34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • rvn
    Köszi már megvan bocs
  • rvn
    Üdv! Nem tudna felvenni msn re akinek megvan a magyarítsá? mert sehol nme találom...címem: [email protected]
  • n003
    aham .. ez valami ojjasmi mintha vennél egy rolls-royce-t és rávan írva a motorjára hogy ki rakta össze ... végülis ha plusz pénzbe nem kerül egésségedre :D
  • Hellsing47
    nem baj :p
    akkor is benne lenne :DD és ez a tudat vigasztalna :D
  • n003
    aha :)
    és ha beraktad a gépedbe valszeg a kép pont lefelé fog nézni?! esetleg pont mellette lesz a hangkártyád szal nemsok láccik majd belőle
  • IvanovicsTech
    Köcke!!
  • weine
    ha itt tovabbmesz es a dutykhoz lyukadsz ki,megkernek hogy lodd le a snipert. Aztan ha lelotted, beigerik, hogy olyan elbanasban reszesulsz, ahol mindent megkaphatsz, amit csak akarsz,de ehhez veluk kell menni a Army warehouse-ba. Na ott mindneki lelep, egyedul maradsz az allandoan ujratermo ellensegekkel. Gondolom, ha ezt megcsinalod es megoldo Lukasht, akkor beveszenek a csapatba.
    De nem biztos, en legyaktam az egesz laktanyat, es most kimentem a verszivok falujaba, majd mindjart visszamegyek a duty fonokhoz, hatha ertekeli a faradozasaimat
  • rvn
    Hy! Hol lehet letölteni a mygarítást mert nekem nem jön be az oladal

• grebber
    Semmire lehetne micimackós is ez csak egy diszités semmi több.
  • Hellsing47
    jaa :D
    hát szvsz jól néz ki...jól mutatna a gépben :D
  • n003
    nem úgy értem .. tom hogy egy ez ma az egyik legjobb vkártya .. hanem mire jó az hogy stalkeres?????
  • Hellsing47
    ja...
    elvileg egy ilyen karinak már simán kell vinnie :)
  • IvanovicsTech
    Szevasztok.Az lenne a problémám hogy elválaltam a kereskedőnél az üzletkötő megölését,de ő a bárban van (vagy hol) és a duty-k nem engednek átt a kordonon csak ha a főnök höz megyek.Tehát hogyan tovább?
  • Kamehame
    szal ha egy ilyen van a gépembe akkor a S.T.A.L.K.E.R. a legjobb beállitásokkal megy??
  • Hellsing47
    ez az új 8600GTS
    az új középkategóriás videókártyák egyike

#24062: amikor megláttam én is rögtön arra gondoltam hogy ez kell nekem :D
  • n003
    és ez amúgy mire jó?
  • Raptor 2
    Ahhh! mikor megláttam, elélveztem XD
  • TomDantes
    szerintem nincs olyan hogy fölösleges ram.
    Amikor én gépet vettem volt a gépembe 512. A leg több game csak 256-ot használt akkoriban.
    Ma meg már ép hogy eldöcög 512 mbramon a Stalker.
  • Hellsing47
    ebböl nem sokat látunk de gondolom erre gondoltál :D
  • Kamehame
    ez mi? S.T.A.L.K.E.R. hez videó kártya? akármi is LOL
  • Raptor 2
    EZ BÁRMIBE IS KERÜL VESZEK EGYET!!!!
  • darkhmz
    http://stalker.hardwired.hu/
    Itt a letöltések->videóknál megvan szinte az összes STALKER videó, a múltkor végignéztem mindet, azt hiszem az is közöttük van amit írtál de nemtom melyik az. Valahol a régiek között van. Ja, a videók fentről lefelé időben csökkenő sorrendben vannak. Úgyhogy vége-közepe felé lesz...
  • n3whous3
    3 giga ram tök felesleges, hacsak nem vistát használsz. De később jól jöhet, mert nem mindig tud az ember pénzt "szakítani" egy-egy újításra...
  • Kamehame
    oops bocs, 4ghz, na én meek a "Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik" topicba keresek valami letöltést, amit ha leszedek megy is :D
  • TomDantes
    Egy: elfut rajta mindent minimumra véve.
    Kettő: 4 mhz???? Az kicsit kevés.
    Amúgy meg egy ilyen gépen valószínűleg egy jó darabig minden fut .
  • gematta
    Hello
    Akkor leirná valaki magyarul hogy kell megcsinálni hogy menjen
    az autó vezető mód
  • Kamehame
    csá all

béna/rossz beállitásokkal elmegy ezen a configon?
    128mb VGA
    512 RAM
    1,75 ghz
    30 gb szabadhely :D
    videó kari: Gforce FX 5600

(nemsoká veszek 1 jobb gépet és ez lesz a configja legalább
    512mb VGA
    2-3 gb ram
    4 mhz ezen hogy fog menni?
    videó karit nemtom
    tom hogy ez nagyon drága, de ráérek gyűjteni :D )
  • Raptor 2
    Segítsetek! Régen láttam egy bemutató videót a Stalkerről, amiben a fizikáról volt sszó. Arra emléxem, hogy lőttek egy szekrényt, meg hullát mutatták, ahogy ráesik a kocsi motorháztetőjére, és az gyönyörűen megleng.... Valaki emléxik ré? Hol találom? (én asszem egy gamestar melékleten láttam, de azt a lemezt már nem találom..)
  • _Atti_
    a kocsis mod amugy milyen? illuzioromboló csalás szagu vagy jol megvan csinálva? milyen autókat lehet vezetni csak ugy szét vannak hagyva? más npck mit szolnak hozzá? le tudnak lőni benne pl?
  • Atisz #24049
    Ja-ja, a játékbeli katonáknak golyóálló a fejük...lehet hgy Putyin megfenyegette a fejlesztőket
  • A tumi
    Azért kellet ez a "könnyítés" mert mint te is tudod,már az első katonák által védett ellenőrzőponton is szinte lehetetlen átmenni,mert mindíg kinyírnak.
    3fejlövést kapott a katona 5 méteren belűl és nem halt meg.
    Na ezért kell a mod...meg azért mert láma vagyok.
  • hoo bangin
    őőőő hol van ott leírva? :DDD /me vak balf*sz
  • Petko
    nem a photoshoppolás a gond, hanem csak egy szimpla screenshot kell...
    a gondom az hogy nekem nincs meg a játék, meg ha meg lenne akkor se tudnám elérni hogy modellt álljon az állat, hátha vki innen ügyesebb
  • Code92
    nyomj egy visszát és ott felhasználói programok/photoshop munkák esetleg ott tudnak segíteni......
  • Petko
    tudna nekem valaki egy apró szívességet tenni?
    ugyanis egy jó screenshotról lenne szükségem az evolvált házimalacról (flesh) valahogy oldalról hogy jól látszódjon szemléletesen

kb mint ez a kép:
  • n3whous3
    De akkor ne pazarold a drága háttértárat a beírásoddal. Mert az ilyen alap-google feladatokat nem fogja mindenki elvégezni neked és csak az ahhoz hasonló válaszokat fogod kapni.

De, ha nem vetted volna észre, én már írtam is megoldást...
  • gplay
    Jogom van lámának lenni. Nem?
  • n3whous3
    Én pedig felraktam egy olyan modot, hogy "alap játék mod". Felinstallálod a Stalkert és alapból ez jár hozzá. ÉS, ha ügyes vagy, a játék közepe fele találsz olyan puskát, amivel egy lövéssel lőhetsz le mindenkit (HEADSHOT!! MUHAHAHAHAA).

Nem tudom minek ez a sok könnyítés. A játék közepe fele tényleg le tudsz gyűrni mindenkit akár 1-2 lövéssel ha ügyes vagy, az elején meg már ne legyen olyan pontos a lövés, ha maguk az ellenfelek meg könnyűek, nem???
  • n3whous3
    ITT egy mod, amivel lehet kocsikázni. Ez asszem nem egyezik a lent leírt Vehicle moddal, ezt mások csinálták. Angol az oldal, úgy már remélem értesz...
  • A tumi
    Nagyon jó a magyarosítás,legalább már értem miről is szól a dolog.
    Felraktam egy modot amitől az ellenség(és én is)3X jobban sebződik,így elég 1-2 jól irányzott lövés és fekszik az ellen(még a katonák is).