34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#33538 Kicsit off: Pénzhiány fenyegeti a csernobili védőburkot -
ntex #33537 nekem nem volt gondom sose azzal :P 80-100Kg-os teherrel amúgy sem nagyon futkosik az ember :D -
#33536 Nemtom, én anno a zöld ruhában toltam végig, ami ilyen felturbózott kutató ruha volt, amit a mobil laborban kaptam vagy vettem a proftól. -
vato loco #33535 Viszont exoban nem lehet futni, ami nagyon nagy hátrány. -
#33534 De a SEVA jobban néz ki mint az exo. :D -
ntex #33533 SEVA-nak nincs akkora védelme lövésekkel szemben mint az exonak, én személy szerint exoban vagyok mindenhol ahol nincs sugárzásveszély -
Archicad #33532 Nekem az volt, és működött. -
#33531 A SEVA túléli a reaktor környéki lövöldözést? Akkor már inkább katonai páncélt vennék vagy Berilt. Az exo csak annyiból előnyösebb, hogy több lőszert tudok vinni. -
#33530 A Complete mod-ban SEVA-t lehet találni is. Bár utáni; vasúti pályás (vad vidék) területen. ;) -
#33529 Én inkább SEVA ruhát vennék exo helyett, úgyis kell menni a reaktorhoz, oda meg exo lófaszt se ér. -
#33528 Az exoskeletont érdemes megvenni? Annak mekkora a teherbírása? Már nem emlékszem, 3 éve mi volt. -
#33527 Azóta hátha fejlődött a tudomány. A stalker.kincsvadasz.hu-n már kinn van a frissített magyarítás, van benne a SC2009-hez való kiegészítés is. -
#33526 Hasonló. De látszik, hogy itt a COP alatt vagy DX10-es; vagy DX11-es API fut. SHoC Complete és textúra pack-ok a SHoC-os DX9-es API-val túl műnek bizonyulnak. Főleg néhány helyen a terep textúra. Olyan lesz, amiket lentebb screen-eket beraktam. :D
Ja, vagyis látom már törölték a képfeltöltő szerverről. :(
Mind1. Faintos lesz. :) -
#33525 köcce, h leírtad :)
hát nekem az "alap" 1.4.4 is időnként beszaggat 1920x1080-ban és hát, hogy ha ez még ahhoz képest lassítja, tovább szaggatja... ;)
ILYESMI lesz a C2009-ből is, ha ráküldöm az Absolute Nature Texture Pack-et? -
#33524 Készítik hozzá a magyarítást. Ennyit lehet tudni. -
#33523 Srácok
Ezt valahogy össze lehet hozni a honosítással? Anno próbáltam, de ahogy felkerült a moddolt játékra a lokalizáció, rögtön hibát vágott indításnál. -
#33522 -
#33521 tedd meg magadnak a szívességet és tedd fel a complete 2009-et ;) -
#33520 Nem ismerem a modokat, de jó lenne egy sötétebb éjszaka (a jelenlegi olyan mint egy borús délután), persze csak akkor ha van normális éjjellátó is. -
#33519 Ráncfelvarrás mióta szokott a lényegen változtatni?! -
#33518 Hülyeség, olyan markáns lenyomatot hagyott a játék, hogy jöhet akármilyen ráncfelvarrás,kiegészítés, érdekes kipróbálni, de a lényegen egyik se változtat. -
#33517 Már eljárt az idő fölötte. -
#33516 Az alapjáték ahogy van modok nélkül.:) -
#33515 úgy látom mindenkinek igen speciális igényei vannak -
#33514 -
#33513 Alap már nem is jó?:D -
steweee #33512 hát nekem itt a bőség zavarában olyan fegyvermodcsomag kellene, amitől jó sok új fegyó lesz a játékban, de pl én nem akarok annyira realisztikusan játszani vele, hgoy eltalálnak és kampec. mvel ez egy játék, nekem az alapjáték harcai normalon vagy egy fokozattal felette tökéletesen megfeleltek, belefér a hiba, nem kell állandóan kúsznimászni sznájperkedni, pörgősebb a játékmenet de azpért figyelni kell..
szóval erre vki vmit ? -
#33511 Amire figyelj, hogy az Absolute Nature Texture Pack Gamedata mappájában van egy texture.LTX fájl. Ugyanilyen van a CS Complete texture mappában is. Ezt is írd felül!
Ill. Én úgy csináltam, hogy az összes mappát, ami egyezik a CS Complete mod-al, azokat elmásoltam a CS Complete mappából - nem csak úgy felülírtam.
Plusz az Absolute Texture Pack is kompatibilis. Eddig egy olyan textúra elemet találtam mely hibásan működik, ez pedig a GLAS mappa. Ebből hagyd meg a CS Complete mod-ban lévőt.
Plusz Én már nem a "Realistic Weapon add-on 0.8"-ont használom, hanem ezt: "SC 2012 Weapon Revamp" Lehet, hogy ennek köszönhető, hogy belém lőnek 1et; 2őt és kampec. :) Fegyók ugyanúgy beragadnak, stb...
Próbálkozz nyugodtan. A képeimen asszem jól látszik a CS Complete ill. a CS Complete + Absolute texture pack-os graf. között különbség.
Notice: Viszont többet tölthet game közben az ultra texture pack betöltések miatt; drasztikusabban belassul. Viszont a fű; bokor; fa; fenyőfa; stb.. ahogy látod szinte fotorealisztikus lesz. Ill. elég jók az egyes pályák szín kombinációja.
A Kordon talán túl zöld. :)
Oblivion Lost-ot Én nem keverném a CS Complete mod-al. Az OL csak mod gyűjtemény. Ráadásul szerintem a CS Complete és Absolute pack-ok realisztikusabbak.
PS:
80%-nál tart a Call of Pripyat Complete mod.
The third and final entry in the Stalker Complete series is currently being developed (80% done). -
#33510 OMG, tényleg vóóót róla szó
arra gondoltam, csak máááá fáradt vóótam tegnap, h
a Complete 2009 1.4.4 környezet effektjeivel, textúrájával én tökéletesen meg vagyok elégedve, de furdal a kíváncsiság, h ehhez képest,
hogyan változik a gamma, ha ráküldöm ezt a Absolute Nature Ultra texture pack-et? -
#33509 http://www.moddb.com/games/stalker/addons/absolute-nature-texture-pack1
Itt van, szerintem kompatibilis vele mert már ketten is igy játsszuk
Az én első kérdésem is ez volt hogy melyik mod melyikkel társítható, pl
Oblivion lost gondolom nem jó a Complete -val összetéve. -
#33508 Vajon miről szól egy Nature Textúra pack?!
Körültekintően kell bemásolni, felülírni a fájlokat, mappákat és teljesen kompatibilis.
Mit tud?!
Görgess lentebb az egereddel pár hsz-t... -
#33507 ja-ja,
beragadó fegyver SC2009-ben is akad bőven ;)
engem az érdekel inkább, h
ez az Absolute Nature Ultra texture pack miről szól, honnan lehet letölteni, kompatiblis-e a 2009 1.4.4-gyel és mit tesz hozzá/ vesz el a játékból? -
#33506 Fegyók itt is beragadnak. Nem csak Te szedsz le, Téged is pikk-pakk leszednek. -
- Stalker Complete mod 2009 1.4.4
- Realistic Weapon add-on 0.8
- Absolute Nature Ultra texture pack
Én is ezeket tettem fel de még nem tudom megérte-e, hiányzott-e.Így a fegyverek túl hatásosak,pontosak pár lövéssel kiszedek akárkit. Nekem jó volt ugy is fapadosan static light-al, meg beragadó fegyverekkel, amikor először játszottam 4 éve , . -
#33504 Olyanról Én nem tudok. -
ntex #33503 és valami olyasmi mod amiben benne vannak az említett gameplay improvementek csak nincsenek benne látványt javító csomagok ? :) -
#33502 Absolute Nature; Absolute Structure lásd lentebb... -
#33501 tud valaki olyan modot, ami csak simán szebbé teszi a textúrát, és kompatibilis a magyarítással? -
#33500 Igzektlí?! Mely mod-ok?! -
#33499 Most ezek a modok egymással kompatibilisek? Vagy mindegyikkel külön végig lehet tolni a játékot?