S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Hogy a dekódolóról tudomást szerezz, majd vissza kell menned a Guide-hoz, aki az elsõ területen lesz és õ küld el a dokihoz, aki majd szót ejt a dekóderrõl. A guide majd akkor jelenik meg, ha errõl infót kapsz. Ez úgy emlékszem Ghost hullájának megtalálása után lesz elérhetõ feladat. Ha ezt nem teszed meg, azaz nem keresed fel a guide-ot, nem lesz dekódered és befejezni sem tudod a játékot normális módon.
Namost a dekódolóval majd ki tudsz nyitni egy számzáras ajtót ami a szarkofágon belül lesz az erõmûnél. Itt lesz egy speciális szerkentyû amit meg kell semmisíteni és ekkor majd lehet diskurálni, de összesen 1 kérdés lesz. A választól függ hogy a true ending variációk közül melyiket kapod meg (összesen 2 valódi befejezés van).
A false ending lehetõségek meg elérhetõek ha bejutsz a szarkofágba és megkeresed a wishgrantert. Ez nem a valódi befejezése a játéknak és van jópár variáció a bejövõ filmekre. Egy a közös bennük, hogy mindegyik esetben rossz véget ér a fõszereplõ.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
de könyörgök, valaki írja le pontosan, akár spoilerben akár nem, hogy mit hogyan, mert ez most eléggé zavaros nekem. kezdve a "concussionousness-tõl", az x16-tól, illetve a csernobili mászkálósditól.
most fogok menni az elsõ laborba. a fõvonal (streloks stash) a flashdrive-al megvan. most ki kell derítenem, h mi történt ghosttal. érzésem szerint most minden ugyanaz lesz, mint egyébként yantarig, ott felveszem a ghost ruciját, illetve az ö flash-ét, aztán red forest, ott leállítom a cumót, piripaty, majd a reaktor, ahol bele kell ugranom az egyik teleportba, illetve valami létrát emlegettetek. hol tévedek? hol lesz az a tudós, akinek a kérdéseire válaszolni kell? a dekódoló az mi is? 😄 valamit segítsetek pls 😊
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Thanks scorpeoon and Saga JR !!!<#puszi>#puszi><#puszi>#puszi>
Hálám a sirig üldözni fog !!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Egy picit OFF !!
Mivel hálálhatnám meg nektek ??
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ilyenek az artifactvadászós feladatok, a szörnyalkatrészek beszerzései is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pár fegyver az eredeti nevén szerepel, ezek az AK 74 és AKS 74, meg talán valamelyik pisztoly.
Az Obakan valójában az An-94 Abakan.
A G37 valójában a HK G36.
Az L86 az angolok által használt fegyver. Enfield SA80-as, annak is ha nem tévedek az L85A2-es változata.
A pisztolyok neveit ne firtassuk. Valójában akad itt Glock, Desert Eagle, meg pár egyéb is eltorzított neveken.
A Viper géppityu meg a HK MP5-ös géppisztoly.
A Thunder valóban létezik, de ez az eredeti megnevezés angol megfelelõje. Eredetiben Groza OC-14.
De ha kíváncsi vagy, akkor nézd végig az alábbi oldalon a fegyvereket:
fegyverek
A kategóriák között is választhatsz, így a mesterlövész fegyverek között megnézheted a SVD Dragunovot és társait is.
"összesen 8 arénás pálya van, ezekbõl az elsp 3-at 1 adagban meg lehet csinálni, utána asszem x18 után 4-6 ig, az utolsó 2-t pedig x16 után."
tudsz olvasni? elõtted írták, nem csak neked címeztem. azt hiszem neked kéne átgondolni ezt az egó dolgot..
Per Aspera Ad Inferi.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lementél ott az alagutakba, ahol Mole mutatta igaz? Végigmentél és felszedted a flashdrive-ot a rejtekhelyrõl? Utána folytattad az utad kifelé, de nem arra ahol bejöttél. Ha jó irányban folytattad az utad, akkor egy katonai bázis falain belül jössz fel a felszínre és a feladat el is tûnik, hiszen meglelted a rejtekhelyet, felszedted a flashdrive-ot (nem dobozt!) és távoztál abba az irányba amerre menned kellett.
+:A STALKER-ben szereplõ fegyverek erdeti nevükön vannak,vagy el van torzítva?Ha igen nem tudjátok mik az eredeti neveik?
itt mitkéne csinálni???????????????????????
Gondoltam kipróbálom mi lesz, ha életben marad. De ugyanaz. 😛 A patch elõtt, amikor együtt mentem velük nálam is meghalt.
Nembaj, ha nincs jutalom csak szeretnék minden küldit megcsinálni. 😊
Kéne cd-key a gamehez!
Valaki tud segiteni?
Köszi elöre is
Õ lenn van egy alagsorban és csak kívülrõl nyitható az ajtaja a cellának, szóval lehet hogy egy jókora bug. De örülj neki, mert a reputáció megy feljebb meg a pontjaid is. Jutalmat meg úgysem kapnál, vagy legalábbis én nem kaptam.
Amikor belépek a Dark Valley-be a Duty után megyek, megmentjük a társát és a jutalmat (scope) is megkaptam. De utána beszéltem ez egyikkel és adott egy küldit, hogy szabadítsak ki valakit a börtönbõl és megjelent zölden egy hely a bázison belül. Szóval ez egy másik nem?
Ha kicsit is szétnézel, látni fogsz szép fényes valamiket, amik amolyan csilalgkapuszerû akármik. Egy mindjárt ott lesz az arcodban a csövek és mindenféle konténerek mellett. Ha a közelébe mész megjelenik rajta keresztül egy ember. Innen szerintem nem lesz nehéz összerakni mi is a teeendõ...
A lényeg, hogy ne mászkálj arra, ahol semmi keresnivalód. Ott mozogj ahol nincs sugárzás és nem lesz gond. Ne agyatlanul haladj elõlre, hanem nézz körül, tájékozódj, figyeld meg a környezetedet és ezek után cselekedj.
Dark Valley-ben vagyok, "Free the Duty Member" küldetés. Jelzi is a térképen zölden, hogy a bázison belül van. Még be sem hatoltam a bázisra, csak járkáltam, szétnéztem a környéken. Egyszercsak kiirta, hogy "Task Complete". Pedig ott sem voltam! <#wow2>#wow2>
Visszatölöttem egyszer, de másodjára is ugyanez. Patch fentvan.
Kiszabadult magától vagy mi?! <#nemtudom>#nemtudom>
Az alsó lépcsõ nem jó mert leszakadt !!!!
A legjobb akkor felvenni ezt a küldetést ha már eleve találtál és van nálad.
Az ellenfelek meg mindig újratermelõdnek. Nem ez a jó szó rá, de a lényeg, hogy idõvel újra megjelennek. Minden pályánál adott a hely ahonnan bejönnek.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Én nem tetem meg, de az eláb megnéztem hogy mennyi. 768.
És apróbb szagatásoktól eltekintve fut.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400