki gyorsan megint 2őt mellre)
-végeredmény többet kell agyalni a játékba TÖK ZSÍR LETT :D
-meg ilyesmik,tudom,hogy most kifelejtettem valamit :D
Irjatok véleményt ill. kritikát bátran,nyitott vagyok minden építő véleményre. :D -
#33451 I don't know. -
#33450 namég1x :)
Van-e vmi módja, hogy az erőműnél blokkolni lehessen a visszaszámlálást vagy hogy ne dögöljek meg a végén?
Bele lehet-e nyúlni vhogy a fegyver listába úgy hogy a Dragunov és VSS Vintorez a kezdetektől, jó sok lőszerrel rendelkezésre álljon? (Freeplay nem O.K.)
Vki? -
#33449 Hopp, lejárt a szerkesztési időm. Sorry a dupla posztért!!!
Körbenéztem, hogy a Complete Mod-on kívül milyen újabb mod-ok jöttek ki. (Időrendben csökkenő) S találtam 2 olyat, melyek Nálam a CS-ban Must Have mod-ok voltak:
Absolute Structures Texture Pack (1.0)
Absolute Nature Texture Pack for SoC (1.3)
Az alkotója készíti az Atmosfear mod-okat is. Dátumra mindkettő mod frissebb, mint a Complete mod. Amennyire Én tudom textúra mod-okat lehet minden különösebb mellékhatás nélkül cserélgetni akár egy komplex-ebb mod-ban is.
Azonban itt van egy "apróság".
A Structure mod az nem ír felül LTX fájlt. (ha jól tudom, akkor ezek a konfig fájlok) Szóval ezt még talán lehetne is használni.
Azonban a Nature mod-ban van egy LTX fájl a Texture mappában. Ugyanígy van LTX fájl a Complete mod-ban is Texture mappában. Tartalma ilyesmi:
[association]
act\act_lenin = detail\detail_tile_det3, 6.000000, usage[diffuse_or_bump]
crete\crete_beton_0 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage[diffuse_or_bump]
crete\crete_beton_1 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage[diffuse_or_bump]
crete\crete_beton_2 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage[diffuse_or_bump]
crete\crete_beton_3 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage[diffuse_or_bump]
crete\crete_border1 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage[diffuse_or_bump]
crete\crete_border2 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage[diffuse_or_bump]
Nem vagyok otthon a MOD-olásban. Amit nagyjából ismerek az a USER.LTX, abban minek mi a szerepe.
Ez a kettő MOD Nekem nagyon tetszett a CS-ban. Ugyanúgy van a Clear Sky Complete Mod is, de ég és föld a Complete mod-ban lévő tereptárgy; fű; fa textúra elemek, mint pl. az Absolute Nature Mod-ban lévő (választható évszakos) textúra elemek.
De tudom, hogy itt vannak olyanok is, akik otthon vannak a Mod készítésben. Aki használja a STALKER Complete Mod-ot - nem tudja, hogyan lehetne korrekt módon használni hozzá(vele) ezt a 2db mod-ot?! Azt próbáltam, hogy csak bemásolom azt ennyi.
(texture.ltx fájlt is felülírtam)
Látszólag okés is, pl. más lett a fű textúrája :) - DE azt nem tudom, hogy milyen mellékhatásai lehetnek egy ilyennek. Pl.: villódzó textúra elemek, stb... Gondolom Én(!)
Ofkórz a Complete Mod már Önmagában óriási változás az Vanilla textúra elemekhez képest, de ez a 2db Nekem annyira kedvencem lett, hogy nagyon szívesen használnám Őket.
Ugyanakkor grafikai hibákra meg nem vágyom.
Vkinek, vmi 5lete?!
Notice:
Ha vki nem próbálta volna még ezen 2db Mod-ot nagyon ajánlom a CS-hoz. Clear Sky Complete + ezen 2db mod és szinte 180 fokban más, szebb, jobb lesz a Clear Sky. -
#33448 I AM SORRY!
De akkor ki az a Tib?!
-
#33447 Itt többszörös kavarodás van. Tib nem én vagyok, és legutóbb írtam, hogy még nem tettem ki a frissítést, szóval azt nemigen tölthetted le. De jófelé kapirgálsz, ott lesz az előbb-utóbb. -
#33446 Szia Tib!
Letöltöttem a Magyarítások Portálról a magyarítást, amit ha jóé értelmezek Ti készítettetek.
Erre gondolok:
·f·i· csoport
Működik is, csak amikor installálom (bemásolom a tartalmát a gamedata mappába), akkor pár LTX fájlt is felülír. Elsőre minden jónak látszik. De olyan apró hibák már rögtön az elején vannak, hogy pl.: az Inventory-ban a Sleeping Bag (1 hour; 3 hour; 9 hour) szöveg mezők (címkék) helyett vmi item_ szöveg jelenik meg. Hasonló képp a menüben a mentés menüpont-nál is. Ezek nem nagy problémák, de létezik olyan verzió amelyik kompatibilisebb a lentebb link-elt Complete mod-al?! -
#33445 Az élet szar, viszont jó a grafikája. -
#33444 Attól függ, mikor forgatták. Tavasszal kéne megnézni a környéket, amikor a virágzás van. -
#33443 ez nagyon (!) komoly
és jó a grafika
mit le nem tudnak modellezni számítógéppel!
Ilyen játékok mééééééé nincsenek? -
#33442 Én csak arra emléxem de akkor lehet, hogy rosszul (?!), hogy a Complete mod-ban ugye van alvás mod, stb... Nekem az rémlik, hogy Szidorovics-nál már rögtön az elején a monológban voltak bug-ok. Most nincs fent a SHoC de vmi olyan rémlik, hogy számok jelentek meg bizonyos sorokban. Én arra gondoltam, hogy nem kompatibilis egyik a másikkal.
Ha jól nézem ez a legfrissebb Complete mod:
STALKER Complete 2009 (1.4.4)
Tib!
Most honnan lehet letölteni akkor SHoC Complete mod-al kompatibilis magyarítást?! Amit írsz ilyen apróságok nem zavarnának.
Ehhez plusz játék patch 1.0005-ös melyik magyarítást lehetne használni?! -
#33441 Complete mod-hoz már van kompatibilis magyarítás, vagy még mindig nincs
Elküldtem artistpavelnek a Language Patch-be való fájlokat, de még nem tette ki, és addig én sem tettem ki a többi részét, mert együtt volna értelmes. Az SC2009-es patch nélkül nem Stolichnaya a vodka, meg két küldetésben felcserélődnek a beszerzendő kutyapaták és vadkanfarkak. A többi ZRP-alapú szövegmódosítást (és némi egyebet) belefoglaltuk a feliratozás nélküli magyarítás következő frissítésébe. -
#33440 Kb. 3 perctől kezdődik a 20 évvel az emberiség után rész. Kecci jó! -
#33439 -
#33438 Ez az?!
Jútyúbon fenn vann több részben ilyen. -
#33437 nem konkrétan pripjatyról szólt, de amikor oda értek, hogy mi lenne 20 évvel az emberek kihalása után, akkor gyakorlatilag csak pripjatyról volt szó, mivel "élő" példa. -
#33436 a spektrumon volt: "élet az ember után". -
#33435 Szerintem ez túlzás. Felőlem megélhetnek de amit Én láttam belőle amikor próbáltam ill. ezek a screen-ek ez kb. akkor lehetne, ha közterület fenntartók járnák a zónát, hogy virágosítsák, ill. öntözzék és ápolják Őket. Nekem ez már nagyon giccses látvány. Szerintem valóság alapja se nagyon van. -
#33434 Mi volt a film címe? Kösz! -
#33433 pont most néztem csernobilról és pripjatyról egy dokumentumfilmet, és nem csak régi felvételek voltak, hát pont olyan szürke és lehangoló, mint a játékban. -
#33432 Megneztem, van fejmozgas. Ha a lepcson megyek lathatoan razkodik a kep. Kulso kameranal is latszik. -
#33431 Egy dolog, hogy tetszik, másik, hogy valóban nem passzol a környezethez. De ha más növények megélnek, miért pont a mezei virágok ne tudnának? -
#33430 Én csak a Complete mod-ot próbáltam. Az valóban tetszett. Talán ami zavart és érdekelne, hogy ezt orvosolták-e azóta, vagy vmi konfig állománnyal vissza lehet-e állítani. Mégpedig a fejmozgást, vagy hogyan hívják lépés, futás közben. Amit láttam róla vidi-t, ill. amikor feltettem, akkor csak ment előre a karakterem, függőleges mozgás nélkül nyíl egyenesen. :(
Az erőmű környékén való körbenézés Engem is érdekelne. Dettó ugyanígy járok. Gondolom nincsenek talán a textúrák sem kidolgozva annyira, de ha lenne vmi mod az jó lenne!
A virágos mezővel kapcsolatban annyit, hogy ez az Oblivion Lost mod több helyen felüti a fejét a net-en. Soha nem tudtam, hogy mi is az - mert mindig azt hittem, hogy vmi teljesen új gameplay és/vagy ez lenne amit a fejlesztők elképzeltek?! Erre azt látom, hogy színes virágok. OMG! Letöltöttem feltettem, kb. 5 percig volt fenn. Amikor a Kordon-ban a Semleges bázis-on megláttam a lila virágokat fizikailag rosszul lettem a giccses látványvilágtól.
Ez nem jelenti azt, hogy Maga a MOD gyűjtemény(!) kalap-kaki lenne, s ha könnyen ki lehetne cserélni esetleg a virág; fa textúra elemeket másra, akkor még érdekes is lehetne.
De azt sem értem, ha ez a MOD gyűjtemény úgy lett összeválogatva, hogy ilyennek képzelték a STALKER-t a fejlesztők, akkor mi ez a csicsás olajfesték feeling. Nem értem.
Complete mod-hoz már van kompatibilis magyarítás, vagy még mindig nincs - ergó több mint vszínű akkor már nem is lesz. Amikor próbáltam, akkor gondjaim voltak a magyarítással a párbeszédekben.
?!
-
#33429 ja, érdekelne, hogy: vkinek sikerült-e körbenéznie az utolsó pályán az erőműnél?
nekem, akárhányszorra próbálom midig elindul az 5-6 perces visszaszámlálás, és ha annak a végén nem vagyok lent a föld alatt a wishgranter felé vezető járatban, akkor kampec dolores
Van-e vmi módja, hogy blokkolni lehessen a visszaszámlálást vagy hogy ne dögöljek meg a végén?
Még egy:
Bele lehet-e nyúlni, vhogy a fegyver listába úgy hogy a Dragunov és VSS Vintorez a kezdetektől, jó sok lőszerrel rendelkezésre álljon, s a küldetések is játszhatóak legyenek?
Freeplay mód nem O.K., mert akkor beadja ugyan őket, de az összes küldetést teljesítettnek érzékeli, úgy meg annyira nem izgi -
#33428 A Complete mod nagyon jo, nincsen benne semmi marhasag.
Ez a viragos mezo elegge rohejes.:D
-
#33427 ...meg mindenféle import szuper fegyverek,minden extra kellékkel.Ráadásul lezárt területen.
Az viszont tetszik,hogy látszik a maszkod,feltéve ha nem minden ruhával látszik. -
#33426 Arról nem találtam screenshot-ot. -
#33425 egy nukleáris katasztrófa sújtotta térségben végülis tök reális, hogy csiripelnek a fák, zöldelnek a madarak, színesen turbékolnak a virágok
mááá csak a Piroska meg a Farkas hiányzik ;) -
#33424 THX! Lehet letöltöm, csak Nekem az ilyen screen-ektől kiráz a hideg. Ezek nem illenek a játék hangulatába. Ha jól tudom Complete mod-ban azért ennyire drasztikus dolgok nincsenek.
Érdekelne. Ez most Nektek tetszik ebben a game-ben?!
-
#33423 Aha, mar ertem.:) -
Örült kutya #33422 Hali! Itt találtam még egy oldalt ahol le lehet tölteni az Oblivion Lost2010 mod -ot.(a cikk 2010-11-23 lett kitéve,szerintem ez a legfrissebb) Van hozzá leírás is.
http://modzone.web4.hu/cikk/oblivion-lost-2010-megjelent -
Bulics #33421 Szerinem ez volt a nooszférát módosító szerkezet... -
#33420 -
Bulics #33419 Nooszféra modulátor??