34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#24118 Azt a nevezetes videokártyák letesztelték és ahhoz képest, hogy milyen drága egyáltalán nem mutat semmit mai játékokon. -
#24117 Nektek is átvált a népszerűség kiválóból rettentő rosszba, ha beszéltek Kruglovval?? Ki lehet ezt védeni valahogy? (Még az X18 bázis elött mentem arra.) -
xmacx #24116 Hali!
Azt észrevettétek már, hogy amikor valkit keményebben meglősz és "beszédül" kicsit (kb 2-3másodpercig nem támad)és ha ebbena 2-3 másodpercben fejbe lövöd akkor az mintha nem is hatna rá!
Észrevettétek már, vagy csak én bénázok? :)
üdv:
Mac -
#24115 Hát mondjuk még edig egy küldetést csináltam meg két melékküldetést, odmegyek hogy beszéljek valakivel alul van hogy kereskedés és ugy ottvannak a dolgai ami általában kenyér meg vodka mást nemláttam náluk a kereskedönél sem volt.
-
#24114 És olyan a hangja mint egy Geiger-Müller számláló. :) -
#24113 lesz abbol 600-as is ;) -
haxoror #24112 A 400% élet nem azt jelenti hogy ennyivel több lesz az életed hanem azt, hogy 400%-al gyorsul a természetes regenerációd.
Szerintem nem éri meg, egy idő után úszni fogsz a sok healthpack-ban és harc szal ha arra kell várnod hogy regenerálódj az már régen rossz :) -
el Boogie #24111 Mennyi pénzed van? Persze szinte biztos hogy találni is fogsz olyan - vagy hasonló szintű ill. még jobb ruhát, de ez olyan dolog, hogy lehet hogy már a következő sarkon belebotlasz egybe, de lehet hogy csak sokkal később... /ugye ez nem "cső" fps (bár nem is Oblivion)/ Szóval ha van rá pénzed vedd meg, mert elmondásod szerint amit most használsz annál 100X többet ér, a lóvét meg /szerintem, én ezt tapasztaltam/ úgyse tudod hasznosabb dologra elkölteni, /én *szinte minden jobb cuccot úgy találtam ill. küldetés végrehajtásáért kaptam/ szóval ne spórolj, ha valami jobb dolgot megvehetsz és van is miből akkor ne várj addig míg találsz egy olyat vagy hasonlót, mert csak annyit érsz vele, hogy bentmarad egy rakás lóvéd, mert később meg úgysem tudod mire elkölteni, mert lásd *. Ja, és például hol vagy most a játékban? A Prof.-al találkoztál már? Lake Yantarban van egy mobil bázis, ott találod Prof. Sakharov-ot. Ad egy küldetést /el kell kísérni az emberét, Dr. Kruglovot egy nem messze eső helyre, ahol a Dokinak méréseket kell elvégeznie, utána visszakísérni a Lake Yantar-i mobil bázisba/, a fizetséged egy SEVA Suit... -
stifi #24110 az történt, hogy kaptam a barban egy küldetést, miszerint hozzam el a "húscafat" nevű artifactot
miután kiirtottam az első küldiben a kutyákat, rewardként ezt kaptam, 400% élet és -10% 3 dologra, olyan mint a "vérkő", csak kétszerannyi HP..
(bah minek kellett ezeket lefordítani magyarra, sokkal nehezebb így beszélgetni róluk)
a kérdés: érdemes a cuccot megtartani, és nyomulni vele, vagy érdemes leadni a barban inkább? -
#24109 hádemé?:D
az lényeg hogy érdemes e elherdálni ennyi pénzt rá vagy pedig lehet találni valahol?:) -
#24108 hülyeségeket nekérdezz ;):D -
#24107 hali!
érdemes megvenni a tradernél azt a zsoldo ruhát amit árul?
24000 ért adja...:)
de gondolom jobb mint az a bandita dzseki amit hordok per pill..
lehet valahol találni valami jobbat vagy vegyem ezt meg?
köszi! -
#24106 kell a dekóder! :)
amit Pytiap (vagy mi a neve) - ban találod meg a Motelban! :)
ha nincs meg, akkor haggyad, mert anélkül sose nyitod ki! :) -
Khaosz5 #24105 Okés aztán ahol a sárga lámpa villog fel lehet menni egy szintet és van egy muki akit kinyírtam. Találtam egy király ruhát meg egy ajtót ami zárva bellülről egy kóddal. Ott van a bejárat?
Hogy jutok be mert nekem nem nyílik ki -
BlueGold #24104 Amig a Katonai Bázisról el nem hozod a cuccot a Kocsmárosnak addig nem engednek be. a Bár területre. -
#24103 Mivel még nincs Angol vizsgám csak tanultam a suliból ezért elnézést a félrefordításokért!
-Installation-
Unzip the contents into your STALKER installation folder (for me D:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl).
-Using-
Open console and write "bind turn_engine kT" (without quotes). You can replace T with whatever key you want.
OR
Go to Shared Documents\STALKER-SHOC and open user.ltx. Write the same "bind turn_engine k~" in it (without
quotes),(~ - desired key).
------------------------------------------------------------------------
-Installation-
Tömörisd ki a .ZIP filét a stalker főkönyvtárába.(for me D:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl).
-Using-
Nyisd meg a játékba a consolet, írd bele:"bind turn_engine kT" (gondolatjel nélkűl). A "T" betű helyet mást is
írhatsz, a lényeg hogy azzal indítod be a motort amire állítod.
vagy
Meny a Documents\STALKER-SHOC mappába és ott nyisd meg a "user.ltx" filét. ird bele ezt: bind turn_engine k~
(~ <---Ennek a helyére beírod a teccőleges betüt amivel a motort akarod indítani.) -
#24102 Szép-szép! Most néztem meg ezt az oldalt: http://stalkerfansite.extra.hu lopják a híreket mint a fene, bár engem csak a saját hírem miatt érdekel de legalább forrást linkeltek volna! Nem ilyen pofátlanul odairják:
Irta: Jim.... Nagyon szép... -
#24101 Volt egy olyan rész amikor lépcsőn (nem létrán) mentél fel, és volt egy bejárat, ahol egy csomó katona volt, ott ha balra fordulsz bemész a szarkofághoz, ha meg jobbra, akkor a laborhoz!
de ha visszafelé nézzük, akkor menjél addig vissza ameddig nem jön egy hosszú lépcsősor lefelé! :)
szal ugyanaz! -
Khaosz5 #24100 Hali, nem találom a titkos labort a végén. NEm tudna valaki segíteni hol kell a legvégén a titkos labort megtalálni. A reaktor gyomrába be kell menni és fel kell menni a nagy létrán vagy még az elött van a labor ,,,
Meg kell találnom, mert még akarok -
#24099 Valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell felrakni a járműves módot? Visszaolvastam, kerestem, olvastam FAQ-ot, de sehol sem találtam magyar leírást hozzá. -
DeviloftheHell #24098 lol :D -
#24097 Két szerény kérdésem lenne:
- meik modokat érdemes felrakni?
- meik kocsis mod a legjobb 2db találtam eddig meik legmegbizhatób? -
#24096 Magyarítás frankó lett. Ezer köszönet érte!
A videók feliratozása kb mikor lesz elkezdve? -
silicium #24095 Utánnanéztem,a szemétlerakó az ahol elakadtam,annak a legészakibb része ahol át lehetne menni a bárhoz.A köteleség frakciótol állnak ott őrök a kapuban akik nem engednek át,beszéltem mindegyikkel de semmi.Nem mehetek át pedig az egyik küldit a bárnál kell leadni. :( -
#24094 kössz az infókat! :)
és hol akadok rá erre a bizonyos ruhára?
és ez tulajdonképpen, meddig tart ki? (ha nem nézzük azt hogy tönkre megy a sérülésektől) szóval röviden: milyenek a statjai? -
#24093 NAgggyon nagy köszönet a magyarításért!!!! Újrakezdtem magyarul és kiba jó,h értem fullra a szöveget :) Eddig többet olvastam,mint játszottam,de nagyon állat. thx all -
szurop #24092 A kereskedés alak megvan? A párbeszédnél, a képernyő alján van egy olyan gomb hogy TRADE, arra kattintasz és tudsz üzletelni. Ha ez megvan, akkor nemtudom mit nem értesz. -
#24091 Ja és valaki legyen olyan rendes árulja el, hogy hol tudok lőszereket venni, illetve hogyan tudok.
(olvastam leirásban társaktol is meg boltbol is, de se fegyvert se lőszert nemtudok venni)
légyszi segitsetek.
-
#24090 viszább álitottam a fű részleteségét eléggé és z árnyékot is a legkisebbre vettem igy már csak a betöltés után egy percig szaggat aztán utána jo...
viszont van egy gondom a monitor érdekes villanás félék vannak nemjelenit megrendesen dolgokat, hosszu szines háromszögfélékhasitanak a képbe (nem a nona dolgok )
ez mitöl lehet a monitorom szar (nemkizárt) vagy videjokarim, vagy csak beálitás és driver gond lehet?
-
szurop #24089 Nem a duty-sonra gondolsz a városban? Csak beszélni kell ott a fejessel (a középső), és beenged. -
#24088 kemény -
Szabi1991 #24087 18+ -
silicium #24086 Valószínüleg én vagyok béna,de egyik küldetés után azt írta ki hogy a bárhoz menjek el a jutalomér,de amikor elindultam egy tábornál a kapu előtt 3 őr állt és nem akartak átengedni pedig csak abba az irányba tudok menni,remélem valaki érti hol akadtam el :( Nem tudom mit kell csinálni hogy átengedjenek,ha valaki tudja kérem segítsen,előre is köszi -
Chipii #24085 A freedomos bázison szinte állandóan árultak 1-2 exot. (Másik mapról visszatérve érdemes újra benézni, ha esetleg valamikor nem lenne). Részemről jobban preferáltam a zöld biosuit ruhát, mert exoban se futni nem tudtam, meg a nightvison-je is gáz (meg radioaktivitás ellen se sokat véd:) -
SaGa Jr #24084 Találsz majd ilyen cuccot elég sokat. Csak nézz körül alaposan. Lesz ilyesmi rejtekhelyeken de simán ledobva is a földre. Van Stone Flower artifact legalább 4 db az első területen is ahol kezdesz.
Pseudodog farkincát meg akkor találhatsz ha legyilkolsz egy ilyen dögöt. Akkor van rá esély (nem sok) hogy a holttestből eltávolíthatod a farkat (gyakorlatilag hullarablás során). Pseudodog az a bevert pofájú, púposnak tűnő kutyaféle. -
SaGa Jr #24083 A játék elején is rá lehet akadni olyan páncélra (tourist armor) amelyik növeli a teherbírásodat 20 Kg-al. Ez egy módosított Stalker páncél.
Exos suitot viszont valóban csak az utolsó szakaszban találsz, illetve ha iszonyat mázlid van, akkor mielőtt elmennél Pripyat városába a Red Forest végigvitele után, akkor a bárban talán vehetsz a tulajtól. De ez marha ritkán fordul elő.
A stukker amiről beszélsz 5.56-os lőszert köpköd és annyira nem jó mint ahogy a statjai mutatják. :-) Ezt tényleg csak Csernobilban és környékén találsz. -
#24082 A stalkerhez KÜLÖN OPTIMIZÁLVA VAN! És jár hozzá eredeti Stalker, (noha igaz, az már van nekem) és természetesen jól néz ki! -
horthy #24081 Kővirág nevű tárgyat melyik zónában vagy hol találok ? Meg Pseudodog farkát ! A játék elején vagyok , kereskedőnek kell ! -
#24080 nah, sikerült megtalálnom a tikos laborta játék végén! :)
csak az az egyetlen ruha (amit a labor leőtt lehet találni) ami képes megnövelni a teherbírást?
vagy a játék folyamán lehet még találni?
Jah és van egy olyan puska amibe ilyen fehér töltényke kellenek, és van rajta egy ilyen rásimuló távcső, és minden statja nagyon jó, szóval egyész jó kis puska, és olyat megint csak a végén találtam, ne mtom mi a neve, de olyat lehet találni a játék folyamán, vagy azt is csak a legvégén?
-
A tumi #24079 Pedig most akartalak lebaszni,hogy nem olvasol vissza.
:)))))