34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Wreck86
    Wow! Mentem volna Jantar felé és egyszer csak valahonnan rám rohant 10-15 kutya. Mindenféle volt közöttük. Nem sokon múlt,de megúsztam.:)
  • Wreck86
    Az se rossz!:)
  • lpmaskmancick
    Én az irányítótól kaptam agyfaszt de szó szerint. :D
  • Wreck86
    Feküdjön meg a bloodsucker,megint megijesztett a csatornában.:)
  • SovereignX
    1.0005 patch van fenn. Arra van a mod is kitalálva.
    Crack... lehet meg kéne nézni egy másikat.

K9sz!
  • Wreck86
    1,rosszul tört a játékod és kifagy emiatt.
    2,lehet modpack bezavar mert nem a megfelelő patch-re tetted fel.
  • SovereignX
    Warez még szép! :)
    Az előbb nem írtam azt hiszem. OL2010 modpack van fenn.
  • Wreck86
    Másolt vagy eredeti a játék?
  • SovereignX
    Vmi megoldási ötlet?
  • SovereignX
    Na elő jött egy újabb probléma. A Bár területre nem mehetek vissza és nem tölt vissza megoldva. Minimum graf mellett hajlandó rá.

Most viszont Yantarban van a probléma. Mikor megyek vissza a Sakharov nevű ürgéhez, hogy megmondjam lekapcsoltam a X-16ban a gépet. Rányomok az egyetlen beszélgetési opcióra - Thank you - aztán a gép megáll. Tölt tölt tölt majd kifagy. Többször próbálkoztam vagy 2szer tovább ment de ha menteni próbálok kifagy rögtön ha nem akkor néhány perc és akkor adja meg magát.

Pedig a doki pont kinyitotta a fegyver raktárát. :((((((((
  • ntex
    Elég a legutolsót
  • Wreck86
    Egy kérdés: alap stalker soc-ra hogy kell a patcheket feltenni? A legutolsó elég,vagy van még előtte másik? Köszi!
  • Wreck86
    Nincs a beállítások között valami opció erre?
  • Prince of Máté
    Csak nálam nem müxik az 5.1? :(
    Win 7 64 bitet használok alaplapi Realtek hangkártyával, mindenhol van 5.1-em de ebben a játékban sehogy sem sikerül...
    Kicseréltem a .dll fájlt, de így is csak sztereót kapok.
  • SovereignX
    A dokumentum leadása előtt még oké. Ha leadom onnan bye bye bár terültet.
  • ntex
    Korábbi mentéssel is ugyanez a helyzet ?
  • SovereignX
    Én is így csináltam. De ha a báros kimentést töltöm vissza kifagy. Ha a bár utánit semmi gond. De vissza menni akkor sem tudok ugye.
  • ntex
    Nekem ezt egy moddal csinálgatta, mindig ugyanott fagyott ki a játék sok helyen. Vissza kellett mindig töltenem egy régebbi mentett állást, úgy tudtam játszani vele hogy minden terület átlépéskor mentettem a töltés előtt és után is egyet
  • SovereignX
    Van egy olyan gondom, hogy miután leadom a bárban az x-18 labor dokumentumokat:
    #1: ha a bár területén mentettem visszatölt és kifagy.
    #2: Ha máshol mentettem azt betölti de ha mennénk vissza a bár területére áttölt és kifagy.
    Így vége a játékomnak lényegében....

Vmi ötlet a megoldásra? Vagy járt már így vki?
  • steweee
    ilyen gold edition még nincs készülőben, ami a 3 részt egyben tartalmazza ?
  • steweee
    korábban már sok szó volt róla, sőt most is erről van szó az oldalon, de azért mcérdem mint laikus, aki csak az alapjátékkal jáccott anno...

ha MOST akarnék vele újra jáccani, sokkal erősebb géppel mint korábban, akkor mely nagymodot, vagy modokat rakjam fel ?

szeretném ha a grafika javulna, de attól sokkal fontosabb lenne a gameplay javítása, balance, erősebb szörnyek, több szörny, több fegyver, NEM KELL reális fegyversebzés, mert ez egy játék sztem, és nem kétméteres lopakodással akarom tölteni a játékidőt, hogy mikor talál el lesből vki egy lövéssel... az alapjáték hardon kellően erős volt, normalon meg a 2x-es sebzésmodot használtam.

fontos lenne hogy az AI intelligensebb legyen, és legyen benne vmiféle csapategyüttműködés, ne egyenként kelljen mészárolni egy kutya vagy zombihordát, ilyesmi. vki írta hogy az AI a gránátot már vmelyik modban egész szépen használja, na az akkor király lenne...
  • SovereignX
    Más. Végre sikerült leszedni az OL2010et de nem lehet rendesen kicsomagolni. Össze illesztettem Master Spliterrel, Jsplitel. A mellékelt zip nem tudja kicsomagolni mert hibás. A rarnak már megy csak éppen vmi 7500 hibás fájlt talál így a végére a 2 gigából kitömörít 780 megát.
    Vmi megoldás?
  • SovereignX
    Gyors össze futottam 3 katonával.
    #1: Fegyverek hangja jobb az OLben.
    #2: A pisztoylom sebzése itt elég ótvar.
    #3: Stalker fokozaton a 3 katona nem ölt meg elég gyorsan. Ha 3an AKval nekem esnek nem lesz időm nézni ahogy kinyúvadok.
  • bgabor
    Két perc alatt végigtoltad vele az egész játékot, hogy aztán megalapozott véleményt mondhass? Te aztán gyors lehetsz.
  • SovereignX
    Megvan vkinek az OL2010 még betömörítve? Ha igen a 4es és 8as darabot feltölthetné vmi megosztó oldalra. 2 helyen találtam meg mindössze. A magyar oldalon lévő linjek közül nem jó a 4 meg a 8 a moddb.com oldalról meg egyiket sem lehet letölteni :(
  • SovereignX
    Most vagy kb. 2 percre bele néztem... OL jobb :)
  • bgabor
    Semmit se változtat meg az alap játékmenetben. Durván feljavítja a grafikát, hangokat, minden területen, és sokkal simábban fut tőle a játék. Vannak lootoló stalkerek, de azok egyébként az alap Call of Pripyatban is vannak. Fegyvereket reálisabbá tevő mod is van hozzá, de tök felesleges.

Gyakorlatilag egy generál mod, ami minden területen durván megdobja a játék minőségét, anélkül hogy az alap játékmenetet marhaságokkal elcseszné.

Marha jó mod tehát a Complete 2009, szerintem egyértelműen a legjobb, szvsz nem is érdemes nélküle tolni már a Shoc-ot.
  • fery02
    SoC 2009-ben nincsenek még kitörések. :)
  • SovereignX
    Anomália faromlás itt is van? Olben leírás szerint midnen kitörés után van esély rá, hogy újabb adag artifact-ot dob.
  • fery02
    Ja, így vesszővel másabb már. :)
    Gránátokat dobálnak előszeretettel az NPC-k, meg öcsém tapasztalatai alapján (alap Call of Pripyat végigjátszás után kezdte a 2009-es SoC) nem kicsit fejlesztették benne a mesterséges intelligenciát is, sokkal okosabban viselkednek az ellenfelek (az alap SoC-hoz képest ugye), nagyobb kihívást nyújtanak.
    Anomália viselkedésben változást személy szerint nem tapasztaltam, de azokhoz nem is kell nagyon hozzányúlni. Így is kellőképp változatosak, pont elég van belőlük szétszórva a pályákon.
  • SovereignX
    Kösz. Akkor sztem marad az oblivion 2010. Feltéve ha a 4 és 8as fájlt le tudnám tölteni :( ott meg hiányzikk a vessző. :) gránát dobáló, anomáliát elkerülő NPC. ol leírásában van, hogy ilyet csinálnak.Gránátit tuti dob. Anomália viszont.... a zseméttelepen az alagútba ami tele van anomáliával vagy 3is bemászott...
  • fery02
    Realisztikus fegyverek addon létezik, külön a 2009-hez fejlesztve.
    Gránát dobáló anomáliákkal nem találkoztam még benne (el sem tudom képzelni milyen az :D), meg loot-oló NPC-kkel sem (ezekkel amúgy egyik STALKER-ben sem találkoztam még), igaz, egyelőre én csak a SoC-ot mod-oltam.
    Vándorló anomáliákkal sem találkoztam benne.

Szerintem kb annyi játékmenetet érintő változás van csak benne, hogy néhol loot-olható szerszámos ládával megjavíthatjuk fegyverünket, meg ha akarunk, használhatjuk a mindig nálunk lévő alvózsákunkat.
  • SovereignX
    A másik dolog. Néztem a 2009 leírását de meg itt néhány kommenteket de nem derült ki a dolog, hogy az alapokat mennyire változtatja meg? OL-ben tetszik, hogy bárhol jöhet bármiylen ellenség, a vándorló anomáliák, a realisztikus fegyverek, a gránát dobáló anomáliát elkerülő lootoló NPC-k. Iylesmi akad a 2009ben? Leírásában nem esik szó ilyesmikről.
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Lehet az oblivion lost 2.2ben lehet vhogy változtatni azon, hogy ne jöjjenek olyan gyorsan az ellenségek? Szeméttelepnél feltűnik egy vagy 10 fős bandita banda. Leölöm őket mennénk össze szedni a cuccot erre jön egy újabb adag. Nem lehet nyugodtan össze szedni a dolgokat mert csak jönnek jönnek és jönnek.
  • Antraxka
    Valaki megtudja mondani, hol tudom leszedni az Arsenal mod 1.7-et SHOChoz? Mert egy értelmes linket nem láttam...
  • ntex
    Szedj le Master Splitter-t és azzal próbáld meg
  • PhantomAss
    hello
    van közöttetek olyan aki fel tudta rakni az oblivion lost 2010-et?
    én nem tudom sehogy kicsomagolni a letöltött és egyesített 2 gigás fájlt, bármivel próbálom mindig kidob "corrupted file" errorral.
    (az összes programmal próbáltam, napok óta a netet bújom, de semmi eredmény, többen is panaszkodnak hogy nem működik)
    a torrent pedig nem működik, senki sem seedeli
    van esetleg valami ötletetek?
    köszi
  • Antraxka
    Szevasztok, lenne egy nagy bakim: Oblivion Lost 2.2 -höz van az arsenal modos cucc. Hogy Oblivionban benne vannak az Arsenal Mod fegyverei. Ez mind szép, és jó, csak a Arsenal RC1-es verziója kell, és 5000 linket próbáltam: Vagy beszart menet közben, vagy egyszerűen nem működik. Tanácsokat vagy linket kérek ha lehet... Mert ez hihetetlen.
  • fery02
    Ha tapasztalatból írjátok, hogy megéri, akkor engem meggyőztetek. ;)
  • bgabor
    Remek ötlet, köszönöm.