34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Pilutika
    hehe zt szépen elkaptad..:D:D
  • Pilutika
    nekem inkább valami élet vagy löszer cheat kellene
  • Code92
    pff kis csíter..... szánalmas ha már csaláshoz folyamodsz, pedig nem is olyan nehéz a játék.... állítsd novice-ra ha nem tudsz v.kit legyűrni, én alapjáraton a stalker feletti szinten kezdtem utána a labornál átraktam stalkerre a red forest előtt novice-ra és pripyat-ban újra vissza stalkerre, a végén pedig újra le novice-ra mert beragadtak a exo ruhás genyók és 6 állt egymás mellett bárhogy mentem oda már távolról leszedtek, novicen megsoroztam őket:D
  • Imter
    Bumm a fejbe

• gabo91
    találtam cheat-eket a játékhoz, nemprobáltam még öket

S.T.A.L.K.E.R. - SHADOW OF CHERNOBYL
    Játék közben nyomd meg a ~ billentyűt és a konzol ablakba írd be:
    help - összes konzolparancs kilistázása
    g_always_run 1 - folyamatos futás bekapcsolása
    g_always_run 0 - folyamatos futás kikapcsolása
  • bala1
    az autós dolog sajna nem foglalkoztat.
  • Pilutika
    köszi..faja!! bár engem az autos dolog jobban érdekelne de sehogy se müxik..:(
  • bala1
    ha valakit érdekel, be lehet kapcsolni a Motion Blur-t.ez az a kép elmosódás mozgás közben.szerintem egész jól néz ki!a user.ltx -ben keresd meg az r2_mblur nevű sort.01-től 1.0-ig lehet állítani.
    nekem 0.75-re van állítva,ami így néz ki futás közben:

ja! és az XR_3DA.exe cél-t is egy kicsit át kell írni.eképpen:

• Pilutika
    nekem:Doc and settings/ all users/doc/STALKER-SHOC
  • Pilutika
    1.:probáld váltogatni az árnyékolási szintet..
    2.:az összeset át kell irni eng\ről hun\ ra
    3.:passz..
    4.:nekem sem müködtek!
    5.:énekm ugy sikerül tálcára raknom ha fut a háttérben valami más..pl:total commander..vagy 1 internetes böngészö
  • bakvarnyu
    hova ment a játék?
  • gabo91
    Sziasztok.
    Lenne pár gondom.
    1. Miért szaggat enyie a játék? (aláirásomban a komfigom) 800*600 on közepes grafikával játszok.
    2. Átirtam a fájlban az eng-et hun ra és mégis angolul ir ki sok mindent. Miért van ez?
    3. Most hogy felvan téva magyaritás+ patsch kidob vmi hiba végett néha a játék, és a kilépés is elég hibás. mit lehet ezel csinálni?
    4. Müködik valakinek a tranier? Mert nekem egyikse megy. (igen kell, mert kénytelen vagyok félkézzel játszani a gipsz végett)
    5. Miért nem lehet letenni tálcára a játékot? Sehogysem lehet letenni.

• HAF Rigel
    Mivel lassan jön a Crysis szerintem érdemes inkább eggy dx10 kártyát venni, persze csak akkor ha már vista van a gépen. Én nekem csak a Stalkerrel van gondom játékok közül , ez is elindul de zavar hogy van egy 150e körüli video kártyám és dx8 ban tudom futattni rajta azt a játékot ami a vitsa megjelenése után 2 honappal jelent meg . Mi egy Bf2 , vagy egy Wow, vagy egy Americans Army vagy egy GTR 2 simán futtatok rajta fennakadás nélkül.
  • bakvarnyu
    Az attól függ most milyen kártyád van.
  • saiyanjin
    Hi,

Állítólag nincs még jó driver Vista alá, ami kiaknázná a 8as Gef széria minden előnyét.Félek én egy kicsit erre a Vistára történő átállástól.Én személy Szerint Ati párti vagyok, de alant olvastam hogy vmi ott sem kerek Vistán.Szóval mikorr érik a DX10 ???Csak Vista Gondolom meg 8as gef meg R600.Dilemmám igazából az lenne : Érdemes manapság Asus 7950GT-t vásárolni?vagy spóroljak egy dx10es karira??? TI ezt hogy látjátok ?
  • gabo91
    köszi
  • HAF Rigel
    Én nekem sem megy a Stalker Vistán 8800gtx el, csak ha leveszem az árnyékot statikus állapotba.
    A kisgépemen meg megy rendesen XP alatt egy 7900gt vel .
  • 6600GT
    hello! nekem meggy a STALKER vistán tökéletesen(a gépemnek megfelelően)igaz nvidiám van.
  • Raptor 2
    HA már teléepítő... akkor hogy tudok a telepítő alá muzikot rakni???
  • him13
    Hali!
    Nemtudja valaki hogy vista alá mien ati drivert érdemes felrakni hogy menjenek a játékok?Kinek ment vistán a stalker tökéletesen és az mien drivert használt?
  • TomDantes
    Kiváncsi vagyok hogy most hogy már kész a honosítás hányan kérdezik még meg:,,hogy lehet kimenni az ajtón?"
  • hykao #23961
    #23951!!! Légyszi! Ne kelljen má' törölgetni!
  • Raptor 2
    Mér telepítve miben más? biztos jó helyre telepítetted???
  • Szabi1991
    vki feltenné a normális verziót ? :)

márint amit ha mebásolok a gamedata mappába akkor megy is magyarositás :)
  • Raptor 2
    Kik csinálják a másikat?
  • hykao #23957
    Áhh, mindegy már. Más téma most úgysem nagyon volt a játékkal kapcsolatban.
  • TSL16b
    Akkor jó, ez a pár offtopik meg nyugodtan törölhető, ha van hozzá jogod.
  • hykao #23955
    A magyarítás topik a SAJÁT fórumrészlegben van, így BORG sem fogja bezárni. :)
  • TSL16b
    Annyit segítek, hogy "Björn".
  • hykao #23953
    Az ki? :)
  • TSL16b
    Meg azért is lesz becsukva, ha az alsógatyagyáros erre talál járni.
  • hykao #23951
    Magyarítás ügyben légyszi a másik topikba írjatok! Azért lett létrehozva.
  • gematta
    Köcce!
  • TSL16b
    Megnyitod notepad-ben, és a \eng\-et \hun\-ra cseréled, mindet.

Gratula a magyarító csapatnak, ezzel párhuzamosan készül a Stalker másik magyarítása is, úgyhogy hamarosan válogatni is lehet majd közülük.
  • darkhmz
    Pl.: megnyitod Worddel, (fájl szűrő *.*) szerkesztés->keresés, Csere, keresett szöveg: eng\ mire cseréli: hun\ aztán rányomsz a Mindet gombra

Vagy átírod mindet egyenként
  • gematta
    Hello!
    Hogy kell lecserélni hunra
    gamedata\config\text\hun\string_table_includes.xml fájlban az eng\ szövegrészt?
    Köcce!
  • oneal1
  • Solid Snake
    Mire hazaérsz má nem fog működni
  • oneal1
    okés, csak érjek haza!!!:D
  • Solid Snake
    Igen müxik,tesztelve köszi:darkhmz