34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#33378 Hiába, úgy tűnik scriptelve van, ha megölök ott valakit, akkor a duty ellenem fordul. Azt kéne elérni, hogy "ne én öljem meg". -
#33377 Sztem késsel lehet,ha mászkál esetleg olyan helyre,ahol nem látnak. -
#33376 Estét! Meg kéne ölnöm valami Fiend (Oleg valaki, gázmaszkos AN-94-gyel a kezében) nevű stalker-t, de bárnál van és ha megölöm az egész Duty rámtámad. Van rá lehetőség, hogy ezt elkerüljem? Kés, vagy hangtompító nem sikerült, de régen véletlen elírtam valamit az 1ik .ltx-ben, tehát ha valakit hangtompítóval fejbelőttem, senki sem foglalkozott vele, mintha magától halt volna meg. -
winky1993 #33375 Hát sajna nem jött be[#shakehead)! -
steweee #33374 oblivion lost
abc inferno
super mod pack
ez az új tartalmazzak ezeket, vagy jobb ezektől ? -
steweee #33373 már régen jártam itt. most lenne rá időm hogy újra játszak a játékkal. jelengettek meg modok hozzá, az alapjáték is jó, de azért van mit rajta foltozni. ez a legjobb megjelent mod ? -
#33372 Probald ezzel a progival. -
winky1993 #33371 A clear sky complete már készen van, le is töltöttem de nem tudtam megnyitni! -
#33370 köszi -
#33369 Nem kell hozzá atomgép.
A régi uninstall és úgy fel az 1.4.4-et. webcím: artistpavel.blogspot.com. Itt mindent rendszerezve megtalálsz.
A Complete a grafikától indulva a teljes játékot tuningolja. A részleteket megtalálod a fenti oldalon. -
#33368 A complete ezek szerint a grafikát tuningolja csak? -
felmegy a régire?
nem linkelnéd be a cs, cop-ot is, ne kelljen keresgélni :)
-
#33366 Ha lenne gépem hozzá, akkor azt mondom oké :s -
#33365 Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009 1.4.4.
Borotvaéles grafika, igazi Stalker hangulat - ahogyan a korábbiakat is, ezt is érdemes.
Ha mond valamit a Crysis: Warheads grafikája...
Na, olyan lett ez.
Érdemes mellé a Realisztikus fegyvermódot is. Mérföldekkel más lesz a játékélmény.
Kész van ill. készül a Clear Sky Complete és a Call of Prypiat Complete is. -
winky1993 #33364 Fasza ez kellett!
Köcce! -
#33363 Parancsolj,angolul van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The game starts with number one on the list and goes down until a requirement is met:
1. Reputation is "Excellent": You wish for the Zone to Disappear.
2. Money greater than 50,000: You wish to be rich
3. Both General Voronin and Lukash are dead: You wish to rule the world
4. Reputation is "Terrible": You wish for humanity to be punished.
5. No other criteria are met: You wish for immortality.
Van még 2,ha bejutsz a végén a Monolith titkához,vagy részt veszel a kísérletben és nő a zóna,vagy nem,szétlősz mindent és boldogság!:)
-
winky1993 #33362 Ok köcce kipróbálom! :) -
#33361 Hú.Láttam már a kritériumokat.Keresem őket,ahol leírják mit kell ahhoz csinálni,hogy melyiket kapd. -
#33360 Amikor Én játszottam, akkor csak annyi volt, hogy nem mind1 hol álltál a kívánságteljesítőnél. 1ik részén ilyen választási lehetőség, másiknál olyan. Előtte csináltam mentést és simán végig tudtam nézni Őket, ill. tovább kutatni a Monolit titkát is. -
winky1993 #33359 Ok, de én úgy akarom látni a videókat, hogy végig viszem és mondjuk az imortalityt lássam. Ezeket a videókat megnéztem youtube-on, de nem tom hogyan érjem el hogy ezt lássam a játékban. Vagyis mit kell ahhoz csinálnom hogy másik videót lássak? -
#33358 Szia!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tudom youtube-on fent vannak.
pl
-
winky1993 #33357 Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kívánság teljesítőnél mitől függ hogy mit kíván megjelölt barátunk?
Azt tudom hogy ha sok pénzed van gazdagságot kíván, meg a vakságot is vágom de a többit NEM!!!! Előre is köszi. -
#33356 Mire rájöttem,hogy minimum grafikai beállításnál nincs fejlámpa megjelenítés:D
De egy paranccsal elő lehet hívni. -
#33355 helyes. -
#33354 Na,stalker újra fent és go! -
vasziszdasz #33353 300k nem nagy pénz, 1-2 milkát simán össze lehet szedni, ha dolgozik is érte az ember, nem csak végigrohan a pályákon. -
#33352 az oké, de nekem ne magyarázkodj, mert nem nagyon izgat :d -
winky1993 #33351 Ja és ahogy haladtam előre semmivel nem tudtam többet venni senkinél csak a frakcióknál! -
winky1993 #33350 Ruha öcsén, ruha. Jó ruhát csak a szolgálatosoknál kapok küldik után, de azok nehezek és nem tok olyan sok mindent vinni magammal pripyat-ba meg ugye az erőműhöz! -
#33349 ok -
winky1993 #33348 HALLOD?
ÉN NEM CSALTAM, BECSÜLETTEL SZEDTEM ÖSSZE AZT A 300000 RUBELT, SEMMILYEN MOD-OT, VAGY TRAINER-T NEM HASZNÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vasziszdasz #33347 Sidorovichnál vehetsz Tunder 5.45-öt miután megmented Wolfot - de ha újra beszélsz Wolffal, megszűnik a lehetőség, tehát addig kell venni amennyit akarsz. Néhány reload kellhet mire beadja a listába, de annyit vesze amennyit akarsz. Pénzt meg annyit kaszálsz a katonai bázis leirtásából amennyit akarsz.
Rostokban vehetsz GP37-et, ráadásul semmi trükk nem kell hozzá.
Army baseben ingyen megtalálod a Vintart, skulót pedig Rostokban vehetsz hozzá, egy résen bemászva a dutysokhoz.
Mi kell még? -
Archicad #33346 Újra felraktam a játékot, de állandóan bugzik.
Melyik patch-et érdemes felrakni? Sorba mindegyiket? -
#33345 Ne csalj a játékban, és ahogy haladsz előre, gondolom egyre jobb cuccok lesznek a kereskedőknél...
Nehézséget meg állítsd át. -
winky1993 #33344 Próbáltam! Mert nálad nehezebben több mindent lehet venni? -
#33343 Pech:D
Állítsd át a nehézségi szintet.:) -
winky1993 #33342 Nem mondjátok?
Eddig szerintetek hogyan szereztem meg mindent?
De azért néha jó lenne elkölteni azt a 300000 rubelt valamire! És azért az szánalmas hogy csak bandita kabátot meg puskát tudok venne, jobb esetben Ak-t is. Jobb cuccokat csak is a frakcióknak a kereskedőitől tudok venni, ami azért gáz, meg az is hogy már 100-szor végig vittem de egyiknél se tudtam jó cuccokat venni. -
#33341 Véletlenszerű generálások,van mikor árulnak jobb cuccot is,de főleg keresni,szerezni kell. -
#33340 a legtöbb jó cuccot nem venni, hanem szerezni kell -
winky1993 #33339 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nektek se árul semmi normálisat a Kereskedő, meg a Csapos, meg a Prof a Yantarban? Mert nekem nem!!!! Erre van valami patch, vagy mod vagy valamit rosszul csinálok? Segítsééég!!!