34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
saiyanjin #23810 Gondolom közelharcra kifejlesztett pisztoly, Izraeli azt tudom.Azért van értelme, de a kezed nem töri el, sőt hátraütést kompenzálva van egy kézvédő nyúlvány, hogy ne tépje le a nagyujjad.A csontok törése az emberi szervezetben akkor van, mikor az izmok megfeszített állapotban vannak és nem tudják elvezetni a rá mért erőhatást, ekkor a csont ill. izület vezeti és az eltörik mert önmagában kevés.Gondolom rossz fegyvertartás eleve + az erős fegyver az ami eltöri a kezed. -
weine #23809 irl meg nem -
saiyanjin #23808 http://video.google.com/videoplay?docid=8025189549212490891&q=chernobyl+and+pripyat -
saiyanjin #23807 Én a játékban az IL8 at használtam sokáig kiegészítve egy távcsöve ak-val,
később áttértem arra német gyártású távcsöves automatára minek most nemtom a nevét.De úgy vettem észre elég hatásos, nála csak a bazi távcsöves automata van ami kicsit futurisztikus. -
saiyanjin #23806 Neked még nem volt szerencséd hozzá??? -
saiyanjin #23805 Jah, haverom lőtt Desertel, de nemhiszem hogy csak 12db lenne az országban, bár azt is elképzelhetőnek tartom hogy a látogatott lőtéren van 1-2 db.Te hova jársz lőni? -
weine #23804 en sokat lottem irl is es virtualisan is:) Igaz, desert eagle hez nem volt szerencsem, de pl sztrecskin nevu sorozatlovo pisztolyhoz igen. Az elso loveszeten siman belelottem a plafonba, pedig akkorra volt mar gazdag tapasztalatom. Es megis.
Ugyenez a Mp5 vagy a Uzi is: sok penzt fel merek tenni, hogy egy 10 meteren allo emberalakba egy 20 as toltottsegu tarral innen a topicbol senki nem tenne sorozaton 5 nel tobb talalatot:)
Persze ez nem a topic csufolasa, hanem afeyverkezelesis gaykorlat hianya.
Jo sok gyakorlas utan ugyanez a loszituacio egy kb tenyernyi feluleten mar elfogadhato lokeszseget jelent. Allo emberalak 10 m, 20 as tar, sorozaton.
Ja, a stalkerben semmi kivetnivalo nincs a fegyver fizikat illetoen, talan csak annyi, hogy a sebzes szerintem nem realis, de hat ne legyunk mar maximalistak:) -
stifi #23803 gondolom azért sport, mert nem lehet vele sorozatot lőni, de ez csak tipp
desert eagle: hát igen mókás kis fegyver, értelme gyakorlatilag nulla, 2m alatti emberek kezében nevetségesen néz ki :)
viszont a méreteihez képest nem nagy a hátrarúgása, van benne anyag bőven ami megfogja, és van egy csekély átütőereje...
használhatósága viszont szerintem kimerül a counter-strikeban és egyéb lövöldözős játékokban, filmekben :) -
#23802 KÜlönleges engedélyel lehet tartani gyűjtők,vagy kölföldön szolgáló különleges feladatot betöltő testőröknek stb... -
#23801 A barátod nagyon szerencsés ember lehet ha Desert Eagle-el volt lőni,mivel magyarországon 12db van legálisan.Lőni valóban nem egyszerű vele mert eltöri a kezedet,mesterlövész puskából nem tudom milyet próbált,de a Dragonov durva de mégse anyira mint egy M82-es. -
saiyanjin #23800 Milyen az a sport ak47 es? Mert úgy tudom hogy automata fegyverekkel nem lehet lőni, sőt lőtermek ill pályák sem rendelkezhetnek vel, csak a katonaság? Tehát akkor ez egy módosított AK ???Javíts ki kérlek ha tévedek. -
saiyanjin #23799 Egyébként bedőltetek a kamunak...Dos is van még... -
saiyanjin #23798 Haverom jár lőni, ez az élete,elég jól vágja a fegyvereket.A régen 7 Mesterlövésznek nevezett lőtérre járnak.Valóságban elég nehéz Desertel célozni, + a sniper távcsöve majdnem kibaszta a szemét amikor először lőtt vele, olyat hátrarúg.Tehát játékban a fegyver egy játékfegyver, élőben a fegyver...menjetek el próbáljatok ki pár dolgot addig csak halandzsa amit a fegyverekről beszéltek utánna már tudtok képet alkotni a témáról.Jah és körönként legalább egy 20ast vigyetek magatokkal...nem lesz elég mindenre :)Én személy szerint shaolin kung fu-zom de ott más jellegű ütő, szúró, és vágófegyverek vannak, én csak azokat ismerem:) -
#23797 hali
nos én 3 évig voltam katona (2 év szerződéses) voltam egypár lövészeten
csak ezért írtam amit írtam...
de nem vagyok egy nagy fegyverszakértő, arra próbáltam reagálni, hogy a pisztoly és az alap ak 74 nekem sokkal jobban visszaadja az eredeti feelinget mint bármely más játék (mondjuk az arma persze jobb)
csak ennyi... -
#23796 már biztos kész a tesztelés is ha ráérnek ilyen poénokkal foglalkozni -
#23795 hu mekkora cumizatás de jo :D -
#23793 Mostmár azt sem fogjuk elhinni, ha tényleg kész lesz. -
Szabi1991 #23792 tlov cciv kacs
csak vicc volt -
#23791 én már semmit nem tudom -
Jacsó Viktor #23790 tlov cciv kacs az oroszul van? -
#23789 remélem is mert már lasan elegem az egész dologból -
Jacsó Viktor #23788 baszki !!!! magyaritás 0 %-os :D -
#23787 Téves riadó!!Csak egy hülye poén volt aminek mi voltunk az áldozatai -
#23786 "Bocs mindenkinek...tlov cciv kacs"
uccso három szó forditva :) -
#23785 ez nem igaz nem lehat azt a sz..ar magyarosítás lemezre venni pedig már vártam -
Szabi1991 #23784 #23780 :DDDD -
#23783 van valami lényeges dolog amiről tudnom kell? 4 napig nem voltam itthon, pár órája értem haza! :D látom bekerült ide a szövegbeviteli mezőre egy sugárzás jel, jó ötlet volt, nem tudom kié volt, de jó ötlet -
#23782 Ez megin' kamu? -
#23781 Ha valaki ennyire ügyes biztonsági másolatok terén!
lol -
Szabi1991 #23780 néztétek a stalker magyarositás topikot ? :DD
link -
Jacsó Viktor #23776 Saga jr.!
megvan a megoldás...!
amugy bocsika a sok sok kérdésért..: -
#23775 De csak mostanság kezdte el..leszedtem azt a sorrund patch-et vagy mit és hát elég furcsa..200m-ől hallok minden történő eseményt ami szentem nagy hiba. -
Ronin666 #23774 Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nekem egy 10eFt-os AirSoft pisztolyom pontosabban lőtt, mint a játékben található fegyók nagy többsége. Azért ez röhej. :)
Amúgy ez egy patch-el orvosolható lenne, viszont engem annyira nem foglalkoztat a dolog. A játék hangulatilag és játékmenet szempontjából igen jól sikerült, innentől kezdve nem törődök ilyen aprósággal. -
TomDantes #23772 hang kártyahiba vagy codec hiba, vagy csak a windosw relytélye. -
#23771 De nem az...Már végigvittem 2X...és biztos nem az..
-
TomDantes #23770 Áhh nem hang recseg....az ami recseg sugárzás mérő!
-
#23769 Nem tudja senkise??? -
SaGa Jr #23768 Mert már válaszoltam, meg azt is elmondtam, hogy itt is le van írva elég sokszor. Használd a keresőt a lap alján és írd be hogy dekóder. -
Jacsó Viktor #23765 Saga Jr!
miért nem irtál vissza privin??mind1
szoval hogy néz ki a Dekóder?
és hol lehet szerezni és invertory-ban található??
tudom olvasni kell vissza de 200 oldal nem lapozok.. -
#23762 Császtok nem tudjátok miért recseg a hang a játékban?És hol találom meg az Exoskeleton PNB-4UZ ruhát???????