34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • tomas10
    de lehet hogy emeletes ház
  • 6600GT
    24157----erre valaki tudd válaszolni? hogy hogy kéne!
  • A tumi
    Egy másik fórumon találtam:S.T.A.L.K.E.R végigjátszás(csak a főküldetések)
    "ime egy végigjátszás ami kizárolag a fövonalat követi aq mellék küldikre nem tér ki.ámde sok kezdönek hasznos lehet ugyhogy use it

http://logout.hu/serpenyo/1501/stalker_shadow_of_chernobyl_vegigjatszas.html

ps.:a többi rész linkje megtalálhato a leírás alatt"
  • 6600GT
    hy! vki megcsinálta azt amikro egy csávónak vissza kell szerezni a családi fegyvert?? mert nem tom hol van,de pont azon a helyen állok ahol mutatja:)
    kösszi a helpet.
  • Atisz #24156
    Normális. Olvasd el a játékon belüli enciklopédiát (aztán töltsd vissza az előző állást, mert miközben olvasol ketyeg az idő ).
    Ott le van írva, hogy a banditák az összes stalkert megtámadják, zsákmány reményében.
    A katonák szintén lőnek mindenre ami mozog. Én ergó szeretem őket, mert elég jó fegyókat és hozzá való skulót lehet szerezni tőlük (a rohamosztagos mondjuk szivatás, mivel plaxi rostélyos sisakja, tehát fejlövés = 0, no de ugye ott vannak az AP golyók )...
  • SaGa Jr
    A guide után még el kell menni a dokihoz, majd csak ő mondja el hol is van a dekóder. Nézd meg a feladataidat és ha van olyan, amiben a dokit kell megtalálni Strelok búvóhelyén, na akkor menj el oda. Akkor fogod csak megtudni hol keressed a kérdéses cuccot.
  • farad66
    Hát ne nézd az eget,de amúgy nálam nincs ilyen.
  • joci1414
    Császtok!Van egy problémám.Amikor elindítom a gamet,és felnézek az égre akkor összemosódik az ég?!Mitől lehet ez?Please segítsetek mert így élvezhetetlen a játék!!Előre is thankx.
  • Szabi1991
    pasz :DD
  • Phoenix007
    Nekem a guide halott volt, de úgyis kipipálta a küldetést :) Ez így rendben van? Volt nála valami, (mondjuk PDA) amin rajta volta szükséges info? Vagy ez is csak egy bug a sok közül?
  • farad66
    Jó ez az autómód,csak hamar felrobban.Viszont a szőrnyeket tök jól ellehet gázolni.
  • tomas10
    http://www.videobomb.hu/video/Magyar_expedicio_Csernobilban_20052006 ez igaz nemrég jártak a magyarok csernobilba
  • el Boogie
    Ahogy Broafka mondja, de a dekódert csak akkor fogod megtalálni Pripyat-ban, ha beszéltél erről a Guide nevű csókával /akihez meg a Ghost-tól kapott információ juttat el, legalább is a dekóderrel kapcsolatban/ Egyébként ne is keresd, mert nem fogja beadni a gép, szóval nyomás Guide-hoz! /már ha nem akarod a wish granter-nél abbahagyni/
  • weine
    gyorsabb a vesszők nélkül:)
  • el Boogie
    A küldetést a prof adja, nem a doki. Vedd fel szerintem, bár nem muszály ha nem kell a játék egyik legjobb, /ha nem a legjobb/ öltözete ingyé...
  • el Boogie
    Küldtem privit, nézd meg!
  • SaGa Jr
    Igen. De nem a tüzet kell lelőni, hanem azt a lebegő, pulzáló ködpamacsot ami röpköd körbe a teremben. Találd is el persze. :)
    A tűzcsóva ami sebez azt ők csinálják.
  • Kamehame
    ékezet luxus?
  • weine
    hát slaggal simán, de az gondolom nincs nálad:)
    amúgy nem tudom, egy cimbim mesélte, hogy neki is volt ilyen, de aztan vagy vart egy kicsit vagy betoltotte az elozo menteset, nem emlekszem mar. Nekem nem volt ilyen tuzes hely
  • IvanovicsTech
    Szevasztok! Az normális hogy az összes katona és bandita engem akar a másvilágra küldeni?
    Bazz most valami föld alati alagút rendszerbe nyomulok de fogalmam sincs mere vagyok
  • 6600GT
    de ahol bejöttem ott tűzel az ajtó! na de leírom pontosan egy dokumentumot kellett megszerezni ami egy emeleten volt megis szereztem de utána nem tudok kimeni az ajton ahol bejöttem,vmi tűtek tünek fel és tüzelnek de követnek....egy ajtó sem nyilik.mit kéne csinálni?? a tüzeket meg lehet őlni?? kösszi
  • weine
    balodlalt szekrény van cuccokkal?
    Mert ha az, fordulj meg, menj ki a szobabol, le a lepcson es ott tudsz kimenni, ahol bejottel.
    De fent lesznek kemeny legenyek(3 heccsatosok)
  • weine
    jaja, már az elején észrevettem a hídnál. Ilyenkor meg kell várni mig megrázza magát, nem érdemes a kókadt alakba beletárazni, mert meg se kottyan neki.
  • Atisz #24137
    Még nem voltam ezen a helyen, de próbálkozz a csavar dobással. Sok paranormális tevékenységet ezzel lehet kitapasztalni, kicselezni.

Még1x ez csak tipp, itt még nem jártam, ha vki tudja segítsen neki.
  • 6600GT
    az a baj FAQ-ban angol a végigjátszás,szóval tudtok segíteni?(24134)
  • 6600GT
    ok! bocsi. megvan.bocsi
  • 6600GT
    hello! elakadtam amikor egy dokumentumért mentem,mokst egy épületben vagyok és ott tűzek jonnek elö és az ajtót eltorlaszolja vmi ami ég:.ha tudtok help! kösszi.
  • Kamehame
    ez direckt igy vannak, vagy aki csinálta a képet tett arról hogy ilyen legyen a két kutya póza?
  • Atisz #24132
    Én segítettem annak a dokinak kijutni, de nem vettem fel a küldit, csak épp a Wild Zone-ban jártam és küldött egy rádióüzenetet.
    Egyébként egy puskát keresek egy csávónak a bárból, és bár ott vagyok a helyszínen amit a PDA mutat, a fegyver sehol nincs (van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres -.-)
  • stifi
    jó tudni, köszi :)
    ebben az esetben a minusz statok miatt tényleg nem olyan figyelemreméltó..
  • gplay
    Jaja láttam csak nem jött be. Mert két linket találtam összesen ahol fenn van az egyik amit adtál a német amit nem tok letölteni mer fingom nincs a németről, a másik egy angol oldal egy más által készített mod, ami meg nem jött le. :(((
    Ja azé kösz a segítséget.
  • A tumi
    Nekem most egy Kötelesség ruhám van.Találtam.
    Elég jól véd a lövedékek ill. a sugárzással szemben.
  • SaGa Jr
    Vagy csak nem vetted észre. Baromi sötét ám az a farkinca és könnyű nem észrevenni. De az is tény, hogy nagyon ritkán találni belőle.
  • Atisz #24126
    a pseudodog-os küldit nyugodtan dobhatod. Már több mint 20-at leöltem...egynél sem volt farok -.-
    A sima kutyánál általában minden harmadiknál van, csak ugye nem az kell ;)
  • Atisz #24125
    Jaja, egyértelmű bug. Jár a pont
  • lammaer
    Nekem nem volt ilyesmi, pont hogy szerettem ha már szédelegnek mert akkor könnyebb eltalálni őket :)
  • Rancor
    Sziasztok! Az miért van,hogy miután feltettem a patch-et,és ujra kezdtem a játékot,mintha szebb lenne a grafika,és a főszereplő járása nem sima,hanem olyan realisztikusabbnak tűnik,ugy billeg,persze nem vodkásan:)
  • haxoror
    A 2valakiknél" általában csak kaja szokot lenni de a kereskedőknél sokkal több fajta cucc van pl a srácnál a legelején a bunkerben a rács mögött
  • haxoror
    Nálam is ez volt de ez csak időleges (nem tudom miért van, valszeg bug) de a végén majd vissza fog váltani kivállóba szal semmi pánik!
  • haxoror
    Nem, nálam is pont ez van, főleg a játék végén lehet látni ahol már mindenkinek két fejlövés kell, az eslő lövés után szédelegni kezd és meg kell várni hogy újra kiegyenesedjen mert a szédelgéses animáció közben furcsamód nem sebződik