34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Pilutika #24034 és oannal hogy kell letölteni?? mert ez valami német izé és atomra nem tok németül -
el Boogie #24033 Nekem 2G ramom van, a vidkarim: Asus 256Mb ATI X850. Az én tapasztalataim szerint mindegy /na jó, majdnem mindegy/ hogy full dyn. lig., vagy object dis. lig.-ra van állítva. Jelentős teljesítménybeli különbséget csak akkor tapasztaltam ha stat. lig.-ra állítottam. Full dyn.l.ra állítva is elment, nem volt játszhatatlan, de azért jóval kevesebb fps-el futott. Egyébként csak harc közben volt ez zavaró, főleg amikor sok ellenfél volt a pályán, mert a kevesebb fps miatt nehezebb volt célra tartani. Szóval a +1G ram nem fog minden problémádat megoldani, legalábbis a Stalker esetében. Ettől függetlenül vegyél ha van rá pénzed, mert megéri, ennél a játéknál is azért. Ja a procim Intel P4 3Ghz 2Mb cache, csak az összehasonlítás végett. Ja, és asszem valaki írt már ide a fórumra, akinek egy kisebb erőműje volt, asszem 2magos proci 2G 800Mhz ram, de a vidkarija egy dx10-es, az elérhető legdurvább ATI ami most létezik /a típusa most nem ugrik be/, egy jobb 8800-al kb egy teljesítményű asszem, és ő mondta hogy full dyn. l.-ra állítva nála is ugyanúgy szaggat néha.... -
n3whous3 #24032 Bár, ha belegondolok, az árnyékok is odatesznek... Most játszom végig másodjára és most, hogy felment a patch is, (idáig miért nem vettem észre -> ) feraktam full dynamic lightingra a grafikát és azóta van a több beakadás. -
n3whous3 #24031 Sztem nem az árnyékolással lesz a gond. Csakis a memória miatt lehet a beszaggatás.
Talán a látótáv csökkentés (object distance leginkább) kevesebb szaggatást "tesz lehetővé" :)
Erről jut eszembe. Mikor először indítottam el, elég ramatyul ment (a beszaggatások), majd alig észrevehető módon levettem a látótávot (talán csak egy egységgel), majd miután visszaléptem a gémbe, nem csinálta tovább. -
#24030 nálam is ez a gond szaggat csomot
hazamentem akkor árnyékolást viszaveszem hátha jobb lessz
meg lehet beruházok még egy 1giga ramra -
#24029 Nemtudom mért zavar téged ha valaki trainer hez nyul, mindenki ugy játszik ahogy akar. másik pedig az, hogy csuklom törött alkarom gipszbe balkézel irányitom egeret, jobbkézzel meg ahogy tudok ugy irányitom bilentyüzetet, és nemvalami egyszerű igy a dolog.
amig igyvan addig kénytelen vagyok trainerhez nyulni -
Szabi86 #24028 jól van, elhallgatott:)) -
farad66 #24027 http://www.shooter-szene.de/CmodsDownload-index-req-viewsingledownload-lid-2432-ttitle-S.T.A.L.K.E.R._Vehicle_Mod_v1.01_Fixed.phtml -
Szabi86 #24026 Mi ez a zene?:)) -
farad66 #24025 STALKER: MOD Lavina
Sogun, 13:20 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (34 komment)
(HW Insider) Megjelent végre a STALKER Vehicle MOD alfa "v1.01 Fixed" verziója, melyhez szükséges a hivatalos v1.0001 patch. F-gombra beszállunk, B gombbal indítjuk a motort. Egyelőre a szembe száguldó ellenfelekkel nem sokat lehet kezdeni.
A STALKER Realism MOD keményre veszi az eredeti, vattacukor világot. Sebződés, kereskedelmi forgalomban lévő cuccok, lövési pontosság és hasonló részletek kezdenek hasonlítani a valós életbeli körülményekhez. A kereskedőknél több hasznos áru van. Anomáliák láthatatlanok. Sugárfertőzés sokkal lassabban gyógyul és hamar megéhezünk. A vérzés súlyosabb, sebeink gyengébben regenerálódnak, kötöző pólyák kevesebbet gyógyítanak, de könnyebbek is lettek
-
farad66 #24024 Anno jöttek olyan képsorok,hogy járművekben űlnek az ürgék. -
#24023 Igen, ezzel egyetértek.
Szóval Google: stalker mod
És mi jön szembe az első oldalon?
Hardwired
Emberek, ne legyetek már lámák... -
Pilutika #24022 köszi a linket
-
Pilutika #24021 én sem tudtam a kocsikat elöhozni...lehet hogy csak kamu -
gplay #24020 Lenne egy kérésem. Valaki rakna egy linket arról a MOD-ról amivel kocsikba lehet beszállni? Tudom én vagyok a hülye, de nem találom. -
farad66 #24019 http://www.megagames.com/trainers.html -
farad66 #24018 -
Pilutika #24017 és honnal tölcsem le? -
farad66 #24016 Tőltsél le Trainert,ez a legújabb:"STALKER[1].SOC.V1.0001.PLUS11TRN.CALIBER" -
farad66 #24015 Valoszínűleg felraktad a "Realism Mod"vmelyik verzióját,ezért nem tudsz online játszani.Uninstalláld vissza és már menni is fog. -
n3whous3 #24014 Valószínűleg nem a grafikai beállításokkal lesz a gond. Nekem 3000+, 7600GT, 1GB RAM kombóval tökéletes(en menne, ha több lenne a memória, de most úgy berángat a töltögetések miatt az első negyed órában, hogy kéééész. Főleg azon a pályán, ahol a Freesek vannak. Vagy 4 perci ülök, aztán full totál szaggatás. Pár quickload, meg még negyed óra után majdnem tökéletesen fut.) -
gematta #24013 http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Utilities;3806
amugy ha nem hiszed hogy van -
Pilutika #24012 LOL a KOCSIS -
Pilutika #24011 ööbocsi reggel van a KOCSOIS modról beszéltem.. -
Pilutika #24010 Hali!Valaki aki tényleg ért hozzá az irjamár le légyszi pontosan hogy kell ezt a modot beinditani!!Thnx
-
#24009 ahha.. köszi. akkor mod le, és megy... már működik is.. köszi -
imilee #24008 Hali! Azért irja ki mert ahová akarsz csatlakozni ott nincs fennt a jármű mód és ezért irja ki ezt. -
Szabi1991 #24007 hogy mikre nem képes az ember (lebeg a levegőben)... -
gematta #24006 és hogy müködöik ez a mod
én bemásoltam főkönyvtárba
de nem csinál semmit
-
#24005 14 löszerrel...
ehhh -
gematta #24004 Bocsi megtaláltam -
gematta #24003 Hali hol lehet leszedni
vagy felraknád e amivel be lehet ülni járművekbe
köcce!!!!!! -
#24002 Hali!
Megvettem eredetibe a gammát... feltettem, patcheltem, magyarítást felraktam, meg egy mod-ot is, amivel be lehet ülni a járművekbe. De! nem megy a Multiplayer.. azt írja hogy csatlakozási hiba-rossz verzió. mit tegyek? -
#24001 rendben, és kösz!
demo viszonylag szépen futott, de a teljes verzió nem nagyon :S eljött az idő, hogy gépet bővítsek, csak hát egy dolog kéne összesen: pénz :S -
#24000 Ha nem lesz nagyon jelentkező az sem baj. Szemmel tartom a topikot, nap, mint nap...
(...és legközelebb akkor vállalj házigazdaságot, ha nem csak elméleti szinten foglalkozol a játékkal...és nem fog elmenni a kedved a topik karbantartásától sem...) -
#23999 jelentkezőket várok a topik házigazdaságának átvételével kapcs! mivel nincs megfelelő gépem a játékhoz nagyon (és nem is lesz egy jódarabig), így nem tudok vele játszani, ebből fakadóan már a topikot sincs kedvem nagyon terelgetni! így olyan ember jelentkezzen, aki itt van már 1 éve (nem én találtam ki, ez van a szabályzatban), és komolyan gondolja a dolgot, meg rá is tud nézni a topikra, nem csak 4 naponta! -
weine #23998 ja és nagyon köszönöm(jük?) a munkátokat !! -
saiyanjin #23996 Szóval Vista Vonal DX10, De ez a Stalker még nem arra íródott elvileg.Akkor itt a csúcs graf megjeleníthető erős gef7 vagy x1800fölött ?
Nekem X1600XT van és nem igazán vagyok vele megelégedve. -
saiyanjin #23995 Nah biztos összespórolt 10e ft-t nagynehezen megvette, valszeg első játék amit vett életében :) -
#23994 Áhh, fiuk ne foglalkozzatok már vele. Csíter= szar. Nah ő dolga.. Viszont télleg hagyjuk ezt a warez ellenes hadjáratot. Van akinek télleg nincs pont arra pénze, hogy megvegye a stalker-t 10 rongyért. Nekem eredeti-ez a lényeg. És igen, nmtudom ki kérdezte, a tört verzióhoz is jó a pecccs, csak uj krekk kell : www.gameburnworld.com