S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most a clear sky-ban seva suitban (tuningolva 12 kg), egy majdnem 5 kilós fegyverrel meg néhány gránáttal és medikittel együtt kb. 28 kilót cipelek magammal. ráadásul a cs-ben nincs is olyan artifakt, mint a shoc-ban, hogy növelni lehet az endurance-t. bár van súlykönnyítõ artifakt.
volt annak idején egy képsorozat, hogy mi 50 kiló, amit folyamatosan kellene magaddal cipelni...az egyik képen pl. egy csaj volt :)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nekem 64-es W7-en gond nélkül fut egy hasonló konfigon (a proci E8200-as 3.2 GHz-ra húzva), az SMP moddal, ami igencsak megdobja a hardverigényt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
TDU nick: HUN_Matt_92
de egy régebbi mentéssel megoldhatod.
/lesz még ilyen/
¥ xfire: kistekila
elfér két fegyver, két ruha /a végére/, párszáz lõszer, és pár db kötszer.
artikkal a többi javítható, a kitartás is
Nem véletlen nem 10000 kg-okkal lehet rphangálni.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
a födém leszakadás rossz végzõdés, nem arra kell menned.
arénában meg csak pénzt veszítesz/nyersz, igaz nem nagyon használtam, mert így is sok lové van.
de szerintem csalás nélkül vidd végig
próbálj egy új dx-et felrakni. /xp-d van?/
esetleg kipróba egy másik ati kártyával
Na most kipróbáltam dx8-ban a játékot és úgy jó volt csak nem tetszik. Felraktam azt a dx-et amit a játékhoz adtak, de azzal se jó. Valakinek van ötlete hogyan lehetne megoldani hogy jó legyen vagy játszak dx8-ban? Köszi!
Érdekes mód amikor betöltött egy másik pályarészt már nem volt éhes. Meg ha szarni kell azt nem jelzi és aludni sem akar... Azt hittem vmi pszichikai hatás, mert volt ilyen jelzés már máshol...
nincs ilyen problémám.
Miért van az hogyha végig viszem a Complete 2009 MOD-al és betölti a freeplay-t lépek kettõt és kilép ?
Elõre is köszi a segítséget :)
viszont kétszer szó nélkül kivágott az asztalra :(
közben nappal, frissen már sikerült megtalálni a másolós fajtát :)
sajnáltam volna kihagyni
Minden ugyanaz másképpen.
Ha az 1.0-s verzióval játszottál eddig, akkor esélyes, hogy a patch után nem lesznek jók a mentések. Ha valami késõbbivel, akkor lehet, hogy igen.
nem találja a stalkert /pedig bemásoltam oda/
:)
Minden esetre kipróba így is :)
@TSL16b: szép szám, :)
/visszalapoztam, de semmit nem értek belõle/