34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
-
ntex #33497 viszont pl. az arsenal mod meg a többi ilyen gameplay improvement-et és tartalom növelést szolgáló cuccok nagyon frankók lennének -
ntex #33496 nekem meg pont az ellentétje kéne, pl. az oblivion lost 2010 a benne lévő textúrajavítások nélkül.
a sima OL2.2 simán ment a gépemen de ezek az új mod packok annyira leterhelik a masinámat hogy szinte örökkévalóságnak tűnik mire betölt egy pályát, lévén csak 1gb ramom van és új gépre még sajna nincs pénzem -
#33495 DX11 nem lesz DX9-es API-val. Azért a Filefront-on csak van időd körbenézni mod-ok után.
Absolute Structures Texture Pack (1.0)
Absolute Nature Texture Pack for SoC (1.3)
Az időjárás; nap mod-ot nem ismerem. A Complete kb. ezeket használja:
"Graphics:
Weather: Moon, Sun, Dusk/Dawn, Sunsets/Sunrises by ArtistPavel & Dolgov Studio, Daytime Skyboxes/Landscape textures by Argus, Night Storm by Trojanuch, Various Skybox textures by Combragol
World Textures: “Photorealistic Zone” Locations/Living Creatures by Argus, Vehicle Textures by Domestos, Asphalt texture by Sergy172, Blood textures by Hades
Weapon Textures: N_ck-cz, Teh Snake, Rionname, Siro, Idoe, Scopes by Gnomus, Binoculars by GadGett
Shaders: Parallax Occlusion, SSAO, Motion Blur, and Depth of Field by Sky4CE
Effects: Enhanced Particles by Eggchen, Dynamic Fire Lighting by NatVac"
Ebből hámozza ki, akinek 2 anyja van. Nekem jó a Complete mod is. :) -
#33494 Ezeket pl. mod-ok nélkül nem lehet...
Nézz szét a csak grafikai mod-ok között először. -
vato loco #33493 Jó, de ezekből melyik ami jó? Sajnos nincs már annyi szabadidőm hogy nekiálljak próbálgatni. A lejjebb linkelt screenshotok pl. jók voltak, vmi olyasmi kéne. -
vato loco #33492 Az nekem jó ha kicseréli a textúrát jobbra, meg felőlem DX11 effekteket is rakhat bele, csak a játékmenetet érintő dolgokat (alvás, javítás, gányolt fegyverek) ne. Nem akarok semmi ectrát gfx tuningon kívül, az viszont nagyon kéne, mert hát ez a gyári gfx ma már elég tré. Nemrég elővettem nosztalgiázni, de ilyen ocsmány graffal nem voltam képes végigjátszani megint. -
#33491 Ami még eszembe jutott. Szinte az összes grafikai mod külön-külön is letölthető. Keress rá a grafikai mod-okra, időjárás mod-okra, textúra mod-okra és akkor csak ezeket fogod tuningolni.
link 1.
link 2. -
#33490 Részben igen, részben nem. Amik textúra elemek azokon nem tudsz változtatni. Az alap vizuális effekteken a user.ltx fájl módosításával lehet változtatni. De a Complete mod-ban nem a user.ltx fájlt kell módosítani (ill. abban is ajánlott átírni pár dolgot) hanem kicserél nagyon sok textúra elemet. A többi vizuális effekt-et lehet, hogy szintén LTX fájlok módosításával teszi, mert az is van benne egy raklap de nem hinném, hogy ezt csak úgy egyszerűen az 1db user.ltx fájlban el lehetne végezni. Attól nem lesz az éjszaka éjszaka, az ég nem lesz olyan, amilyen a lenti screenshot-okon, stb...
Complete mod-ban nincs sok felesleges dolog. Ill. nem muszáj mindent használni, javítani a fegyókat, ha nem akarod, lehet benne teleportálni is helyszínek között, de azt sem használtam még. Inkább futok. :)
Itt egy részletes tweak leírás:
STALKER: Shadow of Chernobyl Tweak Guide
Nálam ami fent van:
- Stalker Complete mod 2009 1.4.4
- Realistic Weapon add-on 0.8
- Absolute Nature Ultra texture pack (egyelőre bug-ot nem találtam)
Sajnos az Absolute Structure Pack-al találtam hibákat, bug-okat. Pár helyen az üveg textúra sötét, fekete volt. Nem álltam neki keresgetni a hiba forrását, megvagyok nélküle. Majd dobok be screen-t, hogy az Absolute Nature Pack-al milyen pl. egy bokor, milyen egy fa.
De a képen is látni. Az alap játékban a fákon elnagyolt textúrák vannak, a fenyőfákat, tövis bokrokat közelebbről megnézve dettó... -
r4pt0r #33489 Nah de ott pont az kell csinálni, elsőnek te mész át, és ha átmentél majd követ. -
vato loco #33488 Ezek a gfx tuningok léteznek egyéb hekkelés nélküli modban is? Úgy értem én csak a grafikán akarok javítani, nem kell hálózsák, javítóember, és egyéb házibarkács megoldások, csak az alapjáték jobb gfx-el. -
ntex #33487 nekem olyankor szokott amúgy megakadni mikor az alagút előtt előreszaladok hogy lelőjem a zombikat mert sokszor lelövik gruglovot még mögöttem is. szóval előreszaladok ő meg megáll az alagút elejénél és nem mozdul el onnan. olyankor szoktam reloadolni -
#33486 nem magamra gondoltam, mikor írtam, hogy "sok mod telepítése után"... azt rátok értettem.
nekem is full alap a játék. akkor a lényeg hagyjam ott, nem fontos az a küldetés. megpróbálom egyszer-kétszer de, ha maradni akar akkor ottmarad -
#33485 ha szörnyezni akarsz Oblivion, ha a valósághűség, a táj, a barangolós vadászósdi a lényeg, akkor Complete 2009 -
steweee #33484 nekem mod nélkül se ment. igaz nem töltögettem vissza emiatt, mert azért töltögettem vissza hogy életben tudjam tartani. -
ntex #33483 nálam is előfordult sokszor modokkal hogy annál a résznél elakadt a script és nem jött tovább velem Kruglov viszont 1-2 mentés visszatöltés után jó lett. Próbáld meg párszor szerintem -
#33482 Ezt ismeri valaki? -
#33481 Csak egy kérdésem lenne, ha tudna valaki segíteni a sok "mod" telepítése után. Most játszok először a játékkal és van egy rész, hogy meg kell menteni Kruglov professzor-t. El kell kísérni Yantar-i átjáróhoz. Mondom neki, hogy oké elkísérem. Erre jön pár fegyveres. Sikerül őket megölni. Több se kell Kruglov-nek szépen elteszi a fegyverét és elkezd sétálgatni. Nem szeretne követni. Ha ezt szóvá teszem nála, azt felei siessünk, nincs idő a fecsegésre. Na, attól még nem követ. Próbáltam újra betölteni, de akkor sem követ. Van értelme megmenteni, vagy maradjon ahol van!? -
steweee #33480 ha valaki most telepítené, melyik modokkal tenné ?
az alapverzióval játszottam, de nem vittem végig...
STALKER SoC + Complete
vs.
oblivon lost + arsenal
vagy más esetleg ? -
#33479 Jaja! Igen, ebben sittesebb, simlisebb arcok vannak. 100 Rad Bár. -
#33478 Itt van a Bár is valahol, ugye?
A Bár hangulatát valahogy hiába kerestem a másik 2 részben, nem adták vissza. -
#33477 Kedvenc helyszínem volt mindig a SHoC-ban! Az egész Duty bázis. De ez a torony viszi a pálmát. Most, hogy egy ideje újra a SHoC-al játszom, ezen érezni legjobban, hogy szerepjáték; rpg; FPS keverék.
-
#33476 Ez mi? Valami moddolt verzió? -
ntex #33475 Stalker Inferno II is ígéretes modnak tűnik, az elődje sem volt kutya, ha valaki tud valami infót róla jelezzen pls :)
-
#33474 -
#33473 Jujjj, vannak itt igazi gyöngyszemek. :)
Az Arzenal MOD ráilleszthető/ működőképes a Complete 2009 1.4.4-gyel?
ArtisPavel-nek be lett ajánlva? -
ntex #33472
itt a link :
Oblivion Lost 2010
vagy
Oblivion Lost 2010 (mirror)
és itt egy kép az arzenálból ami rád vár:
-
#33471 Szép grafika -
#33470 Válasz a 2 mod-ra, amiket lentebb link-eltem...
SHOC Complete mod-ra tettem rá Őket.
#33460 -> SHOC 2009
Feel the difference.
Sorry a FRAPS miatt, de F12-re pakolja odébb a számlálót ill. ezzel menti SHOC is a screen-t. 1ébként nem használom game közben a FRAPS-ot, most is csak a mod után tettem be. -
#33469 Igen, pár napon belül kint lesz, akkor is, ha Pável nem frissíti a Language Pack-et. -
Antonius1978 #33468 Tudnal mondani egy ilyen mod-ot ? Azaz az elerhetoseget...
Szeretnek par uj fegyverrel is lovoldozni, ha van ra mod.Koszi. -
#33467 köszi -
#33466 Itt minden kérdésedre kapsz választ -
#33465 Helló én csak egy kis segítséget kérnék én a stalker call of pripyatal
játszom és azt szeretném meg kérdezni h amiket találok elemeket a tűzben mag a hamuban azok radioaktiv és arra lenék kiváncsí h hogyan lehetne semlegesíteni?Előre is köszi a segítséget. -
r4pt0r #33464 Szóval akkor várható mostanság hogy felkerül a C2009hez való magyarítás? Csak mert szeretném elkezdeni a játékot, és ha esetleg 1-2 napon belül fent lesz akkor még várok. -
ntex #33463 A nagy mod projectek szinte mind tartalmazzák az Arsenal Mod-ot ami rengeteg új fegyvert és a hozzájuk való lőszert ill a régiek újraskinezett változatát rakja a játékba, a lista nem lenne rövid ha ide felsorolnám őket.
javaslom az Oblivion Lost 2010-et, esetleg az SMP mod. a Complete 2009-et nem próbáltam szóval nem tudom benne van-e -
Antonius1978 #33462 Udv mindenkinek, uj vagyok itt.
Milyen fegyver mod-okat ismertek, jo lenne par uj cucc, igaz most inkabb a Call of Pripyat resszel jatszom.
Valaki tud uj fegyvereket rajzolni a jatekhoz ? Ert hozza ? -
#33461 melyik hétvégén?
már hétvége van ;) -
#33460 No, felpakoltam ezt a Complete Mod-t. Faszányos!
Ami a játék hibája: Complete mod leírásában is írják, hogy az AA csúszka nem ér semmit, nem funkcionál. Valóban. :O
Ezzel a gond csupán annyi, hogy ha ráerőltetem az AA-t driver-ből, akkor sajnos a képernyő bal szélén, ill. felül végig látható egy vékony zöld vonal. :(
Ill. Nálam a V-Sync sem nagyon akaródzik Muuukodni. :(
Amúgy sirály. Pár FullHD screenshot wazze!
7vgén elkezdem. (újra) Egyelőre csak belenéztem...
Stalker Complete 2009 v1.4.4 User Manual.pdf
- antialiasing** = off
- grass shadow*** = off
** The AA slider in the graphics options does nothing.
*** The grass shadow option doesn’t work, and the grass distance is hard coded into the game engine and can’t be increased beyond its maximum limit.
Kár ezekért... -
#33459 na, akkor sorban
a legtöbb dolog O.K.
Ha leugrasz a VALÓSÁGBAN egy magas helyről, azért ott megsérülsz szépen
elsősegély doboz 25% - izéééé, akkor soknak kell nálad lennie (súly) ha az ucccsó két nehézségi fokozaton játszod ;)
80 kg az nagyon sok...
a minél pontosabb és erősebb fegyverek előtalálása engem motivál ;)
a pisztolyok korábban is hatékony fegyverek voltak a katonákkal szemben, ha fejre céloztál, de mellkaslövés esetén a golyóálló mellénynek sok találatot fel kellene fognia :)
a többi, ahogy mondtam O.K.
a zöld éjellátó továbbra is kérdés