S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsirigo
szerintem meg VSS Vintorez

v150r
remek. mindent értek. csodálatos, örök hálám. ha megcsinálom még a közeljövõben, akkor tartozom egy sörrel mondjuk 😄

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

hajj! deh jó neketek!!deh mivel én is szeretnék játszani megkérek valakit hogy segítsen már!kell hozzá serial kód? és ha igen akkor mi az? és mikor kéri? nah és nekem mit csinál akkor amikor elindítom és csak egy fekete ablak jön be mindenféle szöveggel? vagyis hogy kell telepíteni... pontosabban elindítani??? léccy!
A tudós a szarkofágon belül lesz. Hogy eljuss hozzá, fel kell venned a dekódolót a hotelbõl az utolsó városban. Enélkül semmiképp nem jutsz el hozzá.
Hogy a dekódolóról tudomást szerezz, majd vissza kell menned a Guide-hoz, aki az elsõ területen lesz és õ küld el a dokihoz, aki majd szót ejt a dekóderrõl. A guide majd akkor jelenik meg, ha errõl infót kapsz. Ez úgy emlékszem Ghost hullájának megtalálása után lesz elérhetõ feladat. Ha ezt nem teszed meg, azaz nem keresed fel a guide-ot, nem lesz dekódered és befejezni sem tudod a játékot normális módon.

Namost a dekódolóval majd ki tudsz nyitni egy számzáras ajtót ami a szarkofágon belül lesz az erõmûnél. Itt lesz egy speciális szerkentyû amit meg kell semmisíteni és ekkor majd lehet diskurálni, de összesen 1 kérdés lesz. A választól függ hogy a true ending variációk közül melyiket kapod meg (összesen 2 valódi befejezés van).

A false ending lehetõségek meg elérhetõek ha bejutsz a szarkofágba és megkeresed a wishgrantert. Ez nem a valódi befejezése a játéknak és van jópár variáció a bejövõ filmekre. Egy a közös bennük, hogy mindegyik esetben rossz véget ér a fõszereplõ.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

v150r
srácok... írtam már scorpeeonnak pmet, mostmár van nagyjábóli elképzelésem arról, h hogy kapom meg az "i made it" befejezést.
de könyörgök, valaki írja le pontosan, akár spoilerben akár nem, hogy mit hogyan, mert ez most eléggé zavaros nekem. kezdve a "concussionousness-tõl", az x16-tól, illetve a csernobili mászkálósditól.
most fogok menni az elsõ laborba. a fõvonal (streloks stash) a flashdrive-al megvan. most ki kell derítenem, h mi történt ghosttal. érzésem szerint most minden ugyanaz lesz, mint egyébként yantarig, ott felveszem a ghost ruciját, illetve az ö flash-ét, aztán red forest, ott leállítom a cumót, piripaty, majd a reaktor, ahol bele kell ugranom az egyik teleportba, illetve valami létrát emlegettetek. hol tévedek? hol lesz az a tudós, akinek a kérdéseire válaszolni kell? a dekódoló az mi is? 😄 valamit segítsetek pls 😊

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

VALAKI LÉCCi SEGÍÍTSEN!!telepítem a stalkert....elindítom és egy fekete ablak jön be ahol ki vannak írva h. miket töltött be eddig v. mittom én h. mi...és én meg várok...de semmi. mit kell tennem? kösz!
fery02
Hú, valaki tud küldeni nekem egy eredeti XR_3DA.exe letöltés helyet? Vagy eltudja nekem küldeni az e-mail címemre? [email protected] Nagyon szépen köszönöm!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wesker24
YEAH I MADE IT !!!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Thanks scorpeoon and Saga JR !!!<#puszi><#puszi>

Hálám a sirig üldözni fog !!! <#hehe><#hehe>

Egy picit OFF !!

Mivel hálálhatnám meg nektek ??
fery02
Valahol meglehet nézni, hogy hanyas verzió számú a jelenlegi játékom?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Valószínüleg nem a reaktorra,hanem a ráépített beton szarkofágra gondolsz...😊
scorpeeon
Ha a dekódoló megvan, akkor nem is kell x16-tól kezdeni. Ha eljutsz a Consciousness-ig, akkor addig mindent jól csináltál (érdemes sok lõszerrel és medkittel eljutni idáig, de a katonák dobálnak rendesen lõszert, és medkitet is valamennyit, szóval sztem kevéssel is megcsinálható simán) . Csak ott kell helyes választ adni aztán mészárolni, teleportálgatni amíg a befejezésnél nem kötsz ki. Érdemes közben menteni párszor mert ha közelrõl/hátból megsoroznak, annak game over a vége 😊 És ha elfehéredik minden azt azt jelenti, hogy rossz helyen jársz. Nekem mindig egyértelmû volt, hogy merre menjek.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ott van az is a stukik között az orosz fegyvereknél. AS Val.

Pedig nem egy ilyen jellegû feladat van, ahol nem lesz megadva pontosan hol keresd a célt. Például ilyen a jó öreg fõ feladat is, azaz Strelok pontos helyének levadászása.
Ilyenek az artifactvadászós feladatok, a szörnyalkatrészek beszerzései is.

berlinboy6329
A Vintar-ét nem tudod véletlenül?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez lemaradt:
pár fegyver az eredeti nevén szerepel, ezek az AK 74 és AKS 74, meg talán valamelyik pisztoly.
Az Obakan valójában az An-94 Abakan.
A G37 valójában a HK G36.
Az L86 az angolok által használt fegyver. Enfield SA80-as, annak is ha nem tévedek az L85A2-es változata.
A pisztolyok neveit ne firtassuk. Valójában akad itt Glock, Desert Eagle, meg pár egyéb is eltorzított neveken.
A Viper géppityu meg a HK MP5-ös géppisztoly.
A Thunder valóban létezik, de ez az eredeti megnevezés angol megfelelõje. Eredetiben Groza OC-14.

De ha kíváncsi vagy, akkor nézd végig az alábbi oldalon a fegyvereket:
fegyverek
A kategóriák között is választhatsz, így a mesterlövész fegyverek között megnézheted a SVD Dragunovot és társait is.

RatBaG
Úristen, ember! vegyél már vissza az arcodból!

"összesen 8 arénás pálya van, ezekbõl az elsp 3-at 1 adagban meg lehet csinálni, utána asszem x18 után 4-6 ig, az utolsó 2-t pedig x16 után."

tudsz olvasni? elõtted írták, nem csak neked címeztem. azt hiszem neked kéne átgondolni ezt az egó dolgot..

Per Aspera Ad Inferi.

berlinboy6329
Tudom hol van már egyszer végigtoltam,de ilyet még nem láttam.:/ mind1.A fegyvereknek az eredeti nevük van a gémben?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Majd megtalálod Ghost komát ne aggódj. Könnyû lesz felismerni és olyan helyen lesz, amit kihagyni úgysem tudsz. Tehát aggodalomra semmi ok. :-)

Mi a gond?
Lementél ott az alagutakba, ahol Mole mutatta igaz? Végigmentél és felszedted a flashdrive-ot a rejtekhelyrõl? Utána folytattad az utad kifelé, de nem arra ahol bejöttél. Ha jó irányban folytattad az utad, akkor egy katonai bázis falain belül jössz fel a felszínre és a feladat el is tûnik, hiszen meglelted a rejtekhelyet, felszedted a flashdrive-ot (nem dobozt!) és távoztál abba az irányba amerre menned kellett.

hello mindenkinek valaki tudna segíteni valakinek mûkszik az amikor az elsõ kereskedõ minden cucot árul próbáltam meg csinálni a leírás szerint de mindig dibob a játék amúgy pelraktam a pachet is valaki tudna tanácsot adni<#conf><#lama>

berlinboy6329
Find ou what happened to Ghost.Ezt hol kell?Csak úgy felbukkant ez a küldetés,és nem jelez a PDA-m semmit.

+:A STALKER-ben szereplõ fegyverek erdeti nevükön vannak,vagy el van torzítva?Ha igen nem tudjátok mik az eredeti neveik?

wantonly
Voltan
Nem kell.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A telepítéshez ez kell! Legalábbis nekem <#nyes>

TomDantes😞
Hello. Elakadtam a játékban ennél a küldetésnél:Find Strelok's grue's stash:-Find the stash,-Find information about strelok in the stash,-Find the way out of the underground. Ez nemsokal azután van hogy átmegyek a csatorna rendszeren és megszerzek 1 dobozt és miután ugyanerre viszamentem látom hogy a haverok meghaltak.
itt mitkéne csinálni???????????????????????
wantonly
Egyedül.

Gondoltam kipróbálom mi lesz, ha életben marad. De ugyanaz. 😛 A patch elõtt, amikor együtt mentem velük nálam is meghalt.
1111-1111-1111-1111

wantonly
Aham, akkor jól sejtettem, hogy bug. 😞 Majd még visszatöltöm és gyorsan odasietek, talán össze tudom hozni.

Nembaj, ha nincs jutalom csak szeretnék minden küldit megcsinálni. 😊
Egyedül támadtál vagy velük együtt?

Hali!
Kéne cd-key a gamehez!
Valaki tud segiteni?
Köszi elöre is
kolbi870315
A 20843 valaki tud mondani valamit?

BF2142:kolbi, kolbi01

wantonly
Nálam életben van, de csak áll egy helyben és csak a szokásos kérdést lehet feltenni, hogy mi újság. És ugyanúgy zölden jelzi.
De az valóban másik, igaz azt csak akkor kapnád meg ha külön felveszed a feladatot vagy odamész a manus közelébe. 😊
Õ lenn van egy alagsorban és csak kívülrõl nyitható az ajtaja a cellának, szóval lehet hogy egy jókora bug. De örülj neki, mert a reputáció megy feljebb meg a pontjaid is. Jutalmat meg úgysem kapnál, vagy legalábbis én nem kaptam.

Az egy másik küldetés, elég fura mert a srác egy zárkában van és csak akkor tud kijönni ha kinyitod az ajtót <#fejvakaras>

wantonly
Hmmm.. De azt már megcsináltam.

Amikor belépek a Dark Valley-be a Duty után megyek, megmentjük a társát és a jutalmat (scope) is megkaptam. De utána beszéltem ez egyikkel és adott egy küldit, hogy szabadítsak ki valakit a börtönbõl és megjelent zölden egy hely a bázison belül. Szóval ez egy másik nem?
Az a zöld karika nálam Wolf kisfõnökének a hullájára mutat. õ vezette a támadást, gondolom ha életben marad akkor még beszélni lehet vele és akkor zárul le igazából a küldetés.

Nem magától szabadult ki, hanem ahogy a megbízást adó manus is mondja, ki fogják kísérni õkelmét és akkor rajtaüttök mindketten az õrökön. Csak menj a "megbízód" után és állj készen ahogy õ javallja. Majd mennek felétek a banditák és akkor oszthatod a halált, meg átveheted a jutalmat is.

A sugárzással minek foglalkozol? Van rajtad jóféle zöld ruci ami véd tõle. AMikor meg kitesz a szarkofág mellé, akkor ne mászkálj ki a nyílt területre meg ne menj az utak felé. Akkor nem lesz sugárzás és elfehéredés sem.
Ha kicsit is szétnézel, látni fogsz szép fényes valamiket, amik amolyan csilalgkapuszerû akármik. Egy mindjárt ott lesz az arcodban a csövek és mindenféle konténerek mellett. Ha a közelébe mész megjelenik rajta keresztül egy ember. Innen szerintem nem lesz nehéz összerakni mi is a teeendõ...

A lényeg, hogy ne mászkálj arra, ahol semmi keresnivalód. Ott mozogj ahol nincs sugárzás és nem lesz gond. Ne agyatlanul haladj elõlre, hanem nézz körül, tájékozódj, figyeld meg a környezetedet és ezek után cselekedj.

wantonly
Érdekes dolgot tapasztaltam.

Dark Valley-ben vagyok, "Free the Duty Member" küldetés. Jelzi is a térképen zölden, hogy a bázison belül van. Még be sem hatoltam a bázisra, csak járkáltam, szétnéztem a környéken. Egyszercsak kiirta, hogy "Task Complete". Pedig ott sem voltam! <#wow2>

Visszatölöttem egyszer, de másodjára is ugyanez. Patch fentvan.

Kiszabadult magától vagy mi?! <#nemtudom>
wesker24
nem tudja valaki hogy a fenébe lehet oda feljutni ?? Mert másik oldalt onnan fentrõl lönnek rám csak azt nem tudom hogy hogy kell oda feljutni ???

Az alsó lépcsõ nem jó mert leszakadt !!!!

Nem minden pseudo-dogon van farok (lol) szal jó sokat meg kell ölni hogy szerezhess párat.

A legjobb akkor felvenni ezt a küldetést ha már eleve találtál és van nálad.

Az elsõ végigjátszás végére nekem is csak pont 5db használható artifaktom lett, sokat lehet találni de igazából alig van olyan ami tényleg megéri (és ez szerintem így jó 😊

Ne aggódj, lesz még ilyenben részed. Mármint hogy valahol ott marad a zöld célkereszt attól függetlenül, hogy elvégezted sikeresen a feladatot. Ne törõdj vele.

Az ellenfelek meg mindig újratermelõdnek. Nem ez a jó szó rá, de a lényeg, hogy idõvel újra megjelennek. Minden pályánál adott a hely ahonnan bejönnek.

óó én is szertnék játszani már a játékkal de az inditásnál befagy mindig amikor kijön a kis táblázat...valamit nem jol csináltam??Hallotam olyanokat hogy valamiket kell másolgatni meg felülirni..HELP
GameSar értékelés: 93%

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

az a zöld karika csak annyit jelent h. ott már volt küldid meg h. ott már jártál😄 amúgy azzal nem kell fogléalkozni

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Különben biztos hogy fel kell emeln ia virtuális memóriát?
Én nem tetem meg, de az eláb megnéztem hogy mennyi. 768.
És apróbb szagatásoktól eltekintve fut.

svédcsepp
Leszedtem a videot.Nagyon tanúlságosnak tûnik.Kösz a linket

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

maffioso
mennyit kapott a gstol?

\"If in doubt, flat out!\"