34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Anonymusx #33298 Nem, elég messze voltam tőle, aztán meg le is ment az az 1 nap, és átkerült a sikertelen küldik közé, az álkutya farok gyűjtéssel együtt. Ugyanis az utóbbit nem találtam sehol, pedig 2 féle kutyából is találtam egy párat. -
#33297 Az addig fog,míg ki nem lövöd a szirénát,vagy az összes katonát meg nem ölöd.Sikerült a másik küldetés? -
Anonymusx #33296 Egy katonai bázison lopakodok, megszólal a sziréna, gondolom észrevettek. Visszamentek, de a sziréna ugyanúgy szól. Pedig amikor mentettem, még nem buktam le.... -
HUmanHunter #33295 ilyen régi játéknál ne várj spoilerezést, ha nem akarod tudni akkor ne nézz a topicba, ennyit tudok mondani. -
Anonymusx #33294 Az ilyeneket nem tudnátok spoilerezni? Én még egyszer se vittem végig a játékot, és nem szeretném megtudni hogy mi lesz a végén. -
keysersoze #33293 A wishgranter nem tud kívánságot teljesíteni, mivel az csak egy fake agymanipulátor, amit a CC tart fenn illúzióként. A wishgranteres endingek mind fake. -
ntex #33292 üdv.
valaki próbálta az AMK: Nardonaya Soljanka modot ? tapasztalatok ? -
Anonymusx #33291 De ha nem eredeti akkor is fel tudod patchelni, nem?
Amúgy próbáltam azt a küldit, de szerintem nem így kéne. Simán szétlőttek. Biztos valahogyan meg lehetne csinálni máshogy is. -
#33290 :D Dehogy,ha nem látnak,akkor nem lesznek az ellenségeid. -
#33289 Viszont meghoztad a kedvemet hozzá.:D
Délután feldobom,csak nem patchelem,mert nem igazán eredeti.:) -
Anonymusx #33288 Ja, aztán meg lehet hogy minden Stalker az ellenségének tekint, aztán meg mindenhol rámlőnek. De jó hogy már az elején elakadtam. -
#33287 Nincs fent most a játék.Ments egyet és próbáld meg mindet lelőni,ah kiírja,hogy sikerült,akkor oké.
Screenshotot a játékon belül is tudsz csinálni,benne van a beállításokban,vagy prtscreen. -
Anonymusx #33286 És ha a mentést küldeném el? Scrrenshothoz le kéne szedni egy progit még.
Ez van írva a pda-ba:
Öld meg a Stalkert
- Öld meg az üzletkötőt
Jobb oldalt a küldi leírásásnál: öld meg az üzletkötőt. A kereskedő vigyáz a jó hírére. -
#33285 Aha!
De ez sztem nem a legelső ,mert két ilyen stalker van akit meg kell ölnöd.Mindkettőt Sidorovich adja. Tudnál képet linkelni a feladatodról,a pda-ban? -
Anonymusx #33284 Nem, ez a játék legelején van, a küldit is attól a kereskedőtől kapom akinél a játék kezdődik.
Angolul meg nem annyira értek, ezt találtam:
" This quest requires you to kill a stalker wearing a jacket. Killing him is tricky, because he usually comes with 2 other stalkers in 'Sunrise armor'. He starts at the Bar and slowly travels towards the Cordon. It's advisable for new players to pick this quest later, so that they don't have to wait nearly an hour for him.
The guy may be located in different places - I've seen him both at the house where you meet Fox and at a camp further to the north; in any case, you can find him in Cordon.
Killing the sales representative in the novice camp may turn some stalkers hostile on you. "
De ebből ki tudsz venni valamit?
Amit meg belinkeltél az van hogy:
Kill the lone stalker now circling outside the rookie camp near Sidorovich's
bunker. His location is marked on your PDA. He'll try to get away rather than
fight, so just gun him down. Afterward, return to Sidorovich for the reward.
-
#33283 Hm.Ja!Tudom már,én mindenkit kinyírtam,mivel ezek a vasúti töltés közelében vannak 3an,azt hiszem? Tehát távol mindentől.Akkor mindenkit,aki ott van,sajnos.
De itt egy angol leírás full : klikk. -
Anonymusx #33282 Puffogtattam, de nekem nem álltak fel, meg se hallották. Nekem 1.3-as patc van fennt, nem tudom hogy azért van-e ez. -
#33281 Akkor puffogtass párat a levegőbe,felállnak,nézelődnek ki volt.Addig késelj.:) -
Anonymusx #33280 Szerintem így nem lehet, mivel ő egy tábortűznél ül, és ott vannak még egy páran,meg pont szemben van egy őr, aki mindig néz. -
#33279 Szia!
Odamész hozzá,megvárod,hogy senki se nézzen feléd,majd késsel megölöd. -
Anonymusx #33278 Helló!
Kaptam egy olyan küldit hogy öljem meg az üzletkötőt. Viszont ő a táborban van, egy pár Stalkerrel, és ha megölöm, a többiek megtámadnak. Ezt hogy lehetne megcsinálni? -
Bulics #33277 Nem a világ pusztul el csak az emberiség. Szerintem mivel azt kívánta hogy pusztísd el az emberiséget (mert az elpusztítja a földet), megtette, azonban az emberiség fegyvereivel. Én így értelmezem...
A szarkofág közeli mentésekből nem fog menni a többi befejezés, kezd előről és nyomozz Szterok után. Rengetegszer kell olvasni a pda-t (ha villog a zöld pda) ez a nyomozás alapja. Persze a gps kijelzi hova kell menni de a pda ból tudni fogod mit kell miért csinálnod.
3 év alatt én kb 10szer vittem végig a shoc-t, 5ször a cs-t és 2 ször a cop-ot. A Shadow of chernobyl nekem is a legnagyobb játékélményem és a legtöbb ideig tartott a hatása alatt. -
#33276 freeplay mod a neve.
az se rossz :)
az alapban nem a zónában barangolhatsz, hanem csak csernobilban rakosgat össze-vissza. -
#33275 Köszi a tippet, úgy lesz :)
Ha minden igaz van olyan befejzés is, amelyikben freeplayt kap a játékos, szóval barangolhatunk a zónában, küldetéseket csinálhatunk, igaz? Gondolkozom az újrajátszáson is, de előbb még elszórakozok a befejezésekkel, meg a másik két résszel. Aztán elkezdem előről valamelyik jól sikerült moddal. -
#33274 ne menj be a végén a kívánságkőhöz, hanem tovább a folyosón :)
a mellék küldetések miatt meg nyugodtan újra kezdheted.
11* végig vittem már, de nem untam meg :) -
#33273 Befejeztem a gamet. Egyik legnagyobb játékélményem. :)
Eléggé célirányosan haladtam a főküldetésekkel, mellékküldetésből nagyon keveset csináltam meg. Bánatom, hogy Pripyatban kevés időt töltöttem, haladtam a küldetés szerint és még az óriáskereket sem láttam.. :'(
Sajnos egy rossz befejezést kaptam, bár ennek a lényegi oldalát nem igazán értem... Nincs valami oldal, ami jól összefoglalja a befejezéseket és tartalmaikat. Megnézni meg lehet őket a xXStrelokXx YouTube csatornáján, de nekem nem igazán érthetőek. Na mindegy, haladok tovább, megpróbálom egy közeli Szarkofág-mentésem segítségével kijátszani a többi befejezést is. BTW ezt a befejezést kaptam elsőre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!YouTube kommentben összefoglalja a srác:
"He says "humanity's unchangeable, it must be destroyed", the wish is granted, him being a human also makes him dissapear as well humanity itself"
Szóval akkor az egész világ elpusztul, igaz? Nem egy derűs vég :D -
#33272 Én már több modban is toltam, de ez az oblivion kifogott rajtam, azért még küzdök vele.
A faiakes mod meg kidob bugtrap-al. -
#33271 Hát én meg csak azon tudtam végigvinni rendesen a játékot :) -
#33270 Az oblivion lost modot csak fanoknak.
Újonc modban egy óra alatt nem jutottam tul az autoparkon. -
#33269 Obli Lost vagy a Faiakes mod közül mejiket érdemes felrakni? -
madmanic #33268 asszem.. -
madmanic #33267 ezer éve játszottam de a fegyver egy aluljáróban van egy konténerben, egy lezuhant helikopter mellett van a bejárat -
#33266 Nekem lenne 2 kérdésem:
Van a bárba egy katona, aki azt kéri vigyem el neki a szolgálatos fegyvert, de ahova mutat a térképen, nem tudok odajutni, milyen úton lehet odajutni?
A csaposnál van egy olyan feladat, hogy öld meg a stalker-t, de sajnos a szeméttelep és a roszotok közti útra mutat, hogy ott a stalker, de oda se tudok jutni, ezt hogy lehet megcsinálni?
Előre is kösz, aki tud segíteni -
#33265 -
aresanob #33264 Sziasztok!Lenne egy kérdésem.az elején vagyok a cordonnál a faluban ,és az utolsó ház tetején a padláson vannak dobozok,de sehogy sem tudok felmenni oda hogy felvegyem belőle a holmikat.Próbáltam felugrani a kék busz melletti teherautóról de nekem sehogy sem sikerül.Ha valaki tudja hogyan kell leirhatná nekem.Köszönöm. -
#33263 Na úgy tűnik semmi gáz, hogy Fox megmurdált. Belenéztem youtube-os walkthrougba meg pcgurus végigjátszásba, csak elküld a tesójához. Végülis annyi, hogy egy stalker baráttal kevesebb + munkát nem kapok tőle. Egyébként most tartok Molehoz
-
#33262 Elején járok a játéknak, Fox-ot kellett volna megmentenem, de volt nálam élet. Tovább mentem, szereztem a következő bázison, de mire visszamentem már kinyúlt a srác.. Nagyon gáz, hogy meghalt Fox vagy nincs jelentősége? -
#33261 Ujrakezdtem a játékot,felpatcholva és a Complete 2009 moddal.Már L86osom meg H&K USP,mindkettőre van hangtompítom .Nagyon jó mód bár kissé bugos.De tény,hogy jobbá teszi a játékmenetet.Ami a legfaszább benne,hogy lehetőseged van testreszabni a játékot.Pl én visszaálítottam a teherbíró képességet 50 kg-ra a max tehert,amikor már nem tudsz elindulni se meg felraktam 80kg-ra.Azzal is tudsz egy rövidet sprintelni,sokat nem tudsz ugrálni és lassan el tudod vinni,szerintem így reális.Meg visszaraktam a headbobbingot,a régi hoodot és visszavettem az elemlámpa fényszögét,mert nagyon irreális volt,hogy közelre is az egész falat bevilágította.Így most csak egy kis kört világít,izgalmasabb is sötét helyen mert nem látok annyit. :D -
#33260 nálam akkor csinált ilyet, ha letértem a főszálról. -
#33259 Ja találomra vág ki nem tudom mire érzékeny.Általában aklkor vág ki ha már csak 1 katona maradt a 4ből,mert 4en örzik a kijáratot.