34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#33618 Küldd el a mentést valakinek akinek megvan a Complete, hogy próbálja ki ő is. Ha neki megy, esetleg telepítsd újra az egészet (játék+mod), hátha segít. -
bgabor #33617 Ezzel együtt engem a Complete mod kivág az asztalra, ha át akarok menni Army Warehousesból Red Forestbe. Eddig marha jó volt ez a Complete mod, de így hogy nem tudom tovább játszani a játékot miatta, már nem annyira. -
ntex #33616 Meg pótolnak pár hiányosságot többnyire -
#33615 Van értelme a mod-olásnak. Hidd el szebbek lesznek és kevesebb bug-al. :) -
#33614 Tudom, hogy abban még nincs, nem is a SoC-ra értettem (írtam is, hogy többi). :)
Azzal is nagyon tisztában vagyok, hogy elég optimalizálatlanok. Ezért sem érzem nagyon jelentőségét a többi rész mod-olgatásának. Főleg, hogy alapból is már kb dupla olyan jól néznek ki, mint a SoC. -
#33613 SHoC-ban ugyebár az még nincs. Clear Sky DX10.1-ben meg fogja fektetni főleg ha megpróbálsz még AA-t tenni az alfateszt objektumokra is és abból is DX10.1-est, akár csak 2xMSAA-t.
De ezek az FPS zuhanások nem azért vannak, mert kevés a 6870, hanem sajnos ennyire nincsenek optimalizálva a STALKER játékok. :(
SHoC-ot épp a napsugár effekt hiánya miatt lehet űber módon moddolni. De az űber mod-okkal sem éri el azt a hatást, mint CS-től a napsugarak és nedves felületek effekt. -
bgabor #33612 A complete mod 1.4.4. el játszók nem tapasztaltak olyat, hogy a vörös erdőbe való átlépésnél állandóan kidob a játék az asztalra? Mi a helyzet ilyenkor? -
#33611 Én is kíváncsi vagyok, de kétlem (még nem próbáltam azóta ezzel a VGA-val), ismerve a játékokat.
Szerintem a reggeli napsugarak nem tetszenének neki még. :) -
ntex #33610 Na ne mondd már nekem hogy az aláírásodban lévő configon nem futnak rendesen max grafon a Stalker-ek :D -
#33609 Nem tudom, hogy az én esetemben lenne-e értelme a többi STALKER-re rátelepíteni a saját Complete modjukat, mert úgy érzem, hogy amíg az alap játék sem képes elfutni teljesen maximális grafika mellett, addig nem fárasztanám magam mod-ok után. :)
SoC esetében természetes a Complete mod, készítem is elő én is a játékot egy újabb végigjátszásra. :) -
#33608 -
#33607 Remélem ez jó lesz.
-
#33606 Itt van néhány kép a pre-alfábol:
A falu, ami az autotelep helyén van, a épület ami a vasuti töltés felé menet bal oldalt van, és a vasuti töltés.
-
#33605 Az pre-alfához nincs valakinek angol nyelve? Oroszul vannak a párbeszédek. -
ntex #33604 Épp ezaz hogy mod nélkül sokminden hiányzik a játékból :) Ha próbáltad az Oblivion Lost 2.2-t akkor sztem te is tudod hogy kb ez az amit eredetileg ígértek a fejlesztők még anno. De még az OL sem tudta megcsinálni mindazt amit utólag kivágtak vagy nem fejeztek be. -
#33603 Nem véletlenül, hanem mert kezdett a körmükre égni az 5 éve ígérgetett projekt. -
Bulics #33602 Szerintem ne modolj, mert tönkre teszi a játékélményt. Abszolút felforgatják a stalker univerzumot. nem véletlen hagytak ki dolgokat a shocból. -
#33601 Alappal kezd, úgy megtanulod a játékot úgymond. Aztán jöhet szerintem mod. -
#33600 -
martin4955 #33599 Nemrég hallottam a játékról először, ugyhogy IGEN, "téliálmot aludtam" :D -
#33598 Téli álmot aludtál idáig?! :D
Alap, hogy az alap. Max. lenti mod-ok. -
martin4955 #33597 Hi
Nemrég olvastam erről a játékról és kedvem támadt hozzá. Az érdekelne hogy szerintetek az alap shadow of chernobyl-al kezdjem, vagy az Oblivion Lost móddal (arró azt olvastam hogy piszok nehéz)? -
#33596 -
#33595 Labor-ban vmelyik ajtók titkos kódjaik.
-
#33594 1917 a Nagy Októberi Forradalom éve, gondolom az épület 1986-ban lett kész. -
#33593 Az épület tetején az 1917 és 1986 számok mit jelentenek? Gondolom 86-nak itt nincs köze a katasztrófához. -
#33592 Legyen igazad! -
#33591 Nem erről van szó. Valójában a Clear Sky és a Call of Pripyat is a SoC egy-egy kiegészítője, attól függetlenül, hogy önállóan futtathatóak.
Nem véletlenül lesz a következő rész már STALKER 2, remélhetőleg azok nem lesznek ilyen rövidek, mint a 2 utolsó rész. -
#33590 THX!
Bakker leesik az állam, hogy Pripyat ennyire részletesen kidolgozott és bejárható.
Őszintén, ez az első igazi SHoC végigjátszásom. :) Eddig csak; főképp a végén végigrohantam. Most még laborba vissza akarok menni; Duty bázison sem vettem részt még 1etlen Aréna-s eksönben sem, de már hónapok óta játszom vele. Ebből persze sokat elvett a mod-ok próbálgatása és még mindig vadászgatom, próbálgatok 1et-1et.
De azt nem hittem volna, hogy Pripyat ennyire részletes; ennyi utcába be lehet menni; épületekbe; stb... Így persze, hogy csalódás a COP-ban lévő Pripyat. Az Nekem azért tetszett nagyon (tetszik még mindig :) mert előtte kimaradt a SHoC-os.
Annyira érződik ezen a játékon a régi játékkészítés egyik alapeleme, amikor még fordítottak időt a tartalomra és nem a marketing határozta meg egy játék sorsát. -
#33589 jó és hangulatos képek
:) -
#33588 Ok! De szerintem rövidesen kész a Call Of Pripyat Complete mod is. Ezért is pöcsörészek annyit a SHoC-al. :D
"The third and final entry in the Stalker Complete series is currently being developed (90% done)."
-
Am a Call of Pripyat-hoz pont most kapargatom össze a cuccokat. Ha vége a Clear Sky-nak, jöhet az :)
De asszem ma (ha lesz időm)összeállítom, hogy később ne kelljen vele szarakodni. Majd dobok képeket a topikjába hogy mire jutottam :) -
#33586 Jóvanna. Elfeledtem. :D
Én csak most értem Pripyat City-be. :)
-
#33585 katt
még Te kérdezted -
#33584 Figyuka! Milyen vas-on toltad ilyen mod-okkal?! Ezt csak azért kérdem, hogy valóban jó erős gép kell-e hozzá; vagy azért elmegy gyengébb konfigon is?! Enyém sem erős játék konfig; de azért még szépen megállja a helyét.
Többen kérdezték már itt is ezt és nem tudom igazándiból, hogy milyen konfigtól fölfelé érdemes SC Complete; stb... mod-okat rápakolni. -
#33583 áhh, nem bug az. Ez mind a zónahatástól van, vagy csak szimplán sokat jógázott. -
#33582 Azért tipikus STALKER bug megfigyelhető a 4. képen. Fegyós bácsi a seggét mutatja (háttal áll :) feje; felső teste 180 fokban hátratekeredve. -
#33581 döbbenet jól néz ki. -
#33580 aham -
#33579 Cool! Mod-ok, amiket lentebb is írtunk?!