S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Float32 is egészen szépen ráncfelvarrja a shader-eket, de nincs benne idõjárás mod és minden egyéb ami abban igen. Szerintem kibaxott jól néz ki vele a SHoC.
(pici apró probléma, hogy talán annyira jól, hogy már egy picit "irreális" :) - Túlzottan élesek és tiszták a textúrák, némelyik vakít és bántja az ember szemét. :D
Viszont most így újrajátszva: brutálisan nagy és kidolgozott map-ek vannak a game-ben! Fasza! Hozzám a CS és a COP közelebb állt, mert ez meg tele van tök felesleges és hülye mellékküldikkel, de zéró értelme van bármelyiket is hasonlítani a SHoC-hoz, mert olyan kérdés, hogy melyik a rövidebb?! :O
Hát a COP 3db map-e a SHoC-ban találhatóhoz, nevetséges. Viszont az atmoszféra elemek meg sokkal jobbak benne. Szerintem élethûbb. A SHoC Nekem kicsit mû. Szal, túlzottan csicsás is már a mod-okkal. Ugyanakkor mégis faszányos ez is. :D
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Majd kaptok képeket!Szerintem atom brutál ez a mód!(magyarítás nem gond már párszor végigjátszottam)
Írtam utána, hogy mivel nem kompatibilis a magyarítással ezért "sajnos" mégis hanyagolom a cuccost. Most a Float32 MOD van fent.
Egyébként rákeresel jútyúbon. ;)
Szerintem faszányos dolog, mert szinte teljesen lecseréli az alap shader-eket. Nekem elsõ blikk-re a fegyver hangok nem jöttek be. Túl hangosak voltak. :(
De gondolom azt a mappát kitörli az ember és akkor maradnak a defaults hangok.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Lehet én is bepróbálom ha már megvettem a gémet... <#rolleyes>#rolleyes>
Fegyverbõl csak azt, ami jobb mint a tied és lecserélni.
Úgy 100 ezer Rubelig érdemes elmenni, mert ha nem találod meg a jó ruhákat, vagy nem vállalod be azokat a feladatokat, aminek a jutalma egy jó ruha vagy fegyver, akkor kénytelen leszel venni. A jobb darabok 50-80k körül vehetõk, bár a boltosok egyre olcsóbban adják a cuccokat, ahogy teljesíted a megbízásaikat.
Javítás csak moddal van...
Ez a rész jobb a clear skyban.
Akkor több hiányérzetem nincs is. <#idiota>#idiota>
Kiiktattam a mod-ot, mert bár sokkal, sokkal szebb tõle a game viszont magyarítás nélkül meg nem akartam elsõre, ill. kíváncsi voltam TSL-ék munkájára.
(fejlesztett fegyverem már van. - találtam :)
Köszi!
<#worship>#worship>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Más, kérdés:
Ennyire nem emléxem már a SHoC-ra. :O
:)
1.) Itt nem kell semmilyen mûszer a relikviák kereséséhez?!
2.) Hol a bánatba lehet itt ruhát; fegyvert fejleszteni?!
(Most érkeztem meg a Duty-sokhoz. Leadtam a 100 Rad Bár-ban a doksikat, oszt egyelõre ennyi.)
A helyszínek ismerõsek, mondjuk 90%-ban eddig fedik egymást a CS-al (pontosabban fordítva :); a Duty tábor okés, beugrott, hogy tényleg ilyen volt, de eddig szakival nem találkoztam ahol javítgatni, módosítgatni lehetett volna, ill. már egy raklapnyi relikviám de mind csak úgy szabadon hevernek. Párnál voltak különféle anomáliák amik nehezítették a gyûjtést, ennyi.
?!
Köszi.
Van egy halom...
SEVA Suit-ot vagy találsz, vagy Yantarban kapsz, vagy ugyanott veszel.
Duty Suit-ot az után vehetsz, hogy szóltak, mehetsz hozzájuk, mert lenne számodra egy feladat. Az egyik jutalma a játék legjobb ruhája, a Duty jobbik ruhája, amelyiknek sisakja is van. De meg is veheted a fegyvermesterüktõl, a fõhadiszállásukon.
Freedom ruhát talélhtsz több helyen is, vagy vehetsz a Military warehouse-ban,
Ha az Exoskeletonokra gondolsz, azok egyszerûen nem érik meg az árukat. Egyet találhatsz az erõmûben...
Egyelõre a magyarítás a fontos. <#smile>#smile>
Nálad volt már esõ; vihar?!
Még nem sok idõm volt game-elni. Van ebben olyan nedves felület effekt, mint a CS-ban már volt?! (vízcseppek; felületeken lefelé folyó esõvíz)
A kezdésnél egyszerûen kikapcsolhatod az egész sztorit...
Pedig a géped okés. Nekem a 2009.08. havi DX van fent. A 4870-esnek is simán vinnie kellene - függetlenül attól, hogy Nálam 5850-es van.
koschwarz
Szerintem irgalmatlanul jó ez a MOD. Ami még nem volt az az esõ és vihar. Nem emléxem már a SHoC-ra, de CS-ban és COP-ban volt nedves felület ergo vízcseppek és folyó víz a függõleges felületeken. Nekem az tetszett de nagyon. Azonban úgy gondolom, hogy ez a DX10-el, 10.1-el jött be a CS-ba. Nem tudom, hogy DX9-el is megoldható-e?!
Ez a head bobbing effekt hiánya egyelõre nem tûnt fel. De ez legyen a legkevesebb. :) A HL meg amúgy is faxa game (volt).
:D
Ja, és van benne hálózsák és lehet aludni, ahogyan már a COP-ban is. De itt kúrva jó, mert közben bevág videó effekt-eket, mintha álmodna a karakter. Ilyen lehetne a COP-ban is és nem csak idõ múlása... <#eljen>#eljen>
(C2D E8500 3.16ghz, ati 4870, 2gb geil ddr2, 1680x1050) minden maxon, elsimitas nelkul par fps-t produkal, amugy mod nelkul siman megy 70-140 fps kozot. Igy most le uninstalaltam, de majd probalkozok még.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
"An oft-praised mod for S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl which combines many different mods to massively upgrade the game without major gameplay changes, giving you a polished yet pure Zone experience.
Contained within are new textures, sounds, music, sky, weather system and visual effects, along with bug fixes, AI improvements, upgraded graphics, ragdoll physics, a revamped user interface and so much more."
link
Olyan Engem sem érdekel 1elõre, ami a történetben is módosít.
Amugy steames stalker SOC van nekem, még karacsonykor 2 euroert vetem.
<#hehe>#hehe>
r2_sun_near 12. (ez lehet 20 is)
r2_sun_near_border 1.
Úgy látszik, hogy a near_border lesz a megoldás. A near 1 a 12 helyett nem teljesen okés, ui. azzal meg másfajta árnyék probléma van.
Felraktam mellé a "2009_09_24_STALKER_Complete_2009_1.4.3.2" MOD-ot és szerintem kibaxott jól néz ki.
<#eljen>#eljen>
Újra felraktam a SHoC-ot. Elõtte többszöri COP és CS. Ezt a megjelenése óta nem játszottam. Gépem a szignómban, 2009.08. havi DX frissítve, legfrissebb ATI Catalyst.
Minden max-on (csúszkák is feltolva) természetesen úgy fut, ahogyan majd a COP fog 5 év múlva a majdani gépemen. ;)
1.00005-ös javítást tettem fel ill. a magyarítást. Ofkórz van egy kis problémám. :D Mégpedig a változatosság kedvéért árnyék probléma. :) CS-nél nem volt, COP-nál igen. (az elsõ warez példánnyal; DX10-ben)
Itt nem nap felhõ van körülöttem, hanem pl. házak tetején fúrcsa árnyékok és pl. képernyõ szélein, ha forgolódok. Ha majd lesz idõm rakok be képet, de talán ismert "bug".
Így néz ki az alap user.ltx ide vonatkozó szakasza:
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.00001
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details on
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 0.5
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 12.
r2_sun_near_border 0.75
r2_sun_tsm on
r2_sun_tsm_bias -0.01
r2_sun_tsm_proj 0.3
r2_tf_mipbias 0.
r2_tonemap on
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 0.7
r2_tonemap_lowlum 0.0001
r2_tonemap_middlegray 0.6
Ha a "r2_sun_near 12."-t leveszem konzolban 1-re, akkor megszûnik ez a hiba, de egy apró amolyan önárnyék dolog is elvész vele. No problem, de van vmi más megoldás?! A COP árnyék hiba miatt sokat bújtam a GSC Community oldalait és pl. COP-ban ez orvosolta többeknél, ezért próbáltam rögtön ezt.
Egyéb idea?!
<#worship>#worship>
(Mikor a Kívánságteljesítõhöz mentem, akkor mûködött rendesen a dolog.)
Oblivion Lost-tal játszva a játék legvégén elakadok. A teleportálgatásnál az egyik teleport (amihez elérve elsõre odateleportál hat Monolith-os) lerak a talajszintre az egyik sín mellé és kész. Mögöttem a furcsa, égbe világító gömbök elõtti épület van. Körbesétáltam már mindenhol, felmásztam, ahova lehetett és többször próbáltam újrateleportálni ugyanonnan, de mindig ide lyukadok ki és sehol nem látok nyitott ajtót.
Valakinek van ötlete?
TDU nick: HUN_Matt_92
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
TDU nick: HUN_Matt_92
Ezt a képet pedig a Bárban lõttem. Guggoló ugrással rá lehet ugrani az exoskeletonos õr vállára és onnan már csak át kell vánszorogni a túloldalra. Utána õ készségesen félreáll és kienged.
Bocsi, ha már voltak, nem olvastam vissza túl sok oldalt.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
De nem kell a dekóder, mert van egy másik megoldás, hogy egy gauss puskát belevágsz a titkos labor zsanérjába, és kinyílik az ajtó, youtube-on nézd meg hogy kell csinálni.
Itt érdemes nézelõdni a lost alpha pályalista és egyéb fícsörök után:
Lost Alpha
Az lenne a problémám hogy néhány fegyver és más dolgok(pl ventilátor vagy laptop a kereskedõnél) textúrái elvannak csúszva vagyis az npc-nél látom hogy a fegyver kb a térdüknél van amikor rám tartják de épp ezért ha nálam van csak a kezemet látom ahogy tartja de a fegyvert nem ..... a minimum konfighoz meg van minden ami kell+a patchelés is stimmel....valaki segítsen hogy mitõl lehet ez :S