34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mcmoha
    Ez vajon mi???

• Hawk06
    Amúgy létezik valami olyan mód amiben a 4 lábu mutánsok gyorsabban futnak,a szereplő meg nem sprintel úgy mint a villám? (még a kutyát is lekerüli)
    Szerintem ez még érdekesebbé tenné a játékélményt,nem lehetne csak úgy fejetlenül megtámadni egy falkát meg elrohanni elölük.Sokkal óvatosabban kellene mászkálj a zónában.
  • Hawk06
    Szerintem is a Complete 2009-et a legérdemesebb kipróbálni a Realistic Weapon Addon-al,ami ha jól tudom direkt hozzá készült.Ráadásul bugmentesít,az AI-t is fejleszti és egyébb hasznos fejlesztések.
    Más módokrol csak videokat nézegettem az igaz,de elég gyerekes dolgokat tartalmaz a legtöbb.
  • Jancsee
    Kellemes unnepeket mindenkinek! Nem tudjatok lehet javitani ebben a reszben? Eleg szar az exom aztan nem akarok megint venni egyet mert 200000 rubel van penz ra de kell a vegere! kosz udv
  • jetblack
    Nem tudom ki mennyire tudja de most steam-en a játék csak 5 Euro :)
  • ntex
    Ha érdekel az SMP és nem tudod mit kell letölteni akkor itt vannak a linkek, ezeket tölsd le :

SMP v2.4.9.8. Lite

[URL=http://depositfiles.com/en/files/8gdos3qyw]SMP Patch Fix #20[/URL]

kibontod a patchet ott van a readme, abban le van írva hogy kell ráapplikálni a modra a javítást. 3-3 fájlt törölni kell. Hogy melyikeket le van írva a readmeben
  • ntex
    v1.0005 patch ajánlott hozzá

Oblivion Lost 2.2

Esetleg ha nagyon erős géped van kipróbálhatod az SmP modot, ennek az alapja az Oblivion Lost 2.2-es verziója, megspékelve sok más moddal amik a játékélményt növelik.

2-3 GB memória kell hozzá mert rengeteg ramot felzabál a moddal a játék.

SmP Mod - GSC Game World Forum
  • Jancsee
    igen m ar megy az elvonszolas! Kosz a tippet! csak azert kellett mert en a kordonba meg szoktam csinalni elore a feladatot amikor is kell a szidorovicsnak aza taska es ott mindenkitol elveszek mindent es elviszem szidorovicsnak ott meg eladom a jo kis cuccost! kesobb majd ugy is elkuld hozzam el neki de akkor mar nem kell mert nalam van a cucc! Meg ebben nem lehet javitani a fegyvert valakivel? keverem nagyon a clear sky-al veletlenul talaltam egy gp37-et aztan eleg szar allaptban van venni meg meg nem tudok mert sehol sincs!
  • Jancsee
    Helo a nem tudjatok honnan lehet leszedni az oblivon lostot? Meg meyliket lenne erdemes? 2.2 rol olvastam ezt siman csak telepiteni kell? Meg lehet ezt venni valahol? Vagy jo lenne egy olyan oldal ahonnan le tudnam szedni! Kivancsi lennek a valtoztatasokra eleg sokszor vegignyomtam mar mester fokozaton is es a kedvenc jatekom! Kosz udv es kellemes unnepeket!
  • winky1993
    De bizony ott van barátom! Egy kicsit rajta tartod a kis fehér pontocskát és kiírja, hogy "Shift-átkutatás, alatta Shift+F-holttest vonszolása"
  • Archicad
    Ha odaállsz mellé, akkor kiírja. Talán shift+F, de nem biztos...
  • Jancsee
    Udv megint elkezdtem a jatekot! Es ugy emlekszem hogy lehetett cipelni a hullat! De ahhoz milyen gombot kell hasznalni? mert azt mar nem tudom! Kosz elore is! Udv Jancsee
  • Örült kutya
    ott van a zipx-setup azzal tömörítettem ki.És utána kaptam a mappákat..
  • lacinkacinka89
    A tools mappába van egy olyan file, hogy: hjsplit_tool. Azt elinditod és rámész arra, hogy: join és megnyitod a 001 nevü zipx filet. Elkészül és csinált egy nagy archivumot, amit ki kell csomagolni.
    Na most a probléma az, hogy azt a bizonyos egyesitett archivumot nekem nem engedi kicsomagolni. Valaki segítsen pls!!
  • Örült kutya
    Na jó, most komolyra fordítva a szót mér megvan az Oblivion Lost 2010 mod. Alegújabb S.T.A.L.K.E.R. modok egybegyűjtve, egymással kompatibilizálva, egy csomagban. Én ezt letöltöttem meg kitömörítettem és utána hogyan kell csinálni?Ebben van a tools nevű mappa,azokban különféle progik azokat hogy kell telepíteni hogy működjön az egész?
  • Örült kutya
    Szerintem túl sok vodkát ittál...-:)
  • Bulics
    Nem jó így se, mindig ugyan ez jön ki. Azért köszönöm!
  • mcmoha
    Ha igy csinaltad akkor bocs, de ezt talaltam. Lehet ez a baj?

Q: How to run it?

A: Delete the savedgames folder and run run_alife_s.bat.
  • Bulics
    Hello, nekem most lett meg ez az 1935 build, és nem indul el a program.
    azt írja ki:
    ***assertion failed*** Expression: cnt>=3 P:\xrcore\LocatorAPI.cpp 345

Nem tudja valaki mire gondolhat?
    köszi.
  • lacinkacinka89
    http://kephost.hu/image-64EB_4CED9DCD.jpg

Feltettem az új LURK modot, de egy idő után ilyen lett a játék. Ez mitől van? És van e rá megoldás? Előre is köszi!
  • steweee
    hmm.. csak el kellett indítani. hát mit mondjak, van amiben jobb, van amiben rosszabb. azt nem tudom, megtartotta e az alapjátékban a 2x es damage szorzót, mert ez is tesz hozzá, gyakorlatilag egy fejlövés, vagy két test és vége...
  • burjanmate
    Alapból minden be van tömörítve, de ha van egy gamedata nevű mappa, azt veszi alapértelmezettnek és ami abban nincs bennt, azt a tömörített fájlokból veszi, úgyhogy csak bontsd ki a játék mappájába.
  • steweee
    leszedtem. a tömörített mappában kép kicsomizott mappa található. azt irja a readme-ben hogy a stalker játékmappájába tömörítsük ki, vagy másoljuk át ha már ki van tömörítve. dehát nem is ír felül semmit, mert nem is léteztek alapból ilyen nevű mappák...
  • burjanmate
    L.U.R.K.
  • Wreck86
    Lurk?
  • burjanmate
    1.0005. Lurk-kal játszom.
  • Wreck86
    Legújabb patch van rajta?
  • burjanmate
    Inkább idegesítő, garbage é-i kijárata felé van egy romos épület, ott mindig spawn-el 4 és nem nagyon mozognak, van 4 kupac hulla, a vasútállomásnál tele van a bejátat, multkor alig találtam meg egy sebesültet, escape-en meg az először kitisztítandó helyre beköltözött néhány loner és mindig oda spawn-el egy rakat bandit.
  • Wreck86
    Sztem még azt se,így nehéz a játék.
  • burjanmate
    Legalább annyi, hogy ritkábban spawn-eljenek?
  • Wreck86
    Nem hiszem,mert az alapból benne van a játékban,beleírták,hogy ne csak a kihalt pályán menjen végig az ember,még ha le is lőttél mindenkit.
  • burjanmate
    Az megoldható, hogy ne spawn-eljen 80 jómunkásember minden alkalommal, amikor átmegyek egyik pályáról a másikra?
  • steweee
    köszönöm a választ... én azért megnézegetem idővel mindet, legalább megtekintés erejéig, csak hogy véleményt mondhassak róla
  • burjanmate
    Alapból lehtett, csak le volt tiltva. Néhány false-t kellett átírni true-ra a weapon.ltx-ben. Nem tudsz egy helyet, ahol sok van? Későbbre.
  • TitaniumRR #33384
    A Stalker Complete 2009 1.4.4 röviden a valósághűség jegyében készült: grafika, játékélmény, hangulat, környezet, ellenség stb. Olyan, mintha egy filmben vállalnál főszerepet.

Profi és elkötelezett fejlesztői gárda csinálta és csinálja. Ez látszik is a kezdetektől. Semelyik játék nem tudja azt az összélményt adni, amit Artistpavel és csapata kihozott a S.T.A.L.K.E.R. ShoC-ból.

Az általad felsoroltak közül az OL-t ismerem. Az inkább a zombikról, szörnyekről szól. Más. A többivel nem játszottam.
    De EZ a tény, játszva a SC2009-cel, sosem okozott problémát... :)

#33373: Magasan igen.
  • Wreck86
    Wow,nem is emlékszek ilyenre soc-ban.:S
  • burjanmate
    Lehet hamarabb meglenne, mint variálással. Körbenézek robbanó hordók/palackok után, ha meg máshol lesz mire találok majd elhasználom a duty-n, amiért húzták az időmet. >:D
  • mcmoha
    Azt irjak, hogy ez a stalker ossze vissza utazgat a zonaban. Miert nem varod meg mig elmegy mashova es ott kapod el?:)
  • burjanmate
    Ezzel.
  • Wreck86
    Ezt milyen küldetéssel érted el?