S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kitõl lehet megtudni?
a képet nem sikerült....
C:\Documents and Settings\linty\Asztal\kep.JPG
és nem akar elindulni... nem tudja valaki h. miért?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Bementem az ARÉNÁBA, harcoltam kicsit, de aztán felfüggesztettem.
Valami nagyon el van ott kúrva sztem.
A nyilt terepeken és eddig mindenhol frankón futott a játék. De abban az arénában, iszonyatosan beszaggat és nem értem miért?!
Kis tér, alig van fény, alig van mozgó karakter, de mégis iszonyúan beszaggat. Ezt vágjátok, hogy miért van?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
felrobbanna paksi atomerõmû 2300-ban ? <#idiota>#idiota>
Hamarosan bejelenthetnék a folytatást. <#vigyor1>#vigyor1>
Next PC upgrade: 2022
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
kedden lesz a névnapom lehet hogy akkor majd még 512mb-t kérek a gépembe😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez az übergrafikás patch... Télleg szebb Grafikát csinál dx9es kártyára vagy csak valami poén😊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A legegyszerûbb ha megnézed mit adnak a tárgyak. Ami pirossal van írva az negatívan hat, ami zölddel az pozitívan. A bleed és radiation jelzõk ha pirosak az neked mindenképpen nagyon rosszat jelent.
ennek van valami különösebb oka? vagy csak az én gépem szarakszik már megint...?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nekem annyi mazlim volt hogy amikor vegeztem a kuldivel a laboron kivul mentettem igy tudtam ujra probalkozni, gyorsan oda kell futni hozza es kesz 😄
Én mindenesetre nem fogom addig feltenni a peccset, amíg végig nem vittem. Majd csak mikor másodjára ugrok neki.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Oblivion-Lost.de - user "Visor" informed us, that GSC Game World has answered to his eMail, in which he asked about the next patch for S.T.A.L.K.E.R.. PR-Manager Anton Bolshakov replied to him, that GSC Game World is currently developing patches to fix some bugs in the game, for example the still existing performance-problems. Additionally he mentioned, that following patches will still make current savegames unusable, like it has happened with the latest patch.
But Anton Bolshakov also wrote, that GSC is working on a savegame-converter, to ensure the functionality of current savegames when new patches will be released. It's planned to release the savegame-converter along with the next patch. Unfortunately there is no ETA for the next patch-release, but we will keep you informed.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A honosítás állapota : ~70%
Ha így haladnak jövõ héten kész!
http://www.pcgameshuns.hu/index.php?func=projektek&mode=projekt&id=3
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor5>#vigyor5><#wave>#wave><#papakacsint>#papakacsint><#integet2>#integet2><#awink>#awink>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
a Barból menj ki: van egy õrhely homokzsákokkal meg minden, ahol kétfelé tudsz menni. Fel északra jobba vezet egy út, vagy rögtön az dutys õrökkel szemben van egy ilyen hajlott fémlemez-kapu. Azon menj be, ott van néhány gyerek távcsöves AK-val, meg különbözõ cuccokkal. Ezek gondolom még nem a legjobb fegyverek, de már jobbak mint az AK. Azért azt is megtartottam- hátha az új stukikhoz elfogy a skuló.
Amúgy eddig ez a kedvenc részem, jókat lehet itt kommandózni. 😊
fasza negyon
csak szaggat egy cseppet.
vagyis nem szaggat csak néha megáll a játék 2-3másodpercre.
mi lehet a baja??<#confused>#confused><#confused>#confused>
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a trader módot nem tom leszedni mert már nincs meg az oldal (visszakerestem és nem tudja letölteni )
valaki átküldené ?? MSN:[email protected]
Elõre is THX
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM