S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2009 CM nagyon jó kis mod lenne pedig, csak tényleg van néhány kisebb apró hibája. Nekem pl a látótávolsággal annyi bajom van, hogy a messzi dolgokat elmossa a játék, mintha rossz lenne a szemünk.
Emellett, hogy az árnyékok nagyon kis sugárban rajzolódnak csak ki körülöttem, ami szintén elég zavaró.
Amúgy mod nélkül nagyon fapados már a játék grafikája.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(Ami ráadásul bugossabb volt, mint az 1.0-ás alapjáték -> pl. játékállást csak a gém újraindításával volt hajlandó be/visszatölteni, 10-15 percenként CTD, stb.)
Ha másik könyvtárba telepítem, akkor a normál játék jön be, ha megint az eredeti helyére rakom fel, akkor ismét visszajön a Priboi... 😞
Mindegy, hagyom. 😞
A 2009 CM 1.4.4 nálam grafikai anomáliálat okoz és nagyon kicsi a látótávolságom, hiába van az max-ra állítva -> ez a mod is felejtõs lesz... 😞
Tehát - nálam - marad az OL 2.2, az legalább jól mûködik és nincs semmilyen, elõbb említett gondja - ha törlöm, akkor törlõdik is! <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A Priboy Story-t el lehet egyáltalán vhogy takarítani a w7-es géprõl teljes c: format nélkül?
Hol bújik meg ez a szemét a vinyón, amikor már 3x-ra rakom újra? <#boxer>#boxer>
A válaszokat elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nem tudom hogyan lehet elõhozni, alapból mûködnie kéne telepítés után szerintem.
Melyik patch hozza elõ?
Most játszok elõször ezzel a játékkal és nagyon tetszik!
Az lenne a kérdésem,hogy lehet aktívvá tenni a feliratokat benne?
Alapjáték van fent,nem patcheltem (ha van) még.
Köszi!
Nekem végülis az oldotta meg, hogy letöröltem az egészet ahogy van, majd a szûz játékra telepítettem fel a Complete 1.4.4.-et.
Semmi mást, így magyarítást sem telepítettem fel, mert lehet annak is köze van a dologhoz, ugyanis olyan fájlokat is módosít, aminek köze van a Complete mod-hoz is.
Tehetetlen vagyok... Nem lehetséges hogy ez a Complete MOD 2009 Dx10-es?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Örülök, hogy foglalkoztok vele, mert igazából tényleg alapnak számít már ez a Complete mod a játék mellé, annyival jobb.
Mert semmi újabb fájl vagy ilyesmi, csupán úgy tûnik név változtatás történt.
link
TSL16b: Ne haragudj, lehet bunkóság ilyet kérdezni, de megkérdezhetem, hogy hogy álltok a Complete 2009 magyarítással?
Mert végülis elhiszem, hogy munka van vele, mert pár új szöveg is került a játékba, már csak az alvózsákot illetõen is, meg hogy lehet fegyvereket, páncélokat is javítani. Ezekhez is mind tartozik szöveg meg akkor még számos dologhoz gondolom.
Arra gondolok itt, hogy ahogy megyek, úgy lesznek élesek egy bizonyos "éles" határon át az árnyékok körülöttem.
De picit azért az újabb S.T.A.L.K.E.R.-ekhez képest még így is picit mintha "mû" lenne a grafika, de azért mérfölekkel emészthetõbb formában van, mint az alap.
Még mintha az árnyékok élethûbbek is lennének, mert végülis az elsõ 2 képen lévõ fa árnyékok a valóságban is ilyen részletességûek lehetnek, míg pl újabb S.T.A.L.K.E.R.-ekben ezek tû élesek lennének, mintha csak pár centire lennének a földtõl a levelek.
Ez jellemzõ amúgy is az újabb részekre, hogy pl 1 km-es távolságban lévõ nyárfa árnyékát úgy látom mondjuk egy ház falán (de amúgy bárhol máshol), hogy ki tudom venni egyenként a levelek árnyékát. 😄
Az amúgy külön poén, hogy hálózsákunk is van alapból a Complete 2009-ben. Nem próbáltam még ki, de mindenkkép ki fogom, hogy pl kettõ db döglött mutáns közé be tudok-e feküdni aludni. ^^
Még mindig nagyot üt! (ツ😉
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Na mind1.
Ezzel meg is szûnt a gondom, viszont egy picit zavaró árnyék gondom megmaradt, mikor is az árnyékok bizonyos méter távolságból nagyon elmosottak és ahogy közelítek, úgy rajzolódnak ki.
De ez gondolom másnál is ilyen ennél a modnál, ahogy olvasgatok a kommentek között egyéb fórumokon, csak esetleg sokan nem foglalkoznak vele.
Nálam egyébként így néz ki vele a játék:
Egyéb észrevétel még, hogy a közvetlen közeli, nap általi árnyékok is mintha kevésbé lennének részletesek (fõleg az elsõ 2 képen látszik inkább), nem tudom ez normális-e még ennél a mod-nál.
Az volna a problémám, hogy felraktam az Oblivion Lost 1.3 modot és hozzá az 1.0005 pachet és lényegében nem akar mûködni. A felmásolás és a segédprogram telepítése is sikeresen lezajlott, de a játék futtatása után hamarosan kilép. Hibaüzenetnek a videokártya egy utasítása jelenik meg, de a mod levétele után a játék hibátlanul fut. Talán mod lehetett hibás vagy csak én csesztem el valamit? Hol tudnám ezt esetleg használható formában letölteni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
YouTube: 23Drazse
Sok segítséget sajnos én nem tudok adni, mert nálam is voltak bajok csak nálam a lámpák fénye kattant be és olyan helyen ahol csak lámpa világítás volt nem tudtam normálisan menni. A rossz hír az hogy nekem se hogy sem sikerült megoldanom és csak a win újratelepítése után szûntek meg a bajok azóta viszont kifogástalanul megy minden stalker a gépemen. Én arra gondoltam hogy a dx-nél kutyulódott el valami de erre nincs bizonyítékom, szóval csak annyit tudok mondani hogy nézz utána ha még nem tetted meg egyébként meg reménykedj hogy valaki tud megoldást.
- új nvidia driver
- Dx9 frissítés
- r2_sun_near_border értékek szabályszerû változtatása
😞
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Pihenésképp klasszikus kedvencként újra feltettem a STALKER alapváltozatát. Ehhez feltettem a Complete MOD 2009-et is, követve annak problémamentes telepítéshez és futáshoz szükséges lépéseit. A problémám azzal hogy miután a megfelelõ és szükséges grafikai, játékbeli és kezelési beállításokat elvégeztem a játék gyönyörûen fut csak épp a távolban látok fekete vertikális csíkhálót (függõleges csíksorozatot). A másik probléma pedig a villámlással van. (valószínûleg villámlás okozza mert esett az esõ és borzasztóan borult az ég de ez NEM biztos!!!). Éjjel nagy esõben szó szerint fehér színû poligon vibrációkat látok. Ez és a csík hiba utalhat esetleg driverre? Aláírásomban olvasható milyen vga kártyám van amelynek drivere kb 2-3 hónapos!
Elõre is köszönöm a segítséget.
de ha bizonytalan vagy, töröld mind, indítsd el a játékot, generál majd egyet
¥ xfire: kistekila
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.00001
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details on
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 0.5
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 12.
r2_sun_near_border 0.75
r2_sun_tsm on
r2_sun_tsm_bias -0.01
r2_sun_tsm_proj 0.3
remélem segít 😊
Mert lehet azért szarja le a játék a szerkesztéseimet, mert nem a megfelelõben turkálok. Lehet arra is allergiás, ha valamelyiket megpiszkáljuk.
de ha nem fontos ...
@kosi
érdemes megpróbálni, jó lett 😊
Magyarítással még perpillanat nem teljesen kompatibilis.
Egyedüli hibája, amit észrevettem, hogy az árnyékok túlzottan messzire "elérnek el", de ez videókon is látszik.
Pl, ha zseblámpával megvilágítok valakit (naplementés környezetben, tehát nem töksötét éjszaka), annak az árnyéka élesen látszódni fog még akár egy 20 méterre lévõ ház falán is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tovább olvasgatva ez inkább azoknál jön elõ, akik szélesképernyõben nyomják a játékot.
De azért köszi!
Ugyanilyen problémám van, mint ami ebben a videóban van:
Akár Complete mod 2009-el, akár nélküle.
Próbálkoztam KranaZoli megoldásával, azaz az user fájlban a "r2_sun_near_border" sor "0,75."-ös értékét átírni "1."-re, de nem igazán vettem észre különbséget eredményileg (a felette lévõ sort is átírtam 12-rõl 20-ra, de az se csinált semmit).
Valami más megoldás van rá? :/
Amikor az a feladat h keressem meg Doki-t Sterlok(lövész) búvóhelyén akkor oda úgy jutok ha a szemétdombon átmegyek. Én megpróbáltam de amikor elérek a táborhoz amit néha meg kell védenem a bandítáktól akkor fogja magát és ledobja a játékot. Már 1x újraraktam a játékot de nem volt jó. Aztán letöltöttem az 1.005-ös patchet de az meg elbaszta az 1.000 verziójú hamis játékomat. Szerintetek miért dobálja le folyton?
/uccsó cella jobbra/ 😉
most értem el ahoz a részhez amikor a yantar-i laborba kellett bejutom és megszereznem az x16-os dokumentumokat. Megszereztem, visszamentem de ahol bejöttem ott nem tok visszamenni mert le van szakadva a létra. Aki tud segítsen pls
Felraktam az 1.005ös patchre a Complete 2009 modot.esetleg felrakhatom az Oblivion Lost ot is,v már nem?ha nem,a 2 közül melyik jobb sztetek?(pl többet ad hozzá v vmi) köszi
Olvasgadttam a fórumon és végre tudom h mit kezdjek a bulldog 6 -ossal amit a szabadságiaktól csórtam. De van egy kis problémám! Sehogyanse akarnak beengedni engem a Szolgálatiak/Kötelességiek/Duty-sok a fõhadiszállásukra ahova vinnem kéne a bulldog 6-ost és végre szerezni tudjak jó ruhát. Hogyan tudnák bejutni? Már segítettem nekik kinyírni Lukash-t meg elvittem a zöld ruhás kutató manustól a flashdrive-ot a bárosnak + az a kis csoport duty-s a szabadságiak raktára mellett még a BARÁTTAIMMÁ is váltak. MIT TEGYEK H VÉGRE az összes duty-s a barátom legyen???? PLS help.