34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Pilutika #23993 hehe zt szépen elkaptad..:D:D -
Pilutika #23992 nekem inkább valami élet vagy löszer cheat kellene -
Code92 #23991 pff kis csíter..... szánalmas ha már csaláshoz folyamodsz, pedig nem is olyan nehéz a játék.... állítsd novice-ra ha nem tudsz v.kit legyűrni, én alapjáraton a stalker feletti szinten kezdtem utána a labornál átraktam stalkerre a red forest előtt novice-ra és pripyat-ban újra vissza stalkerre, a végén pedig újra le novice-ra mert beragadtak a exo ruhás genyók és 6 állt egymás mellett bárhogy mentem oda már távolról leszedtek, novicen megsoroztam őket:D -
Imter #23990 Bumm a fejbe
-
#23989 találtam cheat-eket a játékhoz, nemprobáltam még öket
S.T.A.L.K.E.R. - SHADOW OF CHERNOBYL
Játék közben nyomd meg a ~ billentyűt és a konzol ablakba írd be:
help - összes konzolparancs kilistázása
g_always_run 1 - folyamatos futás bekapcsolása
g_always_run 0 - folyamatos futás kikapcsolása -
bala1 #23988 az autós dolog sajna nem foglalkoztat. -
Pilutika #23987 köszi..faja!! bár engem az autos dolog jobban érdekelne de sehogy se müxik..:( -
bala1 #23986 ha valakit érdekel, be lehet kapcsolni a Motion Blur-t.ez az a kép elmosódás mozgás közben.szerintem egész jól néz ki!a user.ltx -ben keresd meg az r2_mblur nevű sort.01-től 1.0-ig lehet állítani.
nekem 0.75-re van állítva,ami így néz ki futás közben:
ja! és az XR_3DA.exe cél-t is egy kicsit át kell írni.eképpen:
-
Pilutika #23985 nekem:Doc and settings/ all users/doc/STALKER-SHOC -
Pilutika #23984 1.:probáld váltogatni az árnyékolási szintet..
2.:az összeset át kell irni eng\ről hun\ ra
3.:passz..
4.:nekem sem müködtek!
5.:énekm ugy sikerül tálcára raknom ha fut a háttérben valami más..pl:total commander..vagy 1 internetes böngészö -
#23983 hova ment a játék? -
#23981 Sziasztok.
Lenne pár gondom.
1. Miért szaggat enyie a játék? (aláirásomban a komfigom) 800*600 on közepes grafikával játszok.
2. Átirtam a fájlban az eng-et hun ra és mégis angolul ir ki sok mindent. Miért van ez?
3. Most hogy felvan téva magyaritás+ patsch kidob vmi hiba végett néha a játék, és a kilépés is elég hibás. mit lehet ezel csinálni?
4. Müködik valakinek a tranier? Mert nekem egyikse megy. (igen kell, mert kénytelen vagyok félkézzel játszani a gipsz végett)
5. Miért nem lehet letenni tálcára a játékot? Sehogysem lehet letenni.
-
#23980 Mivel lassan jön a Crysis szerintem érdemes inkább eggy dx10 kártyát venni, persze csak akkor ha már vista van a gépen. Én nekem csak a Stalkerrel van gondom játékok közül , ez is elindul de zavar hogy van egy 150e körüli video kártyám és dx8 ban tudom futattni rajta azt a játékot ami a vitsa megjelenése után 2 honappal jelent meg . Mi egy Bf2 , vagy egy Wow, vagy egy Americans Army vagy egy GTR 2 simán futtatok rajta fennakadás nélkül. -
#23979 Az attól függ most milyen kártyád van. -
saiyanjin #23977 Hi,
Állítólag nincs még jó driver Vista alá, ami kiaknázná a 8as Gef széria minden előnyét.Félek én egy kicsit erre a Vistára történő átállástól.Én személy Szerint Ati párti vagyok, de alant olvastam hogy vmi ott sem kerek Vistán.Szóval mikorr érik a DX10 ???Csak Vista Gondolom meg 8as gef meg R600.Dilemmám igazából az lenne : Érdemes manapság Asus 7950GT-t vásárolni?vagy spóroljak egy dx10es karira??? TI ezt hogy látjátok ? -
#23976 köszi -
#23973 Én nekem sem megy a Stalker Vistán 8800gtx el, csak ha leveszem az árnyékot statikus állapotba.
A kisgépemen meg megy rendesen XP alatt egy 7900gt vel .
-
6600GT #23971 hello! nekem meggy a STALKER vistán tökéletesen(a gépemnek megfelelően)igaz nvidiám van. -
#23970 HA már teléepítő... akkor hogy tudok a telepítő alá muzikot rakni??? -
him13 #23965 Hali!
Nemtudja valaki hogy vista alá mien ati drivert érdemes felrakni hogy menjenek a játékok?Kinek ment vistán a stalker tökéletesen és az mien drivert használt? -
TomDantes #23963 Kiváncsi vagyok hogy most hogy már kész a honosítás hányan kérdezik még meg:,,hogy lehet kimenni az ajtón?" -
#23961 #23951!!! Légyszi! Ne kelljen má' törölgetni! -
#23960 Mér telepítve miben más? biztos jó helyre telepítetted??? -
Szabi1991 #23959 vki feltenné a normális verziót ? :)
márint amit ha mebásolok a gamedata mappába akkor megy is magyarositás :) -
#23958 Kik csinálják a másikat? -
#23957 Áhh, mindegy már. Más téma most úgysem nagyon volt a játékkal kapcsolatban. -
#23956 Akkor jó, ez a pár offtopik meg nyugodtan törölhető, ha van hozzá jogod. -
#23955 A magyarítás topik a SAJÁT fórumrészlegben van, így BORG sem fogja bezárni. :) -
#23954 Annyit segítek, hogy "Björn". -
#23953 Az ki? :) -
#23952 Meg azért is lesz becsukva, ha az alsógatyagyáros erre talál járni. -
#23951 Magyarítás ügyben légyszi a másik topikba írjatok! Azért lett létrehozva. -
gematta #23950 Köcce! -
#23949 Megnyitod notepad-ben, és a \eng\-et \hun\-ra cseréled, mindet.
Gratula a magyarító csapatnak, ezzel párhuzamosan készül a Stalker másik magyarítása is, úgyhogy hamarosan válogatni is lehet majd közülük. -
darkhmz #23948 Pl.: megnyitod Worddel, (fájl szűrő *.*) szerkesztés->keresés, Csere, keresett szöveg: eng\ mire cseréli: hun\ aztán rányomsz a Mindet gombra
Vagy átírod mindet egyenként -
gematta #23947 Hello!
Hogy kell lecserélni hunra
gamedata\config\text\hun\string_table_includes.xml fájlban az eng\ szövegrészt?
Köcce! -
#23946 -
#23945 Mire hazaérsz má nem fog működni -
#23944 okés, csak érjek haza!!!:D -
#23943 Igen müxik,tesztelve köszi:darkhmz