34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Roger6
    Kicsit off: Pénzhiány fenyegeti a csernobili védőburkot
  • ntex
    nekem nem volt gondom sose azzal :P 80-100Kg-os teherrel amúgy sem nagyon futkosik az ember :D
  • Wreck86
    Nemtom, én anno a zöld ruhában toltam végig, ami ilyen felturbózott kutató ruha volt, amit a mobil laborban kaptam vagy vettem a proftól.
  • vato loco
    Viszont exoban nem lehet futni, ami nagyon nagy hátrány.
  • lpmaskmancick
    De a SEVA jobban néz ki mint az exo. :D
  • ntex
    SEVA-nak nincs akkora védelme lövésekkel szemben mint az exonak, én személy szerint exoban vagyok mindenhol ahol nincs sugárzásveszély
  • Archicad
    Nekem az volt, és működött.
  • Herold
    A SEVA túléli a reaktor környéki lövöldözést? Akkor már inkább katonai páncélt vennék vagy Berilt. Az exo csak annyiból előnyösebb, hogy több lőszert tudok vinni.
  • KranaZoli #33530
    A Complete mod-ban SEVA-t lehet találni is. Bár utáni; vasúti pályás (vad vidék) területen. ;)
  • lpmaskmancick
    Én inkább SEVA ruhát vennék exo helyett, úgyis kell menni a reaktorhoz, oda meg exo lófaszt se ér.
  • Herold
    Az exoskeletont érdemes megvenni? Annak mekkora a teherbírása? Már nem emlékszem, 3 éve mi volt.
  • TSL16b
    Azóta hátha fejlődött a tudomány. A stalker.kincsvadasz.hu-n már kinn van a frissített magyarítás, van benne a SC2009-hez való kiegészítés is.
  • KranaZoli #33526
    Hasonló. De látszik, hogy itt a COP alatt vagy DX10-es; vagy DX11-es API fut. SHoC Complete és textúra pack-ok a SHoC-os DX9-es API-val túl műnek bizonyulnak. Főleg néhány helyen a terep textúra. Olyan lesz, amiket lentebb screen-eket beraktam. :D

Ja, vagyis látom már törölték a képfeltöltő szerverről. :(

Mind1. Faintos lesz. :)
  • Muttley
    köcce, h leírtad :)
    hát nekem az "alap" 1.4.4 is időnként beszaggat 1920x1080-ban és hát, hogy ha ez még ahhoz képest lassítja, tovább szaggatja... ;)
    ILYESMI lesz a C2009-ből is, ha ráküldöm az Absolute Nature Texture Pack-et?
  • KranaZoli #33524
    Készítik hozzá a magyarítást. Ennyit lehet tudni.
  • Maxtreme
    Srácok
    Ezt valahogy össze lehet hozni a honosítással? Anno próbáltam, de ahogy felkerült a moddolt játékra a lokalizáció, rögtön hibát vágott indításnál.
  • KranaZoli #33522
  • Muttley
    tedd meg magadnak a szívességet és tedd fel a complete 2009-et ;)
  • Herold
    Nem ismerem a modokat, de jó lenne egy sötétebb éjszaka (a jelenlegi olyan mint egy borús délután), persze csak akkor ha van normális éjjellátó is.
  • KranaZoli #33519
    Ráncfelvarrás mióta szokott a lényegen változtatni?!
  • bakvarnyu
    Hülyeség, olyan markáns lenyomatot hagyott a játék, hogy jöhet akármilyen ráncfelvarrás,kiegészítés, érdekes kipróbálni, de a lényegen egyik se változtat.
  • KranaZoli #33517
    Már eljárt az idő fölötte.
  • Wreck86
    Az alapjáték ahogy van modok nélkül.:)
  • bakvarnyu
    úgy látom mindenkinek igen speciális igényei vannak
  • KranaZoli #33514
  • Wreck86
    Alap már nem is jó?:D
  • steweee
    hát nekem itt a bőség zavarában olyan fegyvermodcsomag kellene, amitől jó sok új fegyó lesz a játékban, de pl én nem akarok annyira realisztikusan játszani vele, hgoy eltalálnak és kampec. mvel ez egy játék, nekem az alapjáték harcai normalon vagy egy fokozattal felette tökéletesen megfeleltek, belefér a hiba, nem kell állandóan kúsznimászni sznájperkedni, pörgősebb a játékmenet de azpért figyelni kell..

szóval erre vki vmit ?
  • KranaZoli #33511
    Amire figyelj, hogy az Absolute Nature Texture Pack Gamedata mappájában van egy texture.LTX fájl. Ugyanilyen van a CS Complete texture mappában is. Ezt is írd felül!

Ill. Én úgy csináltam, hogy az összes mappát, ami egyezik a CS Complete mod-al, azokat elmásoltam a CS Complete mappából - nem csak úgy felülírtam.

Plusz az Absolute Texture Pack is kompatibilis. Eddig egy olyan textúra elemet találtam mely hibásan működik, ez pedig a GLAS mappa. Ebből hagyd meg a CS Complete mod-ban lévőt.

Plusz Én már nem a "Realistic Weapon add-on 0.8"-ont használom, hanem ezt: "SC 2012 Weapon Revamp" Lehet, hogy ennek köszönhető, hogy belém lőnek 1et; 2őt és kampec. :) Fegyók ugyanúgy beragadnak, stb...

Próbálkozz nyugodtan. A képeimen asszem jól látszik a CS Complete ill. a CS Complete + Absolute texture pack-os graf. között különbség.

Notice: Viszont többet tölthet game közben az ultra texture pack betöltések miatt; drasztikusabban belassul. Viszont a fű; bokor; fa; fenyőfa; stb.. ahogy látod szinte fotorealisztikus lesz. Ill. elég jók az egyes pályák szín kombinációja.

A Kordon talán túl zöld. :)

Oblivion Lost-ot Én nem keverném a CS Complete mod-al. Az OL csak mod gyűjtemény. Ráadásul szerintem a CS Complete és Absolute pack-ok realisztikusabbak.

PS:

80%-nál tart a Call of Pripyat Complete mod.

The third and final entry in the Stalker Complete series is currently being developed (80% done).
  • Muttley
    OMG, tényleg vóóót róla szó
    arra gondoltam, csak máááá fáradt vóótam tegnap, h
    a Complete 2009 1.4.4 környezet effektjeivel, textúrájával én tökéletesen meg vagyok elégedve, de furdal a kíváncsiság, h ehhez képest,
    hogyan változik a gamma, ha ráküldöm ezt a Absolute Nature Ultra texture pack-et?
  • bakvarnyu
    http://www.moddb.com/games/stalker/addons/absolute-nature-texture-pack1

Itt van, szerintem kompatibilis vele mert már ketten is igy játsszuk
    Az én első kérdésem is ez volt hogy melyik mod melyikkel társítható, pl
    Oblivion lost gondolom nem jó a Complete -val összetéve.
  • KranaZoli #33508
    Vajon miről szól egy Nature Textúra pack?!

Körültekintően kell bemásolni, felülírni a fájlokat, mappákat és teljesen kompatibilis.

Mit tud?!

Görgess lentebb az egereddel pár hsz-t...
  • Muttley
    ja-ja,
    beragadó fegyver SC2009-ben is akad bőven ;)
    engem az érdekel inkább, h
    ez az Absolute Nature Ultra texture pack miről szól, honnan lehet letölteni, kompatiblis-e a 2009 1.4.4-gyel és mit tesz hozzá/ vesz el a játékból?
  • KranaZoli #33506
    Fegyók itt is beragadnak. Nem csak Te szedsz le, Téged is pikk-pakk leszednek.
  • bakvarnyu

- Stalker Complete mod 2009 1.4.4
    - Realistic Weapon add-on 0.8
    - Absolute Nature Ultra texture pack
    Én is ezeket tettem fel de még nem tudom megérte-e, hiányzott-e.Így a fegyverek túl hatásosak,pontosak pár lövéssel kiszedek akárkit. Nekem jó volt ugy is fapadosan static light-al, meg beragadó fegyverekkel, amikor először játszottam 4 éve , .
  • KranaZoli #33504
    Olyanról Én nem tudok.
  • ntex
    és valami olyasmi mod amiben benne vannak az említett gameplay improvementek csak nincsenek benne látványt javító csomagok ? :)
  • KranaZoli #33502
    Absolute Nature; Absolute Structure lásd lentebb...
  • lpmaskmancick
    tud valaki olyan modot, ami csak simán szebbé teszi a textúrát, és kompatibilis a magyarítással?
  • KranaZoli #33500
    Igzektlí?! Mely mod-ok?!
  • bakvarnyu
    Most ezek a modok egymással kompatibilisek? Vagy mindegyikkel külön végig lehet tolni a játékot?