34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
darkhmz #23942 Eddig úgy tűnik, hogy igen -
#23941 és igy magyar lesz az egész pda? -
darkhmz #23940 Hello mindenki!
Egy észrevétel a magyarítással kapcsolatban:
gamedata\config\text\hun\string_table_includes.xml fájlban az eng\ szövegrészt le kell cserélni hun\ -re, akkor magyar nyelvű lesz a PDA
Remélem segítettem. -
#23939 Megy. -
#23938 megvaan THX -
barmi #23937 ott van lentebb a direkt link! Raptor2 hozzászólását keresd -
barmi #23936 Hali! A honosítás megy 1.0000000-val is? valaki nem próbálta véletlenül?
Köszi a válaszokat! -
#23935 nem lehet belépni a magyaritas oldalra, meg regelni se :O:O:O
HELP :D -
#23934 okés köszi:) -
#23933 Talán nem, de biztosat nemtok mondani. :P
Utána még egyszer kell (vagy lehet) vele beszélni sztem és ad valami ratyi artifact-ot jutalmul, meg a mellék-küldiktől is elesel, mondjuk ez utóbbi annyira nem lényeg. :)
Én a bázist csak akkor mentem legyakni, amikor már erősebb voltam és nem is támadták meg a falut. :) -
haxoror #23932 nem -
#23931 háát úgy indítottam az első küldetés utána a katonia bázist megtámadtam:D hogy legyen ak meg ilyenek:) aztán odacsaltam őket a táborhoz, aztán wolf húzta a rövidebbet....:D
szval gáz? -
#23930 Az, hogy halt meg? :O -
#23929 nem baj ha meghal az első küldetés után a Wolf??
milyen előnyei vannak ha él?:)
Azon kívül hogy levegőzik...:D -
#23928 Ja, ok, azon ált. továbbugrom. :D -
haxoror #23927 Engem pl százszor jobban érdekelt az a téma mint az hogy ki honnan nem tudja letölteni a magyarítást és hogy mik maradtak benne angolul... -
#23926 minden óhajom így teljesüljön -
EvilZsuga #23925 Mondjuk a forditok 2 emailt is megadtak a telepitesnel a licenc felteteleknel el is lehet olvasni. -
#23924 elmondanátok hogy honnan töltitek a magyarítást? mert az oldalra ahová eddig gond nélkül be tudtam menni ilyen regisztrációs baromság jön ki, a magyarítás topic meg nem megy nálam. -
#23923 Nesze: MAGYARíTÁS -
#23922 Srácok megtudná valaki mondani miért halt be a magyarítás oldal? -
#23921 Hova lehet jelezni?
Mondjuk az jó lenne, ha a fordítók megadnának egy emilt és oda lehetne küldeni a hibákat/észrevételeket. -
zsebszi #23920 Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem tudom letölteni. Valaki nem rakná fel tárhelyre a magyarítást? -
#23919 Múlt hút óta nem néztem be, gondoltam ma benézek mi a helyzet.
Ez egy égi jel.
Nagy köszönet a forsító csapatnak! -
#23918 kész a magyarosítás és tölthető -
EvilZsuga #23917 Hibak ugy latszik meg boven vannak, jelezzetek oket minel reszletesebben hogy tudjuk javitani. -
tpM #23916 fasza! meghagyjuk az életed. :D
THX -
Code92 #23915 korrekt kis magyarítás lett bár nálam a pda egy része még mindig angol, de nem számít amúgyis inkább a szövegekre voltam kiváncsi amiknek angolul csak a felét értettem... -
Szabi1991 #23914 -
imilee #23913 hi!
Miért nem tudok belépni a pcgameshuns.hu-ra valaki elmagyarázná. -
xido #23912 talán ez még a béta hiányossága....én meg olyat kérdeznék,hogy nem volt bekapcsolható felirat a "hangos" dialógusoknál,mint pl az elején a kereskedőnél is...vagy azalatt,hogy elmeséli mi micsoda,ha kérjük? -
Madu #23911 Gratula mindnekinek és kössz a magyarítást, csak egy észrevételem lenne vagy kérdésem, hogy a PDA-ban a Jegyzeteket és a Enciklopédiában a dolgokat nem magyarosítottáttok le?! Csak kérdem hogy mért nem, ha van valami külön oka, bár ez is szép teljesítmény és sokat fog segíteni.Csak úgy kiváncsiságból kérdezem. -
#23910 nembaj ha a legelején meghal a Wolf fickó?:) -
saiyanjin #23909 És megszületett...Ezer Hála és Köszönet srácok.A Héten sem fogok aludni, de már lassan emiatt nemaludtam...:) -
Hardstyl3r #23908 nekem nincs patch feltéve akkor jó lesz most ez hozzá?! -
#23907 jah biztos:DDDDDDD -
#23906 Ja, még szerencse, hogy a suliban a dékán megérzett valamit, mert holnapra szünetet rendelt el. :D
Tudta, hogy ma kijön a stalker magyarítás. -
EvilZsuga #23905 1.000val is megy csak nalam a menteseket uj helyen kezdte keresni viszont a regi megmaradt es ha atmasoltam akkor a hiba megoldodott. Ugy lattam meg igy is van vmi miatt olyan kuldetes a PDAn ami nem magyar majd azokat igyekszunk orvosolni. -
#23904 én is igy voltam:D szerintem nem lesz itt alvás:D -
#23903 ÓÓ, el se hiszem.
Épp aludni akartam, de mondom még benézek, most muszáj lesz kipróbálni. :XD
Köszönöm a munkátokat!
(Hónap mekkora örömködés lesz itt :P)