34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#23902 thx -
#23901 VISZONT FONTOS MEGEMLÍTENI, EBBEN MÉG LEHETNEK HIBÁK, VAGY ESETLEG, HOGY NEM KAPCSOLODIK KÉT MONDAT, STB... MAJD HAMAROSAN JÖN FRISSÍTÉS!!!! -
sorrow #23900 Ezer köszönet. -
#23899 Nah most aztán örüjjetek, és imádjatok engem! Tessék! És nem kamu, szedjétek csak le... (1001-el próbáltam, ugy a mentések marattak...)
Stalker magyarítás
Aki nem vágja a letöltös oldalt, annak:
1. Katt a FREE-re
2. Ellenőrzőszámot beír!
3. És katt a downloadra!
4. És mán' jön is! -
Robyeee #23893 sziasztok!tudna nekem valaki segíteni?régebben ment a stalker,és jó is volt meg minden.de most újra raktam,meg felraktam hozzá a transport modot,és most amikor betöltene,kiír valami bug trapot-vagy mit.mit tudok csinálni h menyjen a játék? -
Code92 #23883 hurrá, bár a játék etől se jobb se rosszabb nem lesz... -
nono55 #23876 szeva!
a végigjátszást hol találom??? -
#23874 Na, örülök, hogy tisztázódott a dolog. -
saiyanjin #23871 " S.T.A.L.K.E.R. - nem lopott az árú
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a múlt héten igen nagy port kavart pár a S.T.A.L.K.E.R.-al kapcsolatosan felrebbent hír, miszerint számos textúrát jogtalanul használtak fel a játékban. Még az érintettek hivatalos reakciója előtt a The Inquirer utánajárt részletesebben a dolgoknak, és kiderítette, hogy a Half-Life 2-ben használt víz textúra például a Marlin Studios-tól ered, akik "említésre méltó" vevői közé sorolta mind a Valve-t, mind a THQ-t. A másik leginkább gyanús elem a lights_impflash névre keresztelt anyag volt, a gondolat mentén, miszerint az imp, a Doom 3-ban felbukkanó dög végett kapta a nevet, azonban ez a feltételezés is buktának bizonyult: valójában a impact flash texture-t takarja, ami korántsem egyedi darab." -
peti94 #23870 mikor lesz magyarítás várhatóan ??
már nagyon várom
-
#23869 Háát, ahhoz képest hogy én csak annyit mondtam, hogy nem lenne rossza ha egy k*rva pisztollyal 10 m-ről el lehetne vkit találni a játékban; meddig jutottunk...nem is rossz -
#23868 kereső -
Pilutika #23867 valakinek müködik ez a kocsis mod?
-
saiyanjin #23866 Oroszul a Dragunov:
Снайперская винтовка Драгунова, Sznajperszkaja vintovka Dragunova, rövidítve SZVD
Azt hiszem összefügg a játékkal mert abban is van, és orosz nyelv is van benne,ukránok a fejlesztők nem ?az oroszország mellett van...de ha oroszok a fejlesztők akkor mégjobb,szóval azért egy kicsit témánál vagyunk, és nem idióta kérdés ez, és nemis válasz, csakegy felvetés :)
Na szevasztok Chernobyliták. -
saiyanjin #23865 Nemszeretek kötözködni, és bocsáss is meg ha vmivel megsértettelek... -
#23864 A különböző - a játékban nem is szereplő - marok- és egyéb lőfegyverek tulajdonságainak hosszas ecsetelgetésének? Persze. Végül is ilyen alapon minden összefügg mindennel... :) -
weine #23863 nincs és kész..
:) -
n003 #23862 nem akarok kötözködni a lőfegyvereknek azért van némi köze a topikhoz .. talán .. esetleg .. nembiztos .. -
#23861 Ok -
#23860 Lőfegyverezést, Dragonovozást, idióta kérdésekre idióta válaszolgatást és egyéb OFF témákat a másik topikban folytassátok légyszi...(az uccsó 50 hozzászólásból kb. 5 szólt a játékról...) -
n3whous3 #23859 Hehehe, rohadt szép hely lett, amúgy meg ki vagy? Vagy csak az adatlapom alapján gondoltad, hogy Oh. vagyok? -
n003 #23858 amúgy mijjen lett a gyopáros? még annó a terveit láttam ami alapján nem tűnt egyértelműnek hogy elkészül :DD és hogy jó lesz-e -
#23855 Angol -
SaGa Jr #23854 Milyen nyelven írod Dragonovnak a Dragunovot? Ha egyszer az eredeti neve is Dragunov (Snaiperskaya Vintovka Dragunova)? -
#23850 A Dragonov-ott, kötözködhetsz de így kell írni csak nem Magyarul. -
#23848 Valóban nem lőtem vele de kezembe már tartotam,mivel nagybátyámé a pisztoly.A kéz törést pedig nem szószerint értetem. -
n3whous3 #23845 Én nem is próbáltam kimenni a bunkerből. Az első dolog volt, hogy infót szereztem a fószertől, meg küldetést. Nem logikus, hogy vele kellene először dumálni?????? -
Ronin666 #23836 Nem futott valaki véletlen bele vid kártya tesztekben, ahol stalker alatt mérték össze a kártyákat. Igazából elsősorban 8800GTX teszt érdekelne, ahol 8800GTS is szerepel a tesztben. Állítólag nincs nagy különbség ebben a játékban a két kártya teljesítménye között. De ezt számokban is megnézném. -
weine #23823 nem kell fegyver sztem senkinek.Ha csak jaszkarizni akarsz vele, arra ott a gaz meg a replikak, ha meg loni is, akkor nehogy mar legyen fegyvered.
Ha egy fegyvert eloveszel, akkor azt mar hasznalni kell. Az is igaz, hogy aki sotetben jarkal, annak ugysem nyilvantartott fegyvere van/lesz. -
#23822 Világos, a gépfegyver teljesen más tészta: 3-as sorozatnál a 3. tényleg a plafon .
Én a játékban található pisztolyokon mulattam, mert vmi hihetetlenül pontatlanok. -
#23821 Nekem is recseg, de csak elvétve.
Nem a sugárzásmérő, ez valami hanghiba lehet.
Nos, összefutottam az első emberszabású csápos mutánssal. Hát nem semmi, elég félelmetes volt és 1 tár lőszer kellett a gépfegyverből.
Ahogy elnézem a Duty felekezet tagjai a jófiúk a játékban, javítsatok ki ha tévedek. Kicsit idegesítőek az állandóan újratermelődő bandita falkák, azok az emberek közül akikkel beszéltem, jóformán már senki nincs életben, mert egy kósza bandita csapat lemészárolta őket #guluszem1] -
n3whous3 #23820 Azért annyira sok nem lehet, mert nagyon szigorúak a szabályok fegyvertartás terén (nem?). -
#23818 Meglepödnél ha tudnád, hogy önvédelmi indokkal hány embernek van fegyvere ebben az országban. -
#23817 OFF
a nem régiben történt (ráadásul teljesen értelmetlen) lövöldözések miatt nem is csoda, hogy nem lehet lőfegyverhez jutni, én még jobban megszigorítanám a fegyverhez jutás feltételeit.
ON -
saiyanjin #23816 Nemtörik a kéz, csak ha férfi ruhába bújt kislány lő a desertel vagy te aki életedben fogadom sose lőttél, a Dragonov meg Dragunov :)
Egyébként FN2000 jah, az elég jó fegyver volt.
-
stifi #23815 a probléma ott van, hogy ebben az országban önvédelemre szinte senki, sportcélra pedig igencsak korlátozottan juthat az ember lőfegyverhez. már olyan szinten probléma ez, hogy aki komolyan szeretne, az sincs egyszerű helyzetben, természetesen nem kell amerikát játszani és minden idiótának fegyvert adni, de kicsit akkor is túlzás..
gyakorlatilag sportcélra is 1 ember 1 fegyver, és ez vonatkozik a fődarabra is, így pl ha van egy pisztolyod, tegyük fel cz75, 9x19 luger kaliberben, akkor ahoz nem vehetsz .22es váltószettet (cső+szán), mert az már második fegyvernek minősül, amihez nem kapsz engedélyt itthon -
kokos #23814 Hú de jo a game,legjobb a teleportálos rész!!!!Most csinálom harmadszorra de csak mindig a kőig jutottam.Azt hittem a kőnél vége van.Hoppá hát nem!!! -
#23813 Szoval az ak47 sport változatával a Gyáli lötéren löttem , és abban külöbözik a "sima" változattől , hogy csak félautomata , sorozatlövésre alkalmatlan .
-
haxoror #23812 A csontok izomfeszesség nélkül is faszán el tudnak törni :)
Az a kézvédő nyúlvány azért van rajta hogy lövésnél a hátrasikló szán véletlenül se szaladjon bele a kezedbe, egy csomó más pisztolynak is része.
Olyat már hallottam hogy a DE lövésnél kirepült a júzer kezéből, ilyenkor az a gáz ha a mutatóujját még a ravasz közelében van mert akkor a pisztoly erősen csavar rajta egyet hehe
A Desert Eagle pisztolynak túl sok, puskának viszont kevés szal elég szerencsétlen fegyver, Magyarországon a 12db reálisnak hangzik, sőt inkább sok szerintem.
Az akinek pénze is és még igénye is lenne egy ilyen kéziágyúra az 99%-ban alkalmatlan fegyvetatásra, a "normálisok" meg normális pisztolyt vesznek.
(most őszintén, minek akarna bárki egy ilyen fegyvert otthonra? Asszem .50-es DE-t senkisem tarthat idehaza csak kisebbet)
Az a német fegyver elvileg a H&K G36 a futurisztikus meg az FN2000. -
weine #23811 ez a keztores legenda sztem. Az orrtores viszont nem:)
Egy ket nagyobb telejesitmenbyu puska, karabely ha rosszul fogod, siman lecsavar akkorat, hogy eltorhet az orrod.
De a kezed....:)
A desert eagle kifejezetten NEM közelharci fegyver, teljesitmeny, lopontossaga pont a nagyobb tavolsagokon levo celok lekuzdesere hajlamositja. A jenkik pl ilyenekkel vadasznak szarvasokra ozekre.(maroklofegyveres vadaszat) A lotavolsaga, celtartasa es atutoereje pont erre determinalja.
Na meg persze kis mertekben felszerelhet spec egysegekhez, de nekik van
erre jobb eszkozuk is.
Szoval ez olyan, mint az autobana Hummer. Jo is szep is nagy is eros is, de minek, mert kihasznalni ugysem tudod.