S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
LOL, itt hagyd abba. 😊)))))))

"7. Van valamilyen végigjátszás a játékhoz?

Igen, itt meg itt van egy angol!"

(de igen, kell az a vesszõ, az a mondat úgy helyes, persze csak annak aki ért magyarul.
gy.k.: Igen VESSZÕ itt meg itt találsz egy angol végigjátszást) 😄DDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hm, hát nem is tudom hogy minek nevezzem azt amikor azzal dicsekszenk egyesek hogy milyen könnyen megtanultak angolul, és nem értik hogy más miért nem tanul meg angolul.
No persze azért nem kell kiakadni azon hogy nincs magyar nyelvû végig játszás, vagy honosítás.
No de tényelg nem kötözködni akarok ,csak hát vannak olyanok akik nem tanultak meg angolul.
Deatól még hogy valaki nem beszél idgen nyelveket még érdeklõdht(ne) kulturáltan.
És persze aki meg beszél az is válaszolhat kulturáltan.

Töltsd be az autosave-t és akkor a pályárabelépéstõl újra kezdheted, ne turkálj a hullákban, nem mennek már úgy sem sehova szal mindenképp a doktort védd, 5 perc alatt megvan az egész 😊

RPG-hez lesz lõszer de csak hullától szal a kilövõ is mellette lesz, nyugodtan eldobhatod.

szvsz az RPG nem éri meg, egy rakétával kb 8kg és végsõsoron nincs is rá szükség, mindent (jobban) meg lehet oldani puskával vagy gránátokkal.

Blasta
Zárszóként:
A nickem Blasta, nem Slasta, ehhez sokaknak nem kell túl nagy IQ, hogy rájöjjön...
Másrészt nem ugattam le MINDENKIT, csak a Te hozzáállásod ütötte ki a biztosítékot.
Plusz a "fasszopó", "pöcsfejû", "ugatógép" kifejezések elég sokmindenrõl árulkodnak, szal <#taps><#lama>

hykao
Akkor megpróbálom életben tartani, bár már vagy 20x-30x próbáltam...
RPG-hez van esély rá, hogy találok rakétákat? Mert ha nem nagyon, akkor eldobom a csudába...

(kár, hogy ruhát nem lehet leszedni hulláról...)
nem kiabáltam! 😛

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Most nem azért az angol eléggé alapnyelvnek számít ma már, nemtudom hogy középiskolában újabban milyen nyelveket tanítanak de ha jólemlékszem egy idegen nyelvet mindenkinek meg kell tanulnia és nem teljesen világos hogy miért NEM az angolt választja a jónép...

nanemár. aki tud magyarul az félreérti szeréntem, a vesszö nem nagyon kellene szvsz

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Blasta
Senki nem vágott fel itt az angoljával. Én sem.
De az a minimum, hogy ha nem értek valamit, úgy teszek elõször ahogy Te, aztán pedig ha nem jutok semmire bejövök ide és érdeklõdök normálisan, nem pedig kiakadok, hogy csak angol végigjátszás van.

Blasta
😊))))))))))))))))))))))

érdekes, csak te értetted félre, azt az igen egyértelmû mondatot.

Menj vissza wild territory-ra és minden második zsoldosnál lesz távcsõ TRs-hez <#nezze>

faí=faq 😊

Nem akarok kötözködni de engem meg azok idegesítenek akik felvágnak az angol tudásukkal és leszólják azokat akik meg nem tudnak angolul.
Igaz am igaz, én se tudok egy szót se angolul, és ha megakadok megpróbálkozok elõször is egy szótárral lefordítani a dolgot, mert hát nem csak game-t hanem szótárt is lehet letölteni az internetrõl.

Ugyanazt zöldben 😊

(gyakorlatilag az a legjobb armor a játékban, jobb mint a SEVA)

ennyit erröl. egyébként pedig eléggé félreérthetö a faíban ez a bizonyos végijátszás dolog mert ugy jön le mintha az elsö magyar lenne te pöcsfejü ugatógép! csak ezt merészeltem szóvátenni.

Slasta: mert te aztán nagyon ott vagy a szeren vazzee.... 😛P 500-as az iq-t és mindenkit csipöböl leugatsz. Pont az ilyen fasszopok azok akik szeréntem igazán tajparasztok mint te vagy

Az egy dolog, hogy valaki nem Angolul tanul, van még pár nyelv, de ugye a Stalker elérhetõ Német vagy ékes Orosz nyelven is. 😊

<#wink><#eljen>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Jaja, nekem is kéne nem orosz távcsõ a TRs301-esre...
Hol lehet ilyet találni?

Blasta
Nekem kinyomják a biztosítékot azok a jómagyar emberkék, akik CSESZNEK angolul 2 szónál többet érteni (beszélni semmit), de persze nyomják a gémeket, mert mérne nyomnák (only warez), semmit nem értenek a sztoriból és még nekik áll feljebb, ha 2 héttel a megjelenés után nem tesznek a kicsi arcocskájuk elé full magyar végigjátszást a játékból...

Blasta
Ebben biztos vagyok 😉

najo de a hangtompitos automata sniper utan mar azse kell 😄
(amugy barmilyen meglepo en kozepiskolaban tanultam angolt 4 evig+Cartoon network meg feliratos film oszt kész siman megvan a kozepfok 😄 )
Blasta
Pisztolyt én csak azért tartottam meg mert hangtompítós, néha hasznát tudtam venni, hogy csendben gyilkoltam, és mégis biztosabb a késnél.

Blasta
Azért tanulj meg angolul, hogy ne maradj ilyen síkegyszerû tajparaszt mint most vagy <#wilting>
vazze

inkább nézek youtube-s videokat a kérdéses részröl! <#action><#duhos2>

hat nemtom nekem az 50 kg boven eleg volt a vegen 2 puskaval meg egy sniperrel is tudtam sprintelni siman
amugymeg pisztolyt eldobtam a gecibe nemjo az semmire az elso puska utan 😄
Blasta
Sok helyet lehet megtakarítani, ha nem viszel minden fegyverhez 300+ ammót! A pisztolyhoz bõven elég kb. 30-40 lõszer, a vadászpuskához se kell több 20-30-nál, úgyis nagyrészt a gépfegyverekkel fogsz lövöldözni (a puska csak közelharchoz jó, de késõbb el fogod dobni úgyis), azokhoz meg általában találni a hulláknál rendszeresen.
Kajából sem kell sok, minden második hullánál van vmi flamó, 3-3 kenyér+szalámi és csá. Medkit, sebtapasz, injekció kell sok, meg hely az artifactoknak.

Slasta: vedd be a végét! nehogymár ezét tanuljak meg englisül vazze 😛PPP

Ha elakadtál, akkor olvasd el a FAQ-ban található végigjátszást!

Aki tud angolul annak biztos segit.... no comment!

X16 lejáratánál nincsen valahol felszerelhetö távcsö vagy valahol a közelben? naon kéne 😊)

Blasta
"Mindkettõ angol vazzeee.... Magyar vagyok nem turista! köszi!"

Akkor tanulj meg angolul professzor úr, mert a világ nem fog hozzád igazodni, <#lama><#lama><#lama>

Inquisitor: meg tudnád mondani mi a különbség a fixre állított lapozó fájl és a nem fixre állított között? Valamint ha meg tudnád mondani mi a jelentõsége annak hogy a kezdeti méret mekkorára van állítva? Hogy a max. méretnek mi a jelentõsége sejtem, az egyértelmû(nek tûnik), de a kezdeti... megköszönném! (Bár kb 15 éve van pc-m ezen még sosem gondolkoztam el...<#fejvakaras><#falbav><#nemtudom><#lama> )
hiba
Noweld meg a swap-filet, vagy 4 gigara, es legalabb 2 giga ramot szerezz be, esetleg a latotavolsagot is csokkentheted, vagy kapcsold kia dynamic lightning-ot.

Nem tudja valaki, hogy miként küszöbölhetõ ki az a hiba, hogy percekre megáll a program? 😞
Ezzel szívók már 4 napja ....

ill kaja<#lama>
Nem tudjátok ha egy dobozba /azaz általában kék színû, amiben bogarászni lehet/ berakok a cuccaim közül 1-2 dolgot, az késõbb nem tûnik el onnan? A tököm tele van már ezzel az 50kg-s határral. Az oké, hogy így reális a dolog, de már szinte csak olyan van nálam, amire szükségem van: eü cucc, lõszer, egy pisztoly egy géppisztoly, egy vadászpuska kalya és kész. Meg vodka persze<#finom>
Még csak egy hete és 70%????

Akkor tuti meg lesz ezen a héten...

7. Van valamilyen végigjátszás a játékhoz?

Igen, itt meg itt van egy angol!

Mindkettõ angol vazzeee.... Magyar vagyok nem turista! köszi! <#szomoru1><#duhos2><#fejvakaras>

Konkrétan nem tudom, de legalább egy hete. Elég gyorsan haladnak vele.

v150r
nos a seva-ra visszatérve...
wild territory-n van az a beszakadt tetõ...
ha felmásztok az épület tetejére, beugrotok (iszonyat erõs a sugárzás!) akkor bent van egy széfben egy seva ruci!
jah és nem árt vigyázni, mert azon túl, h van bent egy flash anomália, alatta egy qrva nagy lyuk van, ahonnan baromira nem lehet kievickélni, szal vigyázzatok, vagy mentsetek az operésön elõtt

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

A zombiknak lödd szét a bogyójukat (fejüket) és egyböl összecsuklanak 😄DD <#hehe>

Távcsõ kellene nekem mert most megyek le az x16-ba és ltaam rola videot hogy nem ártana egy távcsö 😊 valaki tud a közelben??

Ize... Erzesem szerint ez egy masik Kruglovos kaland, mint amirol en beszelek, ugyhogy amit mondtam sztorno.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hykao
Milyen ruhát kapok érte amúgy? (egy narancssárgát már adtak)
Blasta
HTX 😉

Amúgy mikor kezdték fordítani?

Talán kész lesz, de nem 100%. Hétvégén 70% körül jártak már. De még ha kész lesz, akkor is finomítani, javítgatni fogják szerintem.

hykao
Hát a baj csak az, hogy a mentési szituáció úgy néz ki, hogy Kruglov hurrázva robog ki a csatorna végén visszafele a másik profhoz, én meg mögötte vagyok a csatorna utolsó kanyarulatában (mert a hullák átkutatása idõt vett igénybe), és hiába sprintelek ki és esek neki a zombiknak (akik vagy 6-an vannak különbözõ irányokban), Kruglov mindig elhalálozik.
Ráadásul a zombik elég betonbiztosnak tûnnek, még AK-val közelrõl vagy gránátokkal sem olyan könnyû kinyírni õket. Gránátból valamelyiknek 2 sem elég basszus...
El ne kezdd megmagyarazni, mert megkarmollak! Remeltem, hogy nem csak akkor dugdosnak el mindenfele dolgokat a csokak, ha engem mar ertesitettek rola. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Csak 4kg asszem.

Légyszi megmondaátok a magyarítás mikorra lesz kész? Hétvégére?

Csak akkor van cucc a rejtekhelyeken ha a térképen is be vannak jelölve, ha kinyírsz vkit és a hullájában turkálsz akkor néha villan a PDA, ilyenkor az áldozatod PDA-járól kapod az infot hogy hova mit rejtett és mehetsz begyûjteni a cuccot.