34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#24078 Köszi már megvan bocs -
#24077 Üdv! Nem tudna felvenni msn re akinek megvan a magyarítsá? mert sehol nme találom...címem: [email protected] -
n003 #24076 aham .. ez valami ojjasmi mintha vennél egy rolls-royce-t és rávan írva a motorjára hogy ki rakta össze ... végülis ha plusz pénzbe nem kerül egésségedre :D -
Hellsing47 #24075 nem baj :p
akkor is benne lenne :DD és ez a tudat vigasztalna :D -
n003 #24074 aha :)
és ha beraktad a gépedbe valszeg a kép pont lefelé fog nézni?! esetleg pont mellette lesz a hangkártyád szal nemsok láccik majd belőle -
#24073 Köcke!! -
weine #24072 ha itt tovabbmesz es a dutykhoz lyukadsz ki,megkernek hogy lodd le a snipert. Aztan ha lelotted, beigerik, hogy olyan elbanasban reszesulsz, ahol mindent megkaphatsz, amit csak akarsz,de ehhez veluk kell menni a Army warehouse-ba. Na ott mindneki lelep, egyedul maradsz az allandoan ujratermo ellensegekkel. Gondolom, ha ezt megcsinalod es megoldo Lukasht, akkor beveszenek a csapatba.
De nem biztos, en legyaktam az egesz laktanyat, es most kimentem a verszivok falujaba, majd mindjart visszamegyek a duty fonokhoz, hatha ertekeli a faradozasaimat
-
#24071 Hy! Hol lehet letölteni a mygarítást mert nekem nem jön be az oladal
-
#24070 Semmire lehetne micimackós is ez csak egy diszités semmi több. -
Hellsing47 #24069 jaa :D
hát szvsz jól néz ki...jól mutatna a gépben :D -
n003 #24068 nem úgy értem .. tom hogy egy ez ma az egyik legjobb vkártya .. hanem mire jó az hogy stalkeres????? -
Hellsing47 #24067 ja...
elvileg egy ilyen karinak már simán kell vinnie :) -
#24066 Szevasztok.Az lenne a problémám hogy elválaltam a kereskedőnél az üzletkötő megölését,de ő a bárban van (vagy hol) és a duty-k nem engednek átt a kordonon csak ha a főnök höz megyek.Tehát hogyan tovább? -
#24065 szal ha egy ilyen van a gépembe akkor a S.T.A.L.K.E.R. a legjobb beállitásokkal megy?? -
Hellsing47 #24064 ez az új 8600GTS
az új középkategóriás videókártyák egyike
#24062: amikor megláttam én is rögtön arra gondoltam hogy ez kell nekem :D -
n003 #24063 és ez amúgy mire jó? -
#24062 Ahhh! mikor megláttam, elélveztem XD -
TomDantes #24061 szerintem nincs olyan hogy fölösleges ram.
Amikor én gépet vettem volt a gépembe 512. A leg több game csak 256-ot használt akkoriban.
Ma meg már ép hogy eldöcög 512 mbramon a Stalker. -
Hellsing47 #24060 ebböl nem sokat látunk de gondolom erre gondoltál :D -
#24059 ez mi? S.T.A.L.K.E.R. hez videó kártya? akármi is LOL -
#24058 EZ BÁRMIBE IS KERÜL VESZEK EGYET!!!!
-
darkhmz #24057 http://stalker.hardwired.hu/
Itt a letöltések->videóknál megvan szinte az összes STALKER videó, a múltkor végignéztem mindet, azt hiszem az is közöttük van amit írtál de nemtom melyik az. Valahol a régiek között van. Ja, a videók fentről lefelé időben csökkenő sorrendben vannak. Úgyhogy vége-közepe felé lesz... -
n3whous3 #24056 3 giga ram tök felesleges, hacsak nem vistát használsz. De később jól jöhet, mert nem mindig tud az ember pénzt "szakítani" egy-egy újításra... -
#24055 oops bocs, 4ghz, na én meek a "Warezolás itt: MP/Off/Spam Topik" topicba keresek valami letöltést, amit ha leszedek megy is :D -
TomDantes #24054 Egy: elfut rajta mindent minimumra véve.
Kettő: 4 mhz???? Az kicsit kevés.
Amúgy meg egy ilyen gépen valószínűleg egy jó darabig minden fut . -
gematta #24053 Hello
Akkor leirná valaki magyarul hogy kell megcsinálni hogy menjen
az autó vezető mód -
#24052 csá all
béna/rossz beállitásokkal elmegy ezen a configon?
128mb VGA
512 RAM
1,75 ghz
30 gb szabadhely :D
videó kari: Gforce FX 5600
(nemsoká veszek 1 jobb gépet és ez lesz a configja legalább
512mb VGA
2-3 gb ram
4 mhz ezen hogy fog menni?
videó karit nemtom
tom hogy ez nagyon drága, de ráérek gyűjteni :D )
-
#24051 Segítsetek! Régen láttam egy bemutató videót a Stalkerről, amiben a fizikáról volt sszó. Arra emléxem, hogy lőttek egy szekrényt, meg hullát mutatták, ahogy ráesik a kocsi motorháztetőjére, és az gyönyörűen megleng.... Valaki emléxik ré? Hol találom? (én asszem egy gamestar melékleten láttam, de azt a lemezt már nem találom..) -
#24050 a kocsis mod amugy milyen? illuzioromboló csalás szagu vagy jol megvan csinálva? milyen autókat lehet vezetni csak ugy szét vannak hagyva? más npck mit szolnak hozzá? le tudnak lőni benne pl? -
#24049 Ja-ja, a játékbeli katonáknak golyóálló a fejük...lehet hgy Putyin megfenyegette a fejlesztőket -
A tumi #24048 Azért kellet ez a "könnyítés" mert mint te is tudod,már az első katonák által védett ellenőrzőponton is szinte lehetetlen átmenni,mert mindíg kinyírnak.
3fejlövést kapott a katona 5 méteren belűl és nem halt meg.
Na ezért kell a mod...meg azért mert láma vagyok.
-
#24047 őőőő hol van ott leírva? :DDD /me vak balf*sz -
Petko #24044 nem a photoshoppolás a gond, hanem csak egy szimpla screenshot kell...
a gondom az hogy nekem nincs meg a játék, meg ha meg lenne akkor se tudnám elérni hogy modellt álljon az állat, hátha vki innen ügyesebb -
Code92 #24042 nyomj egy visszát és ott felhasználói programok/photoshop munkák esetleg ott tudnak segíteni...... -
Petko #24041 tudna nekem valaki egy apró szívességet tenni?
ugyanis egy jó screenshotról lenne szükségem az evolvált házimalacról (flesh) valahogy oldalról hogy jól látszódjon szemléletesen
kb mint ez a kép:
-
n3whous3 #24039 De akkor ne pazarold a drága háttértárat a beírásoddal. Mert az ilyen alap-google feladatokat nem fogja mindenki elvégezni neked és csak az ahhoz hasonló válaszokat fogod kapni.
De, ha nem vetted volna észre, én már írtam is megoldást... -
gplay #24038 Jogom van lámának lenni. Nem? -
n3whous3 #24037 Én pedig felraktam egy olyan modot, hogy "alap játék mod". Felinstallálod a Stalkert és alapból ez jár hozzá. ÉS, ha ügyes vagy, a játék közepe fele találsz olyan puskát, amivel egy lövéssel lőhetsz le mindenkit (HEADSHOT!! MUHAHAHAHAA).
Nem tudom minek ez a sok könnyítés. A játék közepe fele tényleg le tudsz gyűrni mindenkit akár 1-2 lövéssel ha ügyes vagy, az elején meg már ne legyen olyan pontos a lövés, ha maguk az ellenfelek meg könnyűek, nem??? -
n3whous3 #24036 ITT egy mod, amivel lehet kocsikázni. Ez asszem nem egyezik a lent leírt Vehicle moddal, ezt mások csinálták. Angol az oldal, úgy már remélem értesz... -
A tumi #24035 Nagyon jó a magyarosítás,legalább már értem miről is szól a dolog.
Felraktam egy modot amitől az ellenség(és én is)3X jobban sebződik,így elég 1-2 jól irányzott lövés és fekszik az ellen(még a katonák is).