S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék idáig tökéletesen futott (patch 1.0006 + magyarítás), most azonban a Vad Területen amikor a zsoldosok elkezdenek tüzelni a helikopterre, én pedig tovább indulok hogy beszálljak a harcba, a játék egyszerûen kivág a desktopra. Ja és ami volt mentésem (amikor már ennél a résznél odaértem a tudóshoz), azt se tölti be, a Kliens Szinkronizálása feliratnál szintén kidob a desktopra. Valaki találkozott már ilyennel, vagy van valami megoldása?
pls help!!!
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Videokártya: Nvidia Geforce 9800GT 1GBDDR3
RAM:2GB
Ez a konfigom szerinted elfu rajta?
#32974. Eléggé. Milyen a konfigod?
Koschwarz:
Hát eye-candy és activity-candy, az biztos :)
Captain Sonar 2024 Remake
Az lenne a kérdésem hogy ez a S.T.A.L.K.E.R. complete 2009 mod menyire dobja meg a gépigényt?
Kösz
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Frissült a S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009 MOD
Aki nem ismeri:
Játékmenetben és grafikailag 2009-2010-es színvonalú lett a játék. Mérföldekkel javít a korábbi játékélményen minden tekintetben. Borotvaéles, teljesen újraírt textúra, értelmet nyert a lopakodás, stb. További részleteket lsd. az alul belinkelt lapon.
Aki ismeri:
1.4.3.2 verzió - fél órás teszt. A legfontosabb változások a korábbi 1.32 verzióhoz képest:
Optimalizált képfrissítés, nagyon kevés lag. Megjelent a Third Person nézet, stb. További részleteket lsd. az alul belinkelt lapon.
A SoC Complete 2009 továbbra is mérföldekkel vezet a CS és CoP elõtt számos tekintetben. Egyelõre. :) Készül ugyanis a CS Complete és majd a CoP Complete is.
Gyors letöltést és kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek.
Stalker Complete 2009 1.4.3.2 info és letöltés ITT
Tremendeous Thanks to ArtistPavel and to his Developer Team
Captain Sonar 2024 Remake
csak lassan gyere vissza az agyperzselõtõl, addig lejátszák a free-vel :)
¥ xfire: kistekila
Itt a SuperModPack 2.4...
Az OL-re alapítva több nagy mod is született, a legjobb - szerintem - a
SuperModPack 2.4
Van Full és Lite verziója.
A kettõ között az egyetlen eltérés, hogy a full tartalmaz egy brutális méretû és felbontású textura tunningot, ami azokat a gépeket, amelyeken nem fut rezzenetlenül az alapjáték, leülteti.
Telepítéséhez kell a legutolsó patch és nem használható magyarítással.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
TDU nick: HUN_Matt_92
kordonban fox helyén találsz egy szimpatikus fiatalembert, aki megmutatja a dokit strelok búvóhelyén. õ fogja bejelölni a pda-n a szállodai szobát
Annyira nem jó, a SEVA is jobb nála, a duty ruháról nem is beszélve...
az lenne a kérdésem h modok nélkül lehet e szerezni olyan ruhát ami a katonai stalkereknek van?
THX
Akkorra már annyi pénzed van, hogy a sok fegyvert és ruhát cipelni teljesen felesleges. Egy SEVA vagy Duty jobbik ruha, pár artefact sugárzás meg kimerülés ellen, kétféle gépkarabély (távcsõvel, esetelg hangtompítóval) a lõszerek miatt, elegendõ (puskánként 2-300 bõven elég) lõszer, gyógycsomag, kötszer, oszt annyi...
TDU nick: HUN_Matt_92
A város köré fasza erdõt, mocsarat stb. helyszíneket rakni és uccu neki! <#vigyor>#vigyor>
Na jó am mind3 game jó mert végigvittem a CS-t és a SHOC-ot is a COP még várhat magára kicsit azt csak elkezdtem...
Na szóval értitek <#vigyor>#vigyor>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
én mind a hármat újra kezdtem nemrég egyszerre, de néha nem tudom milyen rendezvényen vagyok :D
nálam,
kinézet - cs; hangulat - shoc; fejlesztés,könnyedség(alig kellett menteni) - cop
1 biztos: A CS; COP szerintem annyiban egyértelmûen jobb, hogy nincsenek benne teljesen felesleges, talán "nevetséges" küldik. De fõképp a CS-nél éreztem, hogy az hozott újat a játékba, játékmenetbe. Ill. "grafika"(atmoszféra elemek) megint csak az újabb STALKER-ek eredménye. COP már szinte semmit nem rakott rá a CS-ra. Pedig tehettek volna bele még, de ez már más topic.
Ami viszont elvitathatatlan a STALKER elsõ részérõl, az a gigantikus nagysága és az, hogy a game mennyire megelõzte a korát. Nem, nem csak arra gondolok, hogy akkoriban nem igazán volt gép, amin mindent max-ra pakolva normális FPS értékek legyenek (bár így utólag is azt kell mondani, hogy le a kalappal jó pár megoldás és effekt elõtt), hanem inkább a gigantikus terep, amit bejárhat az ember a game-ben. Ha minden új game csak tized annyira lenne jó, mint a STALKER nem kellene sírni, de nem így van.
Biztos, hogy újra játszom még ezt is de ehhez már valóban több game óra kell. Egyelõre asszem AVP3 elõtt nem állok neki, ui. 1xerre csak 1 game-el játszom.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
tessék gyorsan szerkeszteni :D
amit leírtál abból tényleg az tûnt ki hogy gyorsan végig szaladtál :)
hidd el megéri szép lassan végigtolni
CS-ban Strelok-ot üldözöm, aki a SHoC karaktere lenne, ha jól tudom. Õszintén: Kicsit valóban skizó a játék Nekem, olyan "ÉNEK az esõben". :D
PS:
Az a gond, ezzel ha leesek fussak létrához dologgal, hogy vmi ultra szar páncéllal kezdtem Neki Pripyat-nak is. Az erõmûben kicsit nyomta ez fel az agyam, mert még normális fegyóm sem volt. Ha nincs gyorsmentés, akkor új game. :)
Szal ott sikerült nagy nehezen szert tennem Exo-ra, Gauss-ra és jobb fegyókra. Elsõsegélycsomag és hasonló ellátmányom van vagy 2db, asszem. :D Leesni, le tudok, de futni az Exo miatt nem. ;) Ha meg ledobom Magamról, hogy gyorsabb legyek, hogyan nézek ki, hogy futok ott 5m-ert alsógatyában?! :)
Szal, inkább az érdekelne, hogy az öld meg Lövész-t küldit ha l értelmezem, akkor nem lehet kivitelezni, mert az Én lennék.
Vagy nem?! Sorry!
Valóban: Neveket nem kellett volna magyarítani. A videókban is ugyebár végig angolul nyomja a SHoC-ban, hogy melyik fõhõsnek mi a neve. De olyan nem hangzik el, hogy Lövész; Agyar; Szellem ésatöbbi. :(
Köszi a videót!
Viszont a game így újra játszva, asszem érdemes lesz nekifutni újra, de akkor már inkább angol felirattal, mert nagyon monumentális mûalkotás és kúrva hosszúúúúú (tud lenni :). Nem csodálom, hogy annó az akkori gépemen esélytelen volt normális graf. beállítások mellett futtatni. Szép munka!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Végig lehet menni a legutolsó teleportig, ami elõtt komoly verekedés (3 hullámban nagyjából 15 monolithossal kell megküzdeni egy csövekkel és hidakkal teli tetõn) van. Sehol nem kell lelépni a talajra.
Van egy tetõ, ahol két snorkot kell lenyomni, onnan le kell ugrani egy hiányzó korlát szakasznál, bele a következõ teleportba.
Valami ilyesmire emlékeszem: 4-es blokk oldala 2 szinten, majd létrán le egy "csõhídra". Onnan létrán föl egy tetõre, teleporton át valahova (erre nem emlékszem pontosan), talán a 4-es blokkk oldalának egy másik szakaszára. Megint csõhíd, talán két szakaszban (a közepe le van szakadva, de átdob a teleport a túloldalra) létrán föl a snorkos tetõre, onnan leugrani. Az egy olyan csõhíd szakaszra dob, aminek a közepe "elgörbült". Itt választhatsz, hogy a daruról lógó trepni segítségével jutsz át (rá kell ugrani, jól beleng), vagy átugrasz a szomszédos épület tetejére, a falon lévõ konzolokon ugrálva át az épület másik részére, ahonnan vissza lehet ugrani a csõhíd másik felére. Itt ha leesel és nagyon gyorsan rohansz, el tudod érni az épületre vezetõ létrát, amin felmászhatsz és ugorhatsz a hídra. Csak addig sérülsz, amíg a talajon állsz.
Ott futás elõre, majd balra, a kémény melletti teleportba. Ez átdob egy tetõre a "villámgömbök" közelébe, onnan teleport az utolsó területre.
Lehet, hogy valami kimaradt...
ha leestél akkor az épület mellett sprint, létrán fel.
Jéééé, annó Én eljutottam a Kívánság teljesítõhöz aztán ennyi. Nem is tudtam, hogy ott is van több féle befejezés ill. van még a "C-Öntudatos" rész is. :O
Itt is választottam mind2 befejezést. Ha nem csatlakozom hozzájuk, akkor kint találom Magam az erõmûben. Okés. Egy ideig ide-oda teleportálódtam, aztán egy olyan gerendán találtam Magam amirõl ha leesek, akkor 1 perc alatt kinyúlik a karakterem a sugárzástól, de nincs tovább teleportáló. 1xerûen keresztben volt 2db vas gerenda, amik alatt mélyguggolásban sem tudok átmenni. Ilyenkor mi van?! Itt vhogyan ki lehet jutni az erõmûbõl, vagy mi lenne még?! Annyi maradt, hogy öljem meg Lövészt a küldik között. De az meg nem Én lennék?! Pöttyet olyan skizofrén élményem van ezzel a STALKER játékkal kapcsolatban végig. :D
Nekivágtam a végének vmi tök alap páncélban, semmi extra fegyverrel és azt hittem vmit kivágok az ablakon, annyira felnyomta az agyam. Kúrva nehéz volt a vége.
Tipikus régebbi game, amelyik hosszú, nehéz és matyizós. :D
Így utólag újrajátszva, le a kalappal a fejlesztõk elõtt, nem kis dolgot tettek le az asztalra.