S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.breueronline.de/klaus/stalker/stalkerlists.html

Ezen az oldalon vannak felsorolva. Itt viszonyítottam õket össze. Amúgy hol találok olyan, Mama's Beads (nem tudom magyarul) artifact-ot? Attól az infós csávótól a bárban kapsz, ha megölöd a master stalker-t, de esetleg van még?
A Duty-s cucc golyóállóságban jobb kicsivel, de tényleg nem sok eltérés van...
Az SSP a fizikai hatások (golyó, karmolás) ellen azt hiszem gyengébb...

SaGa értem...azt a Duty-s ruhát megkaptam, azt néztem, hogy a PSZ-9Md (Duty-s) és a SEVA ugyanazt tudja mindenben. Még kg-ban is ugyanannyi. És az a zöld SSP-99M, amit a tudósoktól kaptam, az még ezeknél is jobb.

Akkor maradok az "ajándék"-nál 😄 Köszi a segítséget!
Az exoskeleton csak saját magad szivatására jó. A plusz teherbírás egy részét elveszi saját maga. Futni nem tudss benne, sugárzásvédelme smafu, de legalább jó drága.
Ha már annyi pénzed van, hogy fussa rá, nem kell minden eldobott puskát felszedni és elcipelni a kereskedõhöz, úgyis annyi pénzed lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
A legjobb ruha a Duty jobbik (sisakkal ellátott) ruhája, aztán jön a SEVA, majd a katonai. A többi, a Military Warehouse után gyakorlatilag használhatatlan...

Yan
erõmûben megsülsz benne

kitartás növelõ van

¥ xfire: kistekila

Yan
várj egy kicsit, és kapsz duty prototipust, az jó lesz
amúgy meg katonai 😊

¥ xfire: kistekila

A katonai páncél a 160.000-es (az egész fekete) az exoskeleton meg exoskeleton...De énis arra gondoltam, hogy a katonai páncélt veszem meg...aztán majd Chernobyl-ban jöhet a Szervo 😄 Addig is eladom a többit, amit a Szabadság bázisáról csórtam el...azt nem értettem, hogy odaálltam a folyosón az õr elé, és hangtombítóval fejbelõttem, és elõször nem történt semmi(mmint nem támadt rám senki), aztán újra töltöttem és csak a 20. próbálkozásra sikerlt megint "hang nélkül" 😄 Olyan kincsek voltak ott a raktárban 😄 Megérte...

Majd artifact-et nézek, mert eddig olyat nem találtam ami növeli a teherbírást...Olyat hol találok?
koschwarz
seva (késõbb lesz), de ha már venni akarsz addig is valamit, akkor szerintem a sima katonai páncél is jó, esetleg megtámogatva néhány hasznos artifakttel. futni tudni kell 😊
van egy csomó olyan artifakt, ami növeli az endurance-t, azzal többet is lehet cipelni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Devv
Seva
Sziasztok...most Bárban meg tudom venni az Exoskeleton-t is meg a katonai védõpáncélt is...ÉS NEM TUDOM ELDÖNTENI...mert futni jobb néha, de az a +20 kilo súly meg kecsegtetõ...Szerintetek?
Heló.
Nekem az a problémám adódott h az ARÉNÁ-ban az 1. szinten lelövöm az embert és nem lép ki aaz arénából ott vártam 1 órát és semmi :S
Lehet hogy bugos vagy nemtom légyszi segítsetek!!!!!!!
berczely
Hát nekem grafikailag akkor is ez a rész jön be!Nálam õ a legszebb és utána a Clear Sky és a Call of Pripyat...

KaszaN
Na mûködik. 😄 1000hála érte. Csak elkell ismernem kicsit töbre számítottam, még parallax sincs benne. De azért sokat javított rajta, fõleg a patch.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Próbálkozok. Remélem mûködni fog.

KaszaN
Ja nem csak 2. Akkor minkettõt kell?

KaszaN
És itt most meik? Van vagy 100.

berczely
Ez kell neked!

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl v1.0005 No-DVD/Fixed EXE

Bemásolod a bin mappába és jó lesz!

KaszaN
És mi az a "törés a patchet"?

Devv
így ahogy írtad, törés kell az 1.0005-ös patch-hez és jó lesz!
KaszaN
Nekem is 2megás ennek ellenére 500kb/s el töltök ezt is úgy, hogy megnövelték.

berczely
Nem tudom mennyivel szed de nekem mindig maxal jött!(nekem csak 2megabites fos van <#vigyor>)

KaszaN
És a net max sebességével tölti? Mert azér egy 7gigás játéknál ciki lenne fõleg az én lassú netemmel.

berczely
😄 Pedig nagyon jó kis rendszer!
Bankkártyával kell fizetni és máris letöltheted a játékot a saját felhasználódra.És ezt bármikor megteheted!
Újraraktad a gépet?
Felteszed a Steam-et, bejelentkezel és ott van a saját játékaid között amit megvettél rámész és szépen letöltöd 😊Nem kell semmi DVD vagy ilyesmi!A Steam tárolja a játékod.

KaszaN
De az steam. Nekem nincs is steamem meg nem is kell és nemrendelek semmit mert nembízok benne.

berczely
Steam-en 19,99€, karácsonykor volt 500Ft-ért meg is vettem gyorsan!
És ez alapból 1.0005-ös!

KaszaN
Sajna nem eredeti. Megvan a Clear Sky és a Call of Pripyat eredetiben, de ezt egyik boltban sem találtam itt és úgygondoltam már úgyis biztos olcsó nemveszítek sokat ha ezt leszedem. De úgytûnik igen.

berczely
Eredeti a játékod?
Ha nem akkor tessék törést keresni hozzá!(ami az 1.005-höz van!)

KaszaN
Na fel is tettem. A patch elcseszte a játékot. Valami kiejthetetlen leírhatatlan nevû bigyula izébizét nemtalál valamilyen dll-ben. Telepíthetem újra megin. -.-

KaszaN
Nem is gondoltam, hogy másik oldalról is lelehet szedni. Elvégre a hivatalos oldal is ide dob.

KaszaN
Hát ez nem megy. Valahogy regisztráltam csak azthittem nemlehet mert mindíg egy reklám ablak jött fel én jobb oldalt leg allul valami 2mm-es szöveggel volt ott, hogy nem köszönöm. És innen semmitsem lehet leszedni rámegyek download ist file now aztán egy másik olyalra ugrik ahol szervert kell választani majd megin egy reklám és visszaugrik a fõoldalra.

berczely
KaszaN
Na gondoltam a hétvégén leszedem a patchet de csak a fileplanetrõl lehet leszedni oda meg nemlehet regisztrálni.

Yan
próba

&#165; xfire: kistekila

Devv
Az erõmûbõl már nem lehet visszamenni Pripyat-ba.
Devv
off: Ugyanolyan monitorom van mint neked, fél év után beszart, megcsináltattam, most jó... 2007 õszén vettem...

(Nekem is az 1.0005-ös patch van fent)
KaszaN
Én csak ilyen "1.0005"-es patchet találok ez a legújabb. Akkor ezt tegyem fel?

Yan
elég, nekem a o7-es peccsen van.
próbáld ki a bemásolóst
jaa, és utána||most átírni a gamedata utvonalát 'true'-ra

KaszaN
Van javítás? Egysincsen fent. Elég a legújabbat feltenni?

berczely
Nekem mûködött szépen!

Minden javítás fent van?Lehet az a baja!

KaszaN
Nem bemásolni kelett. Egy exevel tette be.

Yan
vmit nem jól csináltál, próbáld újra bemásolni, lépésrõl lépésre

KaszaN
Hi
Van ez a Complete 2009 mod ami elvileg feljavítja a grafikát. Leszedtem és feltettem de nemindul el a játék. Amikor belépne a játék menüjébe kilép a játékból. Milehet a baj???? Vagy ha ezt nemlehet megcsinálni van valami másik grafika javító patch?

Akinek van Pripyat legelejérõl mentése az felrakhatná.
Az erõmûbõl vissza lehet menni valahogy pripyatba? hogy eltudjam költeni a pénzem.

Rájöttem, mi volt a gond, miért töltött sokat.....Amikor feltelepítettem a játékot, alapból úgy lõtte be a játék .exe fájlját, hogy win xp sp3 kompatibilitással fusson(nem értem miért). kilõttem a kompatibilitási pipát, és láss csodát, fél perc lett a töltési idõ.....hihetetlen hogy csak ennyi volt a baja....
Nekem nem a szaggatással van bajom, fullon meg se röccen(na jó 1x2x igen de nem vészes), hanem azzal hogy a pályarészek között, irreálisan sokat tölt(3-4perc), és nem értem miért.Azt elhiszem hogy sok mindent be kell tölteni(elvégre igencsak összetett a játék mechanizmusa), de nem hiszem hogy a lentebb írt configomnak ez ekkora megterhelés lenne...:S
Yan
nincs swap fájlom, és nem szaggat a játék.
igaz, nincs is hová irkáljon 😉

Hello!
Sikerült végig vinnem a játékot csak azt nem tudom hogy lehetne olyat csinálni hogy a végén feliratozzon mer így nem sokat értek belõle. Szóval van olyan valami amivel a videókat is feliratossá lehet tenni?

Hiába állítottam be a swap fájl méretét, megmaradt a horribilis töltési idõ(még mindig 3-4 perc...). Tiszta kínszenvedés a területek között utazni...
Sajna csak egyet...

A játék mindenképp csak egy magot használ, vagy be lehet lõni két magos használatra is?(A teljesítményfigyelõben láttam hogy csak a 1 procimagot használt a mocsok...)