34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • vasziszdasz
    Van. Úgy hívják hogy "nem veszed fel a küldetést". ^^
  • Ryder62
    Van olyan mod ami deaktiválja az időt a mellék küldetéseknél? Ez rohadt idegesítő hogy ha fölveszek egy mellék küldit akkor van egy napom hogy megcsináljam. Utálom az ilyet szeretem én beosztani hogy mit, mikor teljesítek.
  • Me Ga
    Esetleg az angol take (ejtsd ték), hmm?
  • PrisonMan

:)

amúgy annyi az egész, hogy kerek számoknál (1000, 2000 stb stb) meg ilyen nagyon érdekes számoknál, mint 11111 vagy 22222 azt szokták mondani az emberek, hogy ték. hogy honnan jön az elnevezés az én sem tudom :)
  • madmanic
    nem bírom ki, hogy nem csillogtassam tudatlanságomat de mi a pandamaci pici puha pöcse ez a TÉK??
  • PrisonMan
    #33333 :)
  • PrisonMan
    ték előtt
  • Ryder62
    Ja, nem volt fönt patch azért nem írt ki semmit a sarokba. Most a 6-os van fönt. Azzal már játszható a gém?
  • blackcalibra
    Nekem a főmenüben bal lent írja.
  • Ryder62
    Azt hol lehet megnézni hogy a játék milyen verziójú?
  • Wreck86
    Puskagránátnál fel lehet szerelni,de nem minden fegyverhez a kilövő csövet.Ha fent van a fegyvereden,akkor a "V" betűvel tudsz rá váltani és vissza rendes lövésre.

Kézi gránát meg 4es gomb.:)
  • Zsolek123
    nem kell ráhúzni sehova, benne van a tatyódba és a 4-essel hozod elő
  • Anonymusx
    Gránátot hogyan kell használni? Egy csomó gombot végignyomtam, a beállításoknál, és a kézikönyvben sem találtam semmit, a táskában meg nem lehet ráhúzni a fegyver részhez.
  • Anonymusx
    Ha felteszek 3-4 db Húscsafatot akkor annyival lesz több az életem, vagy minden képződményből csak egyet lehet feltenni?
  • Wreck86
    Jobb klikk rá és magyarul kb annyit tesz,hogy puskára felszerelés.
  • Anonymusx
    Van gránátvetőm, és távcsövem. Csak kérdem hogy kell összerakni, rá kell húzni?
  • Zsolek123
    Jólvan. Majd megpróbálom, ha lesz egy új vinyóm, mert ennek egy élet lenne újre feltelepíteni... :@
  • Wreck86
    Vagy rossz törés és pont ennél a játékrésznél rontották el,vagy próbálj egy reinstallt,de a mentéseket másold ki.
  • Wreck86
    Mármint mire gondolsz?
    Mert alapból van ugye távcső,de abból is több,csak bizonyos fegyverekhez lehet szerelni.
    Van még a hangtompító is,de azt talán már többre fel tudod dobni.
  • Anonymusx
    Szerintem installáld újra a játékot, esetleg ha nem tudom hogy vissza-e lehetne valahogy állítani az alap beállításokat.

Fegyvereket hogy lehet összeszerelni?
  • Zsolek123
    igen, de amikor először jelentkezett a probléma akkor a szűz vinyón, ez volt csak fennt.
  • Wreck86
    Tettél fel vmi új játékot azóta?
  • Zsolek123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már megvolt, de semmi változás. :s
  • Wreck86
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor másold fel újra az indító exe crack-jét,nálam ilyen kiakadós,asztalra kidobós problémát megoldott így.
  • Zsolek123
    yep
  • Wreck86
    Másolt?
  • Zsolek123
    Mi lehet az oka annak, hogy egyik este játszottam a játékkal, másnap délután elindítom a játékot, bejön a fekete képernyő, villog aztán kilép minden hibaüzenet nélkül?
  • Wreck86
    Felveszed oda,ahova a képződményeket teszed és az életerőd +400-zal ugrik meg.Banditapáncél még gyenge,okoskodni kell,meg függ,hogy milyen szinten kezdted el.
  • Anonymusx
    Van egy Húscafat nevű képződményem, ami + 400 egészséget ad, az mire jó?

Az normális ha egy pár lövéstől meghalok? Van rajtam banditapáncél.
  • blackcalibra
    Gondoltam erre is, de az egyrészt nem is ad egyből elegendő pluszt a teherbíráshoz, meg egyértelmű hogy hátránya is van neki.
    Jó dolog valamilyen szinten ez a "taktikázás" a cuccokkal meg a súlyokkal de egy idő után unalmas hogy egy plusz töltény miatt már nem tudok megmozdulni sem.
    Ráadásul már jártam úgy hogy a nagy harc hevében véletlenül felvettem egy fegyvert aztán se előre se hátra. :D
  • Wreck86
    Annak persze van előnye és hátránya is.:)
  • PrisonMan
    vagy szimplán megvárod, amíg olyan ruhád lesz, ami elbír még +20 kilot. :)
  • blackcalibra
    Olvasgattam itt a fórumon régebbi hozzászólásokat a hátizsák kapacitását növelő modról és valamilyen fájl/fájlok átírásáról.
    Szedtem is le egy installos modot ezzel kapcsolatban, de valami nem tetszett neki.
    Miután felraktam a játék ugyan elindult a főmenüig, de a töltés alkalmával hibaüzenet nélkül kilépett és ennyi.
    A két fájl átírását megcsináltam volna, de én egyszerűen nem találom ezeket a fájlokat.
    Merthogy nincsenek nekem valamiért....
    A játék a legnagyobb elérhető verziószámúra van peccselve egyébként, magyarítással ellátva.
    Az hozzátartozik az igazsághoz hogy nem eredeti, de még a héten megérkezik a dobozos eredeti példányom.
    Gondoltam erre is hogy esetleg ezért nem jó a telepítős Weight MOD, de igazándiból nem vagyok benne biztos.
    A két fájl meg nuku nálam.

Esetleg nem tudtok valami "bemásolós" egyszerű dologról ami nem ír át dolgokat a fájlokban?
    Vagy valakinek esetleg megvannak a módosított fájlok?
    Mert elég szűkösen vagyok hátizsák tekintetében.
    THX
  • Wreck86
    ha illik rá,akkor jobb klikk a távcsőre a tatyódban és válaszd ki a puskára feltevést.
  • KranaZoli #33304
    Mármint mi?! Melyik része?!
  • Zsolek123
    Na ez engem is érdekel...
  • KranaZoli #33302
    Szerintem ShoC-ban sehogy. Abban nem lehet javítgatni, stb... MOD-al asszem igen, de alapból nem. Csak CS-tól.

Más:

Fijjugok!

SHoC-hoz van olyan MOD, ami:

1.) kompatibilis a magyarítással (bár most nem tudom, hogyan áll ennek a gammának a magyarítása);

2.) ÉS: grafikailag felturbózza a játékot;

3.) DE: lehetőleg nem változtat annak a menetén; küldetésén; stb...

Ha jól tudom a SHOC Complete is tartalmaz játékmenettel kapcsolatos változtatásokat.

Én most csak ezt találom:

- SKy4CE -=SkyGRAPHICS=- MOD (v1.78)

Amúgy az Oblivion Lost és Priboi Story azok milyen MOD-k?! Azt tudom, hogy nagyon elterjedt MOD-ok, főleg az Oblivion Lost csak azt nem tudom, hogy miért?! :)

• Zsolek123
    ha kaptam egy távcsövet, hogyan tudom felszerelni fegyverre?
  • Gyuszopapa
    Jó játék ez,most a nyáron végigtoltam.Majd a Clear Sky következik.
  • Wreck86
    Ál kutya az majd később lesz több,de ezeket újra lehet aktiválni,hisz újraadja a tag.